מרק שאריות ירקות

| 31/12/2020

מרק קל טעים ומאוד מנחם. יוצא כל פעם קצת אחרת, עשוי משאריות של ירקות, מכונה כאן מרק ירקות עזובים

עם כמות כזו של ירקות בתזונה תמיד יש מלא שאריות.

יש גם גירסה נוספת למרק עם ציר עצמות

כמותזמן הכנה
שש קעריות שעה

מרכיבים
 ירקות קשים שנשארו כמו סלק, גזר, שורשים שונים
 עלים שנשארו כמו כרוב קייל תרד סלרי
 מצליבים שנשארו כמו כרובית או ברוקולי
 פטריות שנישארו
 8 שני שום מעוכות
 2 בצלים
 חתיכת ג'ינגר קצוצה
 כף קוקנט אמינו
 כפית מלח הימלאיה

1

מתחילה בליקוט הירקות מהמקרר והסלסלות, מי שפחות יפה או לא ישרוד את הסופש עובר לקרש חיתוך. אוספת גם שום בצל ג'ינגר סלרי וגזר אלו נותני הטעם

2

מתישבת לקצוץ הכל קטן

3

מתחילה בהשחמה של השום והג'ינגר בשמן זית או קוקוס או מה שאוהבות
ששחום מוסיפה את הבצל, הגזר והסלרי
זה בסיס הטעם. מוסיפה את שאר הירקות כל פעם אחד ומערבבת פנימה ככה שיהיו מצופים בשומן
כשכל הירקות ניכנסו לסיר מוסיפה כף קוקנט אמינו וכפית מלח, מכסה המים רותחים
מבשלת מכוסה על אש קטנה כ45 דקות

Ingredients

מרכיבים
 ירקות קשים שנשארו כמו סלק, גזר, שורשים שונים
 עלים שנשארו כמו כרוב קייל תרד סלרי
 מצליבים שנשארו כמו כרובית או ברוקולי
 פטריות שנישארו
 8 שני שום מעוכות
 2 בצלים
 חתיכת ג'ינגר קצוצה
 כף קוקנט אמינו
 כפית מלח הימלאיה

Directions

1

מתחילה בליקוט הירקות מהמקרר והסלסלות, מי שפחות יפה או לא ישרוד את הסופש עובר לקרש חיתוך. אוספת גם שום בצל ג'ינגר סלרי וגזר אלו נותני הטעם

2

מתישבת לקצוץ הכל קטן

3

מתחילה בהשחמה של השום והג'ינגר בשמן זית או קוקוס או מה שאוהבות
ששחום מוסיפה את הבצל, הגזר והסלרי
זה בסיס הטעם. מוסיפה את שאר הירקות כל פעם אחד ומערבבת פנימה ככה שיהיו מצופים בשומן
כשכל הירקות ניכנסו לסיר מוסיפה כף קוקנט אמינו וכפית מלח, מכסה המים רותחים
מבשלת מכוסה על אש קטנה כ45 דקות

מרק שאריות

הכנתן, תיגו אותי באינסטגרם מבטיחה לשתף dearaya@

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

עוד באותו ענין: מרק וציר עצמות

קניידלך פליאו – טעימים ממש

קניידלך פליאו – טעימים ממש

טעם עמוק של מרק עוף, חומרים טובים ונוטרינטים בשפע. כדאי להשקיע קצת בהקצפת החלבונים כדי לקבל קניידלך אורירים מלאי טעם. מתאים לפליאו, מתאים לתזונה קטוגנית. נטול עמילנים וקמחי דגנים

מרק בשר ראש קטיפתי עם ירוקים וכורכום

מרק בשר ראש קטיפתי עם ירוקים וכורכום

בישול ארוך של בשר ראש יוצר סמיכות נעימה ובשר רך מאוד, התרד מוסיף עוד סמיכות קטיפתית. מסביב המון ירוקים שום ירוק וארומטים, קצת יין וציר וגשם בחוץ להשלמת החוויה

מרק קובה סלק ללא גלוטן

מרק קובה סלק ללא גלוטן

מרק סגול עמוק בטעמי אדמה חמוצים מתוקים וכדורים של טלה מתובל עטוף באורז. יש בו המון סלק בשורש ועלים. אין בו גלוטן הוא נשען על מסורת של בצק לפסח. יפה וטעים