מיונז ביתי מחלמון ביצה ושמן זית עדין
מיונז ביתי טרי משמן משובח וביצים אורגניות טריות. כדאי לבחור בשמן זית עדין שטעמו לא מריר. אחרי פעם פעמים זה הופך להיות מאוד פשוט
בקערת מתכת נוחה להקצפה מניחה את החלמונים, מעט מלח ולימון שום כתוש דק דק וחרדל
מכניסה לבקבוק זילוף כוס שמן זית משובח
הטעם של המיונז מאוד קרוב לטעם של שמן הזית לכן כדאי מאוד שהשמן יהיה טעים ועדין. לצ'ינו זה זן שיתאים
סביב הקערה מניחה מגבת רטובה שתעזור לקערה להשאר יציבה
מתחילה בהקצפה תוך טריפה מתמדת של האמולסיה
משתמשת במטרפה ידנית גדולה ונוחה
טיפטוף יגרום למיונז להיתגבש זרם חזק מדי יפרק אותו
בתשומת לב לאט לאט זה קורה
אפשר להשתמש במקצפים חשמלים
אפשר לעשות כמות כפולה בבלנדר
אפשר בבלנדר מוט עם כוס גבוהה
Ingredients
Directions
בקערת מתכת נוחה להקצפה מניחה את החלמונים, מעט מלח ולימון שום כתוש דק דק וחרדל
מכניסה לבקבוק זילוף כוס שמן זית משובח
הטעם של המיונז מאוד קרוב לטעם של שמן הזית לכן כדאי מאוד שהשמן יהיה טעים ועדין. לצ'ינו זה זן שיתאים
סביב הקערה מניחה מגבת רטובה שתעזור לקערה להשאר יציבה
מתחילה בהקצפה תוך טריפה מתמדת של האמולסיה
משתמשת במטרפה ידנית גדולה ונוחה
טיפטוף יגרום למיונז להיתגבש זרם חזק מדי יפרק אותו
בתשומת לב לאט לאט זה קורה
אפשר להשתמש במקצפים חשמלים
אפשר לעשות כמות כפולה בבלנדר
אפשר בבלנדר מוט עם כוס גבוהה
הכנתן, תיגו אותי באינסטגרם מבטיחה לשתף dearaya@

צזיקי שקדים מהיר וקבב טלה
חיבור פשוט בין לבנה שקדים חמצמצה ושומית וקבב טלה ירוק. כיף לנגב מלא בשומנים טובים וחלבונים. כשר

פסטרמה חזה הודו בתנור
מה שצריך בשביל פסטרמה ביתי מחזה הודו זה קצת סבלנות. מתחילות בהשריה בברין שישמור על עסיסיות הבשר. ממשיכות בציפוי נחמד שיתן לווית טעם קלה, ולבסוף אפיה באדים לשמור על הלחות. זהו. נקניק בריא ביתי ברבע מחיר

שמן עלי זעתר טריים
אוצר ירוק כהה של עלי זעתר טריים עם שמן זית לימון ומלח. הטעם הירוק של החורף שמור בצנצנת. אפשר להוסיף לסירים או לרטבים קרים ולקבל טעמים עדינים מהדהדים של זעתר והרים

ממרח זרעי חרדל מותססים
ממרח שמקורו בזרעי חרדל מותססים שחורים וצהובים. ההתססה ריחנית וארוכה ולממרחים לוקח כמה ימים להבשיל. החרדל מסתדר שנותנות לו להתאורר. התהליך מתחיל בהתססת הזרעים ואחר כך אפשר להכין ממרחים מגוונים
0 תגובות