ממרח לימון כבוש בשני גוונים של חורף

ממרח לימון כבוש פרוביוטי

מאוד נוח שיש צינצנת ממרח לימון כבוש במקרר, מוסיף עוצמת טעם לימונית מלוחה , נמס בקלות לרטבים, מעשיר רוטב לסלט, נפלא עם דגים

לצורך הממרח משתמשת בלימונים כבושים שלמים, יש להם מרמלדת מלח מגניבה והרבה מיץ שעושה ממרח מושלם, אם יש לכן כאלו יופי, אם לא מצורף מתכון גם להם

גם ליים כבוש יתן תוצאה דומה

ממרח לימון כבוש

ככה עושה

ממרח לימון כבוש

הכנות15 minutes
מנות1 צנצנת
חופשי מאלרגנים
cmical free

מרכיבים

  • 5 לימונים כבושים שלמים
  • 2 כפות מנוזל שימור הלימונים
  • 2 שיני שום
  • 1 כפית שורש כורכום טרי מגורד דק
  • חצי כוס שמן זית

הכנות

ממרח לימון כבוש

  • לצורך הממרח משתמשת בלימונים כבושים שלמים שעמדו חודש לפחות
    אפשר גם כמות דומה של לימונים כבושים בפרוסות
    או פרוסות של ליים כבוש
    מכניסה את הלימונים שורש הכורכום ושום לכוס של הנינג'ה מוסיפה חצי כוס שמן זית ומעבדת טוב
    זה יקח כמה דקות עד שיש ממרח יציב
  • מעבירה לצינצנת ולמקרר
    מחזיק לנצח במקרר
ממרח לימון כבוש פרוביוטי
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineדל פחממה . טבעוני . פליאו . פליאו אוטואימוני

עוד משהו

ממרח לימון כבוש אפשר לעשות בכל מיני גוונים
להוסיף שראב או דבש או ריבה עונתית, להוסיף צילי חריף מותסס או רגיל, או שום מותסס.  המתכון כאן זה מתכון בסיסי, אפשר לצאת ממנו לכל מני כיוונים עונתיים

סדנת התססה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י קוראני לבן

עד 6 משתתפים במטבח ביתי

2 מחשבות על “ממרח לימון כבוש פרוביוטי”

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן