לחם טחינה וגרעינים

21/03/2021

כיכר לחם עמוסה בגרעינים ניפרסת יפה, אפשר לעשות ממנה סנדויץ מעולה וטוסט אבוקדו לבוקר. מושלם ואפילו אפשר להיזכר בלחם נלסון האגדי

כיכר לחם אחד

Prep Time5 minsCook Time40 mins

 4 ביצים אורגניות גדולות
 1 כוס טחינה גולמית
 4 כפות קמח שקדים
 כוס גרעינים חמניה \ דלעת
 כף שומשום שחור או מלא
 1 כפית מלח אטלנטי דק
 1 כפית מיפל או דבש
 שלושת רבעי כפית אבקת סודה לשתיה בלי אלומניום
 2 כפיות חומץ תפוחים אורגני
 מעט גרעינים או שמשום לפיזור מעל

1

מחממת תנור לחום 180 מעלות על טורבו
מרפדת תבנית מתכת או פירקס בנייר אפיה משומן
בקערה גדולה טורפת טוב את הביצים, מוסיפה את הטחינה, המיפל והמלח וממשיכה לטרוף
מוסיפה את קמח השקדים, הגרעינים והשומשום לקערה. מערבבת
עד כאן ברגוע

2

כדי להרים את הבלילה, שהיא סך הכל מאוד כבדה משתמשת באבקת סודה לשתיה
כדי להפעיל אותה צריך משהו חומצי, חומץ תפוחים מצוין
במרכז הבלילה מוסיפה כפית שטוחה סודה לשתיה ומעל את חומץ התפוחים, נוצרת תסיסה, מיד מערבבת פנימה לתוך הבלילה, משתדלת שהתסיסה הזו תגיע לכל חלקי הבלילה. שופכת לתבנית
מפזרת מעל מעט גרעינים או זרעים
מעבירה לתנור מחומם מראש על טורבו ל180 מעלות
הרצף הזה טוב לו להיות בלי הפסקות כדי לקבל כיכר אורירי

3

אופה 40 דקות
מוציאה ונותנת לכיכר להתקרר לפני שפורסת
\\
כיף להששתמש בשומשום מכמה צבעים
ללחם הזה מחמיא מאוד קליה בטוסטר

Ingredients

 4 ביצים אורגניות גדולות
 1 כוס טחינה גולמית
 4 כפות קמח שקדים
 כוס גרעינים חמניה \ דלעת
 כף שומשום שחור או מלא
 1 כפית מלח אטלנטי דק
 1 כפית מיפל או דבש
 שלושת רבעי כפית אבקת סודה לשתיה בלי אלומניום
 2 כפיות חומץ תפוחים אורגני
 מעט גרעינים או שמשום לפיזור מעל

Directions

1

מחממת תנור לחום 180 מעלות על טורבו
מרפדת תבנית מתכת או פירקס בנייר אפיה משומן
בקערה גדולה טורפת טוב את הביצים, מוסיפה את הטחינה, המיפל והמלח וממשיכה לטרוף
מוסיפה את קמח השקדים, הגרעינים והשומשום לקערה. מערבבת
עד כאן ברגוע

2

כדי להרים את הבלילה, שהיא סך הכל מאוד כבדה משתמשת באבקת סודה לשתיה
כדי להפעיל אותה צריך משהו חומצי, חומץ תפוחים מצוין
במרכז הבלילה מוסיפה כפית שטוחה סודה לשתיה ומעל את חומץ התפוחים, נוצרת תסיסה, מיד מערבבת פנימה לתוך הבלילה, משתדלת שהתסיסה הזו תגיע לכל חלקי הבלילה. שופכת לתבנית
מפזרת מעל מעט גרעינים או זרעים
מעבירה לתנור מחומם מראש על טורבו ל180 מעלות
הרצף הזה טוב לו להיות בלי הפסקות כדי לקבל כיכר אורירי

3

אופה 40 דקות
מוציאה ונותנת לכיכר להתקרר לפני שפורסת
\\
כיף להששתמש בשומשום מכמה צבעים
ללחם הזה מחמיא מאוד קליה בטוסטר

לחם טחינה וגרעינים

לחם טחינה וגרעינים

21/03/2021

כיכר לחם עמוסה בגרעינים ניפרסת יפה, אפשר לעשות ממנה סנדויץ מעולה וטוסט אבוקדו לבוקר. מושלם ואפילו אפשר להיזכר בלחם נלסון האגדי

כיכר לחם אחד

Prep Time5 minsCook Time40 mins

 4 ביצים אורגניות גדולות
 1 כוס טחינה גולמית
 4 כפות קמח שקדים
 כוס גרעינים חמניה \ דלעת
 כף שומשום שחור או מלא
 1 כפית מלח אטלנטי דק
 1 כפית מיפל או דבש
 שלושת רבעי כפית אבקת סודה לשתיה בלי אלומניום
 2 כפיות חומץ תפוחים אורגני
 מעט גרעינים או שמשום לפיזור מעל

1

מחממת תנור לחום 180 מעלות על טורבו
מרפדת תבנית מתכת או פירקס בנייר אפיה משומן
בקערה גדולה טורפת טוב את הביצים, מוסיפה את הטחינה, המיפל והמלח וממשיכה לטרוף
מוסיפה את קמח השקדים, הגרעינים והשומשום לקערה. מערבבת
עד כאן ברגוע

2

כדי להרים את הבלילה, שהיא סך הכל מאוד כבדה משתמשת באבקת סודה לשתיה
כדי להפעיל אותה צריך משהו חומצי, חומץ תפוחים מצוין
במרכז הבלילה מוסיפה כפית שטוחה סודה לשתיה ומעל את חומץ התפוחים, נוצרת תסיסה, מיד מערבבת פנימה לתוך הבלילה, משתדלת שהתסיסה הזו תגיע לכל חלקי הבלילה. שופכת לתבנית
מפזרת מעל מעט גרעינים או זרעים
מעבירה לתנור מחומם מראש על טורבו ל180 מעלות
הרצף הזה טוב לו להיות בלי הפסקות כדי לקבל כיכר אורירי

3

אופה 40 דקות
מוציאה ונותנת לכיכר להתקרר לפני שפורסת
\\
כיף להששתמש בשומשום מכמה צבעים
ללחם הזה מחמיא מאוד קליה בטוסטר

Ingredients

 4 ביצים אורגניות גדולות
 1 כוס טחינה גולמית
 4 כפות קמח שקדים
 כוס גרעינים חמניה \ דלעת
 כף שומשום שחור או מלא
 1 כפית מלח אטלנטי דק
 1 כפית מיפל או דבש
 שלושת רבעי כפית אבקת סודה לשתיה בלי אלומניום
 2 כפיות חומץ תפוחים אורגני
 מעט גרעינים או שמשום לפיזור מעל

Directions

1

מחממת תנור לחום 180 מעלות על טורבו
מרפדת תבנית מתכת או פירקס בנייר אפיה משומן
בקערה גדולה טורפת טוב את הביצים, מוסיפה את הטחינה, המיפל והמלח וממשיכה לטרוף
מוסיפה את קמח השקדים, הגרעינים והשומשום לקערה. מערבבת
עד כאן ברגוע

2

כדי להרים את הבלילה, שהיא סך הכל מאוד כבדה משתמשת באבקת סודה לשתיה
כדי להפעיל אותה צריך משהו חומצי, חומץ תפוחים מצוין
במרכז הבלילה מוסיפה כפית שטוחה סודה לשתיה ומעל את חומץ התפוחים, נוצרת תסיסה, מיד מערבבת פנימה לתוך הבלילה, משתדלת שהתסיסה הזו תגיע לכל חלקי הבלילה. שופכת לתבנית
מפזרת מעל מעט גרעינים או זרעים
מעבירה לתנור מחומם מראש על טורבו ל180 מעלות
הרצף הזה טוב לו להיות בלי הפסקות כדי לקבל כיכר אורירי

3

אופה 40 דקות
מוציאה ונותנת לכיכר להתקרר לפני שפורסת
\\
כיף להששתמש בשומשום מכמה צבעים
ללחם הזה מחמיא מאוד קליה בטוסטר

לחם טחינה וגרעינים

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *