מעורב ירושלמי

חלקי פנים של תרנגולת זולים וזמינים. מעורב ירושלמי זו קלאסיקה קלה להכנה

הכנות20 minsזמן בישול15 mins

 200 גרם כבד עוף
 200 גרם טחול עוף
 200 גרם לבבות עוף
 2 בצלים לבנים
 3 שיני שום
 כפית סומאק
 1 כפית שורש כורכום טרי מגורד
 זרעי כוסברה כתושים \ לא בפרוטוקול
 רבע כוס שמן זית

1

מתחילה עם הבצל והתבלינים שצרכים לעמוד קצת
את הבצל קולפת וחותכת באמצע ואז לפרוסות דקות
בעלי ומכתש שמה את זרעי הכוסברה, לא חובה, הם זרעים ככה שלא פרוטוקלים בשלב הראשון, עליהן מוסיפה מלח גס, סומאק ושיני שום, כותשת. מפזרת את תערובת התבלינים על הבצל ומערבבת
מניחה בצד לספיגת טעמים

2

ממשיכה בניקיון חלקי הפנים. את הכבד מפרידה לאונות ומוציאה חלקים ירוקים עם יש, את הטחול שוטפת עם יש ממברנות מפרידה אותן. את הלבבות ביסיקלי מצנתרת, חותכת לחצי ומוציאה את כרישי הדם

3

במחבת ברזל כבדה או פלנצ'ה שמה שמן זית בנדיבות
מוסיפה את הבצלים ומטגנת כ10 דקות עד שהם שקופים ורכים, מוביפה את הלבבות מטגנת שתי דקות, מוסיפה את הטחול לאוד שתי דקות, לבסוף מוסיפה את הכבדים ניזהרת שישארו ורודים בפנים
מויאה לצלחת ושמה מעל פטרוזיליה
כיף לאכול עם סלט וכבושים

חומרים

 200 גרם כבד עוף
 200 גרם טחול עוף
 200 גרם לבבות עוף
 2 בצלים לבנים
 3 שיני שום
 כפית סומאק
 1 כפית שורש כורכום טרי מגורד
 זרעי כוסברה כתושים \ לא בפרוטוקול
 רבע כוס שמן זית

אופן ההכנה

1

מתחילה עם הבצל והתבלינים שצרכים לעמוד קצת
את הבצל קולפת וחותכת באמצע ואז לפרוסות דקות
בעלי ומכתש שמה את זרעי הכוסברה, לא חובה, הם זרעים ככה שלא פרוטוקלים בשלב הראשון, עליהן מוסיפה מלח גס, סומאק ושיני שום, כותשת. מפזרת את תערובת התבלינים על הבצל ומערבבת
מניחה בצד לספיגת טעמים

2

ממשיכה בניקיון חלקי הפנים. את הכבד מפרידה לאונות ומוציאה חלקים ירוקים עם יש, את הטחול שוטפת עם יש ממברנות מפרידה אותן. את הלבבות ביסיקלי מצנתרת, חותכת לחצי ומוציאה את כרישי הדם

3

במחבת ברזל כבדה או פלנצ'ה שמה שמן זית בנדיבות
מוסיפה את הבצלים ומטגנת כ10 דקות עד שהם שקופים ורכים, מוביפה את הלבבות מטגנת שתי דקות, מוסיפה את הטחול לאוד שתי דקות, לבסוף מוסיפה את הכבדים ניזהרת שישארו ורודים בפנים
מויאה לצלחת ושמה מעל פטרוזיליה
כיף לאכול עם סלט וכבושים

מעורב ירושלמי
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

מעורב ירושלמי

חלקי פנים של תרנגולת זולים וזמינים. מעורב ירושלמי זו קלאסיקה קלה להכנה

הכנות20 minsזמן בישול15 mins

 200 גרם כבד עוף
 200 גרם טחול עוף
 200 גרם לבבות עוף
 2 בצלים לבנים
 3 שיני שום
 כפית סומאק
 1 כפית שורש כורכום טרי מגורד
 זרעי כוסברה כתושים \ לא בפרוטוקול
 רבע כוס שמן זית

1

מתחילה עם הבצל והתבלינים שצרכים לעמוד קצת
את הבצל קולפת וחותכת באמצע ואז לפרוסות דקות
בעלי ומכתש שמה את זרעי הכוסברה, לא חובה, הם זרעים ככה שלא פרוטוקלים בשלב הראשון, עליהן מוסיפה מלח גס, סומאק ושיני שום, כותשת. מפזרת את תערובת התבלינים על הבצל ומערבבת
מניחה בצד לספיגת טעמים

2

ממשיכה בניקיון חלקי הפנים. את הכבד מפרידה לאונות ומוציאה חלקים ירוקים עם יש, את הטחול שוטפת עם יש ממברנות מפרידה אותן. את הלבבות ביסיקלי מצנתרת, חותכת לחצי ומוציאה את כרישי הדם

3

במחבת ברזל כבדה או פלנצ'ה שמה שמן זית בנדיבות
מוסיפה את הבצלים ומטגנת כ10 דקות עד שהם שקופים ורכים, מוביפה את הלבבות מטגנת שתי דקות, מוסיפה את הטחול לאוד שתי דקות, לבסוף מוסיפה את הכבדים ניזהרת שישארו ורודים בפנים
מויאה לצלחת ושמה מעל פטרוזיליה
כיף לאכול עם סלט וכבושים

חומרים

 200 גרם כבד עוף
 200 גרם טחול עוף
 200 גרם לבבות עוף
 2 בצלים לבנים
 3 שיני שום
 כפית סומאק
 1 כפית שורש כורכום טרי מגורד
 זרעי כוסברה כתושים \ לא בפרוטוקול
 רבע כוס שמן זית

אופן ההכנה

1

מתחילה עם הבצל והתבלינים שצרכים לעמוד קצת
את הבצל קולפת וחותכת באמצע ואז לפרוסות דקות
בעלי ומכתש שמה את זרעי הכוסברה, לא חובה, הם זרעים ככה שלא פרוטוקלים בשלב הראשון, עליהן מוסיפה מלח גס, סומאק ושיני שום, כותשת. מפזרת את תערובת התבלינים על הבצל ומערבבת
מניחה בצד לספיגת טעמים

2

ממשיכה בניקיון חלקי הפנים. את הכבד מפרידה לאונות ומוציאה חלקים ירוקים עם יש, את הטחול שוטפת עם יש ממברנות מפרידה אותן. את הלבבות ביסיקלי מצנתרת, חותכת לחצי ומוציאה את כרישי הדם

3

במחבת ברזל כבדה או פלנצ'ה שמה שמן זית בנדיבות
מוסיפה את הבצלים ומטגנת כ10 דקות עד שהם שקופים ורכים, מוביפה את הלבבות מטגנת שתי דקות, מוסיפה את הטחול לאוד שתי דקות, לבסוף מוסיפה את הכבדים ניזהרת שישארו ורודים בפנים
מויאה לצלחת ושמה מעל פטרוזיליה
כיף לאכול עם סלט וכבושים

מעורב ירושלמי
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
פרויקט לזניה

פרויקט לזניה

לזניה זו אם מזון ששווה להתאמץ לבקר אותה לפעמים. כאן גירסה 100 אחוז פרוטוקולית, בלי עגבניות. בתפקיד הפסטה הבטטה הלבנה. מלאכת שכבות

לשון וחברים

לשון וחברים

לשון יש לה הרבה חברים: מגישה אותה חמה או קרה, מבושלת או מטוגנת, עם רוטב… או בלי. יש לה טקסטורה רכה שמנונית ונגיסה. מתכון בסיס לבישול הלשון והצעות מה לעשות איתה

כבד עגלה

כבד עגלה

המזון הדחוס ביותר. יש בו כמות עצומה של ויטמין אי והמון מינרלים (ברזל, נחושת, יוד וסלניום). חיות בטבע אוכלות קודם את הכבד
בעיה קטנה, יש לו טעם ברזלי, או שאוהבות או שלא

קציצות בקר ולב

קציצות בקר ולב

לב בקר זה חלק פנים שיש לו ערכים תזונתיים מעולים, מחיר זול ויחסי ציבור לא משהו. טעם של בקר וטקסטורה של בקר דחוס. דרך קלה לצרוך אותו זה טחון בקציצות

ממרח כבד עוף וקישואים

ממרח כבד עוף וקישואים

מהפרוטוקול של טרי וואלס למדתי שכדאי לאכול כמה פעמים בשבוע חלקי פנים, כזו צנצנת במקרר עושה את זה פשוט. הקישואים מאווררים את הממרח שנוטה להיות כבד

דלעת ספגטי וראגו לחי

דלעת ספגטי וראגו לחי

לחי פרה זה בשר מהמממ, מלא קולוגן וריקמות חיבור. יש לו גודל נוח של שתים שלוש מנות, והוא טעים ממש. בישול של שעה מרכך אותו מספיק ונוצר ציר גלטיני בריא וטעים

$