מרק גרון הודו

|

3/06/2020

כולנו אוהבות מרק סבתא, שזה כמו מרק עוף רק עם גרונות של הודו. בגרון יש הרבה עצמות וריקמות חיבור שתורמות לסמיכות ולערכים התזונתיים של המרק

8 מנות

Prep Time5 minsCook Time3 hrs

 2 גרון הודו חתוך למקטעים
 1 שורש סלרי ענק
 2 גזר
 1 קישוא גדול
 2 בצל לבן
 1 כרישה
 אצבע שורש ג'ינגר
 פטרוזיליה או שמיר
 עלי דפנה \ טימין או שניהם
 6 גרגירי פלפל אנגלי
 כפית מלח ים אטלנטי

1

בוחרת גרונות טריים מאוד, העבים מועדפים למרק הזה, מבקשת לקבל חתוך במקטעים. שוטפת את הגרון ומכניסה לסיר, מכסה במים מינרלים ומוסיפה כף חומץ תפוחים אורגני. ממתינה חצי שעה

2

חותכת את הגזר, וכרישה למקטעים, קולפת את הבצל, שוטפת ומקלפת שורש סלרי ענק, סביב מאי אפשר למצוא כאלו בקלות חותכת לפלחים, מוסיפה פטרוזיליה או שמיר, מוסיפה כפית מלח ועלי דפנה או טימין וכמה גרגירי פילפל אנגלי

3

מבשלת על אש קטנה שעתים וחצי שלוש

4

המרק הזה בשונה מציר עצמות, קל מאוד לשתיה
הבישול הארוך של עצמות הגרון מיצר ג'לי עדין שיש בו קולגן שעוזר בשיקום המעי
שומרת במקרר מחזיק שלושה ימים

Ingredients

 2 גרון הודו חתוך למקטעים
 1 שורש סלרי ענק
 2 גזר
 1 קישוא גדול
 2 בצל לבן
 1 כרישה
 אצבע שורש ג'ינגר
 פטרוזיליה או שמיר
 עלי דפנה \ טימין או שניהם
 6 גרגירי פלפל אנגלי
 כפית מלח ים אטלנטי

Directions

1

בוחרת גרונות טריים מאוד, העבים מועדפים למרק הזה, מבקשת לקבל חתוך במקטעים. שוטפת את הגרון ומכניסה לסיר, מכסה במים מינרלים ומוסיפה כף חומץ תפוחים אורגני. ממתינה חצי שעה

2

חותכת את הגזר, וכרישה למקטעים, קולפת את הבצל, שוטפת ומקלפת שורש סלרי ענק, סביב מאי אפשר למצוא כאלו בקלות חותכת לפלחים, מוסיפה פטרוזיליה או שמיר, מוסיפה כפית מלח ועלי דפנה או טימין וכמה גרגירי פילפל אנגלי

3

מבשלת על אש קטנה שעתים וחצי שלוש

4

המרק הזה בשונה מציר עצמות, קל מאוד לשתיה
הבישול הארוך של עצמות הגרון מיצר ג'לי עדין שיש בו קולגן שעוזר בשיקום המעי
שומרת במקרר מחזיק שלושה ימים

מרק גרונות הודו

מרק גרון הודו

|

3/06/2020

8 מנות

Prep Time5 minsCook Time3 hrs

 2 גרון הודו חתוך למקטעים
 1 שורש סלרי ענק
 2 גזר
 1 קישוא גדול
 2 בצל לבן
 1 כרישה
 אצבע שורש ג'ינגר
 פטרוזיליה או שמיר
 עלי דפנה \ טימין או שניהם
 6 גרגירי פלפל אנגלי
 כפית מלח ים אטלנטי

1

בוחרת גרונות טריים מאוד, העבים מועדפים למרק הזה, מבקשת לקבל חתוך במקטעים. שוטפת את הגרון ומכניסה לסיר, מכסה במים מינרלים ומוסיפה כף חומץ תפוחים אורגני. ממתינה חצי שעה

2

חותכת את הגזר, וכרישה למקטעים, קולפת את הבצל, שוטפת ומקלפת שורש סלרי ענק, סביב מאי אפשר למצוא כאלו בקלות חותכת לפלחים, מוסיפה פטרוזיליה או שמיר, מוסיפה כפית מלח ועלי דפנה או טימין וכמה גרגירי פילפל אנגלי

3

מבשלת על אש קטנה שעתים וחצי שלוש

4

המרק הזה בשונה מציר עצמות, קל מאוד לשתיה
הבישול הארוך של עצמות הגרון מיצר ג'לי עדין שיש בו קולגן שעוזר בשיקום המעי
שומרת במקרר מחזיק שלושה ימים

Ingredients

 2 גרון הודו חתוך למקטעים
 1 שורש סלרי ענק
 2 גזר
 1 קישוא גדול
 2 בצל לבן
 1 כרישה
 אצבע שורש ג'ינגר
 פטרוזיליה או שמיר
 עלי דפנה \ טימין או שניהם
 6 גרגירי פלפל אנגלי
 כפית מלח ים אטלנטי

Directions

1

בוחרת גרונות טריים מאוד, העבים מועדפים למרק הזה, מבקשת לקבל חתוך במקטעים. שוטפת את הגרון ומכניסה לסיר, מכסה במים מינרלים ומוסיפה כף חומץ תפוחים אורגני. ממתינה חצי שעה

2

חותכת את הגזר, וכרישה למקטעים, קולפת את הבצל, שוטפת ומקלפת שורש סלרי ענק, סביב מאי אפשר למצוא כאלו בקלות חותכת לפלחים, מוסיפה פטרוזיליה או שמיר, מוסיפה כפית מלח ועלי דפנה או טימין וכמה גרגירי פילפל אנגלי

3

מבשלת על אש קטנה שעתים וחצי שלוש

4

המרק הזה בשונה מציר עצמות, קל מאוד לשתיה
הבישול הארוך של עצמות הגרון מיצר ג'לי עדין שיש בו קולגן שעוזר בשיקום המעי
שומרת במקרר מחזיק שלושה ימים

מרק גרונות הודו

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *