מיונז ביתי מחלמון ביצה ושמן זית עדין

| 31/07/2021

מיונז ביתי טרי משמן משובח וביצים אורגניות טריות. כדאי לבחור בשמן זית עדין שטעמו לא מריר. אחרי פעם פעמים זה הופך להיות מאוד פשוט

מיונז ביתי

תגית: AIP Reintro | Low Carb | Paleo
כמותזמן הכנה
צינצנת 250 מיל חמש דקות

מרכיבים
 2 חלמוני ביצה M טריה אורגנית
 1 כפית חרדל
 1 שן שום כתושה דק לממרח
 1 כוס שמן זית עדין לצ'ינו למשל
 מעט לימון
 מעט מלח

1

בקערת מתכת נוחה להקצפה מניחה את החלמונים, מעט מלח ולימון שום כתוש דק דק וחרדל
מכניסה לבקבוק זילוף כוס שמן זית משובח
הטעם של המיונז מאוד קרוב לטעם של שמן הזית לכן כדאי מאוד שהשמן יהיה טעים ועדין. לצ'ינו זה זן שיתאים
סביב הקערה מניחה מגבת רטובה שתעזור לקערה להשאר יציבה

2

מתחילה בהקצפה תוך טריפה מתמדת של האמולסיה
משתמשת במטרפה ידנית גדולה ונוחה
טיפטוף יגרום למיונז להיתגבש זרם חזק מדי יפרק אותו
בתשומת לב לאט לאט זה קורה

3

אפשר להשתמש במקצפים חשמלים
אפשר לעשות כמות כפולה בבלנדר
אפשר בבלנדר מוט עם כוס גבוהה

Ingredients

מרכיבים
 2 חלמוני ביצה M טריה אורגנית
 1 כפית חרדל
 1 שן שום כתושה דק לממרח
 1 כוס שמן זית עדין לצ'ינו למשל
 מעט לימון
 מעט מלח

Directions

1

בקערת מתכת נוחה להקצפה מניחה את החלמונים, מעט מלח ולימון שום כתוש דק דק וחרדל
מכניסה לבקבוק זילוף כוס שמן זית משובח
הטעם של המיונז מאוד קרוב לטעם של שמן הזית לכן כדאי מאוד שהשמן יהיה טעים ועדין. לצ'ינו זה זן שיתאים
סביב הקערה מניחה מגבת רטובה שתעזור לקערה להשאר יציבה

2

מתחילה בהקצפה תוך טריפה מתמדת של האמולסיה
משתמשת במטרפה ידנית גדולה ונוחה
טיפטוף יגרום למיונז להיתגבש זרם חזק מדי יפרק אותו
בתשומת לב לאט לאט זה קורה

3

אפשר להשתמש במקצפים חשמלים
אפשר לעשות כמות כפולה בבלנדר
אפשר בבלנדר מוט עם כוס גבוהה

מיונז ביתי מחלמון ביצה ושמן זית עדין

הכנתן, תיגו אותי באינסטגרם מבטיחה לשתף dearaya@

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

פסטרמה חזה הודו בתנור

פסטרמה חזה הודו בתנור

מה שצריך בשביל פסטרמה ביתי מחזה הודו זה קצת סבלנות. מתחילות בהשריה בברין שישמור על עסיסיות הבשר. ממשיכות בציפוי נחמד שיתן לווית טעם קלה, ולבסוף אפיה באדים לשמור על הלחות. זהו. נקניק בריא ביתי ברבע מחיר

שמן עלי זעתר טריים

שמן עלי זעתר טריים

אוצר ירוק כהה של עלי זעתר טריים עם שמן זית לימון ומלח. הטעם הירוק של החורף שמור בצנצנת. אפשר להוסיף לסירים או לרטבים קרים ולקבל טעמים עדינים מהדהדים של זעתר והרים

ממרח זרעי חרדל מותססים

ממרח זרעי חרדל מותססים

ממרח שמקורו בזרעי חרדל מותססים שחורים וצהובים. ההתססה ריחנית וארוכה ולממרחים לוקח כמה ימים להבשיל. החרדל מסתדר שנותנות לו להתאורר. התהליך מתחיל בהתססת הזרעים ואחר כך אפשר להכין ממרחים מגוונים