לוביה תאילנדית ובשר טחון

|

25/08/2020

שעועית תאילנדית מככבת באוגוסט שהעלים כבר עיפים

2 מנות

Prep Time10 minsCook Time10 mins

 250 גרם לוביה תאילנדית חלוטה וחתוכה למקטעים ארוכים
 250 גרם בשר טחון שמן מגידול חופשי
 1 כפית גינג'ר מגורד
 1 כף קוקנטאמיניו
 1 כף מיפל אורגני טהור
 5 גבעולי בצל ירוק קצוצים

1

מתחילה בטיגון הבצל הירוק והבשר הטחון, שהבשר משנה צבע מוסיפה את הקוקנטאמיני, מיפל, וגינג'ר

2

חולטת את הלוביה במים רותחים
לוביה טריה לוקח לה דקות ספורות, לוביה עיפה צריכה זמן וכדאי גם להוריד את הסיב שנימצא לאורכה בחיבור שתרמיל

3

ומוסיפה את הלוביה החלוטה לבשר, מוסיפה חצי כוס מים רותחים מערבבת ומכסה
בודקת אחרי חמש דקות מה מצב השעועית. נחמד שהיא נישארת קרנצית

Ingredients

 250 גרם לוביה תאילנדית חלוטה וחתוכה למקטעים ארוכים
 250 גרם בשר טחון שמן מגידול חופשי
 1 כפית גינג'ר מגורד
 1 כף קוקנטאמיניו
 1 כף מיפל אורגני טהור
 5 גבעולי בצל ירוק קצוצים

Directions

1

מתחילה בטיגון הבצל הירוק והבשר הטחון, שהבשר משנה צבע מוסיפה את הקוקנטאמיני, מיפל, וגינג'ר

2

חולטת את הלוביה במים רותחים
לוביה טריה לוקח לה דקות ספורות, לוביה עיפה צריכה זמן וכדאי גם להוריד את הסיב שנימצא לאורכה בחיבור שתרמיל

3

ומוסיפה את הלוביה החלוטה לבשר, מוסיפה חצי כוס מים רותחים מערבבת ומכסה
בודקת אחרי חמש דקות מה מצב השעועית. נחמד שהיא נישארת קרנצית

שעועית תאילנדית ובשר טחון

לוביה תאילנדית ובשר טחון

|

25/08/2020

שעועית תאילנדית מככבת באוגוסט שהעלים כבר עיפים

2 מנות

Prep Time10 minsCook Time10 mins

 250 גרם לוביה תאילנדית חלוטה וחתוכה למקטעים ארוכים
 250 גרם בשר טחון שמן מגידול חופשי
 1 כפית גינג'ר מגורד
 1 כף קוקנטאמיניו
 1 כף מיפל אורגני טהור
 5 גבעולי בצל ירוק קצוצים

1

מתחילה בטיגון הבצל הירוק והבשר הטחון, שהבשר משנה צבע מוסיפה את הקוקנטאמיני, מיפל, וגינג'ר

2

חולטת את הלוביה במים רותחים
לוביה טריה לוקח לה דקות ספורות, לוביה עיפה צריכה זמן וכדאי גם להוריד את הסיב שנימצא לאורכה בחיבור שתרמיל

3

ומוסיפה את הלוביה החלוטה לבשר, מוסיפה חצי כוס מים רותחים מערבבת ומכסה
בודקת אחרי חמש דקות מה מצב השעועית. נחמד שהיא נישארת קרנצית

Ingredients

 250 גרם לוביה תאילנדית חלוטה וחתוכה למקטעים ארוכים
 250 גרם בשר טחון שמן מגידול חופשי
 1 כפית גינג'ר מגורד
 1 כף קוקנטאמיניו
 1 כף מיפל אורגני טהור
 5 גבעולי בצל ירוק קצוצים

Directions

1

מתחילה בטיגון הבצל הירוק והבשר הטחון, שהבשר משנה צבע מוסיפה את הקוקנטאמיני, מיפל, וגינג'ר

2

חולטת את הלוביה במים רותחים
לוביה טריה לוקח לה דקות ספורות, לוביה עיפה צריכה זמן וכדאי גם להוריד את הסיב שנימצא לאורכה בחיבור שתרמיל

3

ומוסיפה את הלוביה החלוטה לבשר, מוסיפה חצי כוס מים רותחים מערבבת ומכסה
בודקת אחרי חמש דקות מה מצב השעועית. נחמד שהיא נישארת קרנצית

שעועית תאילנדית ובשר טחון

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *