לחם ברוקולי שטוח

זה מתכון מלפני המון שנים של green kitchen stories לפני שהיו קרסט לפיצה מכרובית במלא גירסאות.

שלושה מרכיבים שיחד יוצרים מנשא שהוא פרוסה קצת סופגת מחזיקה יופי ומאוד טעימה. בתבנית יוצאות 12 פרוסות שהם 6 סנדויצים כיפיים, נשמר במקרר כמה ימים

לחם ברוקולי שטוח

ככה עושה

לחם ברוקולי שטוח

הכנות5 minutes
זמן בישול אפיה25 minutes
מנות12 פרוסות
חופשי מאלרגנים
glutenfree

מרכיבים

  • ברוקולי ראש גדול
  • 4 ביצים אורגניות מדיום
  • 1 כוס קמח שקדים
  • מלח אטלנטי
  • שמן זית לשימון התבנית
  • אפשר להוסיף כף שמיר קצוץ

הכנות

  • חותכת גס ראש ברוקולי גדול ומכניסה לפוד פרוססור עם להב המתכת, טוחנת בפולסים עד שיש פרורים, מודדת 4 כוסות
  • מוסיפה לברוקולי קמח שקדים מלח ופילפל ומערבבת, עושה גומה במרכז כמו קן לקליטת הביצים שוברת פנימה ארבע ביצים, טורפת עם מזלג במעגלים הולכים ומתרחבים, עד של כל פרורי הברוקלי רטובים בביצה
    לשה בידים כמו בצק עד שהכל מחובר יפה
  • על תבנית תנור רגילה מניחה נייר אפיה ומשמנת במעט שמן זית
    משטחת את התערובת על התבנית, משתדלת שהעובי יהיה אחיד, משהו כמו חצי סנטימטר
    לחם ברוקולי שטוח לתנור
  • מכניסה לתנור שחומם מראש ל200 מעלות לכ25 דקות
    מוציאה ונותנת להתקרר, מקלפת מהנייר וחותכת למלבנים.
    לחם ברוקולי שטוח פרוס
  • ניתן לשמור בקרור כמה ימים
    לחם ברוקולי שטוח פרוס
  • מכאן הסנדוויץ מתחיל. אבוקדו מתאים בול
    לחם ברוקולי שטוח עם אבוקדו
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineדל פחממה . פליאו . קיטו
לחם ברוקולי שטוח
לחם ברוקולי שטוח עם שערות אסאדו

סדנת התססה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י קוראני לבן

עד 6 משתתפים במטבח ביתי

4 מחשבות על “לחם ברוקולי שטוח”

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן