מעורב ירושלמי
חלקי פנים של תרנגולת זולים וזמינים. מעורב ירושלמי. קלאסיקה. כבד טחון לבבות, בשיפודיות מוסיפים גם חזה עוף. הכנה קלה אוכלים על המקום. ואיפה הפיתה?
מתחילה עם הבצל והתבלינים שצרכים לעמוד קצת
את הבצל קולפת וחותכת באמצע ואז לפרוסות דקות
בעלי ומכתש שמה את זרעי הכוסברה, לא חובה, הם זרעים ככה שלא פרוטוקלים בשלב הראשון, עליהן מוסיפה מלח גס, סומאק ושיני שום, כותשת. מפזרת את תערובת התבלינים על הבצל ומערבבת
מניחה בצד לספיגת טעמים
ממשיכה בניקיון חלקי הפנים. את הכבד מפרידה לאונות ומוציאה חלקים ירוקים עם יש, את הטחול שוטפת עם יש ממברנות מפרידה אותן. את הלבבות ביסיקלי מצנתרת, חותכת לחצי ומוציאה את כרישי הדם
במחבת ברזל כבדה או פלנצ'ה שמה שמן זית בנדיבות
מוסיפה את הבצלים ומטגנת כ10 דקות עד שהם שקופים ורכים, מוביפה את הלבבות מטגנת שתי דקות, מוסיפה את הטחול לאוד שתי דקות, לבסוף מוסיפה את הכבדים ניזהרת שישארו ורודים בפנים
מויאה לצלחת ושמה מעל פטרוזיליה
כיף לאכול עם סלט וכבושים
Ingredients
Directions
מתחילה עם הבצל והתבלינים שצרכים לעמוד קצת
את הבצל קולפת וחותכת באמצע ואז לפרוסות דקות
בעלי ומכתש שמה את זרעי הכוסברה, לא חובה, הם זרעים ככה שלא פרוטוקלים בשלב הראשון, עליהן מוסיפה מלח גס, סומאק ושיני שום, כותשת. מפזרת את תערובת התבלינים על הבצל ומערבבת
מניחה בצד לספיגת טעמים
ממשיכה בניקיון חלקי הפנים. את הכבד מפרידה לאונות ומוציאה חלקים ירוקים עם יש, את הטחול שוטפת עם יש ממברנות מפרידה אותן. את הלבבות ביסיקלי מצנתרת, חותכת לחצי ומוציאה את כרישי הדם
במחבת ברזל כבדה או פלנצ'ה שמה שמן זית בנדיבות
מוסיפה את הבצלים ומטגנת כ10 דקות עד שהם שקופים ורכים, מוביפה את הלבבות מטגנת שתי דקות, מוסיפה את הטחול לאוד שתי דקות, לבסוף מוסיפה את הכבדים ניזהרת שישארו ורודים בפנים
מויאה לצלחת ושמה מעל פטרוזיליה
כיף לאכול עם סלט וכבושים
הכנתן, תיגו אותי באינסטגרם מבטיחה לשתף dearaya@

פסטרמה חזה הודו בתנור
מה שצריך בשביל פסטרמה ביתי מחזה הודו זה קצת סבלנות. מתחילות בהשריה בברין שישמור על עסיסיות הבשר. ממשיכות בציפוי נחמד שיתן לווית טעם קלה, ולבסוף אפיה באדים לשמור על הלחות. זהו. נקניק בריא ביתי ברבע מחיר

מרק בשר ראש קטיפתי עם ירוקים וכורכום
בישול ארוך של בשר ראש יוצר סמיכות נעימה ובשר רך מאוד, התרד מוסיף עוד סמיכות קטיפתית. מסביב המון ירוקים שום ירוק וארומטים, קצת יין וציר וגשם בחוץ להשלמת החוויה

כנפיים של עוף מזוגגות בריבת תפוזים
אפשר לומר שזה ממתק עם קצה מרירות של תפוזים המון אוממי מהעוף ורעננות של תפוז טרי. יש גם רוטב מתקתק לטבילה. ארוחה בידים עם פרחי כרובית צלויה וזעתר שמאזן את המתוק

פסטרמה לחי בקר כבושה
לחי בקר יש בה המון קולגן, כשהוא מתמצק מאוד קל לחתוך אותו. קלאסי לבשר קר. גודל הנתח מתאים מאוד לכבישה קצרה. יצאה פסטרמה מלחי בקר. מפתיע טעים מאוד. מלוח
0 תגובות