מחבת בוקר

16/06/2020

ארוחה ורסטילית, תמיד אותו מחבת ברזל כבד, המרכיבים בפנים משתנים לפי מה שיש. בהשראת הפרוטוקול של טרי וואלס

מנה אחת

Prep Time10 minsCook Time15 mins

 נקניקית בוקר\בשר טחון\צוריסו פליאו
 או חופן שרימפס מהמקפיא
 בצל\כרישה\בצל ירוק
 כרובית\ברוקולי\קייל
 עלי מנגולד\עלי סלק\ תרד
 פטריות שימגו \ שיטקי \ מלך היער\ יער
 1 כוס ציר עצמות

1

הרעיון הוא להתצייד היטב למשך כל היום בידיעה שאחר הצהרים תהיה הארוחה הבאה
מחבת כבדה נותנת צריבה טובה וטעמים מקורמלים ולכן היא חשובה
רשימת המרכיבים מאוד ורסטילית הרעיון הוא לבחור
משהו ממשפחת הבצלים
משהו ממשפחת הפטריות
משהו ממשפחת המצליבים
משהו ממשפחת העלים הירוקים

2

חלבונים
בשר בקר שמן יחסית, טחון, שהשומן שלו יעזור לקירמול הירקות
או נקניקית פליאו, או נקניקית בוקר מתכון בסוף הפוסט
או שרימפס מהמקפיא
או לבבות עוף נקיים

כך עושות
3

מתחילה באיסוף המרכיבים לפי מה שיש, חותכת הכל מראש ומלהיטה את המחבת
מטגנת את הבשר או הנקניקיות הם יגירו את השומן שלהם לטיגון הירקות
מוסיפה את הבצל משחימה קצת

4

מוסיפה את הפיטריות והמציליבים ואת הגבעול של העלים הירוקים
מטגנת עוד כמה דקות ומוסיפה את העלים הירוקים. מוסיפה את הציר ומכסה לכמה דקות

5

אם אוכלת ביצים זה הזמן להוסיף אותה
מכסה לשתים שלוש דקות נוספות

גירסה עם שרימפס
6

מטגנת את הבצל והפטריות, מוסיפה את המצליבים והעלים. מוסיפה את הציר ומכסה ל10 דקות
פותחת ומניחה מעל את השרימפס, מכסה לעוד שתי דקות

Ingredients

 נקניקית בוקר\בשר טחון\צוריסו פליאו
 או חופן שרימפס מהמקפיא
 בצל\כרישה\בצל ירוק
 כרובית\ברוקולי\קייל
 עלי מנגולד\עלי סלק\ תרד
 פטריות שימגו \ שיטקי \ מלך היער\ יער
 1 כוס ציר עצמות

Directions

1

הרעיון הוא להתצייד היטב למשך כל היום בידיעה שאחר הצהרים תהיה הארוחה הבאה
מחבת כבדה נותנת צריבה טובה וטעמים מקורמלים ולכן היא חשובה
רשימת המרכיבים מאוד ורסטילית הרעיון הוא לבחור
משהו ממשפחת הבצלים
משהו ממשפחת הפטריות
משהו ממשפחת המצליבים
משהו ממשפחת העלים הירוקים

2

חלבונים
בשר בקר שמן יחסית, טחון, שהשומן שלו יעזור לקירמול הירקות
או נקניקית פליאו, או נקניקית בוקר מתכון בסוף הפוסט
או שרימפס מהמקפיא
או לבבות עוף נקיים

כך עושות
3

מתחילה באיסוף המרכיבים לפי מה שיש, חותכת הכל מראש ומלהיטה את המחבת
מטגנת את הבשר או הנקניקיות הם יגירו את השומן שלהם לטיגון הירקות
מוסיפה את הבצל משחימה קצת

4

מוסיפה את הפיטריות והמציליבים ואת הגבעול של העלים הירוקים
מטגנת עוד כמה דקות ומוסיפה את העלים הירוקים. מוסיפה את הציר ומכסה לכמה דקות

5

אם אוכלת ביצים זה הזמן להוסיף אותה
מכסה לשתים שלוש דקות נוספות

גירסה עם שרימפס
6

מטגנת את הבצל והפטריות, מוסיפה את המצליבים והעלים. מוסיפה את הציר ומכסה ל10 דקות
פותחת ומניחה מעל את השרימפס, מכסה לעוד שתי דקות

מחבת בוקר

מחבת בוקר

16/06/2020

ארוחה ורסטילית, תמיד אותו מחבת ברזל כבד, המרכיבים בפנים משתנים לפי מה שיש. בהשראת הפרוטוקול של טרי וואלס

מנה אחת

Prep Time10 minsCook Time15 mins

 נקניקית בוקר\בשר טחון\צוריסו פליאו
 או חופן שרימפס מהמקפיא
 בצל\כרישה\בצל ירוק
 כרובית\ברוקולי\קייל
 עלי מנגולד\עלי סלק\ תרד
 פטריות שימגו \ שיטקי \ מלך היער\ יער
 1 כוס ציר עצמות

1

הרעיון הוא להתצייד היטב למשך כל היום בידיעה שאחר הצהרים תהיה הארוחה הבאה
מחבת כבדה נותנת צריבה טובה וטעמים מקורמלים ולכן היא חשובה
רשימת המרכיבים מאוד ורסטילית הרעיון הוא לבחור
משהו ממשפחת הבצלים
משהו ממשפחת הפטריות
משהו ממשפחת המצליבים
משהו ממשפחת העלים הירוקים

2

חלבונים
בשר בקר שמן יחסית, טחון, שהשומן שלו יעזור לקירמול הירקות
או נקניקית פליאו, או נקניקית בוקר מתכון בסוף הפוסט
או שרימפס מהמקפיא
או לבבות עוף נקיים

כך עושות
3

מתחילה באיסוף המרכיבים לפי מה שיש, חותכת הכל מראש ומלהיטה את המחבת
מטגנת את הבשר או הנקניקיות הם יגירו את השומן שלהם לטיגון הירקות
מוסיפה את הבצל משחימה קצת

4

מוסיפה את הפיטריות והמציליבים ואת הגבעול של העלים הירוקים
מטגנת עוד כמה דקות ומוסיפה את העלים הירוקים. מוסיפה את הציר ומכסה לכמה דקות

5

אם אוכלת ביצים זה הזמן להוסיף אותה
מכסה לשתים שלוש דקות נוספות

גירסה עם שרימפס
6

מטגנת את הבצל והפטריות, מוסיפה את המצליבים והעלים. מוסיפה את הציר ומכסה ל10 דקות
פותחת ומניחה מעל את השרימפס, מכסה לעוד שתי דקות

Ingredients

 נקניקית בוקר\בשר טחון\צוריסו פליאו
 או חופן שרימפס מהמקפיא
 בצל\כרישה\בצל ירוק
 כרובית\ברוקולי\קייל
 עלי מנגולד\עלי סלק\ תרד
 פטריות שימגו \ שיטקי \ מלך היער\ יער
 1 כוס ציר עצמות

Directions

1

הרעיון הוא להתצייד היטב למשך כל היום בידיעה שאחר הצהרים תהיה הארוחה הבאה
מחבת כבדה נותנת צריבה טובה וטעמים מקורמלים ולכן היא חשובה
רשימת המרכיבים מאוד ורסטילית הרעיון הוא לבחור
משהו ממשפחת הבצלים
משהו ממשפחת הפטריות
משהו ממשפחת המצליבים
משהו ממשפחת העלים הירוקים

2

חלבונים
בשר בקר שמן יחסית, טחון, שהשומן שלו יעזור לקירמול הירקות
או נקניקית פליאו, או נקניקית בוקר מתכון בסוף הפוסט
או שרימפס מהמקפיא
או לבבות עוף נקיים

כך עושות
3

מתחילה באיסוף המרכיבים לפי מה שיש, חותכת הכל מראש ומלהיטה את המחבת
מטגנת את הבשר או הנקניקיות הם יגירו את השומן שלהם לטיגון הירקות
מוסיפה את הבצל משחימה קצת

4

מוסיפה את הפיטריות והמציליבים ואת הגבעול של העלים הירוקים
מטגנת עוד כמה דקות ומוסיפה את העלים הירוקים. מוסיפה את הציר ומכסה לכמה דקות

5

אם אוכלת ביצים זה הזמן להוסיף אותה
מכסה לשתים שלוש דקות נוספות

גירסה עם שרימפס
6

מטגנת את הבצל והפטריות, מוסיפה את המצליבים והעלים. מוסיפה את הציר ומכסה ל10 דקות
פותחת ומניחה מעל את השרימפס, מכסה לעוד שתי דקות

מחבת בוקר

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ג'חנון כרוב

ג'חנון כרוב

כרוב ממולא בעצמו עם חמאה. אפשר לקרוא לו גם ג'חנון כרוב קטוגני. כרוב, גהיי \ חמאה ומלח, זה הכל. נהדר לשאת עליו טעמים כמו ביצה רכה, רסק עגבניות, חריף ירוק וחמוצים. ארוחת בוקר שהשומן מחליף בה את הדגן. 2021 זה שנה של מהפכות

סלמון בכבישה ביתית

סלמון בכבישה ביתית

נתח של סלמון מהזנב כבוש במלח טוב וסוכר, עם גוון של שמיר. אחר כך פרוס דק על קרקר עם מלפפון ובצל כבוש. טריט

מלפפון כבוש במלח

מלפפון כבוש במלח

מלפפון בתסיסה לקטית – תהליך שבו חיידקי לקטובצילוס שנמצאים על קליפות ירקות ממירים את הסוכרים בירקות לחומצה לקטית. כך נוצר הטעם החמוץ. ועל הדרך החומצה מעודדת גדילת חידקים טובים ומכאן האיכות הפרוביוטית, כך מכינה