מחבת בוקר

ארוחה ורסטילית, תמיד אותו מחבת ברזל כבד, המרכיבים בפנים משתנים לפי מה שיש. בהשראת הפרוטוקול של טרי וואלס

הכנות10 minsזמן בישול15 mins

 נקניקית צ'וריסו פליאו\בשר בקר טחון
 בצל\כרישה\בצל ירוק
 כרובית\ברוקולי\קייל
 עלי מנגולד\עלי סלק\ תרד\ עלי ברוקולי
 פטריות שימגו \ שיטקי \ מלך היער\ פטרית יער

1

הרעיון הוא להתצייד היטב למשך כל היום בידיעה שאחר הצהרים תהיה הארוחה הבאה
מחבת כבדה נותנת צריבה טובה וטעמים מקורמלים ולכן היא חשובה
רשימת המרכיבים מאוד ורסטילית הרעיון הוא לבחור
משהו ממשפחת הבצלים
משהו ממשפחת הפטריות
משהו ממשפחת המצליבים
משהו ממשפחת העלים הירוקים
בשר בקר שמן יחסית, טחון, שהשומן שלו יעזור לקירמול הירקות

כך עושות
2

מתחילה באיסוף המרכיבים לפי מה שיש, חותכת הכל מראש ומלהיטה את המחבת
מתחילה עם הבשר חתוך לפיסות ומטגנת קצת
מוסיפה את הבצל משחימה קצת
מוסיפה את הפיטריות והמציליבים ואת הגבעול של העלים הירוקים
מטגנת עוד כמה דקות ומוסיפה את העלים הירוקים
אם אוכלת ביצים זה הזמן להוסיף אותה
מכסה לשתים שלוש דקות נוספות

חומרים

 נקניקית צ'וריסו פליאו\בשר בקר טחון
 בצל\כרישה\בצל ירוק
 כרובית\ברוקולי\קייל
 עלי מנגולד\עלי סלק\ תרד\ עלי ברוקולי
 פטריות שימגו \ שיטקי \ מלך היער\ פטרית יער

אופן ההכנה

1

הרעיון הוא להתצייד היטב למשך כל היום בידיעה שאחר הצהרים תהיה הארוחה הבאה
מחבת כבדה נותנת צריבה טובה וטעמים מקורמלים ולכן היא חשובה
רשימת המרכיבים מאוד ורסטילית הרעיון הוא לבחור
משהו ממשפחת הבצלים
משהו ממשפחת הפטריות
משהו ממשפחת המצליבים
משהו ממשפחת העלים הירוקים
בשר בקר שמן יחסית, טחון, שהשומן שלו יעזור לקירמול הירקות

כך עושות
2

מתחילה באיסוף המרכיבים לפי מה שיש, חותכת הכל מראש ומלהיטה את המחבת
מתחילה עם הבשר חתוך לפיסות ומטגנת קצת
מוסיפה את הבצל משחימה קצת
מוסיפה את הפיטריות והמציליבים ואת הגבעול של העלים הירוקים
מטגנת עוד כמה דקות ומוסיפה את העלים הירוקים
אם אוכלת ביצים זה הזמן להוסיף אותה
מכסה לשתים שלוש דקות נוספות

מחבת בוקר
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

מחבת בוקר

ארוחה ורסטילית, תמיד אותו מחבת ברזל כבד, המרכיבים בפנים משתנים לפי מה שיש. בהשראת הפרוטוקול של טרי וואלס

הכנות10 minsזמן בישול15 mins

 נקניקית צ'וריסו פליאו\בשר בקר טחון
 בצל\כרישה\בצל ירוק
 כרובית\ברוקולי\קייל
 עלי מנגולד\עלי סלק\ תרד\ עלי ברוקולי
 פטריות שימגו \ שיטקי \ מלך היער\ פטרית יער

1

הרעיון הוא להתצייד היטב למשך כל היום בידיעה שאחר הצהרים תהיה הארוחה הבאה
מחבת כבדה נותנת צריבה טובה וטעמים מקורמלים ולכן היא חשובה
רשימת המרכיבים מאוד ורסטילית הרעיון הוא לבחור
משהו ממשפחת הבצלים
משהו ממשפחת הפטריות
משהו ממשפחת המצליבים
משהו ממשפחת העלים הירוקים
בשר בקר שמן יחסית, טחון, שהשומן שלו יעזור לקירמול הירקות

כך עושות
2

מתחילה באיסוף המרכיבים לפי מה שיש, חותכת הכל מראש ומלהיטה את המחבת
מתחילה עם הבשר חתוך לפיסות ומטגנת קצת
מוסיפה את הבצל משחימה קצת
מוסיפה את הפיטריות והמציליבים ואת הגבעול של העלים הירוקים
מטגנת עוד כמה דקות ומוסיפה את העלים הירוקים
אם אוכלת ביצים זה הזמן להוסיף אותה
מכסה לשתים שלוש דקות נוספות

חומרים

 נקניקית צ'וריסו פליאו\בשר בקר טחון
 בצל\כרישה\בצל ירוק
 כרובית\ברוקולי\קייל
 עלי מנגולד\עלי סלק\ תרד\ עלי ברוקולי
 פטריות שימגו \ שיטקי \ מלך היער\ פטרית יער

אופן ההכנה

1

הרעיון הוא להתצייד היטב למשך כל היום בידיעה שאחר הצהרים תהיה הארוחה הבאה
מחבת כבדה נותנת צריבה טובה וטעמים מקורמלים ולכן היא חשובה
רשימת המרכיבים מאוד ורסטילית הרעיון הוא לבחור
משהו ממשפחת הבצלים
משהו ממשפחת הפטריות
משהו ממשפחת המצליבים
משהו ממשפחת העלים הירוקים
בשר בקר שמן יחסית, טחון, שהשומן שלו יעזור לקירמול הירקות

כך עושות
2

מתחילה באיסוף המרכיבים לפי מה שיש, חותכת הכל מראש ומלהיטה את המחבת
מתחילה עם הבשר חתוך לפיסות ומטגנת קצת
מוסיפה את הבצל משחימה קצת
מוסיפה את הפיטריות והמציליבים ואת הגבעול של העלים הירוקים
מטגנת עוד כמה דקות ומוסיפה את העלים הירוקים
אם אוכלת ביצים זה הזמן להוסיף אותה
מכסה לשתים שלוש דקות נוספות

מחבת בוקר
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
פטאייר

פטאייר

מאפה פלסטינאי במקור ממולא בתרד עלי בר וסומק. גירסה פרוטוקולית בעזרת קמח קאסבה

לביבות סלמון קלילות

לביבות סלמון קלילות

טעמים פשוטים ונעימים שהולכים נהדר עם סלט ואבוקדו. לביבות שכיף להכין מהן כמות ולהקפיא לארוחה נוסעת

דיסת כמו שיבולת שועל

דיסת כמו שיבולת שועל

קערית של דיסת קוואקר עם תפוחים, יש לה מרקם שלא דומה לגרבר ומתיקות מדויקת שאין כמוהה לבוקר קריר. בהעדר קוואקר הינה אופציה מצוינת שבה המרקם של דלעת הספגטי מיצר טקסטורה משכנעת

חלב שקדים

חלב שקדים

חלב שקדים יש בו משהו טהור שמזכיר לי חלב אם. נקי דליל ומתקתק. ממש יותר בריא מחלב צמחי בקרטון. קל מאוד להכין

לחמא בעג’ין

לחמא בעג’ין

בצק ובשר זה אחד השילובים, ביס מושלם לשבת בבוקר שיש זמן. מתאים לשלבים מתקדמים של הפרוטוקול

נקניקיות בוקר איטלקיות

נקניקיות בוקר איטלקיות

הן קטנות מלאות טעם ועסיסיות, חיות במקפיא ומופשרות ברגע. קוראים להן נקניקיות בוקר אבל הן ניראות כמו קציצות קטנות. והן נהדרות. במקור הן מירך חזיר, אפשר גם להשתמש בהודו

חביתת עשבים ירוקים

חביתת עשבים ירוקים

גירסה לחביתת הירק הפרסית, שמוכרת בשם קוקו סבזי, המון המון עלים ירוקים כהים על הבוקר

לחם ברוקולי שטוח

לחם ברוקולי שטוח

greenkitchenstories.com המתכון במקור של
למי שאוכלת ביצים זה לגמרי סוג של סנדוויצ’ בין שתי פרוסות שיש בהן המון ברוקולי וקצת ביצים

מאפיין דלעת

מאפיין דלעת

בשלבים הראשונים שעדין קשה לוותר לגמרי על מאפים, יש הפתעות קטנות כמו המאפיין הזה, שהולך מעולה כארוחת בוקר מפנקת, או פינוק של אחר הצהרים

שייק ירוק

שייק ירוק

שייק ירוק מלא בויטמין סי, מבוסס על קוקטייל אדרנל מפרוטוקול המינרלים של מורלי

שייק פירות אדומים

שייק פירות אדומים

שייק שנותן בוסט אנרגיה נהדר לשעות אחר הצהרים, מבוסס על קוקטייל אדרנל מפרוטוקול המינרלים של מורלי

$