ליים כבוש במלח אטלנטי ורוד

לימון ומלח, שנים שמעצימים אחד את השני, הכבישה והזמן הופכת את המפגש הזה למפגש על סטרואידים. מחזיק לנצח במקרר, ניגמר הרבה לפני שפג תוקפו

הכנות30 mins

חומרים
 ליים או לימון בלי גרעינים עם קליפה דקה
 מלח הימליה ורוד גס

שיטת הכנה
1

הלימונים המועדפים לכבישה הם כאלו עם מעט גרעינים וקליפה דקה. ליים הוא כזה בטבעי עם טעם מעט ירוק. גם לימון יתאים, צריך רק להוציא ממנו את הגרעינים. אפשר להשתמש במלח ורוד גם או במלח אטלנטי אפור, הורוד יותר יפה

2

פורסת דק את הליים, עם יש במנדולינה זה מעולה, לי אין
שופכת מים רותחים לצינצנות הזכוכית שיכילו את הליים
כדאי למצוא כלי שיעזור בדחיסה, מספיק ארוך ועם קצה ישר בקוטר שנכנס לצינצנת
הענין הוא להצליח לדחוס החוצה מפרוסות הלימון את המיץ שלהם בתוכו הן שורות
חלק מהענין בדחיסה הוא לשחרר מהקליפה את האתר שמוסיף עוקץ לטעם
מפזרת בצינצנת שיכבה של מלח ומעל פרוסות ליים בחפיפה. דוחסת. חוזרת על התהליך בשכבות עד שהצינצנת מלאה
עם הדחיסה טובה יהי מספיק מיץ למעלה, אם לא אפשר לסחוט עוד מיץ ולהוסיף לכיסוי
כדי לאטום לאוויר, לפני סגירה לחמם מעט שמן זית וליצוק מעל
סוגרת היטב והופכת, בועות קטנות עולות ומשתחרר אויר כלוא למחרת הופכת חזרה
אחרי שבוע בצל זה כבר מעולה. שמורת במקרר להמון זמן

חומרים

חומרים
 ליים או לימון בלי גרעינים עם קליפה דקה
 מלח הימליה ורוד גס

אופן ההכנה

שיטת הכנה
1

הלימונים המועדפים לכבישה הם כאלו עם מעט גרעינים וקליפה דקה. ליים הוא כזה בטבעי עם טעם מעט ירוק. גם לימון יתאים, צריך רק להוציא ממנו את הגרעינים. אפשר להשתמש במלח ורוד גם או במלח אטלנטי אפור, הורוד יותר יפה

2

פורסת דק את הליים, עם יש במנדולינה זה מעולה, לי אין
שופכת מים רותחים לצינצנות הזכוכית שיכילו את הליים
כדאי למצוא כלי שיעזור בדחיסה, מספיק ארוך ועם קצה ישר בקוטר שנכנס לצינצנת
הענין הוא להצליח לדחוס החוצה מפרוסות הלימון את המיץ שלהם בתוכו הן שורות
חלק מהענין בדחיסה הוא לשחרר מהקליפה את האתר שמוסיף עוקץ לטעם
מפזרת בצינצנת שיכבה של מלח ומעל פרוסות ליים בחפיפה. דוחסת. חוזרת על התהליך בשכבות עד שהצינצנת מלאה
עם הדחיסה טובה יהי מספיק מיץ למעלה, אם לא אפשר לסחוט עוד מיץ ולהוסיף לכיסוי
כדי לאטום לאוויר, לפני סגירה לחמם מעט שמן זית וליצוק מעל
סוגרת היטב והופכת, בועות קטנות עולות ומשתחרר אויר כלוא למחרת הופכת חזרה
אחרי שבוע בצל זה כבר מעולה. שמורת במקרר להמון זמן

ליים כבוש במלח אטלנטי ורוד
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

ליים כבוש במלח אטלנטי ורוד

לימון ומלח, שנים שמעצימים אחד את השני, הכבישה והזמן הופכת את המפגש הזה למפגש על סטרואידים. מחזיק לנצח במקרר, ניגמר הרבה לפני שפג תוקפו

הכנות30 mins

חומרים
 ליים או לימון בלי גרעינים עם קליפה דקה
 מלח הימליה ורוד גס

שיטת הכנה
1

הלימונים המועדפים לכבישה הם כאלו עם מעט גרעינים וקליפה דקה. ליים הוא כזה בטבעי עם טעם מעט ירוק. גם לימון יתאים, צריך רק להוציא ממנו את הגרעינים. אפשר להשתמש במלח ורוד גם או במלח אטלנטי אפור, הורוד יותר יפה

2

פורסת דק את הליים, עם יש במנדולינה זה מעולה, לי אין
שופכת מים רותחים לצינצנות הזכוכית שיכילו את הליים
כדאי למצוא כלי שיעזור בדחיסה, מספיק ארוך ועם קצה ישר בקוטר שנכנס לצינצנת
הענין הוא להצליח לדחוס החוצה מפרוסות הלימון את המיץ שלהם בתוכו הן שורות
חלק מהענין בדחיסה הוא לשחרר מהקליפה את האתר שמוסיף עוקץ לטעם
מפזרת בצינצנת שיכבה של מלח ומעל פרוסות ליים בחפיפה. דוחסת. חוזרת על התהליך בשכבות עד שהצינצנת מלאה
עם הדחיסה טובה יהי מספיק מיץ למעלה, אם לא אפשר לסחוט עוד מיץ ולהוסיף לכיסוי
כדי לאטום לאוויר, לפני סגירה לחמם מעט שמן זית וליצוק מעל
סוגרת היטב והופכת, בועות קטנות עולות ומשתחרר אויר כלוא למחרת הופכת חזרה
אחרי שבוע בצל זה כבר מעולה. שמורת במקרר להמון זמן

חומרים

חומרים
 ליים או לימון בלי גרעינים עם קליפה דקה
 מלח הימליה ורוד גס

אופן ההכנה

שיטת הכנה
1

הלימונים המועדפים לכבישה הם כאלו עם מעט גרעינים וקליפה דקה. ליים הוא כזה בטבעי עם טעם מעט ירוק. גם לימון יתאים, צריך רק להוציא ממנו את הגרעינים. אפשר להשתמש במלח ורוד גם או במלח אטלנטי אפור, הורוד יותר יפה

2

פורסת דק את הליים, עם יש במנדולינה זה מעולה, לי אין
שופכת מים רותחים לצינצנות הזכוכית שיכילו את הליים
כדאי למצוא כלי שיעזור בדחיסה, מספיק ארוך ועם קצה ישר בקוטר שנכנס לצינצנת
הענין הוא להצליח לדחוס החוצה מפרוסות הלימון את המיץ שלהם בתוכו הן שורות
חלק מהענין בדחיסה הוא לשחרר מהקליפה את האתר שמוסיף עוקץ לטעם
מפזרת בצינצנת שיכבה של מלח ומעל פרוסות ליים בחפיפה. דוחסת. חוזרת על התהליך בשכבות עד שהצינצנת מלאה
עם הדחיסה טובה יהי מספיק מיץ למעלה, אם לא אפשר לסחוט עוד מיץ ולהוסיף לכיסוי
כדי לאטום לאוויר, לפני סגירה לחמם מעט שמן זית וליצוק מעל
סוגרת היטב והופכת, בועות קטנות עולות ומשתחרר אויר כלוא למחרת הופכת חזרה
אחרי שבוע בצל זה כבר מעולה. שמורת במקרר להמון זמן

ליים כבוש במלח אטלנטי ורוד
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
פלמידה לבנה כבושה

פלמידה לבנה כבושה

נתחים עבים של דג מאוד טרי, כבושים קלות עם גוון של תפוז וזעתר כי זו העונה

נומאטו – רוטב ‘כמו’ עגבניות

נומאטו – רוטב ‘כמו’ עגבניות

עגבניות חוזרות יחסית מאוחר, עד אז הינה תחליף שעושה את ההמתנה ניסבלת פלוס, זה אשכרה רוטב מאוד טעים שהוויב האיטלקי שלו תורם לתחושת העגבניות

ג’ינג’ר כבוש

ג’ינג’ר כבוש

כשעוד יצא לי לאכול סושי ג’ינג’ר כבוש היה הכוכב, לא מנקה חיך בין מנות, יותר כמו הסיבה לארוע

עגבניות שמש

עגבניות שמש

השילוב של עגבניות שנישארו ושמש מיצר טעם מיוחד מאוד, שיש בו תמצית של עונה חמה. אחד הדברים הטובים של אוגוסט
עגבניות לא מתאימות בשלבים הראשונים של הפרוטוקול

צ’ימיצ’ורי

צ’ימיצ’ורי

כמו הפסטו גם צ’ימיצ’ורי הוא דרך מעולה לשלב עלים ירוקים כהים

בצל סגול מוחמץ

בצל סגול מוחמץ

חמש דקות עבודה, אמנם לא כבישה לקטית אבל תוספת נהדרת לסלטים וסתם על השולחן

פסטו

פסטו

תמיד יש פסטו, לפי העונה: בזיליקום \ כוסברה \ רוקט, עלה ירוק כהה ארומטי, יחד עם אגוז או גרעין שמן זית ושום. אחת הדרכים הכי קלות לצרוך עלים ירוקים כהים

כרוב כבוש

כרוב כבוש

כדי להנות מהעושר של החידקים הטובים בכרוב כדאי להתסיס בבית. בישראל אסור למכור ירק מותסס שלא עבר עיקור

אנצ’ובי בכבישה ביתית

אנצ’ובי בכבישה ביתית

דגי ים קטנים יש להם ערכים מאוד גבוהים, קל לכבוש אותם. אנצובי, סרדינים, בננות, ג’רבידות, סקומברי-מקרל. כולם מצוינים

$