קורנישון

מלפפון חמוץ מהיר

מלפפון חמוץ ברגע, לא תסיסה ארוכה אלה החמצה מהירה.

פיקל אמריקאי, פרוסות מלפפון קשה, הכי טוב קורנישון זה עם היבלות, אבל גם רגיל יתאים

תבלינים פרוסים דק, תמיסת מלח, כמו של כבושים פרוביוטים וסיומת של חומץ תפוחים.

הכל חתוך ככה שהתבלינים ונוזל הכבישה פועל מהר

לילה וזה מוכן. קריספי ומלא טעמים

פרוסות קורנישון במלח וחומץ מוכן

ככה עושה

מלפפון חמוץ מהיר

מתאים לתזונהדל פחממה | טבעוני | פליאו
הכנות5 minutes
זמן בישול אפיה8 hours
מנות1 צינצנת 700 מיל
חופשי מאלרגנים
cmical free

מרכיבים

  • 6 מלפפון קורנישון גדולים
  • 4 גבעולי שמיר
  • מלח כף שטוחה
  • מים מטוהרים
  • 2 כפות חומץ תפוחים
  • 4 שיני שום
  • ¼ פלפל צ'ילי
  • 1 כפית זרעי חרדל
  • 3 עלי דפנה יבשים
  • 3 פלפל אנגלי

הכנות

  • שוטפת את המלפפונים, די נדיר למצוא כאלו, הם הכי מתאימים, לא מתאתם לא נורא, גם מלפפון טרי לא מהמקרר יתאים.
    פורסת את המלפפונים לרוחב לפרוסות של כחצי סנטימטר.
    פורסת שיני שום טריות לפרוסות דקות
    פורסת צ'ילי אדום לפרוסות
    שוטפת גבעולים טרים של שמיר
  • בוחרת צינצנת ושוטפת אותה במים רותחים
    בונה את הצינצנת,
    שכבות של פרוסות מלפפונים, פרוסות שום וצ'ילי, גבעולי שמיר ועלי דפנה.
    לסיום מוסיפה את זרעי החרדל ופילפל אנגלי.
    מוסיפה מים מטוהרים עד לכיסוי. שתי כפות חומץ תפוחים ומלח ים.
    סוגרת את הצינצנת ומשקשקת כדי שהמלח ימס.
    אם רוצים את הטעם האמריקאי שיש בהמבורגר אפשר להוסיף כפית סוכר חום
    פרוסות קורנישון לפני שהחמיצו
  • משאירה ללילה בחוץ, 8-12 שעות יספיקו
    פרוסות קורנישון במלח וחומץ
פרוסות קורנישון במלח וחומץ
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן

סדנת כבושים פרוביוטיים

בואו ללמוד להתסיס.

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י

סדנה מעשית במטבח ביתי

6 מחשבות על “מלפפון חמוץ מהיר”

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן