ככה עושה
מלפפון חמוץ מהיר
מתאים לתזונהדל פחממה | טבעוני | פליאו
הכנות5 minutes minutes
זמן בישול אפיה8 hours hours
מנות1 צינצנת 700 מיל
חופשי מאלרגנים

מרכיבים
- 6 מלפפון קורנישון גדולים
- 4 גבעולי שמיר
- מלח כף שטוחה
- מים מטוהרים
- 2 כפות חומץ תפוחים
- 4 שיני שום
- ¼ פלפל צ'ילי
- 1 כפית זרעי חרדל
- 3 עלי דפנה יבשים
- 3 פלפל אנגלי
הכנות
- שוטפת את המלפפונים, די נדיר למצוא כאלו, הם הכי מתאימים, לא מתאתם לא נורא, גם מלפפון טרי לא מהמקרר יתאים.פורסת את המלפפונים לרוחב לפרוסות של כחצי סנטימטר.פורסת שיני שום טריות לפרוסות דקותפורסת צ'ילי אדום לפרוסותשוטפת גבעולים טרים של שמיר
- בוחרת צינצנת ושוטפת אותה במים רותחיםבונה את הצינצנת, שכבות של פרוסות מלפפונים, פרוסות שום וצ'ילי, גבעולי שמיר ועלי דפנה.לסיום מוסיפה את זרעי החרדל ופילפל אנגלי. מוסיפה מים מטוהרים עד לכיסוי. שתי כפות חומץ תפוחים ומלח ים.סוגרת את הצינצנת ומשקשקת כדי שהמלח ימס.אם רוצים את הטעם האמריקאי שיש בהמבורגר אפשר להוסיף כפית סוכר חום
- משאירה ללילה בחוץ, 8-12 שעות יספיקו

אהבתן? תנו סימן
איפה קונים מלפפון קורנישון ?
מצאתי בשוק באור עקיבא. פוקס. גם מלפפון חממה רגיל יעבוד
מה זה מים מטוהרים?
מים בלי כלור שטעימים לך. זה יכול להיות מים מינרלים, או מים ממתקן טהור ביתי, או מי ברז רגילים שהיו כמה שעות בקערה פתוחה והתנדף מהם הכלור.
נהדר. הסבר פשוט וקל
שמחה שאהבת