מרק פטריות

20/12/2020

מרק קל טעים וחורפי עם טוויסט קטן של ארטישוק ירושלמי

Prep Time15 minsCook Time40 mins

 3 סלסלות של פטריות מסוגים שונים
 1 בצל גדול קצוץ דק
 3 שורשי ארטישוק קלופים וקצוצים לחתיכות בגודל זית
 2 כפות שמן קוקוס
 2 כוסות ציר עוף, עצמות או ירקות
 1 כוס מים רותחים
 250 מיל חלב קוקוס AROY-D
 1 כפית מלח אטננטי
 20 עלים של מרווה טריה
 שמן זית עדין

1

בסיר שבו יתבשל המרק ממיסה כף שמן קוקוס ומוסיפה את הבצל הקצוץ ואת חתיכות הארטישוק הירושלמי, מטגנת עד שיש צבע חום יפה

2

חותכת את הפטריות לחתיכות נוחות, את העגולות כמו שיטאקי או שמפניון פורסת לאורך לפרוסות דקות, את הקטנות קוטמת את הגזע ומשאירה כמו שהן, את היער חותכת מלמעלה לזוליאנים שלמים, אפשר גם צורות אחרות, הרעיון הוא ליצור שלל צורות ומרקמים, כי זה מרק שמדגיש את השונות בפטריות ונישאר לא טחון

3

מוסיפה את הפטריות בשלושה סבבים בכל סבב מוסיפה גם כפית שמן קוקוס, המטרה שישחימו קצת

4

שהפטריות התצמצמו קצת מוסיפה את הציר החם, כוס מים חמים ואת חלב הקוקוס, ממליחה ומכסה לרתיחה קלה של 20 דקות

5

בנתיים מכינה מעלי המרווה תוספת קרנצית מעל המרק
מפרידה עלים מהגבעול שוטפת ומיבשת
מחממת במחבת שמן זית בגוהה של כחצי סנטימטר
מטגנת את העלים טיגון קצר ומעבירה לספיגת השמן על מפית
יקח להם כמה דקות להתקרר ולהפוף קריספים

6

מגישה קערית מרק ומעליה מספר עלים
למרק סמיך יותר אפשר לבשל בצד עוד שנים שלושה ארטישוקים לטחון ולהוסיף

Ingredients

 3 סלסלות של פטריות מסוגים שונים
 1 בצל גדול קצוץ דק
 3 שורשי ארטישוק קלופים וקצוצים לחתיכות בגודל זית
 2 כפות שמן קוקוס
 2 כוסות ציר עוף, עצמות או ירקות
 1 כוס מים רותחים
 250 מיל חלב קוקוס AROY-D
 1 כפית מלח אטננטי
 20 עלים של מרווה טריה
 שמן זית עדין

Directions

1

בסיר שבו יתבשל המרק ממיסה כף שמן קוקוס ומוסיפה את הבצל הקצוץ ואת חתיכות הארטישוק הירושלמי, מטגנת עד שיש צבע חום יפה

2

חותכת את הפטריות לחתיכות נוחות, את העגולות כמו שיטאקי או שמפניון פורסת לאורך לפרוסות דקות, את הקטנות קוטמת את הגזע ומשאירה כמו שהן, את היער חותכת מלמעלה לזוליאנים שלמים, אפשר גם צורות אחרות, הרעיון הוא ליצור שלל צורות ומרקמים, כי זה מרק שמדגיש את השונות בפטריות ונישאר לא טחון

3

מוסיפה את הפטריות בשלושה סבבים בכל סבב מוסיפה גם כפית שמן קוקוס, המטרה שישחימו קצת

4

שהפטריות התצמצמו קצת מוסיפה את הציר החם, כוס מים חמים ואת חלב הקוקוס, ממליחה ומכסה לרתיחה קלה של 20 דקות

5

בנתיים מכינה מעלי המרווה תוספת קרנצית מעל המרק
מפרידה עלים מהגבעול שוטפת ומיבשת
מחממת במחבת שמן זית בגוהה של כחצי סנטימטר
מטגנת את העלים טיגון קצר ומעבירה לספיגת השמן על מפית
יקח להם כמה דקות להתקרר ולהפוף קריספים

6

מגישה קערית מרק ומעליה מספר עלים
למרק סמיך יותר אפשר לבשל בצד עוד שנים שלושה ארטישוקים לטחון ולהוסיף

מרק פטריות

מרק פטריות

20/12/2020

מרק קל טעים וחורפי עם טוויסט קטן של ארטישוק ירושלמי

Prep Time15 minsCook Time40 mins

 3 סלסלות של פטריות מסוגים שונים
 1 בצל גדול קצוץ דק
 3 שורשי ארטישוק קלופים וקצוצים לחתיכות בגודל זית
 2 כפות שמן קוקוס
 2 כוסות ציר עוף, עצמות או ירקות
 1 כוס מים רותחים
 250 מיל חלב קוקוס AROY-D
 1 כפית מלח אטננטי
 20 עלים של מרווה טריה
 שמן זית עדין

1

בסיר שבו יתבשל המרק ממיסה כף שמן קוקוס ומוסיפה את הבצל הקצוץ ואת חתיכות הארטישוק הירושלמי, מטגנת עד שיש צבע חום יפה

2

חותכת את הפטריות לחתיכות נוחות, את העגולות כמו שיטאקי או שמפניון פורסת לאורך לפרוסות דקות, את הקטנות קוטמת את הגזע ומשאירה כמו שהן, את היער חותכת מלמעלה לזוליאנים שלמים, אפשר גם צורות אחרות, הרעיון הוא ליצור שלל צורות ומרקמים, כי זה מרק שמדגיש את השונות בפטריות ונישאר לא טחון

3

מוסיפה את הפטריות בשלושה סבבים בכל סבב מוסיפה גם כפית שמן קוקוס, המטרה שישחימו קצת

4

שהפטריות התצמצמו קצת מוסיפה את הציר החם, כוס מים חמים ואת חלב הקוקוס, ממליחה ומכסה לרתיחה קלה של 20 דקות

5

בנתיים מכינה מעלי המרווה תוספת קרנצית מעל המרק
מפרידה עלים מהגבעול שוטפת ומיבשת
מחממת במחבת שמן זית בגוהה של כחצי סנטימטר
מטגנת את העלים טיגון קצר ומעבירה לספיגת השמן על מפית
יקח להם כמה דקות להתקרר ולהפוף קריספים

6

מגישה קערית מרק ומעליה מספר עלים
למרק סמיך יותר אפשר לבשל בצד עוד שנים שלושה ארטישוקים לטחון ולהוסיף

Ingredients

 3 סלסלות של פטריות מסוגים שונים
 1 בצל גדול קצוץ דק
 3 שורשי ארטישוק קלופים וקצוצים לחתיכות בגודל זית
 2 כפות שמן קוקוס
 2 כוסות ציר עוף, עצמות או ירקות
 1 כוס מים רותחים
 250 מיל חלב קוקוס AROY-D
 1 כפית מלח אטננטי
 20 עלים של מרווה טריה
 שמן זית עדין

Directions

1

בסיר שבו יתבשל המרק ממיסה כף שמן קוקוס ומוסיפה את הבצל הקצוץ ואת חתיכות הארטישוק הירושלמי, מטגנת עד שיש צבע חום יפה

2

חותכת את הפטריות לחתיכות נוחות, את העגולות כמו שיטאקי או שמפניון פורסת לאורך לפרוסות דקות, את הקטנות קוטמת את הגזע ומשאירה כמו שהן, את היער חותכת מלמעלה לזוליאנים שלמים, אפשר גם צורות אחרות, הרעיון הוא ליצור שלל צורות ומרקמים, כי זה מרק שמדגיש את השונות בפטריות ונישאר לא טחון

3

מוסיפה את הפטריות בשלושה סבבים בכל סבב מוסיפה גם כפית שמן קוקוס, המטרה שישחימו קצת

4

שהפטריות התצמצמו קצת מוסיפה את הציר החם, כוס מים חמים ואת חלב הקוקוס, ממליחה ומכסה לרתיחה קלה של 20 דקות

5

בנתיים מכינה מעלי המרווה תוספת קרנצית מעל המרק
מפרידה עלים מהגבעול שוטפת ומיבשת
מחממת במחבת שמן זית בגוהה של כחצי סנטימטר
מטגנת את העלים טיגון קצר ומעבירה לספיגת השמן על מפית
יקח להם כמה דקות להתקרר ולהפוף קריספים

6

מגישה קערית מרק ומעליה מספר עלים
למרק סמיך יותר אפשר לבשל בצד עוד שנים שלושה ארטישוקים לטחון ולהוסיף

מרק פטריות

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד באותו ענין: מרק וציר עצמות

ראמן פליאו עם ציר עצמות ותוספות

ראמן פליאו עם ציר עצמות ותוספות

איך להפוך ציר עצמות מזין, וקצת קשה לשתיה לנוזל אסיתי עשיר בטעמים והזדמנויות לטעמים. קוראים לזה ראמן על שם האיטריה, שאין כאן. מי אמר לא טעים לי ציר?

תוסף קולגן לכלבה מבוגרת

תוסף קולגן לכלבה מבוגרת

תוסף קולגן לכלבים שעשוי משאריות של גידים סחוסים שומן וירקות שמסוננים מציר עצמות בבישול ארוך. זה אוצר ופצצת נוטרינטים שיכולה לשמן היטב עצמות חורקות של כלבה זקנה