ממרח קישואים

11/10/2020

באלף הקודם זה נחשב לחיקוי טוב לכבד. לטעמי הוא שרד נהדר בלי קשר לכבד. מלא טעם ומחזיק במקרר יומים שלושה

Prep Time15 minsCook Time15 mins

 5 קישואים טרים פרוסים לאורך עם הקליפה
 2 בצלים לבנים פרוסים
 75 גרם אגוזי מלך מושרים
 ענף מרווה
 2 כפות שמן זית
 כף בלסמי
 מלח ים

1

משרה אגוזי מלך לא קלויים בשפע של מים, לפחות לשעה

2

את פרוסות הקישואים מטגנת משני הצדדים בשמן זית, מניחה במחבת גם את עלי המרווה
מטגנת גם את הבצלים
מניחה בצד את הקישואים והבצלים להתקרר

3

בבלנדר, או פוד פרוססור מכניסה את הירקות האגוזים המסוננים מהמים, עלי המרווה המטוגנים שמן זית בלסמי ומלח
מפעילה בפולסים עד שהכל מקבל מרקם של ממרח, אם צריך מוסיפה מעט מים חמים למרקם רך יותר
מחזיק במקרר 3 ימים

Ingredients

 5 קישואים טרים פרוסים לאורך עם הקליפה
 2 בצלים לבנים פרוסים
 75 גרם אגוזי מלך מושרים
 ענף מרווה
 2 כפות שמן זית
 כף בלסמי
 מלח ים

Directions

1

משרה אגוזי מלך לא קלויים בשפע של מים, לפחות לשעה

2

את פרוסות הקישואים מטגנת משני הצדדים בשמן זית, מניחה במחבת גם את עלי המרווה
מטגנת גם את הבצלים
מניחה בצד את הקישואים והבצלים להתקרר

3

בבלנדר, או פוד פרוססור מכניסה את הירקות האגוזים המסוננים מהמים, עלי המרווה המטוגנים שמן זית בלסמי ומלח
מפעילה בפולסים עד שהכל מקבל מרקם של ממרח, אם צריך מוסיפה מעט מים חמים למרקם רך יותר
מחזיק במקרר 3 ימים

ממרח קישואים

ממרח קישואים

11/10/2020

באלף הקודם זה נחשב לחיקוי טוב לכבד. לטעמי הוא שרד נהדר בלי קשר לכבד. מלא טעם ומחזיק במקרר יומים שלושה

Prep Time15 minsCook Time15 mins

 5 קישואים טרים פרוסים לאורך עם הקליפה
 2 בצלים לבנים פרוסים
 75 גרם אגוזי מלך מושרים
 ענף מרווה
 2 כפות שמן זית
 כף בלסמי
 מלח ים

1

משרה אגוזי מלך לא קלויים בשפע של מים, לפחות לשעה

2

את פרוסות הקישואים מטגנת משני הצדדים בשמן זית, מניחה במחבת גם את עלי המרווה
מטגנת גם את הבצלים
מניחה בצד את הקישואים והבצלים להתקרר

3

בבלנדר, או פוד פרוססור מכניסה את הירקות האגוזים המסוננים מהמים, עלי המרווה המטוגנים שמן זית בלסמי ומלח
מפעילה בפולסים עד שהכל מקבל מרקם של ממרח, אם צריך מוסיפה מעט מים חמים למרקם רך יותר
מחזיק במקרר 3 ימים

Ingredients

 5 קישואים טרים פרוסים לאורך עם הקליפה
 2 בצלים לבנים פרוסים
 75 גרם אגוזי מלך מושרים
 ענף מרווה
 2 כפות שמן זית
 כף בלסמי
 מלח ים

Directions

1

משרה אגוזי מלך לא קלויים בשפע של מים, לפחות לשעה

2

את פרוסות הקישואים מטגנת משני הצדדים בשמן זית, מניחה במחבת גם את עלי המרווה
מטגנת גם את הבצלים
מניחה בצד את הקישואים והבצלים להתקרר

3

בבלנדר, או פוד פרוססור מכניסה את הירקות האגוזים המסוננים מהמים, עלי המרווה המטוגנים שמן זית בלסמי ומלח
מפעילה בפולסים עד שהכל מקבל מרקם של ממרח, אם צריך מוסיפה מעט מים חמים למרקם רך יותר
מחזיק במקרר 3 ימים

ממרח קישואים

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רכז רימונים ביתי

רכז רימונים ביתי

בכל שנה יש שפע של רימונים על העץ, אני מודה על זה ומחפשת למי לתת. השנה יש המון ורובם מבוקעים. השנה אני רוצה את הטעם הזה לכל השנה. אז רכז רימונים. ממש לא מה שהכרתן

ממרח לימון כבוש פרוביוטי

ממרח לימון כבוש פרוביוטי

מאוד נוח שיש צנצנת כזו במקרר, מוסיף עוצמת טעם לימונית מלוחה. נמס בקלות לרטבים, מעשיר רוטב לסלט, נפלא עם דגים

באבא גנוש זוקיני

באבא גנוש זוקיני

באבא גנוש או סלט חצילים בטחינה לי הוא חסר. מאוד שמחתי שראיתי את אוטולנגי הגאון שורף קישוא כאילו היה חציל. מישם זה התגלגל לסלט שלגמרי נותן את הטעם והתחושה של סלט חצילים בטחינה. לפעמים הגעגוע הוא מנוע ניפלא