מליטות קטנות מטוגנות

| 9/01/2021

דגי ים קטנים זו בחירה מעולה, עוד לא נצברו בגופן מתכות כבדות, הם זולים ופשוטים להכנה. מליטות קטנות טעימות במיוחד. טיגון קל בשמן זית מלח ולימון

קטגוריה: דגי ים
כמותזמן הכנה
שלוש מנות חצי שעה

 20 מליטות קטנות טריות מאוד
 מיץ מלימון אחד
 שמן זית עדין לטיגון

הכנות
1

מתחילה בהשרית הדגים, שוטפת טוב ומורידה את הראש מכל אחד, מניחה בפירקס. סוחטת לימון על כולם ומניחה במקרר לחצי שעה

מליטות קטנות מטוגנות

2

את הדגים מטגנת ממש לפני שאוכלות
משתמשת במחבת עם תחתית טפלון, משתמשת בשתים שלוש כפות שמן זית עדין. מניחה במחבת ארבעה עד שישה דגים לא בצפיפות, נותנת להם לקבל צבע יפה והופכת לצד השני משהו כמו חמש דקות לכל כיוון. עושה ככה עם כל הכמות. מגישה עם רבע לימון לסחיטה ומלח

Ingredients

 20 מליטות קטנות טריות מאוד
 מיץ מלימון אחד
 שמן זית עדין לטיגון

Directions

הכנות
1

מתחילה בהשרית הדגים, שוטפת טוב ומורידה את הראש מכל אחד, מניחה בפירקס. סוחטת לימון על כולם ומניחה במקרר לחצי שעה

מליטות קטנות מטוגנות

2

את הדגים מטגנת ממש לפני שאוכלות
משתמשת במחבת עם תחתית טפלון, משתמשת בשתים שלוש כפות שמן זית עדין. מניחה במחבת ארבעה עד שישה דגים לא בצפיפות, נותנת להם לקבל צבע יפה והופכת לצד השני משהו כמו חמש דקות לכל כיוון. עושה ככה עם כל הכמות. מגישה עם רבע לימון לסחיטה ומלח

מליטות קטנות מטוגנות

הכנתן, תיגו אותי באינסטגרם מבטיחה לשתף dearaya@

מליטות קטנות טריות

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

עוד באותו ענין: דגי ים

מוקפץ חמוץ מתוק עם סלמון ואננס

מוקפץ חמוץ מתוק עם סלמון ואננס

בשני יש סלמון, ומה עושים איתו. הינה מנה לאמצע השבוע, קלה ומרעננת, האננס נוסטלגי מזכיר קצת אוכל סיני של פעם. חצי שעה של קיצוצים והקפצות. יכול להתאים לכל בני הבית עם אורז או אטריות. פרוטוקולי

פאי דייגות כתום

פאי דייגות כתום

שיכבה של ירקות ארומטים, קוביות של סלמון שמנמן ופירה דלורית טעים
שכבות של פאי שבתנור מתאחדות ליותר מסך החלקים. פאי כתום שכיף לישר