ממרח קישואים

| 11/10/2020

באלף הקודם ממרח קישואים נחשב לחיקוי טוב לכבד. לטעמי הוא שרד נהדר בלי קשר לכבד.

מלא טעם וקל. מחזיק במקרר יומים שלושה. מתאים לני שהחזירה אגוזי מלך

כמותזמן הכנה
צינצנת 700 מיל חצי שעה

מרכיבים
 5 קישואים טרים פרוסים לאורך עם הקליפה
 2 בצלים לבנים פרוסים
 75 גרם אגוזי מלך מושרים
 ענף מרווה
 2 כפות שמן זית
 כף בלסמי
 מלח ים

1

משרה אגוזי מלך לא קלויים בשפע של מים, לפחות לשעה

2

את פרוסות הקישואים מטגנת משני הצדדים בשמן זית, מניחה במחבת גם את עלי המרווה
מטגנת גם את הבצלים
מניחה בצד את הקישואים והבצלים להתקרר

3

בבלנדר, או פוד פרוססור מכניסה את הירקות האגוזים המסוננים מהמים, עלי המרווה המטוגנים שמן זית בלסמי ומלח
מפעילה בפולסים עד שהכל מקבל מרקם של ממרח, אם צריך מוסיפה מעט מים חמים למרקם רך יותר
מחזיק במקרר 3 ימים

Ingredients

מרכיבים
 5 קישואים טרים פרוסים לאורך עם הקליפה
 2 בצלים לבנים פרוסים
 75 גרם אגוזי מלך מושרים
 ענף מרווה
 2 כפות שמן זית
 כף בלסמי
 מלח ים

Directions

1

משרה אגוזי מלך לא קלויים בשפע של מים, לפחות לשעה

2

את פרוסות הקישואים מטגנת משני הצדדים בשמן זית, מניחה במחבת גם את עלי המרווה
מטגנת גם את הבצלים
מניחה בצד את הקישואים והבצלים להתקרר

3

בבלנדר, או פוד פרוססור מכניסה את הירקות האגוזים המסוננים מהמים, עלי המרווה המטוגנים שמן זית בלסמי ומלח
מפעילה בפולסים עד שהכל מקבל מרקם של ממרח, אם צריך מוסיפה מעט מים חמים למרקם רך יותר
מחזיק במקרר 3 ימים

ממרח קישואים

הכנתן, תיגו אותי באינסטגרם מבטיחה לשתף dearaya@

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

פסטרמה חזה הודו בתנור

פסטרמה חזה הודו בתנור

מה שצריך בשביל פסטרמה ביתי מחזה הודו זה קצת סבלנות. מתחילות בהשריה בברין שישמור על עסיסיות הבשר. ממשיכות בציפוי נחמד שיתן לווית טעם קלה, ולבסוף אפיה באדים לשמור על הלחות. זהו. נקניק בריא ביתי ברבע מחיר

שמן עלי זעתר טריים

שמן עלי זעתר טריים

אוצר ירוק כהה של עלי זעתר טריים עם שמן זית לימון ומלח. הטעם הירוק של החורף שמור בצנצנת. אפשר להוסיף לסירים או לרטבים קרים ולקבל טעמים עדינים מהדהדים של זעתר והרים

ממרח זרעי חרדל מותססים

ממרח זרעי חרדל מותססים

ממרח שמקורו בזרעי חרדל מותססים שחורים וצהובים. ההתססה ריחנית וארוכה ולממרחים לוקח כמה ימים להבשיל. החרדל מסתדר שנותנות לו להתאורר. התהליך מתחיל בהתססת הזרעים ואחר כך אפשר להכין ממרחים מגוונים