



לחמא בעג’ין
בצק ובשר זה אחד השילובים, ביס מושלם לשבת בבוקר שיש זמן. מתאים לשלבים מתקדמים של הפרוטוקול
מתחילה בבישול הכרובית, מפרידה לפרחים, מכסה במים וממליחה
שרך מסננת ומעבירה למעבד מזון עם להב ברזל לטחינה טובה
מוציאה את המחית לסחיטה, המטרה היא להגיע לכרובית יבשה
משתמשת במגבת מטבח נקיה, מניחה את הכרובית במרכז אוספת את השולים וסוחטת לקערה, יוצא משהו כמו כוס וחצי נוזלים, ככה שיש יותר מה להוציא ממה שנדמה
מודדת שתי כוסות מידה של כרובית יבשה, קמת יותר או קצת פחות אפשר לשחק עם הקמחים
לקערה, מוסיפה את הקמחים הביצה ומעט מלח ומערבבת לבצק יציב
מניחה בצד ל10 דקות קמח הקוקוס סופג והבצק משתפר עוד
אפיה ראשונה: על תבנית עם ניר אפיה מורחת שמן זית, לוקחת כדור כמו קלמנטינה ופותחת אותו לעיגול דק
מכניסה לתנור ב180 מעלות לכ20 דקות עד שהשולים משחימים
במחבת ברזל כבדה מטגנת את הבצל הקצוץ במעט שמן זית או קוביות שומן טלה כשיש
קולפת את העגבניה, מוציאה את הזרעים וקוצצת לקוביות קטנות
מוסיפה את הבשר והעגבניות ומערבבת כדי לפורר את הבשר, אחרי דקה של ערבוב מכבה את האש וממשיכה לערבב, זה ישמור על לחות הבשר. מוסיפה עוד לחות או עם רבק עגבניות ביתי (מתכון בקרוב) או כף של ציר או כף של שמן זית
קמצוץ קינמון קטן יתן את הזיות ומעט מלח ים גס
אם לא אוהבות קינמון אפשר לקצוץ נענע ופטרוזיליה ולפזר מעל שמוכן
הבסיסים כבר אפויים, בוחרת את הצד הכהה יותר ועליו מורחת מהתערובת. יותר מערימה ממורחת. מכניסה לתנור לתא העליון לכמה דקות עד שהכל שחום ומגרה. כמה דקות? סביב עשר
חומרים
אופן ההכנה
מתחילה בבישול הכרובית, מפרידה לפרחים, מכסה במים וממליחה
שרך מסננת ומעבירה למעבד מזון עם להב ברזל לטחינה טובה
מוציאה את המחית לסחיטה, המטרה היא להגיע לכרובית יבשה
משתמשת במגבת מטבח נקיה, מניחה את הכרובית במרכז אוספת את השולים וסוחטת לקערה, יוצא משהו כמו כוס וחצי נוזלים, ככה שיש יותר מה להוציא ממה שנדמה
מודדת שתי כוסות מידה של כרובית יבשה, קמת יותר או קצת פחות אפשר לשחק עם הקמחים
לקערה, מוסיפה את הקמחים הביצה ומעט מלח ומערבבת לבצק יציב
מניחה בצד ל10 דקות קמח הקוקוס סופג והבצק משתפר עוד
אפיה ראשונה: על תבנית עם ניר אפיה מורחת שמן זית, לוקחת כדור כמו קלמנטינה ופותחת אותו לעיגול דק
מכניסה לתנור ב180 מעלות לכ20 דקות עד שהשולים משחימים
במחבת ברזל כבדה מטגנת את הבצל הקצוץ במעט שמן זית או קוביות שומן טלה כשיש
קולפת את העגבניה, מוציאה את הזרעים וקוצצת לקוביות קטנות
מוסיפה את הבשר והעגבניות ומערבבת כדי לפורר את הבשר, אחרי דקה של ערבוב מכבה את האש וממשיכה לערבב, זה ישמור על לחות הבשר. מוסיפה עוד לחות או עם רבק עגבניות ביתי (מתכון בקרוב) או כף של ציר או כף של שמן זית
קמצוץ קינמון קטן יתן את הזיות ומעט מלח ים גס
אם לא אוהבות קינמון אפשר לקצוץ נענע ופטרוזיליה ולפזר מעל שמוכן
הבסיסים כבר אפויים, בוחרת את הצד הכהה יותר ועליו מורחת מהתערובת. יותר מערימה ממורחת. מכניסה לתנור לתא העליון לכמה דקות עד שהכל שחום ומגרה. כמה דקות? סביב עשר
מתאים לפרוטוקולים

לחמא בעג’ין
בצק ובשר זה אחד השילובים, ביס מושלם לשבת בבוקר שיש זמן. מתאים לשלבים מתקדמים של הפרוטוקול
מתחילה בבישול הכרובית, מפרידה לפרחים, מכסה במים וממליחה
שרך מסננת ומעבירה למעבד מזון עם להב ברזל לטחינה טובה
מוציאה את המחית לסחיטה, המטרה היא להגיע לכרובית יבשה
משתמשת במגבת מטבח נקיה, מניחה את הכרובית במרכז אוספת את השולים וסוחטת לקערה, יוצא משהו כמו כוס וחצי נוזלים, ככה שיש יותר מה להוציא ממה שנדמה
מודדת שתי כוסות מידה של כרובית יבשה, קמת יותר או קצת פחות אפשר לשחק עם הקמחים
לקערה, מוסיפה את הקמחים הביצה ומעט מלח ומערבבת לבצק יציב
מניחה בצד ל10 דקות קמח הקוקוס סופג והבצק משתפר עוד
אפיה ראשונה: על תבנית עם ניר אפיה מורחת שמן זית, לוקחת כדור כמו קלמנטינה ופותחת אותו לעיגול דק
מכניסה לתנור ב180 מעלות לכ20 דקות עד שהשולים משחימים
במחבת ברזל כבדה מטגנת את הבצל הקצוץ במעט שמן זית או קוביות שומן טלה כשיש
קולפת את העגבניה, מוציאה את הזרעים וקוצצת לקוביות קטנות
מוסיפה את הבשר והעגבניות ומערבבת כדי לפורר את הבשר, אחרי דקה של ערבוב מכבה את האש וממשיכה לערבב, זה ישמור על לחות הבשר. מוסיפה עוד לחות או עם רבק עגבניות ביתי (מתכון בקרוב) או כף של ציר או כף של שמן זית
קמצוץ קינמון קטן יתן את הזיות ומעט מלח ים גס
אם לא אוהבות קינמון אפשר לקצוץ נענע ופטרוזיליה ולפזר מעל שמוכן
הבסיסים כבר אפויים, בוחרת את הצד הכהה יותר ועליו מורחת מהתערובת. יותר מערימה ממורחת. מכניסה לתנור לתא העליון לכמה דקות עד שהכל שחום ומגרה. כמה דקות? סביב עשר
חומרים
אופן ההכנה
מתחילה בבישול הכרובית, מפרידה לפרחים, מכסה במים וממליחה
שרך מסננת ומעבירה למעבד מזון עם להב ברזל לטחינה טובה
מוציאה את המחית לסחיטה, המטרה היא להגיע לכרובית יבשה
משתמשת במגבת מטבח נקיה, מניחה את הכרובית במרכז אוספת את השולים וסוחטת לקערה, יוצא משהו כמו כוס וחצי נוזלים, ככה שיש יותר מה להוציא ממה שנדמה
מודדת שתי כוסות מידה של כרובית יבשה, קמת יותר או קצת פחות אפשר לשחק עם הקמחים
לקערה, מוסיפה את הקמחים הביצה ומעט מלח ומערבבת לבצק יציב
מניחה בצד ל10 דקות קמח הקוקוס סופג והבצק משתפר עוד
אפיה ראשונה: על תבנית עם ניר אפיה מורחת שמן זית, לוקחת כדור כמו קלמנטינה ופותחת אותו לעיגול דק
מכניסה לתנור ב180 מעלות לכ20 דקות עד שהשולים משחימים
במחבת ברזל כבדה מטגנת את הבצל הקצוץ במעט שמן זית או קוביות שומן טלה כשיש
קולפת את העגבניה, מוציאה את הזרעים וקוצצת לקוביות קטנות
מוסיפה את הבשר והעגבניות ומערבבת כדי לפורר את הבשר, אחרי דקה של ערבוב מכבה את האש וממשיכה לערבב, זה ישמור על לחות הבשר. מוסיפה עוד לחות או עם רבק עגבניות ביתי (מתכון בקרוב) או כף של ציר או כף של שמן זית
קמצוץ קינמון קטן יתן את הזיות ומעט מלח ים גס
אם לא אוהבות קינמון אפשר לקצוץ נענע ופטרוזיליה ולפזר מעל שמוכן
הבסיסים כבר אפויים, בוחרת את הצד הכהה יותר ועליו מורחת מהתערובת. יותר מערימה ממורחת. מכניסה לתנור לתא העליון לכמה דקות עד שהכל שחום ומגרה. כמה דקות? סביב עשר
מתאים לפרוטוקולים

4 Comments
Submit a Comment

פטאייר
מאפה פלסטינאי במקור ממולא בתרד עלי בר וסומק. גירסה פרוטוקולית בעזרת קמח הקסאווה

לביבות סלמון קלילות
טעמים פשוטים ונעימים שהולכים נהדר עם סלט ואבוקדו. לביבות שכיף להכין מהן כמות ולהקפיא לארוחה נוסעת

דיסת כמו שיבולת שועל
קערית של דיסת קוואקר עם תפוחים, יש לה מרקם שלא דומה לגרבר ומתיקות מדויקת שאין כמוהה לבוקר קריר. בהעדר קוואקר הינה אופציה מצוינת שבה המרקם של דלעת הספגטי מיצר טקסטורה משכנעת

נאגטס אינסייד אאוט
בהעדר ביצים משהו צריך לקשור את הירקות כדי ליצור מנשא ראוי למילוי. הינה אופציה ללאפה שהיא לגמרי מתאימה לשלבים הראשונים טעימה כמו נאגטס ומכילה מה שבא

חלב שקדים
חלב שקדים יש בו משהו טהור שמזכיר לי חלב אם. נקי דליל ומתקתק. ממש יותר בריא מחלב צמחי בקרטון. קל מאוד להכין

מנקיש – פיתה עם זעתר
פיתה עם זעתר זה די ביסיק לאיכות חיים טובה, קצת התעסקות אבל תוצאה מאוד מספקת

פיצה מרינרה
תבנית תנור עם פיצה בבוקר גשום של יום שישי. מרינרה היא פיצה מסורתית ללא גבינה, הבסיס מכרובית הרוטב מפסטו והטופינג מהים. מספק.

עין על ירוקים וביקון
ארוחת בוקר קלאסית עם תוספת של ירוקים

נקניקיות בוקר איטלקיות
הן קטנות מלאות טעם ועסיסיות, חיות במקפיא ומופשרות ברגע. קוראים להן נקניקיות בוקר אבל הן ניראות כמו קציצות קטנות. והן נהדרות. במקור הן מירך חזיר, אפשר גם להשתמש בהודו

חביתת עשבים ירוקים
גירסה לחביתת הירק הפרסית, שמוכרת בשם קוקו סבזי, המון המון עלים ירוקים כהים על הבוקר

מחבת בוקר
ארוחה ורסטילית, תמיד אותו מחבת ברזל כבד, המרכיבים בפנים משתנים לפי מה שיש. בהשראת הפרוטוקול של טרי וואלס

מאפיין דלעת
בשלבים הראשונים שעדין קשה לוותר לגמרי על מאפים, יש הפתעות קטנות כמו המאפיין הזה, שהולך מעולה כארוחת בוקר מפנקת, או פינוק של אחר הצהרים

פנקייק תרד בננה וקוקוס
מתכון לשלבים מתקדמים עם ביצים ושקדים, מושלם לשבת בבוקר

שייק ירוק
שייק ירוק מלא בויטמין סי, מבוסס על קוקטייל אדרנל מפרוטוקול המינרלים של מורלי

שייק פירות אדומים
שייק שנותן בוסט אנרגיה נהדר לשעות אחר הצהרים, מבוסס על קוקטייל אדרנל מפרוטוקול המינרלים של מורלי
הי, מתכוונת לנסות , אך אם הייתה אופציה להדפסה זה היה מושלם!
יש איקון קטן של מדפסת למעלה ליד הזמנים של המתכון, ליחצי עליו ותקבלי גירסה להדפסה. תודה על התגובה
תודה רבה, לא שמתי לב אל האייקון..:) אך הוא מדפיס משמאל לימין וכל הכמויות מתהפכות.,אם תוכלי לסדר יהיה פרפקט!
והמתכונים ממש טובים!
תודה! עדין מאותגרת מהעברית. ההדפסה מימין לשמאל. מקווה שיצא טעים