בשלבים הראשונים שעדין קשה לוותר לגמרי על מאפים, יש הפתעות קטנות כמו המאפיין הזה, שהולך מעולה כארוחת בוקר מפנקת, או פינוק של אחר הצהרים. פיתוח מתכון רמי ורטמן

הכנות20 minsזמן בישול30 mins

 חצי קילו דלעת יפנית, דלורית, או דלעת גדולה רגילה
 חצי כוס קמח קוקוס
 שלושת רבעי כוס קמח שקדים
 חצי כפית אבקת אפיה ללא אלומניום
 חצי כפית סודה לשתיה ללא אלומניום
 שלוש ביצים אורגניות
 רבע כוס טחינה גולמית
 רבע כוס שמן קוקוס
 שתי כפות מים
 מעט מלח אטלנטי ורוד
 שלוק מייפל
 שורש כורכום טרי מגורד
 גרעיני דלעת לקישוט

1

מגרדת את הדלעת ואת שורש הכורכום על מגררת דקה
מערבבת בקערה את הביצים עם שמן הקוקוס, המים, טחינה ומייפל, מוסיפה את הדלעת המגורדת
בקערה נפרדת מערבבת קמח שקדים , קמח קוקוס, אבקת אפיה, סודה לשתיה ומלח
מאחדת את התערובת בבחישה קצרה, אין צורך לערבב הרבה
מעבירה לתבנית שקעים, מרופדת במאנז'טים
בוזקת מעל גרעיני דלעת
אופה ב180 מעלות כחצי שעה
בודקת שקיסם יוצא יבש, ובמידת הצורך מחזירה לעוד כמה דקות

חומרים

 חצי קילו דלעת יפנית, דלורית, או דלעת גדולה רגילה
 חצי כוס קמח קוקוס
 שלושת רבעי כוס קמח שקדים
 חצי כפית אבקת אפיה ללא אלומניום
 חצי כפית סודה לשתיה ללא אלומניום
 שלוש ביצים אורגניות
 רבע כוס טחינה גולמית
 רבע כוס שמן קוקוס
 שתי כפות מים
 מעט מלח אטלנטי ורוד
 שלוק מייפל
 שורש כורכום טרי מגורד
 גרעיני דלעת לקישוט

אופן ההכנה

1

מגרדת את הדלעת ואת שורש הכורכום על מגררת דקה
מערבבת בקערה את הביצים עם שמן הקוקוס, המים, טחינה ומייפל, מוסיפה את הדלעת המגורדת
בקערה נפרדת מערבבת קמח שקדים , קמח קוקוס, אבקת אפיה, סודה לשתיה ומלח
מאחדת את התערובת בבחישה קצרה, אין צורך לערבב הרבה
מעבירה לתבנית שקעים, מרופדת במאנז'טים
בוזקת מעל גרעיני דלעת
אופה ב180 מעלות כחצי שעה
בודקת שקיסם יוצא יבש, ובמידת הצורך מחזירה לעוד כמה דקות

מאפיין דלעת
מתאים לפרוטוקולים

AIP    WahlsPaleo   Paleo

בשלבים הראשונים שעדין קשה לוותר לגמרי על מאפים, יש הפתעות קטנות כמו המאפיין הזה, שהולך מעולה כארוחת בוקר מפנקת, או פינוק של אחר הצהרים. פיתוח מתכון רמי ורטמן

הכנות20 minsזמן בישול30 mins

 חצי קילו דלעת יפנית, דלורית, או דלעת גדולה רגילה
 חצי כוס קמח קוקוס
 שלושת רבעי כוס קמח שקדים
 חצי כפית אבקת אפיה ללא אלומניום
 חצי כפית סודה לשתיה ללא אלומניום
 שלוש ביצים אורגניות
 רבע כוס טחינה גולמית
 רבע כוס שמן קוקוס
 שתי כפות מים
 מעט מלח אטלנטי ורוד
 שלוק מייפל
 שורש כורכום טרי מגורד
 גרעיני דלעת לקישוט

1

מגרדת את הדלעת ואת שורש הכורכום על מגררת דקה
מערבבת בקערה את הביצים עם שמן הקוקוס, המים, טחינה ומייפל, מוסיפה את הדלעת המגורדת
בקערה נפרדת מערבבת קמח שקדים , קמח קוקוס, אבקת אפיה, סודה לשתיה ומלח
מאחדת את התערובת בבחישה קצרה, אין צורך לערבב הרבה
מעבירה לתבנית שקעים, מרופדת במאנז'טים
בוזקת מעל גרעיני דלעת
אופה ב180 מעלות כחצי שעה
בודקת שקיסם יוצא יבש, ובמידת הצורך מחזירה לעוד כמה דקות

חומרים

 חצי קילו דלעת יפנית, דלורית, או דלעת גדולה רגילה
 חצי כוס קמח קוקוס
 שלושת רבעי כוס קמח שקדים
 חצי כפית אבקת אפיה ללא אלומניום
 חצי כפית סודה לשתיה ללא אלומניום
 שלוש ביצים אורגניות
 רבע כוס טחינה גולמית
 רבע כוס שמן קוקוס
 שתי כפות מים
 מעט מלח אטלנטי ורוד
 שלוק מייפל
 שורש כורכום טרי מגורד
 גרעיני דלעת לקישוט

אופן ההכנה

1

מגרדת את הדלעת ואת שורש הכורכום על מגררת דקה
מערבבת בקערה את הביצים עם שמן הקוקוס, המים, טחינה ומייפל, מוסיפה את הדלעת המגורדת
בקערה נפרדת מערבבת קמח שקדים , קמח קוקוס, אבקת אפיה, סודה לשתיה ומלח
מאחדת את התערובת בבחישה קצרה, אין צורך לערבב הרבה
מעבירה לתבנית שקעים, מרופדת במאנז'טים
בוזקת מעל גרעיני דלעת
אופה ב180 מעלות כחצי שעה
בודקת שקיסם יוצא יבש, ובמידת הצורך מחזירה לעוד כמה דקות

מאפיין דלעת
מתאים לפרוטוקולים

AIP    WahlsPaleo   Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
כדורי סחלב

כדורי סחלב

ממתק קטן בטעם של סחלב וילדות בירושלים, מי הזהר עושים את ההבדל

שערות אסדו

שערות אסדו

לפני שהיתי בתזונה הזו לא ממש יצא לי להכין אסדו, היה נידמה לי שזה מורכב יותר מדי ומחייב מעשנה. בשנה האחרונה זה הפך לאב מזון. זו גירסה עסיסית של בישול עם נוזלים שבעני עוזרות לשערות להישאר עסיסיות. מכינה ומעבירה לקופסת זכוכית ולמקרר. יש לזה כל כך הרבה שימושים

שוקו פלצבו

שוקו פלצבו

ערב קר חדשות לא משהו, שוקו יכול להיות אחלה מרוממם, הינה כזה מותאם לפרוטוקול מהודק חם ומנחם

גאלט אגסים

גאלט אגסים

זו עוגה קצת פראית ומאוד טעימה, משלבת טעם מרציפני מהשקדים שפוגשים באגסים. ווניל ממקל וניל אמיתי. פיתוח מתכון רמי ורטמן

פרויקט לזניה

פרויקט לזניה

לזניה זו אם מזון ששווה להתאמץ לבקר אותה לפעמים. כאן גירסה 100 אחוז פרוטוקולית, בלי עגבניות. בתפקיד הפסטה הבטטה הלבנה. מלאכת שכבות

שבלולי קינמון

שבלולי קינמון

חורף, גשם בחוץ. ריח של קינמון שממלא את הבית. הרגשה טובה. ניסיון לשבלולי קינמון שהם מאה אחוז פרוטוקולים מבטטה סגולה. טעים ועדין

לחמא בעג’ין

לחמא בעג’ין

בצק ובשר זה אחד השילובים, ביס מושלם לשבת בבוקר שיש זמן. מתאים לשלבים מתקדמים של הפרוטוקול

קוטג’ פאי או פאי רועים

קוטג’ פאי או פאי רועים

פאי רועים זו הגירסה עם בשר כבשים וקוטג’ פיא עם בקר, בקר שמן מתאים פה. בטטה צהובה שהיא קצת יותר יבשה ומזכירה תפוח אדמה משלימה את הקמופלאז’. מחבת שיש בו נחמה

בליס ברי

בליס ברי

נטיפים של אושר, אוכמניות כחולות קפואות בציפוי דק של שוקולד רואו, פיתוח רמי ורטמן

פרליני שוקולד רואו

פרליני שוקולד רואו

שוקולד רואו שומר על כל האיכויות הקסומות של הקקאו, מעלה תדר ומשמח את הנפש. פיתוח מתכון רמי ורטמן

קבב

קבב

על האש או על מחבת, עם סלטים טריים, כבושים וממרחים זו ארוחה אולטימטיבית

דנוור חתיך

דנוור חתיך

נתח קטן ומשוייש, המשך של מכסה האנטריקוט לכיוון האונטריב. הרבה טעם צליה חזקה וקצרה

אונטריב עטוף בעלים ירוקים

אונטריב עטוף בעלים ירוקים

אונינטריב הוא נתח נהדר מהצלעות, טוב לו לקבל הרבה זמן בתנור. כאן עטוף בירוקים מוגבהה על בצלים. סיר מושלם לחזור אליו הביתה

שפונדרה בסיר ברזל כבד

שפונדרה בסיר ברזל כבד

שיטה של בישול איטי בסיר כבד, כאשר הסיר אטום והבשר מוגבהה מעל ירקות קשים שלמים, הבשר מתרכך לאט במיצים של עצמו, מתאימים לבישול הזה נתחים יחסית שמנים

אסדו על בצלים

אסדו על בצלים

צלע על העצם בצליה ארוכה ואיטית. החריצה של מיכסה הצלעות עוזרת לקבל שומן קריספי

דנוור קאט וירקות בווק

דנוור קאט וירקות בווק

הרבה ירקות מעט בשר, שומן טעים, פטריות, נבטים מצליבים. ארוחת צהרים פשוטה וטעימה. שאר בני הבית יכולים לאכול מעל אורז לבן

בקר טחון ודלעת יפנית

בקר טחון ודלעת יפנית

דלעת יפנית מפתיעה בעזות הטעם שלה, היא גם שומרת על צורה ומתבשלת מהר. יחד עם הבשר והשומן, צהרים ברגע

לחם ברוקולי שטוח

לחם ברוקולי שטוח

greenkitchenstories.com המתכון במקור של
למי שאוכלת ביצים זה לגמרי סוג של סנדוויצ’ בין שתי פרוסות שיש בהן המון ברוקולי וקצת ביצים

עוגיות פיצוחים

עוגיות פיצוחים

עוגיות קלות להכנה, מאוד מספקות. תמיד יש מבחר אחר של אגוזים וגרעינים לנסות. מתאים למי שאוכלת ביצים, הסוכר די הכרחי להדביק את הבלילה

עוגת בננות

עוגת בננות

עוגה מושלמת. לשלבים מתקדמים כאשר חזרו האגוזים והביצים
פיתוח מתכון רמי ורטמן

ספגטי בולונז

ספגטי בולונז

מפתיע כמה שהחיקוי טעים, יש מתיקות נעימה ורכות בדלעת ספגטי. הדבר היחידי שחסר זה תחושת האל דנטה
את הבולונז אפשר לעשות עם עגבניות למי שהחזירה, או עם ציר

$