ממרח קישואים

באלף הקודם ממרח קישואים נחשב לחיקוי טוב לכבד. לטעמי הוא שרד נהדר בלי קשר לכבד.

מלא טעם וקל. מחזיק במקרר יומים שלושה. מתאים לני שהחזירה אגוזי מלך

ככה עושה

ממרח קישואים

הכנות15 minutes
זמן בישול אפיה התססה15 minutes
מנות4
חופשי מאלרגנים
egg free
soyfree
glutenfree

מרכיבים

  • 5 קישואים טרים פרוסים לאורך עם הקליפה
  • 2 בצלים לבנים פרוסים
  • 75 גרם אגוזי מלך מושרים
  • ענף מרווה
  • 2 כפות שמן זית
  • כף בלסמי
  • מלח ים

הכנות

  • משרה אגוזי מלך לא קלויים בשפע של מים, לפחות לשעה
  • את פרוסות הקישואים מטגנת משני הצדדים בשמן זית, מניחה במחבת גם את עלי המרווה
    מטגנת גם את הבצלים
    מניחה בצד את הקישואים והבצלים להתקרר
  • בבלנדר, או פוד פרוססור מכניסה את הירקות האגוזים המסוננים מהמים, עלי המרווה המטוגנים שמן זית בלסמי ומלח
    מפעילה בפולסים עד שהכל מקבל מרקם של ממרח, אם צריך מוסיפה מעט מים חמים למרקם רך יותר מחזיק במקרר 3 ימים
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineטבעוני . פליאו

התססות חורף סדנה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י לבן

סדנה מעשית במטבח ביתי

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן