מאפינס בננה קפה ופקאן

|

14/04/2021

מאפינס מהירים עם בננה קפה ופקאן, טעמים שהולכים מעולה יחד. פינוק פחממתי

12 מאפיין קטנים

Prep Time15 minsCook Time25 mins

חומרים לסירופ קוקוס
 4 כפות קפה חזק אספרסו \ מקינטה
 50 גרם סוכר קוקוס \ שש כפות
חומרים יבשים
 2.50 כוסות קמח שקדים
 רבע כפית סודה לשתיה
 כפית אבקת אפיה
 כפית קינמון
 רבע כפית מלח הימליה דק
 חצי כוס פקאן קצוץ גס
חומרים רטובים
 3 בננות קטנות מאוד בשלות
 סירופ בקוקוס
 2 ביצים אורגניות בינוניות
 3 כפות שמן זית

הכנה
1

מחממת תנור ל160 מעלות על טורבו
מכינה תבנית מאפינס עם 12 שקעים, בכל אחד שמה כוסית נייר אפיה

2

לסירופ הקוקוס: בקערית קטנה מערבבת את סוכר הקוקוס והקפה, הסוכר נמס בקלות

3

בקערית גדולה מערבבת את כל החומרים היבשים

4

בעוד קערית מועכת את הבננות במזלג טורפת את הביצים פנימה ומוסיפה גם את השמן ואת סירופ הקוקוס מערבבת טוב

5

מאחדת את התערובת היבשה והרטובה בעירבוב מהיר

6

מעבירה בכף את הבלילה לכוסיות הנייר בתבנית
מקשטת בעוד פקאנים על כל מאפינס

7

אופה כ20 עד 25 דקות בחום נמוך
מוציאה ומצננת המאפינס יוצאים רכים ועסיסים

Ingredients

חומרים לסירופ קוקוס
 4 כפות קפה חזק אספרסו \ מקינטה
 50 גרם סוכר קוקוס \ שש כפות
חומרים יבשים
 2.50 כוסות קמח שקדים
 רבע כפית סודה לשתיה
 כפית אבקת אפיה
 כפית קינמון
 רבע כפית מלח הימליה דק
 חצי כוס פקאן קצוץ גס
חומרים רטובים
 3 בננות קטנות מאוד בשלות
 סירופ בקוקוס
 2 ביצים אורגניות בינוניות
 3 כפות שמן זית

Directions

הכנה
1

מחממת תנור ל160 מעלות על טורבו
מכינה תבנית מאפינס עם 12 שקעים, בכל אחד שמה כוסית נייר אפיה

2

לסירופ הקוקוס: בקערית קטנה מערבבת את סוכר הקוקוס והקפה, הסוכר נמס בקלות

3

בקערית גדולה מערבבת את כל החומרים היבשים

4

בעוד קערית מועכת את הבננות במזלג טורפת את הביצים פנימה ומוסיפה גם את השמן ואת סירופ הקוקוס מערבבת טוב

5

מאחדת את התערובת היבשה והרטובה בעירבוב מהיר

6

מעבירה בכף את הבלילה לכוסיות הנייר בתבנית
מקשטת בעוד פקאנים על כל מאפינס

7

אופה כ20 עד 25 דקות בחום נמוך
מוציאה ומצננת המאפינס יוצאים רכים ועסיסים

מאפינס בננה קפה ופקאן

מאפינס בננה קפה ופקאן

|

מאפינס מהירים עם בננה קפה ופקאן, טעמים שהולכים מעולה יחד. פינוק פחממתי

12 מאפיין קטנים

Prep Time15 minsCook Time25 mins

חומרים לסירופ קוקוס
 4 כפות קפה חזק אספרסו \ מקינטה
 50 גרם סוכר קוקוס \ שש כפות
חומרים יבשים
 2.50 כוסות קמח שקדים
 רבע כפית סודה לשתיה
 כפית אבקת אפיה
 כפית קינמון
 רבע כפית מלח הימליה דק
 חצי כוס פקאן קצוץ גס
חומרים רטובים
 3 בננות קטנות מאוד בשלות
 סירופ בקוקוס
 2 ביצים אורגניות בינוניות
 3 כפות שמן זית

הכנה
1

מחממת תנור ל160 מעלות על טורבו
מכינה תבנית מאפינס עם 12 שקעים, בכל אחד שמה כוסית נייר אפיה

2

לסירופ הקוקוס: בקערית קטנה מערבבת את סוכר הקוקוס והקפה, הסוכר נמס בקלות

3

בקערית גדולה מערבבת את כל החומרים היבשים

4

בעוד קערית מועכת את הבננות במזלג טורפת את הביצים פנימה ומוסיפה גם את השמן ואת סירופ הקוקוס מערבבת טוב

5

מאחדת את התערובת היבשה והרטובה בעירבוב מהיר

6

מעבירה בכף את הבלילה לכוסיות הנייר בתבנית
מקשטת בעוד פקאנים על כל מאפינס

7

אופה כ20 עד 25 דקות בחום נמוך
מוציאה ומצננת המאפינס יוצאים רכים ועסיסים

Ingredients

חומרים לסירופ קוקוס
 4 כפות קפה חזק אספרסו \ מקינטה
 50 גרם סוכר קוקוס \ שש כפות
חומרים יבשים
 2.50 כוסות קמח שקדים
 רבע כפית סודה לשתיה
 כפית אבקת אפיה
 כפית קינמון
 רבע כפית מלח הימליה דק
 חצי כוס פקאן קצוץ גס
חומרים רטובים
 3 בננות קטנות מאוד בשלות
 סירופ בקוקוס
 2 ביצים אורגניות בינוניות
 3 כפות שמן זית

Directions

הכנה
1

מחממת תנור ל160 מעלות על טורבו
מכינה תבנית מאפינס עם 12 שקעים, בכל אחד שמה כוסית נייר אפיה

2

לסירופ הקוקוס: בקערית קטנה מערבבת את סוכר הקוקוס והקפה, הסוכר נמס בקלות

3

בקערית גדולה מערבבת את כל החומרים היבשים

4

בעוד קערית מועכת את הבננות במזלג טורפת את הביצים פנימה ומוסיפה גם את השמן ואת סירופ הקוקוס מערבבת טוב

5

מאחדת את התערובת היבשה והרטובה בעירבוב מהיר

6

מעבירה בכף את הבלילה לכוסיות הנייר בתבנית
מקשטת בעוד פקאנים על כל מאפינס

7

אופה כ20 עד 25 דקות בחום נמוך
מוציאה ומצננת המאפינס יוצאים רכים ועסיסים

מאפינס בננה קפה ופקאן

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *