מרק שאריות ירקות

מרק קל טעים ומאוד מנחם. יוצא כל פעם קצת אחרת, עשוי משאריות של ירקות, מכונה כאן מרק ירקות עזובים

עם כמות כזו של ירקות בתזונה תמיד יש מלא שאריות.

יש גם גירסה נוספת למרק עם ציר עצמות

מרק ירקות עזובים

 

ככה עושה

מרק שאריות ירקות

הכנות15 minutes
זמן בישול אפיה45 minutes
מנות6
חופשי מאלרגנים
tomatofree
soyfree
glutenfree

מרכיבים

  • ירקות קשים שנשארו כמו סלק, גזר, שורשים שונים
  • עלים שנשארו כמו כרוב קייל תרד סלרי
  • מצליבים שנשארו כמו כרובית או ברוקולי
  • פטריות שנישארו
  • 8 שני שום מעוכות
  • 2 בצלים
  • חתיכת ג'ינגר קצוצה
  • 1 כף קוקנט אמיניו
  • כפית מלח הימלאיה

הכנות

  • מתחילה בליקוט הירקות מהמקרר והסלסלות, מי שפחות יפה או לא ישרוד את הסופש עובר לקרש חיתוך. אוספת גם שום בצל ג'ינגר סלרי וגזר אלו נותני הטעם
  • מתישבת לקצוץ הכל קטן
  • מתחילה בהשחמה של השום והג'ינגר בשמן זית או קוקוס או מה שאוהבות
    ששחום מוסיפה את הבצל, הגזר והסלרי זה בסיס הטעם.
    מוסיפה את שאר הירקות כל פעם אחד ומערבבת פנימה ככה שיהיו מצופים בשומן
    כשכל הירקות ניכנסו לסיר מוסיפה כף קוקנט אמינו וכפית מלח, מכסה המים רותחיםמבשלת מכוסה על אש קטנה כ45 דקות
מרק שאריות ירקות
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineטבעוני . פליאו . פליאו אוטואימוני

סדנת התססה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י קוראני לבן

עד 6 משתתפים במטבח ביתי

5 from 1 vote (1 rating without comment)

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן