מחבת ארוחת בוקר

| 16/06/2020

ארוחת בוקר ורסטילית, המטרה שתחזיק עד אחר הצהרים. בהעדר ביצים בשלבים הראשונים המחבת הזה במקום שקשוקה עם שפע ירקות וחלבון.

המרכיבים בפנים משתנים לפי מה שיש. זה יכול להיות נקניקיות פליאו פרוסות, בשר טחון שמן, או נקניקיות בוקר שהכנו מראש.

שפע הירקות גם משתנים שתים שלוש כוסות של עלים שהופכות לחצי כוס בבישול, קצת בצל כמה פרחים של ברוקולי או כרובית כמה פטריות, שפע הירקות בהשראת הפרוטוקול של טרי וואלס.

כמותזמן הכנה
מנה או שתים עשר דקות

 נקניקית בוקר בשר טחון צ'וריסו פליאו
 או חופן שרימפס מהמקפיא
 בצל כרישה בצל ירוק
 כרובית ברוקולי קייל
 עלי מנגולד עלי סלק תרד
 פטריות שימגו שיטקי מלך היער יער
 1 כוס ציר עצמות

1

הרעיון הוא להתצייד היטב למשך כל היום בידיעה שאחר הצהרים תהיה הארוחה הבאה
מחבת כבדה נותנת צריבה טובה וטעמים מקורמלים ולכן היא עדיפה. לא חובה
רשימת המרכיבים מאוד ורסטילית הרעיון הוא לבחור
משהו ממשפחת הבצלים
משהו ממשפחת הפטריות
משהו ממשפחת המצליבים
משהו ממשפחת העלים הירוקים

2

וחלבונים
בשר בקר שמן יחסית טחון, שהשומן שלו יעזור לקירמול הירקות
או נקניקית פליאו, או נקניקית בוקר מתכון בסוף הפוסט
או שרימפס מהמקפיא
או לבבות עוף נקיים
או פרוסות דקות של הודו נקבה

כך עושות
3

מתחילה באיסוף המרכיבים לפי מה שיש, חותכת הכל מראש ומלהיטה את המחבת
מטגנת את הבשר או הנקניקיות הם יגירו את השומן שלהם לטיגון הירקות
מוסיפה את הבצל משחימה קצת

4

מוסיפה את הפיטריות והמציליבים ואת הגבעול של העלים הירוקים
מטגנת עוד כמה דקות ומוסיפה את העלים הירוקים.
מוסיפה קצת ציר ומכסה לכמה דקות

5

אם אוכלת ביצים זה הזמן להוסיף אותה
מכסה לשתים שלוש דקות נוספות

גירסה עם שרימפס
6

מטגנת את הבצל והפטריות, מוסיפה את המצליבים והעלים. מוסיפה את הציר ומכסה ל10 דקות
מוציאה חופן שרימפס מהמקפיא שוטפת טוב מקרח
פותחת ומניחה מעל את השרימפס, מכסה לעוד שתים שלוש דקות

Ingredients

 נקניקית בוקר בשר טחון צ'וריסו פליאו
 או חופן שרימפס מהמקפיא
 בצל כרישה בצל ירוק
 כרובית ברוקולי קייל
 עלי מנגולד עלי סלק תרד
 פטריות שימגו שיטקי מלך היער יער
 1 כוס ציר עצמות

Directions

1

הרעיון הוא להתצייד היטב למשך כל היום בידיעה שאחר הצהרים תהיה הארוחה הבאה
מחבת כבדה נותנת צריבה טובה וטעמים מקורמלים ולכן היא עדיפה. לא חובה
רשימת המרכיבים מאוד ורסטילית הרעיון הוא לבחור
משהו ממשפחת הבצלים
משהו ממשפחת הפטריות
משהו ממשפחת המצליבים
משהו ממשפחת העלים הירוקים

2

וחלבונים
בשר בקר שמן יחסית טחון, שהשומן שלו יעזור לקירמול הירקות
או נקניקית פליאו, או נקניקית בוקר מתכון בסוף הפוסט
או שרימפס מהמקפיא
או לבבות עוף נקיים
או פרוסות דקות של הודו נקבה

כך עושות
3

מתחילה באיסוף המרכיבים לפי מה שיש, חותכת הכל מראש ומלהיטה את המחבת
מטגנת את הבשר או הנקניקיות הם יגירו את השומן שלהם לטיגון הירקות
מוסיפה את הבצל משחימה קצת

4

מוסיפה את הפיטריות והמציליבים ואת הגבעול של העלים הירוקים
מטגנת עוד כמה דקות ומוסיפה את העלים הירוקים.
מוסיפה קצת ציר ומכסה לכמה דקות

5

אם אוכלת ביצים זה הזמן להוסיף אותה
מכסה לשתים שלוש דקות נוספות

גירסה עם שרימפס
6

מטגנת את הבצל והפטריות, מוסיפה את המצליבים והעלים. מוסיפה את הציר ומכסה ל10 דקות
מוציאה חופן שרימפס מהמקפיא שוטפת טוב מקרח
פותחת ומניחה מעל את השרימפס, מכסה לעוד שתים שלוש דקות

מחבת בוקר

הכנתן, תיגו אותי באינסטגרם מבטיחה לשתף dearaya@

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

מאפה זוקיני שטוח

מאפה זוקיני שטוח

פשטידה, כאילו אי פעם דמינתי שיהיה לי בלוג עם מתכון לפשטידה. אז מאפה רק בשביל ההרגשה. השילוב של שמיר וזוקיני יש בו משהו מדויק, גבינת פטה מוסיפה רוח ים

ממרח זרעי חרדל מותססים

ממרח זרעי חרדל מותססים

ממרח שמקורו בזרעי חרדל מותססים שחורים וצהובים. ההתססה ריחנית וארוכה ולממרחים לוקח כמה ימים להבשיל. החרדל מסתדר שנותנות לו להתאורר. התהליך מתחיל בהתססת הזרעים ואחר כך אפשר להכין ממרחים מגוונים

מרק בשר ראש קטיפתי עם ירוקים וכורכום

מרק בשר ראש קטיפתי עם ירוקים וכורכום

בישול ארוך של בשר ראש יוצר סמיכות נעימה ובשר רך מאוד, התרד מוסיף עוד סמיכות קטיפתית. מסביב המון ירוקים שום ירוק וארומטים, קצת יין וציר וגשם בחוץ להשלמת החוויה

בראוניז ללא גלוטן עם ניבס מסוכרים

בראוניז ללא גלוטן עם ניבס מסוכרים

יצא שהשבוע הינו בבידוד, ויצא שגם נגמר השוקולד בבית. מה שגרר הכנה של בראוניז נהדרים עם אקסטרה של ניבס מסוכרים. טריט מושלם למבוגרים שרוצים מתוק מיוחד ומנחם