מרק שאריות

מרק קל טעים ומאוד מנחם. יוצא כל פעם קצת אחרת, עשוי משאריות של ירקות. מכינה אותו ביום חמישי לפני הקניות לסופשבוע. עם כמות כזו של ירקות בתזונה תמיד יש מלא שאריות. לזרוק זה הכי מבאס

הכנות30 minsזמן בישול45 mins

 ירקות קשים שנשארו כמו סלק, גזר, שורשים שונים
 עלים שנשארו כמו כרוב קייל תרד סלרי
 מצליבים שנשארו כמו כרובית או ברוקולי
 פטריות שנישארו
 8 שני שום מעוכות
 2 בצלים
 חתיכת ג'ינגר קצוצה
 כף קוקנט אמינו
 כפית מלח הימלאיה

1

מתחילה בליקוט הירקות מהמקרר והסלסלות, מי שפחות יפה או לא ישרוד את הסופש עובר לקרש חיתוך. אוספת גם שום בצל ג'ינגר סלרי וגזר אלו נותני הטעם
מתישבת לקצוץ הכל קטן

2

מתחילה בהשחמה של השום והג'ינגר בשמן זית או קוקוס או מה שאוהבות
ששחום מוסיפה את הבצל, הגזר והסלרי
זה בסיס הטעם. מוסיפה את שאר הירקות כל פעם אחד ומערבבת פנימה ככה שיהיו מצופים בשומן
כשכל הירקות ניכנסו לסיר מוסיפה כף קוקנט אמינו וכפית מלח, מכסה המים רותחים
מבשלת מכוסה על אש קטנה כ45 דקות

חומרים

 ירקות קשים שנשארו כמו סלק, גזר, שורשים שונים
 עלים שנשארו כמו כרוב קייל תרד סלרי
 מצליבים שנשארו כמו כרובית או ברוקולי
 פטריות שנישארו
 8 שני שום מעוכות
 2 בצלים
 חתיכת ג'ינגר קצוצה
 כף קוקנט אמינו
 כפית מלח הימלאיה

אופן ההכנה

1

מתחילה בליקוט הירקות מהמקרר והסלסלות, מי שפחות יפה או לא ישרוד את הסופש עובר לקרש חיתוך. אוספת גם שום בצל ג'ינגר סלרי וגזר אלו נותני הטעם
מתישבת לקצוץ הכל קטן

2

מתחילה בהשחמה של השום והג'ינגר בשמן זית או קוקוס או מה שאוהבות
ששחום מוסיפה את הבצל, הגזר והסלרי
זה בסיס הטעם. מוסיפה את שאר הירקות כל פעם אחד ומערבבת פנימה ככה שיהיו מצופים בשומן
כשכל הירקות ניכנסו לסיר מוסיפה כף קוקנט אמינו וכפית מלח, מכסה המים רותחים
מבשלת מכוסה על אש קטנה כ45 דקות

מרק שאריות
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

מרק שאריות

מרק קל טעים ומאוד מנחם. יוצא כל פעם קצת אחרת, עשוי משאריות של ירקות. מכינה אותו ביום חמישי לפני הקניות לסופשבוע. עם כמות כזו של ירקות בתזונה תמיד יש מלא שאריות. לזרוק זה הכי מבאס

הכנות30 minsזמן בישול45 mins

 ירקות קשים שנשארו כמו סלק, גזר, שורשים שונים
 עלים שנשארו כמו כרוב קייל תרד סלרי
 מצליבים שנשארו כמו כרובית או ברוקולי
 פטריות שנישארו
 8 שני שום מעוכות
 2 בצלים
 חתיכת ג'ינגר קצוצה
 כף קוקנט אמינו
 כפית מלח הימלאיה

1

מתחילה בליקוט הירקות מהמקרר והסלסלות, מי שפחות יפה או לא ישרוד את הסופש עובר לקרש חיתוך. אוספת גם שום בצל ג'ינגר סלרי וגזר אלו נותני הטעם
מתישבת לקצוץ הכל קטן

2

מתחילה בהשחמה של השום והג'ינגר בשמן זית או קוקוס או מה שאוהבות
ששחום מוסיפה את הבצל, הגזר והסלרי
זה בסיס הטעם. מוסיפה את שאר הירקות כל פעם אחד ומערבבת פנימה ככה שיהיו מצופים בשומן
כשכל הירקות ניכנסו לסיר מוסיפה כף קוקנט אמינו וכפית מלח, מכסה המים רותחים
מבשלת מכוסה על אש קטנה כ45 דקות

חומרים

 ירקות קשים שנשארו כמו סלק, גזר, שורשים שונים
 עלים שנשארו כמו כרוב קייל תרד סלרי
 מצליבים שנשארו כמו כרובית או ברוקולי
 פטריות שנישארו
 8 שני שום מעוכות
 2 בצלים
 חתיכת ג'ינגר קצוצה
 כף קוקנט אמינו
 כפית מלח הימלאיה

אופן ההכנה

1

מתחילה בליקוט הירקות מהמקרר והסלסלות, מי שפחות יפה או לא ישרוד את הסופש עובר לקרש חיתוך. אוספת גם שום בצל ג'ינגר סלרי וגזר אלו נותני הטעם
מתישבת לקצוץ הכל קטן

2

מתחילה בהשחמה של השום והג'ינגר בשמן זית או קוקוס או מה שאוהבות
ששחום מוסיפה את הבצל, הגזר והסלרי
זה בסיס הטעם. מוסיפה את שאר הירקות כל פעם אחד ומערבבת פנימה ככה שיהיו מצופים בשומן
כשכל הירקות ניכנסו לסיר מוסיפה כף קוקנט אמינו וכפית מלח, מכסה המים רותחים
מבשלת מכוסה על אש קטנה כ45 דקות

מרק שאריות
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
מרק חמוסטה ושערות אסדו

מרק חמוסטה ושערות אסדו

לא בדיוק מתכון, יותר צרוף של שני מתכונים מרק חמוסטה חמצמץ ושערות אסדו שמזכירות את מילוי הסיסקה המסורתי

מרק פטריות

מרק פטריות

מרק קל טעים וחורפי עם טוויסט קטן של ארטישוק ירושלמי

ציר ראשי שרימפס

ציר ראשי שרימפס

הציר הזה מקורו בראשי השרימפס, שהם מלאי טעם וצבע. מתקבל ציר כתום קליל שמשביח כל תבשיל דגים, ובעצמו משמש בסיס נפלא למרקים אסיתים

ציר עצמות בקר

ציר עצמות בקר

עשיר בקולוגן מינרלים, וחומצות אמינו. ההכנה שלו ארוכה ומורכבת
אבל הוא סופרפוד חיוני לשיקום המעי ותורם עומק של טעמים לכל תבשיל שצריך קצת נוזל

מרק גרון הודו

מרק גרון הודו

כולנו אוהבות מרק סבתא, שזה כמו מרק עוף רק עם גרון של הודו. בגרון יש הרבה עצמות וריקמות חיבור שתורמות לסמיכות ולערכים התזונתיים של המרק

מרק קובה חמוסטה ללא גלוטן

מרק קובה חמוסטה ללא גלוטן

בסוף פברואר בשיא עונת הלימונים זה הזמן המושלם למרק חמוסטה. חמוץ, מלא בירוקים עם קובות ממולאות בבשר קצוץ מיובש ומלא בצל וסלרי. במקור הקובות עשויות מסולת (גלוטן) מחוץ לתחום. הינה מתכון שעושה שימוש באורז במקום סולת

$