נאגטס אינסייד אאוט

בהעדר ביצים משהו צריך לקשור את הירקות כדי ליצור מנשא ראוי למילוי. הינה אופציה ללאפה שהיא לגמרי מתאימה לשלבים הראשונים טעימה כמו נאגטס ומכילה מה שבא

Yields4 Servingsזמן בישול35 mins

 1 כוס בטטה כתומה מגורדת דק
 1 כוס זוקיני מגורד דק
 1 כוס גזר מגורד דק
 כפית אבקת שום
 חצי כפית מלח הימלאיה דק
 250 גרם הודו טחון דק
 או אותה כמות של חזה עוף טחון דק

1

כדי להצליח עם הלאפות האלו צריך שהירקות יהיו סחוטים היטב
מתחילה בגרוד הירקות על פומפיה דקה
סוחטת בחופנים ככה שהירקות יבשים, ניראים קצת כמו ראש חפוף אחרי מגבת
מוסיפה את העוף ולשה טוב, מוסיפה מלח ואבקת שום

2

מחממת תנור לחום של 190-200 מעלות. תבנית מעליה נייר אפיה משומן, מחלקת את המסה לארבע חלקים שווים ועושה מהם עיגולים בגודל של כדור טניס
מעבירה לתבנית שני עיגולים ומשטחת טוב ככה שנוצרת דיסקית דקה ואחידה

3

מכניסה לתנור ל30 דקות, בודקת אחרי 20 דקות האם השולים השחימו, מוכן שהמשטח מורם בקלות ומתקפל ככה שניתן יהיה לגלגל ללאפה

4

אפשר למרוח בפסטו למלא באבוקדו וירקות
אפשר בממרח קישואים שוארמה וחמוצים
או כל מילוי אחר מלוח שעולה על דעתכן

Ingredients

 1 כוס בטטה כתומה מגורדת דק
 1 כוס זוקיני מגורד דק
 1 כוס גזר מגורד דק
 כפית אבקת שום
 חצי כפית מלח הימלאיה דק
 250 גרם הודו טחון דק
 או אותה כמות של חזה עוף טחון דק

Directions

1

כדי להצליח עם הלאפות האלו צריך שהירקות יהיו סחוטים היטב
מתחילה בגרוד הירקות על פומפיה דקה
סוחטת בחופנים ככה שהירקות יבשים, ניראים קצת כמו ראש חפוף אחרי מגבת
מוסיפה את העוף ולשה טוב, מוסיפה מלח ואבקת שום

2

מחממת תנור לחום של 190-200 מעלות. תבנית מעליה נייר אפיה משומן, מחלקת את המסה לארבע חלקים שווים ועושה מהם עיגולים בגודל של כדור טניס
מעבירה לתבנית שני עיגולים ומשטחת טוב ככה שנוצרת דיסקית דקה ואחידה

3

מכניסה לתנור ל30 דקות, בודקת אחרי 20 דקות האם השולים השחימו, מוכן שהמשטח מורם בקלות ומתקפל ככה שניתן יהיה לגלגל ללאפה

4

אפשר למרוח בפסטו למלא באבוקדו וירקות
אפשר בממרח קישואים שוארמה וחמוצים
או כל מילוי אחר מלוח שעולה על דעתכן

נאגטס אינסייד אאוט
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

נאגטס אינסייד אאוט

בהעדר ביצים משהו צריך לקשור את הירקות כדי ליצור מנשא ראוי למילוי. הינה אופציה ללאפה שהיא לגמרי מתאימה לשלבים הראשונים טעימה כמו נאגטס ומכילה מה שבא

Yields4 Servingsזמן בישול35 mins

 1 כוס בטטה כתומה מגורדת דק
 1 כוס זוקיני מגורד דק
 1 כוס גזר מגורד דק
 כפית אבקת שום
 חצי כפית מלח הימלאיה דק
 250 גרם הודו טחון דק
 או אותה כמות של חזה עוף טחון דק

1

כדי להצליח עם הלאפות האלו צריך שהירקות יהיו סחוטים היטב
מתחילה בגרוד הירקות על פומפיה דקה
סוחטת בחופנים ככה שהירקות יבשים, ניראים קצת כמו ראש חפוף אחרי מגבת
מוסיפה את העוף ולשה טוב, מוסיפה מלח ואבקת שום

2

מחממת תנור לחום של 190-200 מעלות. תבנית מעליה נייר אפיה משומן, מחלקת את המסה לארבע חלקים שווים ועושה מהם עיגולים בגודל של כדור טניס
מעבירה לתבנית שני עיגולים ומשטחת טוב ככה שנוצרת דיסקית דקה ואחידה

3

מכניסה לתנור ל30 דקות, בודקת אחרי 20 דקות האם השולים השחימו, מוכן שהמשטח מורם בקלות ומתקפל ככה שניתן יהיה לגלגל ללאפה

4

אפשר למרוח בפסטו למלא באבוקדו וירקות
אפשר בממרח קישואים שוארמה וחמוצים
או כל מילוי אחר מלוח שעולה על דעתכן

Ingredients

 1 כוס בטטה כתומה מגורדת דק
 1 כוס זוקיני מגורד דק
 1 כוס גזר מגורד דק
 כפית אבקת שום
 חצי כפית מלח הימלאיה דק
 250 גרם הודו טחון דק
 או אותה כמות של חזה עוף טחון דק

Directions

1

כדי להצליח עם הלאפות האלו צריך שהירקות יהיו סחוטים היטב
מתחילה בגרוד הירקות על פומפיה דקה
סוחטת בחופנים ככה שהירקות יבשים, ניראים קצת כמו ראש חפוף אחרי מגבת
מוסיפה את העוף ולשה טוב, מוסיפה מלח ואבקת שום

2

מחממת תנור לחום של 190-200 מעלות. תבנית מעליה נייר אפיה משומן, מחלקת את המסה לארבע חלקים שווים ועושה מהם עיגולים בגודל של כדור טניס
מעבירה לתבנית שני עיגולים ומשטחת טוב ככה שנוצרת דיסקית דקה ואחידה

3

מכניסה לתנור ל30 דקות, בודקת אחרי 20 דקות האם השולים השחימו, מוכן שהמשטח מורם בקלות ומתקפל ככה שניתן יהיה לגלגל ללאפה

4

אפשר למרוח בפסטו למלא באבוקדו וירקות
אפשר בממרח קישואים שוארמה וחמוצים
או כל מילוי אחר מלוח שעולה על דעתכן

נאגטס אינסייד אאוט
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

1 Comment

  1. אירית

    וואוו, נראה אליפות. ינוסה. תודה על השיתוף

    Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
לחם שקדים

לחם שקדים

כיכר לחם בטעם שקדים עדין מנוקד בגרעיני דלעת ואגוזים, מצופה בפרוסות שקדים דקות. מושלם לארוחת בוקר. פרוסות דקות מחוממות בטוסטר או על מחבת עם אבוקדו או עין, וכמה זיתים בצד

לאפה מקמח קסאבה ושקדים

לאפה מקמח קסאבה ושקדים

לאפה טעימה לא יבשה, מקמח קסאבה וקמח שקדים. ההכנה שלה מזכירה יותר פנקיק, מלישה ופתיחה של בצק. דרושה קצת סבלנות כדי להבין את הבלילה ולשלוט בה. התוצאה עסיסית ומלאת טעם

לחם טחינה וגרעינים

לחם טחינה וגרעינים

כיכר לחם עמוסה בגרעינים ניפרסת יפה, אפשר לעשות ממנה סנדויץ מעולה וטוסט אבוקדו לבוקר. מושלם ואפילו אפשר להיזכר בלחם נלסון האגדי

אמפנדס

אמפנדס

מענין שמתכון מסורתי לאמפנדס הוא מקמח קסאבה ידידנו. בצק דק עמוס בבשר שמן, מתברר שבצק קסאבה אוהב שמן. אחד הטובים

קלצונה

קלצונה

מנפלאות הבטטה הלבנה. קלצו’נה אשכרה קריספית ממש, הפעם במילוי בשר וזיתים

פטאייר

פטאייר

מאפה פלסטינאי במקור ממולא בתרד עלי בר וסומק. פטאייר בגירסה פרוטוקולית בעזרת קמח קאסבה

לחמא בעג’ין

לחמא בעג’ין

בצק ובשר זה אחד השילובים, ביס מושלם לשבת בבוקר שיש זמן. מתאים לשלבים מתקדמים של הפרוטוקול

פיצה מרינרה

פיצה מרינרה

תבנית תנור עם פיצה בבוקר גשום של יום שישי. מרינרה היא פיצה מסורתית ללא גבינה, הבסיס מכרובית הרוטב מפסטו והטופינג מהים. מספק.

לחם ברוקולי שטוח

לחם ברוקולי שטוח

לחם ברוקולי שטוח למי שהחזירה ביצים, סוג של סנדוויצ’ בין שתי פרוסות שיש בעיקר המון ברוקולי וקצת ביצים
המתכון במקור של
greenkitchenstories.com

$