לחם זוקיני ופרמזן קטוגני עם אגוזי מלך

לחם זוקיני ופרמזן קטוגני

דלועים יש בהם המון מים, שמנקזים אותם החוצה מקבלות חומר מצוין לעוגות ולחמים, יש בו עדין לחות והוא נותן מרקם טוב.

לחם זוקיני קטוגני עם פרמזן ואגוזי מלך, מתובל בזעתר מקומי ושמן זית.

אפשר להחליף את האגוזים בזיתים שחורים, אפשר להוסיף שמיר במקום זעתר וזה ילך מושלם עם סלמון. קמח הקוקוס חשוב כאן, אותו אי אפשר להחליף

לחם זוקיני פרמזן קטוגני

ככה עושה

לחם זוקיני קטוגני עם פרמזן ואגוזי מלך

הכנות30 minutes
זמן בישול אפיה התססה50 minutes
מנות16 תבנית אינגליש אחת
חופשי מאלרגנים
grainfree
soyfree
glutenfree

מרכיבים

לחם זוקיני קטוגני חומרים

  • 2 זוקיני גדולים מגורדים דק על פומפיה
  • כוסות קמח שקדים
  • 3 כפות קמח קוקוס
  • 1 כפית אבקת אפיה ללא אלומניום
  • ½ כפית סודה לשתיה ללא אלומניום
  • 5 ביצים אורגניות M
  • 3 כפות שמן זית
  • 50 גרם פרמזן מגורד דק
  • 50 גרם אגוזי מלך קצוצים גס
  • 1 כפית זעתר טחון
  • חופן אגוזי מלך לקישוט
  • ½ כפית מלח אטלנטי דק
  • ½ כפית פלפל שחור גרוס

הכנות

  • זוקיני או קישואים
    מגרדת על החורים הגדולים בפומפיה שני זוקיני גדולים או שלושה קישואים בינונים או שילוב בניהם. כמובן שהקליפה נשארת.
    ממליחה קצת, מערבבת ומניחה בכערה לרבע שעה.
    בנתים הנוזלים ישתחררו ויהיה יותר קל לסחוט אותם החוצה
    קישואים בלדי קטנים
  • מעבירה את הקישואים למגבת מטבח נקיה. סוגרת אותה וסוחטת. יוצא המון נוזל. עדין לא נמצא לו שימוש
    המטרה היא לקבל כוס וחצי קישואים מגורדים סחוטים
  • מגרדת דק חמישים גרם פרמזן זה יוצא כוס
    קוצצת גס חמישים גרם אגוזי מלך, בערך חצי כוס
  • בקערה גדולה שמה את היבשים. קמח שקדים וקמח קוקוס. קמח הקוקוס חשוב לספיגת הנוזלים. מוסיפה אבקת אפיה וסודה לשתיה מלח ופלפל. ומערבבת טוב שלא יהיו גושים.
    מוסיפה את הפרמזן והאגוזים ומערבבת שוב
    לבסוף מוסיפה את הזוקיני היבשים ומערבבת פנימה בקצות האצבעות. התערובת יוצאת אחידה ויבשה
  • בקערה נפרדת טורפת את הביצים עם שמן זית
  • מאחדת את שתי התערובות
  • מרפדת תבנית אינגליש בנייר אפיה. משמנת במעט שמן זית
    מעבירה את הבלילה לתבנית ומשטחת
    מקשטת בעוד קצת אגוזי מלך וזעתר
    לחם זוקיני ופרמזן קטוגני לפני אפיה
  • אופה ב180 מעלות טורבו כחמישים דקות
    לחם זוקיני ופרמזן קטוגני
לחם זוקיני ופרמזן קטוגני עם אגוזי מלך
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineדל פחממה . פליאו . קיטו

התססות חורף סדנה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י לבן

סדנה מעשית במטבח ביתי

2 מחשבות על “לחם זוקיני ופרמזן קטוגני”

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן