ממרח לימון כבוש פרוביוטי

14/07/2021

מאוד נוח שיש צינצנת כזו במקרר, מוסיף עוצמת טעם לימונית מלוחה , נמס בקלות לרטבים, מעשיר רוטב לסלט, נפלא עם דגים

צינצנת 250 מיל

Prep Time15 mins

 5 לימונים כבושים שלמים
 2 כפות מנוזל שימור הלימונים
 2 שיני שום
 1 כפית שורש כורכום טרי מגורד דק
 חצי כוס שמן זית

1

לצורך הממרח משתמשת בלימונים כבושים שלמים שעמדו חודש לפחות
אפשר גם כמות דומה של לימונים כבושים בפרוסות
להכנת לימונים כבושים שלמים
חורצת 4 חריצים עמוקים לאורך הלימון
בעזרת כפית מחדירה פנימה חצי כפית של מלח אטלנטי
ממשיכה ככה עם כל הלימונים
מכניסה לצינצנת ודוחסת
הלימונים יפרישו מיץ שיכסה אותם ויראו די מעוכים
סוגרת עם עלה של גפן ומשקולת מאבן שהלימונים ישארו מכוסים בנוזל
אחרי יום יומים הם יתמלאו חזרה במיץ ולאט לאט יכבשו במיץ של עצמם ובמלח
שומרת במקום חשוך שבוע שבועים ומעבירה למקרר, שוכחת מהענין לחודש לפחות. בנתיים נוצרת מרמלדה מלוחה

2

מכניסה את הלימונים שורש הכורכום ושום לכוס של הנינג'ה מוסיפה חצי כוס שמן זית ומעבדת טוב
זה יקח כמה דקות עד שיש ממרח יציב
מעבירה לצינצנת ולמקרר

Ingredients

 5 לימונים כבושים שלמים
 2 כפות מנוזל שימור הלימונים
 2 שיני שום
 1 כפית שורש כורכום טרי מגורד דק
 חצי כוס שמן זית

Directions

1

לצורך הממרח משתמשת בלימונים כבושים שלמים שעמדו חודש לפחות
אפשר גם כמות דומה של לימונים כבושים בפרוסות
להכנת לימונים כבושים שלמים
חורצת 4 חריצים עמוקים לאורך הלימון
בעזרת כפית מחדירה פנימה חצי כפית של מלח אטלנטי
ממשיכה ככה עם כל הלימונים
מכניסה לצינצנת ודוחסת
הלימונים יפרישו מיץ שיכסה אותם ויראו די מעוכים
סוגרת עם עלה של גפן ומשקולת מאבן שהלימונים ישארו מכוסים בנוזל
אחרי יום יומים הם יתמלאו חזרה במיץ ולאט לאט יכבשו במיץ של עצמם ובמלח
שומרת במקום חשוך שבוע שבועים ומעבירה למקרר, שוכחת מהענין לחודש לפחות. בנתיים נוצרת מרמלדה מלוחה

2

מכניסה את הלימונים שורש הכורכום ושום לכוס של הנינג'ה מוסיפה חצי כוס שמן זית ומעבדת טוב
זה יקח כמה דקות עד שיש ממרח יציב
מעבירה לצינצנת ולמקרר

ממרח לימון כבוש

ממרח לימון כבוש פרוביוטי

מאוד נוח שיש צינצנת כזו במקרר, מוסיף עוצמת טעם לימונית מלוחה , נמס בקלות לרטבים, מעשיר רוטב לסלט, נפלא עם דגים

צינצנת 250 מיל

Prep Time15 mins

 5 לימונים כבושים שלמים
 2 כפות מנוזל שימור הלימונים
 2 שיני שום
 1 כפית שורש כורכום טרי מגורד דק
 חצי כוס שמן זית

1

לצורך הממרח משתמשת בלימונים כבושים שלמים שעמדו חודש לפחות
אפשר גם כמות דומה של לימונים כבושים בפרוסות
להכנת לימונים כבושים שלמים
חורצת 4 חריצים עמוקים לאורך הלימון
בעזרת כפית מחדירה פנימה חצי כפית של מלח אטלנטי
ממשיכה ככה עם כל הלימונים
מכניסה לצינצנת ודוחסת
הלימונים יפרישו מיץ שיכסה אותם ויראו די מעוכים
סוגרת עם עלה של גפן ומשקולת מאבן שהלימונים ישארו מכוסים בנוזל
אחרי יום יומים הם יתמלאו חזרה במיץ ולאט לאט יכבשו במיץ של עצמם ובמלח
שומרת במקום חשוך שבוע שבועים ומעבירה למקרר, שוכחת מהענין לחודש לפחות. בנתיים נוצרת מרמלדה מלוחה

2

מכניסה את הלימונים שורש הכורכום ושום לכוס של הנינג'ה מוסיפה חצי כוס שמן זית ומעבדת טוב
זה יקח כמה דקות עד שיש ממרח יציב
מעבירה לצינצנת ולמקרר

Ingredients

 5 לימונים כבושים שלמים
 2 כפות מנוזל שימור הלימונים
 2 שיני שום
 1 כפית שורש כורכום טרי מגורד דק
 חצי כוס שמן זית

Directions

1

לצורך הממרח משתמשת בלימונים כבושים שלמים שעמדו חודש לפחות
אפשר גם כמות דומה של לימונים כבושים בפרוסות
להכנת לימונים כבושים שלמים
חורצת 4 חריצים עמוקים לאורך הלימון
בעזרת כפית מחדירה פנימה חצי כפית של מלח אטלנטי
ממשיכה ככה עם כל הלימונים
מכניסה לצינצנת ודוחסת
הלימונים יפרישו מיץ שיכסה אותם ויראו די מעוכים
סוגרת עם עלה של גפן ומשקולת מאבן שהלימונים ישארו מכוסים בנוזל
אחרי יום יומים הם יתמלאו חזרה במיץ ולאט לאט יכבשו במיץ של עצמם ובמלח
שומרת במקום חשוך שבוע שבועים ומעבירה למקרר, שוכחת מהענין לחודש לפחות. בנתיים נוצרת מרמלדה מלוחה

2

מכניסה את הלימונים שורש הכורכום ושום לכוס של הנינג'ה מוסיפה חצי כוס שמן זית ומעבדת טוב
זה יקח כמה דקות עד שיש ממרח יציב
מעבירה לצינצנת ולמקרר

ממרח לימון כבוש

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כרוב כבוש פרוביוטי עם טיימר מובנה

כרוב כבוש פרוביוטי עם טיימר מובנה

הנחתי בצנצנת כבישה כרוב ירוק מומלח ומעל כרוב סגול, התסיסה הפתיע בעוצמתה. לאט לאט הסגול והירוק ניפגשו עד שהתאחדו לצבע משוגע. זה קרה בדיוק אחרי שלושה שבועות. הזמן שבו הכרוב הופך פרוביוטי

ליים כבוש במלח אטלנטי ורוד

ליים כבוש במלח אטלנטי ורוד

לימון ומלח, שנים שמעצימים אחד את השני, הכבישה והזמן הופכת את המפגש הזה למפגש על סטרואידים. מחזיק לנצח במקרר, ניגמר הרבה לפני שפג תוקפו

באבא גנוש זוקיני

באבא גנוש זוקיני

באבא גנוש או סלט חצילים בטחינה לי הוא חסר. מאוד שמחתי שראיתי את אוטולנגי הגאון שורף קישוא כאילו היה חציל. מישם זה התגלגל לסלט שלגמרי נותן את הטעם והתחושה של סלט חצילים בטחינה. לפעמים הגעגוע הוא מנוע ניפלא