

ממרח כבד עוף וקישואים
מהפרוטוקול של טרי וואלס למדתי שכדאי לאכול כמה פעמים בשבוע חלקי פנים, כזו צנצנת במקרר עושה את זה פשוט. הקישואים מאווררים את הממרח שנוטה להיות כבד
מטגנת את הבצל הפרוס במחבת כבדה עם שומן אווז, שומן בקר או שמן זית, ממליחה ומוסיפה עלי מרווה, מורידה את האש ומטגנת לאט מכוסה כדי שיוצר כרמל והבצלים יצאו שקופים וכהים, אבל לא שרופים. מוציאה לצלחת ומוסיפה למחבת עוד שמן ואת הכבדים לטיגון קצר, ממליחה טוב ושומרת שהפנים של הכבד ישאר ורוד. שמוכן מוציאה לצלחת ומוסיפה קצת שומן למחבת ואת פרוסות הזוקיני. משחימה את הזוקיני משני הצדדים, מחכה שהכל יתקרר קצת
מכניסה את הבצל הכבדים הקישואים והמרווה למעבד מזון, טוחנת בפולסים, בעדינות שהמרקם ישאר עם קצת חתיכות
מעבירה לצינצנת ולמקרר
Ingredients
Directions
מטגנת את הבצל הפרוס במחבת כבדה עם שומן אווז, שומן בקר או שמן זית, ממליחה ומוסיפה עלי מרווה, מורידה את האש ומטגנת לאט מכוסה כדי שיוצר כרמל והבצלים יצאו שקופים וכהים, אבל לא שרופים. מוציאה לצלחת ומוסיפה למחבת עוד שמן ואת הכבדים לטיגון קצר, ממליחה טוב ושומרת שהפנים של הכבד ישאר ורוד. שמוכן מוציאה לצלחת ומוסיפה קצת שומן למחבת ואת פרוסות הזוקיני. משחימה את הזוקיני משני הצדדים, מחכה שהכל יתקרר קצת
מכניסה את הבצל הכבדים הקישואים והמרווה למעבד מזון, טוחנת בפולסים, בעדינות שהמרקם ישאר עם קצת חתיכות
מעבירה לצינצנת ולמקרר
מתאים לפרוטוקולים

ממרח כבד עוף וקישואים
מהפרוטוקול של טרי וואלס למדתי שכדאי לאכול כמה פעמים בשבוע חלקי פנים, כזו צנצנת במקרר עושה את זה פשוט. הקישואים מאווררים את הממרח שנוטה להיות כבד
מטגנת את הבצל הפרוס במחבת כבדה עם שומן אווז, שומן בקר או שמן זית, ממליחה ומוסיפה עלי מרווה, מורידה את האש ומטגנת לאט מכוסה כדי שיוצר כרמל והבצלים יצאו שקופים וכהים, אבל לא שרופים. מוציאה לצלחת ומוסיפה למחבת עוד שמן ואת הכבדים לטיגון קצר, ממליחה טוב ושומרת שהפנים של הכבד ישאר ורוד. שמוכן מוציאה לצלחת ומוסיפה קצת שומן למחבת ואת פרוסות הזוקיני. משחימה את הזוקיני משני הצדדים, מחכה שהכל יתקרר קצת
מכניסה את הבצל הכבדים הקישואים והמרווה למעבד מזון, טוחנת בפולסים, בעדינות שהמרקם ישאר עם קצת חתיכות
מעבירה לצינצנת ולמקרר
Ingredients
Directions
מטגנת את הבצל הפרוס במחבת כבדה עם שומן אווז, שומן בקר או שמן זית, ממליחה ומוסיפה עלי מרווה, מורידה את האש ומטגנת לאט מכוסה כדי שיוצר כרמל והבצלים יצאו שקופים וכהים, אבל לא שרופים. מוציאה לצלחת ומוסיפה למחבת עוד שמן ואת הכבדים לטיגון קצר, ממליחה טוב ושומרת שהפנים של הכבד ישאר ורוד. שמוכן מוציאה לצלחת ומוסיפה קצת שומן למחבת ואת פרוסות הזוקיני. משחימה את הזוקיני משני הצדדים, מחכה שהכל יתקרר קצת
מכניסה את הבצל הכבדים הקישואים והמרווה למעבד מזון, טוחנת בפולסים, בעדינות שהמרקם ישאר עם קצת חתיכות
מעבירה לצינצנת ולמקרר
מתאים לפרוטוקולים

2 Comments
Submit a Comment

פרויקט לזניה
לזניה זו אם מזון ששווה להתאמץ לבקר אותה לפעמים. כאן גירסה 100 אחוז פרוטוקולית, בלי עגבניות. בתפקיד הפסטה הבטטה הלבנה. מלאכת שכבות

לשון וחברים
לשון יש לה הרבה חברים: מגישה אותה חמה או קרה, מבושלת או מטוגנת, עם רוטב… או בלי. יש לה טקסטורה רכה שמנונית ונגיסה. מתכון בסיס לבישול הלשון והצעות מה לעשות איתה

כבד עגלה
המזון הדחוס ביותר. יש בו כמות עצומה של ויטמין אי והמון מינרלים (ברזל, נחושת, יוד וסלניום). חיות בטבע אוכלות קודם את הכבד
בעיה קטנה, יש לו טעם ברזלי, או שאוהבות או שלא

מעורב ירושלמי
חלקי פנים של תרנגולת זולים וזמינים. מעורב ירושלמי זו קלאסיקה קלה להכנה

כרוב ממולא ועצמות מוח
סיר חורפי עם טעמים עמוקים של בקר. שהכרוב מאוורר קצת ומאזן

קציצות בקר ולב
לב בקר זה חלק פנים שיש לו ערכים תזונתיים מעולים, מחיר זול ויחסי ציבור לא משהו. טעם של בקר וטקסטורה של בקר דחוס. דרך קלה לצרוך אותו זה טחון בקציצות

מַרְווַת יְרוּשָׁלַיִם ועצם מח
עלים של מַרְווַת יְרוּשָׁלַיִם הם מהנפלאים שיש לעלי המילוי, הם צצים בתחילת החורף וניתן ללקט אותם או ליקנות בשווקים הערבים

דלעת ספגטי וראגו לחי
לחי פרה זה בשר מהמממ, מלא קולוגן וריקמות חיבור. יש לו גודל נוח של שתים שלוש מנות, והוא טעים ממש. בישול של שעה מרכך אותו מספיק ונוצר ציר גלטיני בריא וטעים
בפסח אבא שלי הכין לי את המתכון שלך ויצא מעולה! כולם אהבנו את זה אפילו יותר מהמתכון הקלאסי עם הביצים. עכשיו הכנתי את המתכון עם שאריות כבד בקר ויצא מעולה!!
תודה יפעת! ‘אבא הכין לי’ זה התבלין הטוב בעולם