כיכר לחם בטעם שקדים עדין מנוקד בגרעיני דלעת ואגוזים, מצופה בפרוסות שקדים דקות. מושלם לארוחת בוקר. פרוסות דקות מחוממות בטוסטר או על מחבת עם אבוקדו או עין, וכמה זיתים בצד

הכנות5 minsזמן בישול40 mins

 4 ביצים אורגניות גדולות
 שלושת רבעי כוס שקדיה
 4 כפות קמח שקדים
 חצי כוס אגוזי מלך
 חצי כוס גרעיני דלעת
 כף שומשום שחור או מלא
 1 כפית מלח אטלנטי דק
 1 כפית דבש
 שלושת רבעי כפית אבקת סודה לשתיה בלי אלומניום
 2 כפיות חומץ תפוחים אורגני
 2 כפות שקדים קלופים פרוסים דק

1

מחממת תנור לחום 180 מעלות על טורבו
מרפדת תבנית מתכת או פירקס בנייר אפיה משומן
בקערה גדולה טורפת טוב את הביצים, מוסיפה את השקדיה, הדבש והמלח וממשיכה לטרוף
מוסיפה את קמח השקדים, הגרעינים והאגוזים לקערה מוסיפה גם את והשומשום השחור. מערבבת
עד כאן ברגוע

2

כדי להרים את הבלילה, שהיא סך הכל מאוד כבדה משתמשת באבקת סודה לשתיה
כדי להפעיל אותה צריך משהו חומצי, חומץ תפוחים מצוין
במרכז הבלילה מוסיפה כפית שטוחה סודה לשתיה ומעל את חומץ התפוחים, נוצרת תסיסה, מיד מערבבת פנימה לתוך הבלילה, משתדלת שהתסיסה הזו תגיע לכל חלקי הבלילה. שופכת לתבנית
מפזרת מעל מעט פרוסות דקות של שקדים קלופים
מעבירה לתנור מחומם מראש על טורבו ל180 מעלות
הרצף הזה טוב לו להיות בלי הפסקות כדי לקבל כיכר אורירי

3

אופה 40 דקות
מוציאה ונותנת לכיכר להתקרר לפני שפורסת
\\
ללחם הזה מחמיא מאוד קליה בטוסטר

Ingredients

 4 ביצים אורגניות גדולות
 שלושת רבעי כוס שקדיה
 4 כפות קמח שקדים
 חצי כוס אגוזי מלך
 חצי כוס גרעיני דלעת
 כף שומשום שחור או מלא
 1 כפית מלח אטלנטי דק
 1 כפית דבש
 שלושת רבעי כפית אבקת סודה לשתיה בלי אלומניום
 2 כפיות חומץ תפוחים אורגני
 2 כפות שקדים קלופים פרוסים דק

Directions

1

מחממת תנור לחום 180 מעלות על טורבו
מרפדת תבנית מתכת או פירקס בנייר אפיה משומן
בקערה גדולה טורפת טוב את הביצים, מוסיפה את השקדיה, הדבש והמלח וממשיכה לטרוף
מוסיפה את קמח השקדים, הגרעינים והאגוזים לקערה מוסיפה גם את והשומשום השחור. מערבבת
עד כאן ברגוע

2

כדי להרים את הבלילה, שהיא סך הכל מאוד כבדה משתמשת באבקת סודה לשתיה
כדי להפעיל אותה צריך משהו חומצי, חומץ תפוחים מצוין
במרכז הבלילה מוסיפה כפית שטוחה סודה לשתיה ומעל את חומץ התפוחים, נוצרת תסיסה, מיד מערבבת פנימה לתוך הבלילה, משתדלת שהתסיסה הזו תגיע לכל חלקי הבלילה. שופכת לתבנית
מפזרת מעל מעט פרוסות דקות של שקדים קלופים
מעבירה לתנור מחומם מראש על טורבו ל180 מעלות
הרצף הזה טוב לו להיות בלי הפסקות כדי לקבל כיכר אורירי

3

אופה 40 דקות
מוציאה ונותנת לכיכר להתקרר לפני שפורסת
\\
ללחם הזה מחמיא מאוד קליה בטוסטר

לחם שקדים
מתאים לפרוטוקולים

AIP    Paleo

כיכר לחם בטעם שקדים עדין מנוקד בגרעיני דלעת ואגוזים, מצופה בפרוסות שקדים דקות. מושלם לארוחת בוקר. פרוסות דקות מחוממות בטוסטר או על מחבת עם אבוקדו או עין, וכמה זיתים בצד

הכנות5 minsזמן בישול40 mins

 4 ביצים אורגניות גדולות
 שלושת רבעי כוס שקדיה
 4 כפות קמח שקדים
 חצי כוס אגוזי מלך
 חצי כוס גרעיני דלעת
 כף שומשום שחור או מלא
 1 כפית מלח אטלנטי דק
 1 כפית דבש
 שלושת רבעי כפית אבקת סודה לשתיה בלי אלומניום
 2 כפיות חומץ תפוחים אורגני
 2 כפות שקדים קלופים פרוסים דק

1

מחממת תנור לחום 180 מעלות על טורבו
מרפדת תבנית מתכת או פירקס בנייר אפיה משומן
בקערה גדולה טורפת טוב את הביצים, מוסיפה את השקדיה, הדבש והמלח וממשיכה לטרוף
מוסיפה את קמח השקדים, הגרעינים והאגוזים לקערה מוסיפה גם את והשומשום השחור. מערבבת
עד כאן ברגוע

2

כדי להרים את הבלילה, שהיא סך הכל מאוד כבדה משתמשת באבקת סודה לשתיה
כדי להפעיל אותה צריך משהו חומצי, חומץ תפוחים מצוין
במרכז הבלילה מוסיפה כפית שטוחה סודה לשתיה ומעל את חומץ התפוחים, נוצרת תסיסה, מיד מערבבת פנימה לתוך הבלילה, משתדלת שהתסיסה הזו תגיע לכל חלקי הבלילה. שופכת לתבנית
מפזרת מעל מעט פרוסות דקות של שקדים קלופים
מעבירה לתנור מחומם מראש על טורבו ל180 מעלות
הרצף הזה טוב לו להיות בלי הפסקות כדי לקבל כיכר אורירי

3

אופה 40 דקות
מוציאה ונותנת לכיכר להתקרר לפני שפורסת
\\
ללחם הזה מחמיא מאוד קליה בטוסטר

Ingredients

 4 ביצים אורגניות גדולות
 שלושת רבעי כוס שקדיה
 4 כפות קמח שקדים
 חצי כוס אגוזי מלך
 חצי כוס גרעיני דלעת
 כף שומשום שחור או מלא
 1 כפית מלח אטלנטי דק
 1 כפית דבש
 שלושת רבעי כפית אבקת סודה לשתיה בלי אלומניום
 2 כפיות חומץ תפוחים אורגני
 2 כפות שקדים קלופים פרוסים דק

Directions

1

מחממת תנור לחום 180 מעלות על טורבו
מרפדת תבנית מתכת או פירקס בנייר אפיה משומן
בקערה גדולה טורפת טוב את הביצים, מוסיפה את השקדיה, הדבש והמלח וממשיכה לטרוף
מוסיפה את קמח השקדים, הגרעינים והאגוזים לקערה מוסיפה גם את והשומשום השחור. מערבבת
עד כאן ברגוע

2

כדי להרים את הבלילה, שהיא סך הכל מאוד כבדה משתמשת באבקת סודה לשתיה
כדי להפעיל אותה צריך משהו חומצי, חומץ תפוחים מצוין
במרכז הבלילה מוסיפה כפית שטוחה סודה לשתיה ומעל את חומץ התפוחים, נוצרת תסיסה, מיד מערבבת פנימה לתוך הבלילה, משתדלת שהתסיסה הזו תגיע לכל חלקי הבלילה. שופכת לתבנית
מפזרת מעל מעט פרוסות דקות של שקדים קלופים
מעבירה לתנור מחומם מראש על טורבו ל180 מעלות
הרצף הזה טוב לו להיות בלי הפסקות כדי לקבל כיכר אורירי

3

אופה 40 דקות
מוציאה ונותנת לכיכר להתקרר לפני שפורסת
\\
ללחם הזה מחמיא מאוד קליה בטוסטר

לחם שקדים
מתאים לפרוטוקולים

AIP    Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
לאפה מקמח קסאבה ושקדים

לאפה מקמח קסאבה ושקדים

לאפה טעימה לא יבשה, מקמח קסאבה וקמח שקדים. ההכנה שלה מזכירה יותר פנקיק, מלישה ופתיחה של בצק. דרושה קצת סבלנות כדי להבין את הבלילה ולשלוט בה. התוצאה עסיסית ומלאת טעם

לחם טחינה וגרעינים

לחם טחינה וגרעינים

כיכר לחם עמוסה בגרעינים ניפרסת יפה, אפשר לעשות ממנה סנדויץ מעולה וטוסט אבוקדו לבוקר. מושלם ואפילו אפשר להיזכר בלחם נלסון האגדי

אמפנדס

אמפנדס

מענין שמתכון מסורתי לאמפנדס הוא מקמח קסאבה ידידנו. בצק דק עמוס בבשר שמן, מתברר שבצק קסאבה אוהב שמן. אחד הטובים

קלצונה

קלצונה

מנפלאות הבטטה הלבנה. קלצו’נה אשכרה קריספית ממש, הפעם במילוי בשר וזיתים

פטאייר

פטאייר

מאפה פלסטינאי במקור ממולא בתרד עלי בר וסומק. פטאייר בגירסה פרוטוקולית בעזרת קמח קאסבה

נאגטס אינסייד אאוט

נאגטס אינסייד אאוט

בהעדר ביצים משהו צריך לקשור את הירקות כדי ליצור מנשא ראוי למילוי. הינה אופציה ללאפה שהיא לגמרי מתאימה לשלבים הראשונים טעימה כמו נאגטס ומכילה מה שבא

לחמא בעג’ין

לחמא בעג’ין

בצק ובשר זה אחד השילובים, ביס מושלם לשבת בבוקר שיש זמן. מתאים לשלבים מתקדמים של הפרוטוקול

פיצה מרינרה

פיצה מרינרה

תבנית תנור עם פיצה בבוקר גשום של יום שישי. מרינרה היא פיצה מסורתית ללא גבינה, הבסיס מכרובית הרוטב מפסטו והטופינג מהים. מספק.

לחם ברוקולי שטוח

לחם ברוקולי שטוח

greenkitchenstories המתכון במקור של
למי שאוכלת ביצים זה לגמרי סוג של סנדוויצ’ בין שתי פרוסות שיש בהן המון ברוקולי וקצת ביצים

$