מרק שאריות ירקות

31/12/2020

מרק קל טעים ומאוד מנחם. יוצא כל פעם קצת אחרת, עשוי משאריות של ירקות. עם כמות כזו של ירקות בתזונה תמיד יש מלא שאריות. בבוקר חורפי הוא ממש מושלם

Prep Time30 minsCook Time45 mins

 ירקות קשים שנשארו כמו סלק, גזר, שורשים שונים
 עלים שנשארו כמו כרוב קייל תרד סלרי
 מצליבים שנשארו כמו כרובית או ברוקולי
 פטריות שנישארו
 8 שני שום מעוכות
 2 בצלים
 חתיכת ג'ינגר קצוצה
 כף קוקנט אמינו
 כפית מלח הימלאיה

1

מתחילה בליקוט הירקות מהמקרר והסלסלות, מי שפחות יפה או לא ישרוד את הסופש עובר לקרש חיתוך. אוספת גם שום בצל ג'ינגר סלרי וגזר אלו נותני הטעם
מתישבת לקצוץ הכל קטן

2

מתחילה בהשחמה של השום והג'ינגר בשמן זית או קוקוס או מה שאוהבות
ששחום מוסיפה את הבצל, הגזר והסלרי
זה בסיס הטעם. מוסיפה את שאר הירקות כל פעם אחד ומערבבת פנימה ככה שיהיו מצופים בשומן
כשכל הירקות ניכנסו לסיר מוסיפה כף קוקנט אמינו וכפית מלח, מכסה המים רותחים
מבשלת מכוסה על אש קטנה כ45 דקות

Ingredients

 ירקות קשים שנשארו כמו סלק, גזר, שורשים שונים
 עלים שנשארו כמו כרוב קייל תרד סלרי
 מצליבים שנשארו כמו כרובית או ברוקולי
 פטריות שנישארו
 8 שני שום מעוכות
 2 בצלים
 חתיכת ג'ינגר קצוצה
 כף קוקנט אמינו
 כפית מלח הימלאיה

Directions

1

מתחילה בליקוט הירקות מהמקרר והסלסלות, מי שפחות יפה או לא ישרוד את הסופש עובר לקרש חיתוך. אוספת גם שום בצל ג'ינגר סלרי וגזר אלו נותני הטעם
מתישבת לקצוץ הכל קטן

2

מתחילה בהשחמה של השום והג'ינגר בשמן זית או קוקוס או מה שאוהבות
ששחום מוסיפה את הבצל, הגזר והסלרי
זה בסיס הטעם. מוסיפה את שאר הירקות כל פעם אחד ומערבבת פנימה ככה שיהיו מצופים בשומן
כשכל הירקות ניכנסו לסיר מוסיפה כף קוקנט אמינו וכפית מלח, מכסה המים רותחים
מבשלת מכוסה על אש קטנה כ45 דקות

מרק שאריות

מרק שאריות ירקות

31/12/2020

מרק קל טעים ומאוד מנחם. יוצא כל פעם קצת אחרת, עשוי משאריות של ירקות. עם כמות כזו של ירקות בתזונה תמיד יש מלא שאריות. בבוקר חורפי הוא ממש מושלם

Prep Time30 minsCook Time45 mins

 ירקות קשים שנשארו כמו סלק, גזר, שורשים שונים
 עלים שנשארו כמו כרוב קייל תרד סלרי
 מצליבים שנשארו כמו כרובית או ברוקולי
 פטריות שנישארו
 8 שני שום מעוכות
 2 בצלים
 חתיכת ג'ינגר קצוצה
 כף קוקנט אמינו
 כפית מלח הימלאיה

1

מתחילה בליקוט הירקות מהמקרר והסלסלות, מי שפחות יפה או לא ישרוד את הסופש עובר לקרש חיתוך. אוספת גם שום בצל ג'ינגר סלרי וגזר אלו נותני הטעם
מתישבת לקצוץ הכל קטן

2

מתחילה בהשחמה של השום והג'ינגר בשמן זית או קוקוס או מה שאוהבות
ששחום מוסיפה את הבצל, הגזר והסלרי
זה בסיס הטעם. מוסיפה את שאר הירקות כל פעם אחד ומערבבת פנימה ככה שיהיו מצופים בשומן
כשכל הירקות ניכנסו לסיר מוסיפה כף קוקנט אמינו וכפית מלח, מכסה המים רותחים
מבשלת מכוסה על אש קטנה כ45 דקות

Ingredients

 ירקות קשים שנשארו כמו סלק, גזר, שורשים שונים
 עלים שנשארו כמו כרוב קייל תרד סלרי
 מצליבים שנשארו כמו כרובית או ברוקולי
 פטריות שנישארו
 8 שני שום מעוכות
 2 בצלים
 חתיכת ג'ינגר קצוצה
 כף קוקנט אמינו
 כפית מלח הימלאיה

Directions

1

מתחילה בליקוט הירקות מהמקרר והסלסלות, מי שפחות יפה או לא ישרוד את הסופש עובר לקרש חיתוך. אוספת גם שום בצל ג'ינגר סלרי וגזר אלו נותני הטעם
מתישבת לקצוץ הכל קטן

2

מתחילה בהשחמה של השום והג'ינגר בשמן זית או קוקוס או מה שאוהבות
ששחום מוסיפה את הבצל, הגזר והסלרי
זה בסיס הטעם. מוסיפה את שאר הירקות כל פעם אחד ומערבבת פנימה ככה שיהיו מצופים בשומן
כשכל הירקות ניכנסו לסיר מוסיפה כף קוקנט אמינו וכפית מלח, מכסה המים רותחים
מבשלת מכוסה על אש קטנה כ45 דקות

מרק שאריות

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד באותו ענין: מרק וציר עצמות

ראמן פליאו עם ציר עצמות ותוספות

ראמן פליאו עם ציר עצמות ותוספות

איך להפוך ציר עצמות מזין, וקצת קשה לשתיה לנוזל אסיתי עשיר בטעמים והזדמנויות לטעמים. קוראים לזה ראמן על שם האיטריה, שאין כאן. מי אמר לא טעים לי ציר?

תוסף קולגן לכלבה מבוגרת

תוסף קולגן לכלבה מבוגרת

תוסף קולגן לכלבים שעשוי משאריות של גידים סחוסים שומן וירקות שמסוננים מציר עצמות בבישול ארוך. זה אוצר ופצצת נוטרינטים שיכולה לשמן היטב עצמות חורקות של כלבה זקנה