מאפינס בננה קפה ופקאן

מאפינס מהירים עם בננה קפה ופקאן, טעמים שהולכים מעולה יחד. פינוק פחממתי

הכנות15 minsזמן בישול25 mins

חומרים לסירופ קוקוס
 4 כפות קפה חזק אספרסו \ מקינטה
 50 גרם סוכר קוקוס \ שש כפות
חומרים יבשים
 2.50 כוסות קמח שקדים
 רבע כפית סודה לשתיה
 כפית אבקת אפיה
 כפית קינמון
 רבע כפית מלח הימליה דק
 חצי כוס פקאן קצוץ גס
חומרים רטובים
 3 בננות קטנות מאוד בשלות
 סירופ בקוקוס
 2 ביצים אורגניות בינוניות
 3 כפות שמן זית

הכנה
1

מחממת תנור ל160 מעלות על טורבו
מכינה תבנית מאפינס עם 12 שקעים, בכל אחד שמה כוסית נייר אפיה
\
לסירופ הקוקוס: בקערית קטנה מערבבת את סוכר הקוקוס והקפה, הסוכר נמס בקלות
בקערית גדולה מערבבת את כל החומרים היבשים
בעוד קערית מועכת את הבננות במזלג טורפת את הביצים פנימה ומוסיפה גם את השמן ואת סירופ הקוקוס מערבבת טוב
מאחדת את התערובת היבשה והרטובה בעירבוב מהיר
מעבירה בכף את הבלילה לכוסיות הנייר בתבנית
מקשטת בעוד פקאנים על כל מאפינס
אופה כ20 עד 25 דקות בחום נמוך
מוציאה ומצננת המאפינס יוצאים רכים ועסיסים

Ingredients

חומרים לסירופ קוקוס
 4 כפות קפה חזק אספרסו \ מקינטה
 50 גרם סוכר קוקוס \ שש כפות
חומרים יבשים
 2.50 כוסות קמח שקדים
 רבע כפית סודה לשתיה
 כפית אבקת אפיה
 כפית קינמון
 רבע כפית מלח הימליה דק
 חצי כוס פקאן קצוץ גס
חומרים רטובים
 3 בננות קטנות מאוד בשלות
 סירופ בקוקוס
 2 ביצים אורגניות בינוניות
 3 כפות שמן זית

Directions

הכנה
1

מחממת תנור ל160 מעלות על טורבו
מכינה תבנית מאפינס עם 12 שקעים, בכל אחד שמה כוסית נייר אפיה
\
לסירופ הקוקוס: בקערית קטנה מערבבת את סוכר הקוקוס והקפה, הסוכר נמס בקלות
בקערית גדולה מערבבת את כל החומרים היבשים
בעוד קערית מועכת את הבננות במזלג טורפת את הביצים פנימה ומוסיפה גם את השמן ואת סירופ הקוקוס מערבבת טוב
מאחדת את התערובת היבשה והרטובה בעירבוב מהיר
מעבירה בכף את הבלילה לכוסיות הנייר בתבנית
מקשטת בעוד פקאנים על כל מאפינס
אופה כ20 עד 25 דקות בחום נמוך
מוציאה ומצננת המאפינס יוצאים רכים ועסיסים

מאפינס בננה קפה ופקאן
מתאים לפרוטוקולים

AIP  Paleo

מאפינס בננה קפה ופקאן

מאפינס מהירים עם בננה קפה ופקאן, טעמים שהולכים מעולה יחד. פינוק פחממתי

הכנות15 minsזמן בישול25 mins

חומרים לסירופ קוקוס
 4 כפות קפה חזק אספרסו \ מקינטה
 50 גרם סוכר קוקוס \ שש כפות
חומרים יבשים
 2.50 כוסות קמח שקדים
 רבע כפית סודה לשתיה
 כפית אבקת אפיה
 כפית קינמון
 רבע כפית מלח הימליה דק
 חצי כוס פקאן קצוץ גס
חומרים רטובים
 3 בננות קטנות מאוד בשלות
 סירופ בקוקוס
 2 ביצים אורגניות בינוניות
 3 כפות שמן זית

הכנה
1

מחממת תנור ל160 מעלות על טורבו
מכינה תבנית מאפינס עם 12 שקעים, בכל אחד שמה כוסית נייר אפיה
\
לסירופ הקוקוס: בקערית קטנה מערבבת את סוכר הקוקוס והקפה, הסוכר נמס בקלות
בקערית גדולה מערבבת את כל החומרים היבשים
בעוד קערית מועכת את הבננות במזלג טורפת את הביצים פנימה ומוסיפה גם את השמן ואת סירופ הקוקוס מערבבת טוב
מאחדת את התערובת היבשה והרטובה בעירבוב מהיר
מעבירה בכף את הבלילה לכוסיות הנייר בתבנית
מקשטת בעוד פקאנים על כל מאפינס
אופה כ20 עד 25 דקות בחום נמוך
מוציאה ומצננת המאפינס יוצאים רכים ועסיסים

Ingredients

חומרים לסירופ קוקוס
 4 כפות קפה חזק אספרסו \ מקינטה
 50 גרם סוכר קוקוס \ שש כפות
חומרים יבשים
 2.50 כוסות קמח שקדים
 רבע כפית סודה לשתיה
 כפית אבקת אפיה
 כפית קינמון
 רבע כפית מלח הימליה דק
 חצי כוס פקאן קצוץ גס
חומרים רטובים
 3 בננות קטנות מאוד בשלות
 סירופ בקוקוס
 2 ביצים אורגניות בינוניות
 3 כפות שמן זית

Directions

הכנה
1

מחממת תנור ל160 מעלות על טורבו
מכינה תבנית מאפינס עם 12 שקעים, בכל אחד שמה כוסית נייר אפיה
\
לסירופ הקוקוס: בקערית קטנה מערבבת את סוכר הקוקוס והקפה, הסוכר נמס בקלות
בקערית גדולה מערבבת את כל החומרים היבשים
בעוד קערית מועכת את הבננות במזלג טורפת את הביצים פנימה ומוסיפה גם את השמן ואת סירופ הקוקוס מערבבת טוב
מאחדת את התערובת היבשה והרטובה בעירבוב מהיר
מעבירה בכף את הבלילה לכוסיות הנייר בתבנית
מקשטת בעוד פקאנים על כל מאפינס
אופה כ20 עד 25 דקות בחום נמוך
מוציאה ומצננת המאפינס יוצאים רכים ועסיסים

מאפינס בננה קפה ופקאן
מתאים לפרוטוקולים

AIP  Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
עוגיות שוקולד צ’יפס פליאו

עוגיות שוקולד צ’יפס פליאו

עוגיות שוקו שוקו אגוזיות עם חמאת טיגארנאט ואגוזי לוז. עוגיות שוקולד צ’יפס פליאו, טבעוניות ללא דגנים בכלל

אוזני המן

אוזני המן

פעם בשנה מרשה לעצמי, אוזני המן מבצק פריך מאוד, מילוי פרג מתוק והכנה מסובכת. התוצאה שווה ממש

עוגיות טחינה

עוגיות טחינה

עוגיה טחינה שמרגישה כמו עוגיה וטעימה כמו עוגיה. לכבוד החזרת הטחינה והשומשום בהצלחה, הבת האלופה שלי יצרה את המתכון הזה. הקרדיט כולו לרמי ורטמן

כדורי סחלב

כדורי סחלב

ממתק קטן בטעם של סחלב וילדות בירושלים, מי הזהר עושים את ההבדל

שוקו פלצבו

שוקו פלצבו

ערב קר חדשות לא משהו, שוקו יכול להיות אחלה מרוממם, הינה כזה מותאם לפרוטוקול מהודק חם ומנחם

גאלט אגסים

גאלט אגסים

זו עוגה קצת פראית ומאוד טעימה, משלבת טעם מרציפני מהשקדים שפוגשים באגסים. ווניל ממקל וניל אמיתי. פיתוח מתכון רמי ורטמן

שבלולי קינמון

שבלולי קינמון

חורף, גשם בחוץ. ריח של קינמון שממלא את הבית. הרגשה טובה. ניסיון לשבלולי קינמון שהם מאה אחוז פרוטוקולים מבטטה סגולה. טעים ועדין

בליס ברי

בליס ברי

נטיפים של אושר, אוכמניות כחולות קפואות בציפוי דק של שוקולד רואו, פיתוח רמי ורטמן

פרליני שוקולד רואו

פרליני שוקולד רואו

שוקולד רואו שומר על כל האיכויות הקסומות של הקקאו, מעלה תדר ומשמח את הנפש. פיתוח מתכון רמי ורטמן

מאפינס דלעת

מאפינס דלעת

בשלבים הראשונים שעדין קשה לוותר לגמרי על מאפים, יש הפתעות קטנות כמו המאפינס דלעת הזה, שהולך מעולה כארוחת בוקר מפנקת, או פינוק של אחר הצהרים

עוגיות פיצוחים

עוגיות פיצוחים

עוגיות פיצוחים קלות להכנה, מאוד מספקות. תמיד יש מבחר אחר של אגוזים וגרעינים לנסות. מתאים למי שאוכלת ביצים, הסוכר די הכרחי להדביק את הבלילה

עוגת בננות

עוגת בננות

עוגה מושלמת. לשלבים מתקדמים כאשר חזרו האגוזים והביצים
פיתוח מתכון רמי ורטמן

$