ממרח כבד עוף קצוץ וקישואים ללא ביצים

מהפרוטוקול של טרי וואלס למדתי שכדאי לאכול כמה פעמים בשבוע חלקי פנים, כזו צנצנת במקרר עושה את זה פשוט.

הקישואים מאווררים את הממרח שנוטה להיות כבד. במתכון הקלאסי יש ביצים קשות, כאן הוא פרוטוקולי לגמרי בלי ביצים בכלל.

תשקיעו בבצל בקירמול סבלני, אין דבר כזה יותר מדי בצל, הכבד יספוג כל כמות שתתנו לו

ככה עושה

כבד קצוץ

הכנות5 minutes
זמן בישול אפיה התססה15 minutes
מנות8
חופשי מאלרגנים
egg free

מרכיבים

  • חצי קילו כבד עוף טרי
  • 3 בצלים לבנים גדולים פרוסים דק
  • זוקיני לא קלוף פרוס לטבעות עבות
  • 4 עלי מרווה גדולים
  • חצי כוס שומן אווז בקר זית

הכנות

  • מטגנת את הבצל הפרוס במחבת כבדה עם שומן אווז, שומן בקר או שמן זית.
    ממליחה ומוסיפה עלי מרווה.
    מורידה לאש קטנה ומטגנת לאט מכוסה כדי שיוצר כרמל והבצלים יצאו שקופים וכהים, אבל לא שרופים
    זה לוקח משהו כמו חצי שעה, במידת הצורך מוסיפה מעט ציר.
    שמוכן מוציאה לצלחת
  • מוסיפה למחבת עוד שמן ואת הכבדים לטיגון קצר ממליחה טוב ושומרת שהפנים של הכבד ישאר ורוד.
    שמוכן מוציאה לצלחת
  • מוסיפה קצת שומן למחבת ואת פרוסות הזוקיני.
    משחימה את הזוקיני משני הצדדים
  • מחכה שהכל יתקרר.
    מכניסה את הבצל הכבדים הקישואים והמרווה למעבד מזון, טוחנת בפולסים, בעדינות שהמרקם ישאר עם קצת חתיכות.
    מעבירה לצינצנת ולמקרר
    כבד קצוץ ומלפפון חמוץ ביתי ומלפפון ירוק
כבד עוף ומלפפון חמוץ ביתי
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineדל פחממה . פליאו . פליאו אוטואימוני

התססות חורף סדנה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י לבן

סדנה מעשית במטבח ביתי

4 מחשבות על “ממרח כבד עוף קצוץ וקישואים ללא ביצים”

  1. בפסח אבא שלי הכין לי את המתכון שלך ויצא מעולה! כולם אהבנו את זה אפילו יותר מהמתכון הקלאסי עם הביצים. עכשיו הכנתי את המתכון עם שאריות כבד בקר ויצא מעולה!!

    הגב
  2. כשקראתי את המתכון חשבתי מה הקשר בין כבד עוף לקישואים? לקחתי צ'אנס והכנתי ממרח כבד עוף עם קישואים.
    וואו, כמה טעים ובמרקם אוורירי, עדין.
    בודאי שהכין בדרך זו עוד ועוד.

    איה תודה

    הגב

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן