



נאגטס אינסייד אאוט
בהעדר ביצים משהו צריך לקשור את הירקות כדי ליצור מנשא ראוי למילוי. הינה אופציה ללאפה שהיא לגמרי מתאימה לשלבים הראשונים טעימה כמו נאגטס ומכילה מה שבא
כדי להצליח עם הלאפות האלו צריך שהירקות יהיו סחוטים היטב
מתחילה בגרוד הירקות על פומפיה דקה
סוחטת בחופנים ככה שהירקות יבשים, ניראים קצת כמו ראש חפוף אחרי מגבת
מוסיפה את העוף ולשה טוב, מוסיפה מלח ואבקת שום
מחממת תנור לחום של 190-200 מעלות. תבנית מעליה נייר אפיה משומן, מחלקת את המסה לארבע חלקים שווים ועושה מהם עיגולים בגודל של כדור טניס
מעבירה לתבנית שני עיגולים ומשטחת טוב ככה שנוצרת דיסקית דקה ואחידה
מכניסה לתנור ל30 דקות, בודקת אחרי 20 דקות האם השולים השחימו, מוכן שהמשטח מורם בקלות ומתקפל ככה שניתן יהיה לגלגל ללאפה
אפשר למרוח בפסטו למלא באבוקדו וירקות
אפשר בממרח קישואים שוארמה וחמוצים
או כל מילוי אחר מלוח שעולה על דעתכן
חומרים
אופן ההכנה
כדי להצליח עם הלאפות האלו צריך שהירקות יהיו סחוטים היטב
מתחילה בגרוד הירקות על פומפיה דקה
סוחטת בחופנים ככה שהירקות יבשים, ניראים קצת כמו ראש חפוף אחרי מגבת
מוסיפה את העוף ולשה טוב, מוסיפה מלח ואבקת שום
מחממת תנור לחום של 190-200 מעלות. תבנית מעליה נייר אפיה משומן, מחלקת את המסה לארבע חלקים שווים ועושה מהם עיגולים בגודל של כדור טניס
מעבירה לתבנית שני עיגולים ומשטחת טוב ככה שנוצרת דיסקית דקה ואחידה
מכניסה לתנור ל30 דקות, בודקת אחרי 20 דקות האם השולים השחימו, מוכן שהמשטח מורם בקלות ומתקפל ככה שניתן יהיה לגלגל ללאפה
אפשר למרוח בפסטו למלא באבוקדו וירקות
אפשר בממרח קישואים שוארמה וחמוצים
או כל מילוי אחר מלוח שעולה על דעתכן
מתאים לפרוטוקולים

נאגטס אינסייד אאוט
בהעדר ביצים משהו צריך לקשור את הירקות כדי ליצור מנשא ראוי למילוי. הינה אופציה ללאפה שהיא לגמרי מתאימה לשלבים הראשונים טעימה כמו נאגטס ומכילה מה שבא
כדי להצליח עם הלאפות האלו צריך שהירקות יהיו סחוטים היטב
מתחילה בגרוד הירקות על פומפיה דקה
סוחטת בחופנים ככה שהירקות יבשים, ניראים קצת כמו ראש חפוף אחרי מגבת
מוסיפה את העוף ולשה טוב, מוסיפה מלח ואבקת שום
מחממת תנור לחום של 190-200 מעלות. תבנית מעליה נייר אפיה משומן, מחלקת את המסה לארבע חלקים שווים ועושה מהם עיגולים בגודל של כדור טניס
מעבירה לתבנית שני עיגולים ומשטחת טוב ככה שנוצרת דיסקית דקה ואחידה
מכניסה לתנור ל30 דקות, בודקת אחרי 20 דקות האם השולים השחימו, מוכן שהמשטח מורם בקלות ומתקפל ככה שניתן יהיה לגלגל ללאפה
אפשר למרוח בפסטו למלא באבוקדו וירקות
אפשר בממרח קישואים שוארמה וחמוצים
או כל מילוי אחר מלוח שעולה על דעתכן
חומרים
אופן ההכנה
כדי להצליח עם הלאפות האלו צריך שהירקות יהיו סחוטים היטב
מתחילה בגרוד הירקות על פומפיה דקה
סוחטת בחופנים ככה שהירקות יבשים, ניראים קצת כמו ראש חפוף אחרי מגבת
מוסיפה את העוף ולשה טוב, מוסיפה מלח ואבקת שום
מחממת תנור לחום של 190-200 מעלות. תבנית מעליה נייר אפיה משומן, מחלקת את המסה לארבע חלקים שווים ועושה מהם עיגולים בגודל של כדור טניס
מעבירה לתבנית שני עיגולים ומשטחת טוב ככה שנוצרת דיסקית דקה ואחידה
מכניסה לתנור ל30 דקות, בודקת אחרי 20 דקות האם השולים השחימו, מוכן שהמשטח מורם בקלות ומתקפל ככה שניתן יהיה לגלגל ללאפה
אפשר למרוח בפסטו למלא באבוקדו וירקות
אפשר בממרח קישואים שוארמה וחמוצים
או כל מילוי אחר מלוח שעולה על דעתכן
מתאים לפרוטוקולים

1 Comment
Submit a Comment

פטאייר
מאפה פלסטינאי במקור ממולא בתרד עלי בר וסומק. גירסה פרוטוקולית בעזרת קמח הקסאווה

לביבות סלמון קלילות
טעמים פשוטים ונעימים שהולכים נהדר עם סלט ואבוקדו. לביבות שכיף להכין מהן כמות ולהקפיא לארוחה נוסעת

דיסת כמו שיבולת שועל
קערית של דיסת קוואקר עם תפוחים, יש לה מרקם שלא דומה לגרבר ומתיקות מדויקת שאין כמוהה לבוקר קריר. בהעדר קוואקר הינה אופציה מצוינת שבה המרקם של דלעת הספגטי מיצר טקסטורה משכנעת

חלב שקדים
חלב שקדים יש בו משהו טהור שמזכיר לי חלב אם. נקי דליל ומתקתק. ממש יותר בריא מחלב צמחי בקרטון. קל מאוד להכין

לחמא בעג’ין
בצק ובשר זה אחד השילובים, ביס מושלם לשבת בבוקר שיש זמן. מתאים לשלבים מתקדמים של הפרוטוקול

מנקיש – פיתה עם זעתר
פיתה עם זעתר זה די ביסיק לאיכות חיים טובה, קצת התעסקות אבל תוצאה מאוד מספקת

פיצה מרינרה
תבנית תנור עם פיצה בבוקר גשום של יום שישי. מרינרה היא פיצה מסורתית ללא גבינה, הבסיס מכרובית הרוטב מפסטו והטופינג מהים. מספק.

עין על ירוקים וביקון
ארוחת בוקר קלאסית עם תוספת של ירוקים

נקניקיות בוקר איטלקיות
הן קטנות מלאות טעם ועסיסיות, חיות במקפיא ומופשרות ברגע. קוראים להן נקניקיות בוקר אבל הן ניראות כמו קציצות קטנות. והן נהדרות. במקור הן מירך חזיר, אפשר גם להשתמש בהודו

חביתת עשבים ירוקים
גירסה לחביתת הירק הפרסית, שמוכרת בשם קוקו סבזי, המון המון עלים ירוקים כהים על הבוקר

מחבת בוקר
ארוחה ורסטילית, תמיד אותו מחבת ברזל כבד, המרכיבים בפנים משתנים לפי מה שיש. בהשראת הפרוטוקול של טרי וואלס

מאפיין דלעת
בשלבים הראשונים שעדין קשה לוותר לגמרי על מאפים, יש הפתעות קטנות כמו המאפיין הזה, שהולך מעולה כארוחת בוקר מפנקת, או פינוק של אחר הצהרים

פנקייק תרד בננה וקוקוס
מתכון לשלבים מתקדמים עם ביצים ושקדים, מושלם לשבת בבוקר

שייק ירוק
שייק ירוק מלא בויטמין סי, מבוסס על קוקטייל אדרנל מפרוטוקול המינרלים של מורלי

שייק פירות אדומים
שייק שנותן בוסט אנרגיה נהדר לשעות אחר הצהרים, מבוסס על קוקטייל אדרנל מפרוטוקול המינרלים של מורלי
וואוו, נראה אליפות. ינוסה. תודה על השיתוף