נאגטס אינסייד אאוט

| 25/11/2020

בשלבים בהעדר ביצים משהו צריך לקשור את הירקות כדי ליצור מנשא ראוי למילוי.

הינה אופציה ללאפה שגמרי מתאימה לשלבים הראשונים, מזכירה נאגטס בטח בזכות נעט העוף שבה.אפשר למלא במה שבא.

ממש בהתחלה גם קמח קסאבה או קוקוס כדאי להזיז פשוט כדי להתרגל. 

כמותזמן הכנה
ארבע לאפות 45 דקות

 1 כוס בטטה כתומה מגורדת דק
 1 כוס זוקיני מגורד דק
 1 כוס גזר מגורד דק
 כפית אבקת שום
 חצי כפית מלח הימלאיה דק
 250 גרם הודו טחון דק
 או אותה כמות של חזה עוף טחון דק

1

כדי להצליח עם הלאפות האלו צריך שהירקות יהיו סחוטים היטב
מתחילה בגרוד הירקות על פומפיה דקה
סוחטת בחופנים ככה שהירקות יבשים, ניראים קצת כמו ראש חפוף אחרי מגבת
מוסיפה את העוף ולשה טוב, מוסיפה מלח ואבקת שום

2

מחממת תנור לחום של 190-200 מעלות. תבנית מעליה נייר אפיה משומן, מחלקת את המסה לארבע חלקים שווים ועושה מהם עיגולים בגודל של כדור טניס
מעבירה לתבנית שני עיגולים ומשטחת טוב ככה שנוצרת דיסקית דקה ואחידה

3

מכניסה לתנור ל30 דקות, בודקת אחרי 20 דקות האם השולים השחימו, מוכן שהמשטח מורם בקלות ומתקפל ככה שניתן יהיה לגלגל ללאפה

4

אפשר למרוח בפסטו למלא באבוקדו וירקות
אפשר בממרח קישואים שוארמה וחמוצים
או כל מילוי אחר מלוח שעולה על דעתכן

Ingredients

 1 כוס בטטה כתומה מגורדת דק
 1 כוס זוקיני מגורד דק
 1 כוס גזר מגורד דק
 כפית אבקת שום
 חצי כפית מלח הימלאיה דק
 250 גרם הודו טחון דק
 או אותה כמות של חזה עוף טחון דק

Directions

1

כדי להצליח עם הלאפות האלו צריך שהירקות יהיו סחוטים היטב
מתחילה בגרוד הירקות על פומפיה דקה
סוחטת בחופנים ככה שהירקות יבשים, ניראים קצת כמו ראש חפוף אחרי מגבת
מוסיפה את העוף ולשה טוב, מוסיפה מלח ואבקת שום

2

מחממת תנור לחום של 190-200 מעלות. תבנית מעליה נייר אפיה משומן, מחלקת את המסה לארבע חלקים שווים ועושה מהם עיגולים בגודל של כדור טניס
מעבירה לתבנית שני עיגולים ומשטחת טוב ככה שנוצרת דיסקית דקה ואחידה

3

מכניסה לתנור ל30 דקות, בודקת אחרי 20 דקות האם השולים השחימו, מוכן שהמשטח מורם בקלות ומתקפל ככה שניתן יהיה לגלגל ללאפה

4

אפשר למרוח בפסטו למלא באבוקדו וירקות
אפשר בממרח קישואים שוארמה וחמוצים
או כל מילוי אחר מלוח שעולה על דעתכן

נאגטס אינסייד אאוט

הכנתן, תיגו אותי באינסטגרם מבטיחה לשתף dearaya@

תגובת אחת.

  1. אירית

    וואוו, נראה אליפות. ינוסה. תודה על השיתוף

    השאר תגובה

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

גאלט בצל סגול ללא גלוטן

גאלט בצל סגול ללא גלוטן

אני אוהבת מרק בצל ועוגה פריכה. הגאלט הפרוע הזה, יש בו בצלים סגולים מקורמלים בסבלנות עד לריבת בצל סמיכה. הבצק מקמח קסאווה וחמאה, פריך ויציב. מתוק, מלוח ונמס בפה

קרקר זרעים וגרעינים טבעוני ללא גלוטן

קרקר זרעים וגרעינים טבעוני ללא גלוטן

קרקר פריך שהולך מעולה עם מתוק ומלוח. מתפצח, נטול גלוטן וטבעוני ומחזיק מעמד בקופסה כמה ימים
אין בו ביצים או קמח שקדים, יש בו שלל גרעינים וזרעים. עושה שימוש בפשתן ובטפיוקה שיחד עם מים חמים יוצרים משטח יציב