מעורב ירושלמי

|

8/11/2020

חלקי פנים של תרנגולת זולים וזמינים. מעורב ירושלמי זו קלאסיקה קלה להכנה

3 מנות

Prep Time20 minsCook Time15 mins

 200 גרם כבד עוף
 200 גרם טחול עוף
 200 גרם לבבות עוף
 2 בצלים לבנים
 3 שיני שום
 כפית סומאק
 1 כפית שורש כורכום טרי מגורד
 זרעי כוסברה כתושים \ לא בפרוטוקול
 רבע כוס שמן זית

1

מתחילה עם הבצל והתבלינים שצרכים לעמוד קצת
את הבצל קולפת וחותכת באמצע ואז לפרוסות דקות
בעלי ומכתש שמה את זרעי הכוסברה, לא חובה, הם זרעים ככה שלא פרוטוקלים בשלב הראשון, עליהן מוסיפה מלח גס, סומאק ושיני שום, כותשת. מפזרת את תערובת התבלינים על הבצל ומערבבת
מניחה בצד לספיגת טעמים

2

ממשיכה בניקיון חלקי הפנים. את הכבד מפרידה לאונות ומוציאה חלקים ירוקים עם יש, את הטחול שוטפת עם יש ממברנות מפרידה אותן. את הלבבות ביסיקלי מצנתרת, חותכת לחצי ומוציאה את כרישי הדם

3

במחבת ברזל כבדה או פלנצ'ה שמה שמן זית בנדיבות
מוסיפה את הבצלים ומטגנת כ10 דקות עד שהם שקופים ורכים, מוביפה את הלבבות מטגנת שתי דקות, מוסיפה את הטחול לאוד שתי דקות, לבסוף מוסיפה את הכבדים ניזהרת שישארו ורודים בפנים
מויאה לצלחת ושמה מעל פטרוזיליה
כיף לאכול עם סלט וכבושים

Ingredients

 200 גרם כבד עוף
 200 גרם טחול עוף
 200 גרם לבבות עוף
 2 בצלים לבנים
 3 שיני שום
 כפית סומאק
 1 כפית שורש כורכום טרי מגורד
 זרעי כוסברה כתושים \ לא בפרוטוקול
 רבע כוס שמן זית

Directions

1

מתחילה עם הבצל והתבלינים שצרכים לעמוד קצת
את הבצל קולפת וחותכת באמצע ואז לפרוסות דקות
בעלי ומכתש שמה את זרעי הכוסברה, לא חובה, הם זרעים ככה שלא פרוטוקלים בשלב הראשון, עליהן מוסיפה מלח גס, סומאק ושיני שום, כותשת. מפזרת את תערובת התבלינים על הבצל ומערבבת
מניחה בצד לספיגת טעמים

2

ממשיכה בניקיון חלקי הפנים. את הכבד מפרידה לאונות ומוציאה חלקים ירוקים עם יש, את הטחול שוטפת עם יש ממברנות מפרידה אותן. את הלבבות ביסיקלי מצנתרת, חותכת לחצי ומוציאה את כרישי הדם

3

במחבת ברזל כבדה או פלנצ'ה שמה שמן זית בנדיבות
מוסיפה את הבצלים ומטגנת כ10 דקות עד שהם שקופים ורכים, מוביפה את הלבבות מטגנת שתי דקות, מוסיפה את הטחול לאוד שתי דקות, לבסוף מוסיפה את הכבדים ניזהרת שישארו ורודים בפנים
מויאה לצלחת ושמה מעל פטרוזיליה
כיף לאכול עם סלט וכבושים

מעורב ירושלמי

מעורב ירושלמי

|

8/11/2020

חלקי פנים של תרנגולת זולים וזמינים. מעורב ירושלמי זו קלאסיקה קלה להכנה

3 מנות

Prep Time20 minsCook Time15 mins

 200 גרם כבד עוף
 200 גרם טחול עוף
 200 גרם לבבות עוף
 2 בצלים לבנים
 3 שיני שום
 כפית סומאק
 1 כפית שורש כורכום טרי מגורד
 זרעי כוסברה כתושים \ לא בפרוטוקול
 רבע כוס שמן זית

1

מתחילה עם הבצל והתבלינים שצרכים לעמוד קצת
את הבצל קולפת וחותכת באמצע ואז לפרוסות דקות
בעלי ומכתש שמה את זרעי הכוסברה, לא חובה, הם זרעים ככה שלא פרוטוקלים בשלב הראשון, עליהן מוסיפה מלח גס, סומאק ושיני שום, כותשת. מפזרת את תערובת התבלינים על הבצל ומערבבת
מניחה בצד לספיגת טעמים

2

ממשיכה בניקיון חלקי הפנים. את הכבד מפרידה לאונות ומוציאה חלקים ירוקים עם יש, את הטחול שוטפת עם יש ממברנות מפרידה אותן. את הלבבות ביסיקלי מצנתרת, חותכת לחצי ומוציאה את כרישי הדם

3

במחבת ברזל כבדה או פלנצ'ה שמה שמן זית בנדיבות
מוסיפה את הבצלים ומטגנת כ10 דקות עד שהם שקופים ורכים, מוביפה את הלבבות מטגנת שתי דקות, מוסיפה את הטחול לאוד שתי דקות, לבסוף מוסיפה את הכבדים ניזהרת שישארו ורודים בפנים
מויאה לצלחת ושמה מעל פטרוזיליה
כיף לאכול עם סלט וכבושים

Ingredients

 200 גרם כבד עוף
 200 גרם טחול עוף
 200 גרם לבבות עוף
 2 בצלים לבנים
 3 שיני שום
 כפית סומאק
 1 כפית שורש כורכום טרי מגורד
 זרעי כוסברה כתושים \ לא בפרוטוקול
 רבע כוס שמן זית

Directions

1

מתחילה עם הבצל והתבלינים שצרכים לעמוד קצת
את הבצל קולפת וחותכת באמצע ואז לפרוסות דקות
בעלי ומכתש שמה את זרעי הכוסברה, לא חובה, הם זרעים ככה שלא פרוטוקלים בשלב הראשון, עליהן מוסיפה מלח גס, סומאק ושיני שום, כותשת. מפזרת את תערובת התבלינים על הבצל ומערבבת
מניחה בצד לספיגת טעמים

2

ממשיכה בניקיון חלקי הפנים. את הכבד מפרידה לאונות ומוציאה חלקים ירוקים עם יש, את הטחול שוטפת עם יש ממברנות מפרידה אותן. את הלבבות ביסיקלי מצנתרת, חותכת לחצי ומוציאה את כרישי הדם

3

במחבת ברזל כבדה או פלנצ'ה שמה שמן זית בנדיבות
מוסיפה את הבצלים ומטגנת כ10 דקות עד שהם שקופים ורכים, מוביפה את הלבבות מטגנת שתי דקות, מוסיפה את הטחול לאוד שתי דקות, לבסוף מוסיפה את הכבדים ניזהרת שישארו ורודים בפנים
מויאה לצלחת ושמה מעל פטרוזיליה
כיף לאכול עם סלט וכבושים

מעורב ירושלמי

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *