מיונז ביתי מחלמון ביצה ושמן זית עדין

מיונז ביתי טרי משמן משובח וביצים אורגניות טריות.

כדאי לבחור בשמן זית עדין שטעמו לא מריר.

זן לצ'ינו מעולה לענין. גם זן קורנייקי וארבקינה

אחרי פעם פעמים זה הופך להיות מאוד פשוט

מיונז ביתי

ככה עושה

מיונז ביתי מחלמון ביצה ושמן זית עדין

הכנות5 minutes
מנות8
חופשי מאלרגנים
cmical free

מרכיבים

  • 2 חלמוני ביצה M טריה אורגנית
  • 1 כפית חרדל
  • 1 שן שום כתושה דק לממרח
  • 1 כוס שמן זית עדין לצ'ינו למשל
  • מעט לימון
  • מעט מלח

הכנות

  • בקערת מתכת יבשה ונוחה להקצפה מניחה את החלמונים, מעט מלח ולימון שום כתוש דק דק וחרדל.
    מכניסה לבקבוק זילוף כוס שמן זית משובח
    הטעם של המיונז מאוד קרוב לטעם של שמן הזית לכן כדאי מאוד שהשמן יהיה טעים ועדין. לצ'ינו זה זן שיתאים
    סביב הקערה מניחה מגבת רטובה שתעזור לקערה להשאר יציבה
  • מתחילה בהקצפה תוך טריפה מתמדת של האמולסיה
  • משתמשת במטרפה ידנית גדולה ונוחה
    טיפטוף יגרום למיונז להיתגבש זרם חזק מדי יפרק אותו
    בתשומת לב לאט לאט זה קורה
  • אפשר להשתמש במקצפים חשמלים
    אפשר לעשות כמות כפולה בבלנדר
    אפשר בבלנדר מוט עם כוס גבוהה
מיונז ביתי משמן זית וביצה
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineדל פחממה . פליאו . קיטו

סדנת התססה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י קוראני לבן

עד 6 משתתפים במטבח ביתי

4 מחשבות על “מיונז ביתי מחלמון ביצה ושמן זית עדין”

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן