ממרח כבד עוף וקישואים

מהפרוטוקול של טרי וואלס למדתי שכדאי לאכול כמה פעמים בשבוע חלקי פנים, כזו צנצנת במקרר עושה את זה פשוט. הקישואים מאווררים את הממרח שנוטה להיות כבד

הכנות5 minsזמן בישול15 mins

 חצי קילו כבד עוף טרי
 3 בצלים לבנים גדולים פרוסים דק
 זוקיני לא קלוף פרוס לטבעות עבות
 4 עלי מרווה גדולים
 שתי כפות שומן אווז או בקר

1

מטגנת את הבצל הפרוס במחבת כבדה עם שומן אווז, שומן בקר או שמן זית, ממליחה ומוסיפה עלי מרווה, מורידה את האש ומטגנת לאט מכוסה כדי שיוצר כרמל והבצלים יצאו שקופים וכהים, אבל לא שרופים. מוציאה לצלחת ומוסיפה למחבת עוד שמן ואת הכבדים לטיגון קצר, ממליחה טוב ושומרת שהפנים של הכבד ישאר ורוד. שמוכן מוציאה לצלחת ומוסיפה קצת שומן למחבת ואת פרוסות הזוקיני. משחימה את הזוקיני משני הצדדים, מחכה שהכל יתקרר קצת
מכניסה את הבצל הכבדים הקישואים והמרווה למעבד מזון, טוחנת בפולסים, בעדינות שהמרקם ישאר עם קצת חתיכות
מעבירה לצינצנת ולמקרר

Ingredients

 חצי קילו כבד עוף טרי
 3 בצלים לבנים גדולים פרוסים דק
 זוקיני לא קלוף פרוס לטבעות עבות
 4 עלי מרווה גדולים
 שתי כפות שומן אווז או בקר

Directions

1

מטגנת את הבצל הפרוס במחבת כבדה עם שומן אווז, שומן בקר או שמן זית, ממליחה ומוסיפה עלי מרווה, מורידה את האש ומטגנת לאט מכוסה כדי שיוצר כרמל והבצלים יצאו שקופים וכהים, אבל לא שרופים. מוציאה לצלחת ומוסיפה למחבת עוד שמן ואת הכבדים לטיגון קצר, ממליחה טוב ושומרת שהפנים של הכבד ישאר ורוד. שמוכן מוציאה לצלחת ומוסיפה קצת שומן למחבת ואת פרוסות הזוקיני. משחימה את הזוקיני משני הצדדים, מחכה שהכל יתקרר קצת
מכניסה את הבצל הכבדים הקישואים והמרווה למעבד מזון, טוחנת בפולסים, בעדינות שהמרקם ישאר עם קצת חתיכות
מעבירה לצינצנת ולמקרר

ממרח כבד עוף וקישואים
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

ממרח כבד עוף וקישואים

מהפרוטוקול של טרי וואלס למדתי שכדאי לאכול כמה פעמים בשבוע חלקי פנים, כזו צנצנת במקרר עושה את זה פשוט. הקישואים מאווררים את הממרח שנוטה להיות כבד

הכנות5 minsזמן בישול15 mins

 חצי קילו כבד עוף טרי
 3 בצלים לבנים גדולים פרוסים דק
 זוקיני לא קלוף פרוס לטבעות עבות
 4 עלי מרווה גדולים
 שתי כפות שומן אווז או בקר

1

מטגנת את הבצל הפרוס במחבת כבדה עם שומן אווז, שומן בקר או שמן זית, ממליחה ומוסיפה עלי מרווה, מורידה את האש ומטגנת לאט מכוסה כדי שיוצר כרמל והבצלים יצאו שקופים וכהים, אבל לא שרופים. מוציאה לצלחת ומוסיפה למחבת עוד שמן ואת הכבדים לטיגון קצר, ממליחה טוב ושומרת שהפנים של הכבד ישאר ורוד. שמוכן מוציאה לצלחת ומוסיפה קצת שומן למחבת ואת פרוסות הזוקיני. משחימה את הזוקיני משני הצדדים, מחכה שהכל יתקרר קצת
מכניסה את הבצל הכבדים הקישואים והמרווה למעבד מזון, טוחנת בפולסים, בעדינות שהמרקם ישאר עם קצת חתיכות
מעבירה לצינצנת ולמקרר

Ingredients

 חצי קילו כבד עוף טרי
 3 בצלים לבנים גדולים פרוסים דק
 זוקיני לא קלוף פרוס לטבעות עבות
 4 עלי מרווה גדולים
 שתי כפות שומן אווז או בקר

Directions

1

מטגנת את הבצל הפרוס במחבת כבדה עם שומן אווז, שומן בקר או שמן זית, ממליחה ומוסיפה עלי מרווה, מורידה את האש ומטגנת לאט מכוסה כדי שיוצר כרמל והבצלים יצאו שקופים וכהים, אבל לא שרופים. מוציאה לצלחת ומוסיפה למחבת עוד שמן ואת הכבדים לטיגון קצר, ממליחה טוב ושומרת שהפנים של הכבד ישאר ורוד. שמוכן מוציאה לצלחת ומוסיפה קצת שומן למחבת ואת פרוסות הזוקיני. משחימה את הזוקיני משני הצדדים, מחכה שהכל יתקרר קצת
מכניסה את הבצל הכבדים הקישואים והמרווה למעבד מזון, טוחנת בפולסים, בעדינות שהמרקם ישאר עם קצת חתיכות
מעבירה לצינצנת ולמקרר

ממרח כבד עוף וקישואים
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

2 Comments

  1. יפעת

    בפסח אבא שלי הכין לי את המתכון שלך ויצא מעולה! כולם אהבנו את זה אפילו יותר מהמתכון הקלאסי עם הביצים. עכשיו הכנתי את המתכון עם שאריות כבד בקר ויצא מעולה!!

    Reply
    • dearaya

      תודה יפעת! ‘אבא הכין לי’ זה התבלין הטוב בעולם

      Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
פרויקט לזניה

פרויקט לזניה

לזניה זו אם מזון ששווה להתאמץ לבקר אותה לפעמים. כאן גירסה 100 אחוז פרוטוקולית, בלי עגבניות. בתפקיד הפסטה הבטטה הלבנה. מלאכת שכבות

לשון וחברים

לשון וחברים

לשון יש לה הרבה חברים: מגישה אותה חמה או קרה, מבושלת או מטוגנת, עם רוטב… או בלי. יש לה טקסטורה רכה שמנונית ונגיסה. מתכון בסיס לבישול הלשון והצעות מה לעשות איתה

כבד עגלה

כבד עגלה

המזון הדחוס ביותר. יש בו כמות עצומה של ויטמין אי והמון מינרלים (ברזל, נחושת, יוד וסלניום). חיות בטבע אוכלות קודם את הכבד
בעיה קטנה, יש לו טעם ברזלי, או שאוהבות או שלא

מעורב ירושלמי

מעורב ירושלמי

חלקי פנים של תרנגולת זולים וזמינים. מעורב ירושלמי זו קלאסיקה קלה להכנה

קציצות בקר ולב

קציצות בקר ולב

לב בקר זה חלק פנים שיש לו ערכים תזונתיים מעולים, מחיר זול ויחסי ציבור לא משהו. טעם של בקר וטקסטורה של בקר דחוס. דרך קלה לצרוך אותו זה טחון בקציצות

דלעת ספגטי וראגו לחי

דלעת ספגטי וראגו לחי

לחי פרה זה בשר מהמממ, מלא קולוגן וריקמות חיבור. יש לו גודל נוח של שתים שלוש מנות, והוא טעים ממש. בישול של שעה מרכך אותו מספיק ונוצר ציר גלטיני בריא וטעים

$