לוביה תאילנדית ובשר טחון

שעועית תאילנדית מככבת באוגוסט שהעלים כבר עיפים

הכנות10 minsזמן בישול10 mins

 250 גרם לוביה תאילנדית חלוטה וחתוכה למקטעים ארוכים
 250 גרם בשר טחון שמן מגידול חופשי
 1 כפית גינג'ר מגורד
 1 כף קוקנטאמיניו
 1 כף מיפל אורגני טהור
 5 גבעולי בצל ירוק קצוצים

1

מתחילה בטיגון הבצל הירוק והבשר הטחון, שהבשר משנה צבע מוסיפה את הקוקנטאמיני, מיפל, וגינג'ר
חולטת את הלוביה ומוסיפה אותה לבשר, מוסיפה חצי כוס מים רותחים מערבבת ומכסה
בודקת אחרי חמש דקות מה מצב השעועית. נחמד שהיא נישארת קרנצית

חומרים

 250 גרם לוביה תאילנדית חלוטה וחתוכה למקטעים ארוכים
 250 גרם בשר טחון שמן מגידול חופשי
 1 כפית גינג'ר מגורד
 1 כף קוקנטאמיניו
 1 כף מיפל אורגני טהור
 5 גבעולי בצל ירוק קצוצים

אופן ההכנה

1

מתחילה בטיגון הבצל הירוק והבשר הטחון, שהבשר משנה צבע מוסיפה את הקוקנטאמיני, מיפל, וגינג'ר
חולטת את הלוביה ומוסיפה אותה לבשר, מוסיפה חצי כוס מים רותחים מערבבת ומכסה
בודקת אחרי חמש דקות מה מצב השעועית. נחמד שהיא נישארת קרנצית

שעועית תאילנדית ובשר טחון
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

לוביה תאילנדית ובשר טחון

שעועית תאילנדית מככבת באוגוסט שהעלים כבר עיפים

הכנות10 minsזמן בישול10 mins

 250 גרם לוביה תאילנדית חלוטה וחתוכה למקטעים ארוכים
 250 גרם בשר טחון שמן מגידול חופשי
 1 כפית גינג'ר מגורד
 1 כף קוקנטאמיניו
 1 כף מיפל אורגני טהור
 5 גבעולי בצל ירוק קצוצים

1

מתחילה בטיגון הבצל הירוק והבשר הטחון, שהבשר משנה צבע מוסיפה את הקוקנטאמיני, מיפל, וגינג'ר
חולטת את הלוביה ומוסיפה אותה לבשר, מוסיפה חצי כוס מים רותחים מערבבת ומכסה
בודקת אחרי חמש דקות מה מצב השעועית. נחמד שהיא נישארת קרנצית

חומרים

 250 גרם לוביה תאילנדית חלוטה וחתוכה למקטעים ארוכים
 250 גרם בשר טחון שמן מגידול חופשי
 1 כפית גינג'ר מגורד
 1 כף קוקנטאמיניו
 1 כף מיפל אורגני טהור
 5 גבעולי בצל ירוק קצוצים

אופן ההכנה

1

מתחילה בטיגון הבצל הירוק והבשר הטחון, שהבשר משנה צבע מוסיפה את הקוקנטאמיני, מיפל, וגינג'ר
חולטת את הלוביה ומוסיפה אותה לבשר, מוסיפה חצי כוס מים רותחים מערבבת ומכסה
בודקת אחרי חמש דקות מה מצב השעועית. נחמד שהיא נישארת קרנצית

שעועית תאילנדית ובשר טחון
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
אפונת גינה וחסה

אפונת גינה וחסה

קלאסיקה, במקור עם חמאה ושלוט. אפשר בקלות להשתמש בשמן זית עדין ובצל סגול

שערות אסדו

שערות אסדו

לפני שהיתי בתזונה הזו לא ממש יצא לי להכין אסדו, היה נידמה לי שזה מורכב יותר מדי ומחייב מעשנה. בשנה האחרונה זה הפך לאב מזון. זו גירסה עסיסית של בישול עם נוזלים שבעני עוזרות לשערות להישאר עסיסיות. מכינה ומעבירה לקופסת זכוכית ולמקרר. יש לזה כל כך הרבה שימושים

פרויקט לזניה

פרויקט לזניה

לזניה זו אם מזון ששווה להתאמץ לבקר אותה לפעמים. כאן גירסה 100 אחוז פרוטוקולית, בלי עגבניות. בתפקיד הפסטה הבטטה הלבנה. מלאכת שכבות

לחמא בעג’ין

לחמא בעג’ין

בצק ובשר זה אחד השילובים, ביס מושלם לשבת בבוקר שיש זמן. מתאים לשלבים מתקדמים של הפרוטוקול

קוטג’ פאי או פאי רועים

קוטג’ פאי או פאי רועים

פאי רועים זו הגירסה עם בשר כבשים וקוטג’ פיא עם בקר, בקר שמן מתאים פה. בטטה צהובה שהיא קצת יותר יבשה ומזכירה תפוח אדמה משלימה את הקמופלאז’. מחבת שיש בו נחמה

קבב

קבב

על האש או על מחבת, עם סלטים טריים, כבושים וממרחים זו ארוחה אולטימטיבית

דנוור חתיך

דנוור חתיך

נתח קטן ומשוייש, המשך של מכסה האנטריקוט לכיוון האונטריב. הרבה טעם צליה חזקה וקצרה

אונטריב עטוף בעלים ירוקים

אונטריב עטוף בעלים ירוקים

אונינטריב הוא נתח נהדר מהצלעות, טוב לו לקבל הרבה זמן בתנור. כאן עטוף בירוקים מוגבהה על בצלים. סיר מושלם לחזור אליו הביתה

שפונדרה בסיר ברזל כבד

שפונדרה בסיר ברזל כבד

שיטה של בישול איטי בסיר כבד, כאשר הסיר אטום והבשר מוגבהה מעל ירקות קשים שלמים, הבשר מתרכך לאט במיצים של עצמו, מתאימים לבישול הזה נתחים יחסית שמנים

אסדו על בצלים

אסדו על בצלים

צלע על העצם בצליה ארוכה ואיטית. החריצה של מיכסה הצלעות עוזרת לקבל שומן קריספי

דנוור קאט וירקות בווק

דנוור קאט וירקות בווק

הרבה ירקות מעט בשר, שומן טעים, פטריות, נבטים מצליבים. ארוחת צהרים פשוטה וטעימה. שאר בני הבית יכולים לאכול מעל אורז לבן

בקר טחון ודלעת יפנית

בקר טחון ודלעת יפנית

דלעת יפנית מפתיעה בעזות הטעם שלה, היא גם שומרת על צורה ומתבשלת מהר. יחד עם הבשר והשומן, צהרים ברגע

במיה פיצוח

במיה פיצוח

במיה מאוד כיף שהיא קרנצ’ית, אומרים שהרירית שהיא מפיקה בבישול מסורתי טובה למעי כאן היא נשארת בתוך התרמיל

ספגטי בולונז

ספגטי בולונז

מפתיע כמה שהחיקוי טעים, יש מתיקות נעימה ורכות בדלעת ספגטי. הדבר היחידי שחסר זה תחושת האל דנטה
את הבולונז אפשר לעשות עם עגבניות למי שהחזירה, או עם ציר

$