לחם שקדים

9/04/2021

כיכר לחם בטעם שקדים עדין מנוקד בגרעיני דלעת ואגוזים, מצופה בפרוסות שקדים דקות. מושלם לארוחת בוקר. פרוסות דקות מחוממות בטוסטר או על מחבת עם אבוקדו או עין, וכמה זיתים בצד

תבנית אינגליש אחת

Prep Time5 minsCook Time40 mins

 4 ביצים אורגניות גדולות
 שלושת רבעי כוס שקדיה
 4 כפות גדושות קמח שקדים
 חצי כוס אגוזי מלך
 חצי כוס גרעיני דלעת
 כף שומשום שחור או מלא
 1 כפית מלח אטלנטי דק
 1 כפית דבש
 שלושת רבעי כפית אבקת סודה לשתיה בלי אלומניום
 2 כפיות חומץ תפוחים אורגני
 2 כפות שקדים קלופים פרוסים דק

1

מחממת תנור לחום 180 מעלות על טורבו
מרפדת תבנית מתכת או פירקס בנייר אפיה משומן

2

בקערה גדולה טורפת טוב את הביצים, מוסיפה את השקדיה, הדבש והמלח וממשיכה לטרוף
מוסיפה את קמח השקדים, הגרעינים והאגוזים והשומשום לקערה (הרכב האגוזים יכול להשתנות כדאי להגיע לבערך כוס) מערבבת
עד כאן ברגוע

3

כדי להרים את הבלילה, שהיא סך הכל מאוד כבדה משתמשת באבקת סודה לשתיה
כדי להפעיל אותה צריך משהו חומצי, חומץ תפוחים מצוין
במרכז הבלילה מוסיפה כפית שטוחה סודה לשתיה ומעל את חומץ התפוחים, נוצרת תסיסה, מיד מערבבת פנימה לתוך הבלילה, משתדלת שהתסיסה הזו תגיע לכל חלקי הבלילה

4

שופכת לתבנית
מפזרת מעל מעט פרוסות דקות של שקדים קלופים
מעבירה לתנור מחומם מראש על טורבו ל180 מעלות
הרצף הזה טוב לו להיות בלי הפסקות כדי לקבל כיכר אורירי

5

אופה 40 דקות
מוציאה ונותנת לכיכר להתקרר לפני שפורסת
\\
ללחם הזה מחמיא מאוד קליה בטוסטר

Ingredients

 4 ביצים אורגניות גדולות
 שלושת רבעי כוס שקדיה
 4 כפות גדושות קמח שקדים
 חצי כוס אגוזי מלך
 חצי כוס גרעיני דלעת
 כף שומשום שחור או מלא
 1 כפית מלח אטלנטי דק
 1 כפית דבש
 שלושת רבעי כפית אבקת סודה לשתיה בלי אלומניום
 2 כפיות חומץ תפוחים אורגני
 2 כפות שקדים קלופים פרוסים דק

Directions

1

מחממת תנור לחום 180 מעלות על טורבו
מרפדת תבנית מתכת או פירקס בנייר אפיה משומן

2

בקערה גדולה טורפת טוב את הביצים, מוסיפה את השקדיה, הדבש והמלח וממשיכה לטרוף
מוסיפה את קמח השקדים, הגרעינים והאגוזים והשומשום לקערה (הרכב האגוזים יכול להשתנות כדאי להגיע לבערך כוס) מערבבת
עד כאן ברגוע

3

כדי להרים את הבלילה, שהיא סך הכל מאוד כבדה משתמשת באבקת סודה לשתיה
כדי להפעיל אותה צריך משהו חומצי, חומץ תפוחים מצוין
במרכז הבלילה מוסיפה כפית שטוחה סודה לשתיה ומעל את חומץ התפוחים, נוצרת תסיסה, מיד מערבבת פנימה לתוך הבלילה, משתדלת שהתסיסה הזו תגיע לכל חלקי הבלילה

4

שופכת לתבנית
מפזרת מעל מעט פרוסות דקות של שקדים קלופים
מעבירה לתנור מחומם מראש על טורבו ל180 מעלות
הרצף הזה טוב לו להיות בלי הפסקות כדי לקבל כיכר אורירי

5

אופה 40 דקות
מוציאה ונותנת לכיכר להתקרר לפני שפורסת
\\
ללחם הזה מחמיא מאוד קליה בטוסטר

לחם שקדים

לחם שקדים

9/04/2021

כיכר לחם בטעם שקדים עדין מנוקד בגרעיני דלעת ואגוזים, מצופה בפרוסות שקדים דקות. מושלם לארוחת בוקר. פרוסות דקות מחוממות בטוסטר או על מחבת עם אבוקדו או עין, וכמה זיתים בצד

תבנית אינגליש אחת

Prep Time5 minsCook Time40 mins

 4 ביצים אורגניות גדולות
 שלושת רבעי כוס שקדיה
 4 כפות גדושות קמח שקדים
 חצי כוס אגוזי מלך
 חצי כוס גרעיני דלעת
 כף שומשום שחור או מלא
 1 כפית מלח אטלנטי דק
 1 כפית דבש
 שלושת רבעי כפית אבקת סודה לשתיה בלי אלומניום
 2 כפיות חומץ תפוחים אורגני
 2 כפות שקדים קלופים פרוסים דק

1

מחממת תנור לחום 180 מעלות על טורבו
מרפדת תבנית מתכת או פירקס בנייר אפיה משומן

2

בקערה גדולה טורפת טוב את הביצים, מוסיפה את השקדיה, הדבש והמלח וממשיכה לטרוף
מוסיפה את קמח השקדים, הגרעינים והאגוזים והשומשום לקערה (הרכב האגוזים יכול להשתנות כדאי להגיע לבערך כוס) מערבבת
עד כאן ברגוע

3

כדי להרים את הבלילה, שהיא סך הכל מאוד כבדה משתמשת באבקת סודה לשתיה
כדי להפעיל אותה צריך משהו חומצי, חומץ תפוחים מצוין
במרכז הבלילה מוסיפה כפית שטוחה סודה לשתיה ומעל את חומץ התפוחים, נוצרת תסיסה, מיד מערבבת פנימה לתוך הבלילה, משתדלת שהתסיסה הזו תגיע לכל חלקי הבלילה

4

שופכת לתבנית
מפזרת מעל מעט פרוסות דקות של שקדים קלופים
מעבירה לתנור מחומם מראש על טורבו ל180 מעלות
הרצף הזה טוב לו להיות בלי הפסקות כדי לקבל כיכר אורירי

5

אופה 40 דקות
מוציאה ונותנת לכיכר להתקרר לפני שפורסת
\\
ללחם הזה מחמיא מאוד קליה בטוסטר

Ingredients

 4 ביצים אורגניות גדולות
 שלושת רבעי כוס שקדיה
 4 כפות גדושות קמח שקדים
 חצי כוס אגוזי מלך
 חצי כוס גרעיני דלעת
 כף שומשום שחור או מלא
 1 כפית מלח אטלנטי דק
 1 כפית דבש
 שלושת רבעי כפית אבקת סודה לשתיה בלי אלומניום
 2 כפיות חומץ תפוחים אורגני
 2 כפות שקדים קלופים פרוסים דק

Directions

1

מחממת תנור לחום 180 מעלות על טורבו
מרפדת תבנית מתכת או פירקס בנייר אפיה משומן

2

בקערה גדולה טורפת טוב את הביצים, מוסיפה את השקדיה, הדבש והמלח וממשיכה לטרוף
מוסיפה את קמח השקדים, הגרעינים והאגוזים והשומשום לקערה (הרכב האגוזים יכול להשתנות כדאי להגיע לבערך כוס) מערבבת
עד כאן ברגוע

3

כדי להרים את הבלילה, שהיא סך הכל מאוד כבדה משתמשת באבקת סודה לשתיה
כדי להפעיל אותה צריך משהו חומצי, חומץ תפוחים מצוין
במרכז הבלילה מוסיפה כפית שטוחה סודה לשתיה ומעל את חומץ התפוחים, נוצרת תסיסה, מיד מערבבת פנימה לתוך הבלילה, משתדלת שהתסיסה הזו תגיע לכל חלקי הבלילה

4

שופכת לתבנית
מפזרת מעל מעט פרוסות דקות של שקדים קלופים
מעבירה לתנור מחומם מראש על טורבו ל180 מעלות
הרצף הזה טוב לו להיות בלי הפסקות כדי לקבל כיכר אורירי

5

אופה 40 דקות
מוציאה ונותנת לכיכר להתקרר לפני שפורסת
\\
ללחם הזה מחמיא מאוד קליה בטוסטר

לחם שקדים

2 תגובות

  1. רענן

    3/4 כוס שקדיה כמה זה? לפי איזה כוס. לדעתי באפיה מומלץ לכתוב במשקל.

    השאר תגובה
    • dearaya

      אני משתדלת לתת מידות שיהיו נוחות גם למי שלא אופה עם מישקל. כוס מידה מסט סטנדרטי זה 240 מיל, במתכון השתמשנו ב180 מיל שזה בדיוק הכמות של כוס פלסטיק חד פעמית, אלו מהסוג הדק
      בהצלחה

      השאר תגובה

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *