


ליים כבוש במלח אטלנטי ורוד
לימון ומלח, שנים שמעצימים אחד את השני, הכבישה והזמן הופכת את המפגש הזה למפגש על סטרואידים. מחזיק לנצח במקרר, ניגמר הרבה לפני שפג תוקפו
הלימונים המועדפים לכבישה הם כאלו עם מעט גרעינים וקליפה דקה. ליים הוא כזה בטבעי עם טעם מעט ירוק. גם לימון יתאים, צריך רק להוציא ממנו את הגרעינים. אפשר להשתמש במלח ורוד גם או במלח אטלנטי אפור, הורוד יותר יפה
פורסת דק את הליים, עם יש במנדולינה זה מעולה, לי אין
שופכת מים רותחים לצינצנות הזכוכית שיכילו את הליים
כדאי למצוא כלי שיעזור בדחיסה, מספיק ארוך ועם קצה ישר בקוטר שנכנס לצינצנת
הענין הוא להצליח לדחוס החוצה מפרוסות הלימון את המיץ שלהם בתוכו הן שורות
חלק מהענין בדחיסה הוא לשחרר מהקליפה את האתר שמוסיף עוקץ לטעם
מפזרת בצינצנת שיכבה של מלח ומעל פרוסות ליים בחפיפה. דוחסת. חוזרת על התהליך בשכבות עד שהצינצנת מלאה
עם הדחיסה טובה יהי מספיק מיץ למעלה, אם לא אפשר לסחוט עוד מיץ ולהוסיף לכיסוי
כדי לאטום לאוויר, לפני סגירה לחמם מעט שמן זית וליצוק מעל
סוגרת היטב והופכת, בועות קטנות עולות ומשתחרר אויר כלוא למחרת הופכת חזרה
אחרי שבוע בצל זה כבר מעולה. שמורת במקרר להמון זמן
Ingredients
Directions
הלימונים המועדפים לכבישה הם כאלו עם מעט גרעינים וקליפה דקה. ליים הוא כזה בטבעי עם טעם מעט ירוק. גם לימון יתאים, צריך רק להוציא ממנו את הגרעינים. אפשר להשתמש במלח ורוד גם או במלח אטלנטי אפור, הורוד יותר יפה
פורסת דק את הליים, עם יש במנדולינה זה מעולה, לי אין
שופכת מים רותחים לצינצנות הזכוכית שיכילו את הליים
כדאי למצוא כלי שיעזור בדחיסה, מספיק ארוך ועם קצה ישר בקוטר שנכנס לצינצנת
הענין הוא להצליח לדחוס החוצה מפרוסות הלימון את המיץ שלהם בתוכו הן שורות
חלק מהענין בדחיסה הוא לשחרר מהקליפה את האתר שמוסיף עוקץ לטעם
מפזרת בצינצנת שיכבה של מלח ומעל פרוסות ליים בחפיפה. דוחסת. חוזרת על התהליך בשכבות עד שהצינצנת מלאה
עם הדחיסה טובה יהי מספיק מיץ למעלה, אם לא אפשר לסחוט עוד מיץ ולהוסיף לכיסוי
כדי לאטום לאוויר, לפני סגירה לחמם מעט שמן זית וליצוק מעל
סוגרת היטב והופכת, בועות קטנות עולות ומשתחרר אויר כלוא למחרת הופכת חזרה
אחרי שבוע בצל זה כבר מעולה. שמורת במקרר להמון זמן
מתאים לפרוטוקולים

ליים כבוש במלח אטלנטי ורוד
לימון ומלח, שנים שמעצימים אחד את השני, הכבישה והזמן הופכת את המפגש הזה למפגש על סטרואידים. מחזיק לנצח במקרר, ניגמר הרבה לפני שפג תוקפו
הלימונים המועדפים לכבישה הם כאלו עם מעט גרעינים וקליפה דקה. ליים הוא כזה בטבעי עם טעם מעט ירוק. גם לימון יתאים, צריך רק להוציא ממנו את הגרעינים. אפשר להשתמש במלח ורוד גם או במלח אטלנטי אפור, הורוד יותר יפה
פורסת דק את הליים, עם יש במנדולינה זה מעולה, לי אין
שופכת מים רותחים לצינצנות הזכוכית שיכילו את הליים
כדאי למצוא כלי שיעזור בדחיסה, מספיק ארוך ועם קצה ישר בקוטר שנכנס לצינצנת
הענין הוא להצליח לדחוס החוצה מפרוסות הלימון את המיץ שלהם בתוכו הן שורות
חלק מהענין בדחיסה הוא לשחרר מהקליפה את האתר שמוסיף עוקץ לטעם
מפזרת בצינצנת שיכבה של מלח ומעל פרוסות ליים בחפיפה. דוחסת. חוזרת על התהליך בשכבות עד שהצינצנת מלאה
עם הדחיסה טובה יהי מספיק מיץ למעלה, אם לא אפשר לסחוט עוד מיץ ולהוסיף לכיסוי
כדי לאטום לאוויר, לפני סגירה לחמם מעט שמן זית וליצוק מעל
סוגרת היטב והופכת, בועות קטנות עולות ומשתחרר אויר כלוא למחרת הופכת חזרה
אחרי שבוע בצל זה כבר מעולה. שמורת במקרר להמון זמן
Ingredients
Directions
הלימונים המועדפים לכבישה הם כאלו עם מעט גרעינים וקליפה דקה. ליים הוא כזה בטבעי עם טעם מעט ירוק. גם לימון יתאים, צריך רק להוציא ממנו את הגרעינים. אפשר להשתמש במלח ורוד גם או במלח אטלנטי אפור, הורוד יותר יפה
פורסת דק את הליים, עם יש במנדולינה זה מעולה, לי אין
שופכת מים רותחים לצינצנות הזכוכית שיכילו את הליים
כדאי למצוא כלי שיעזור בדחיסה, מספיק ארוך ועם קצה ישר בקוטר שנכנס לצינצנת
הענין הוא להצליח לדחוס החוצה מפרוסות הלימון את המיץ שלהם בתוכו הן שורות
חלק מהענין בדחיסה הוא לשחרר מהקליפה את האתר שמוסיף עוקץ לטעם
מפזרת בצינצנת שיכבה של מלח ומעל פרוסות ליים בחפיפה. דוחסת. חוזרת על התהליך בשכבות עד שהצינצנת מלאה
עם הדחיסה טובה יהי מספיק מיץ למעלה, אם לא אפשר לסחוט עוד מיץ ולהוסיף לכיסוי
כדי לאטום לאוויר, לפני סגירה לחמם מעט שמן זית וליצוק מעל
סוגרת היטב והופכת, בועות קטנות עולות ומשתחרר אויר כלוא למחרת הופכת חזרה
אחרי שבוע בצל זה כבר מעולה. שמורת במקרר להמון זמן
מתאים לפרוטוקולים


סְקוֹרְדַליָה – ממרח שקדים ושום טרי
אצל היונים זו צלחת נפוצה כמו שאצלינו חומוס, גם השימוש דומה. הסלרי מחליף את תפוח האדמה תורם לימוניות ובתכלס מוסיף. ממרח פליאו שיכול להרגיש דומה לחומוס

כרוב כבוש פרוביוטי עם טיימר מובנה
הנחתי בצנצנת כבישה כרוב ירוק מומלח ומעל כרוב סגול, התסיסה הפתיע בעוצמתה. לאט לאט הסגול והירוק ניפגשו עד שהתאחדו לצבע משוגע. זה קרה בדיוק אחרי שלושה שבועות. הזמן שבו הכרוב הופך פרוביוטי

פלמידה לבנה כבושה
נתחים עבים של דג מאוד טרי, כבושים קלות עם גוון של תפוז וזעתר כי זו העונה

נומאטו – רוטב ‘כמו’ עגבניות
עגבניות חוזרות יחסית מאוחר, עד אז הינה תחליף שעושה את ההמתנה ניסבלת פלוס, זה אשכרה רוטב מאוד טעים שהוויב האיטלקי שלו תורם לתחושת העגבניות

ג’ינג’ר כבוש
כשעוד יצא לי לאכול סושי ג’ינג’ר כבוש היה הכוכב, לא מנקה חיך בין מנות, יותר כמו הסיבה לארוע

ממרח קישואים
מטבל או ממרח שמתאים עם כל דבר

עגבניות שמש
השילוב של עגבניות שנישארו ושמש מיצר טעם מיוחד מאוד, שיש בו תמצית של עונה חמה. אחד הדברים הטובים של אוגוסט
עגבניות לא מתאימות בשלבים הראשונים של הפרוטוקול

צ’ימיצ’ורי
כמו הפסטו גם צ’ימיצ’ורי הוא דרך מעולה לשלב עלים ירוקים כהים

בצל סגול מוחמץ
חמש דקות עבודה, אמנם לא כבישה לקטית אבל תוספת נהדרת לסלטים וסתם על השולחן

סלמון בכבישה ביתית
תמיד כיף שיש במקרר נתח כזה לפרוס שבא ממש פשוט להכנה

פסטו
תמיד יש פסטו, לפי העונה: בזיליקום \ כוסברה \ רוקט, עלה ירוק כהה ארומטי, יחד עם אגוז או גרעין שמן זית ושום. אחת הדרכים הכי קלות לצרוך עלים ירוקים כהים

מלפפון כבוש במלח
הכי פשוט שיש, ועדין תוספת אהובה בכל ארוחה

ארטישוק בשמן זית ושום
מפתיע כמה שזה טעים, ארטישוק קונפי עם המון שום וארומה של שמן זית

כרוב כבוש
כדי להנות מהעושר של החידקים הטובים בכרוב כדאי להתסיס בבית. בישראל אסור למכור ירק מותסס שלא עבר עיקור

אנצ’ובי בכבישה ביתית
דגי ים קטנים יש להם ערכים מאוד גבוהים, קל לכבוש אותם. אנצובי, סרדינים, בננות, ג’רבידות, סקומברי-מקרל. כולם מצוינים
0 Comments