מעורב ירושלמי

חלקי פנים של תרנגולת זולים וזמינים.

מעורב ירושלמי.

קלאסיקה. כבד טחון לבבות, בשיפודיות מוסיפים גם חזה עוף. הכנה קלה אוכלים על המקום.

ואיפה הפיתה?

מעורב ירושלמי

ככה עושה

מעורב ירושלמי

הכנות20 minutes
זמן בישול אפיה15 minutes
מנות3 מנות
חופשי מאלרגנים
tomatofree
glutenfree

מרכיבים

  • 200 גרם כבד עוף
  • 200 גרם טחול עוף
  • 200 גרם לבבות עוף
  • 2 בצלים לבנים
  • 3 שיני שום
  • כפית סומאק
  • 1 כפית שורש כורכום טרי מגורד
  • זרעי כוסברה כתושים לא בפרוטוקול
  • רבע כוס שמן זית

הכנות

  • מתחילה עם הבצל והתבלינים שצרכים לעמוד קצתאת הבצל קולפת וחותכת באמצע ואז לפרוסות דקות
    בעלי ומכתש שמה את זרעי הכוסברה, לא חובה, הם זרעים ככה שלא פרוטוקלים בשלב הראשון, עליהן מוסיפה מלח גס, סומאק ושיני שום, כותשת. מפזרת את תערובת התבלינים על הבצל ומערבבת
    מניחה בצד לספיגת טעמים
  • ממשיכה בניקיון חלקי הפנים. את הכבד מפרידה לאונות ומוציאה חלקים ירוקים עם יש, את הטחול שוטפת עם יש ממברנות מפרידה אותן. את הלבבות ביסיקלי מצנתרת, חותכת לחצי ומוציאה את כרישי הדם
  • במחבת ברזל כבדה או פלנצ'ה שמה שמן זית בנדיבות
    מוסיפה את הבצלים ומטגנת כ10 דקות עד שהם שקופים ורכים, מוביפה את הלבבות מטגנת שתי דקות, מוסיפה את הטחול לאוד שתי דקות, לבסוף מוסיפה את הכבדים ניזהרת שישארו ורודים בפניםמויאה לצלחת ושמה מעל פטרוזיליה
    כיף לאכול עם סלט וכבושים
מעורב ירושלמי
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineדל פחממה . פליאו . פליאו אוטואימוני . קיטו

סדנת התססה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י קוראני לבן

עד 6 משתתפים במטבח ביתי

5 from 1 vote (1 rating without comment)

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן