לוביה תאילנדית ובשר טחון
שעועית תאילנדית מגולגלת כמו ספגטי, בשר טחון שמן, הרבה ג'ינגר טרי וקוקנט אמינו. מנה מלאת טעמים מהירה. באוגוסט שהעלים הירוקים כבר עיפים השעועית הזו מככבת
מתחילה בטיגון הבצל הירוק והבשר הטחון, שהבשר משנה צבע מוסיפה את הקוקנט אמיני, מיפל, וגינג'ר
חולטת את הלוביה במים רותחים
לוביה טריה לוקח לה דקות ספורות, לוביה עיפה צריכה זמן וכדאי גם להוריד את הסיב שנימצא לאורכה בחיבור לתרמיל
ומוסיפה את הלוביה החלוטה לבשר, מוסיפה חצי כוס מים רותחים מערבבת ומכסה
בודקת אחרי חמש דקות מה מצב השעועית. נחמד שהיא נישארת קרנצ'ית
Ingredients
Directions
מתחילה בטיגון הבצל הירוק והבשר הטחון, שהבשר משנה צבע מוסיפה את הקוקנט אמיני, מיפל, וגינג'ר
חולטת את הלוביה במים רותחים
לוביה טריה לוקח לה דקות ספורות, לוביה עיפה צריכה זמן וכדאי גם להוריד את הסיב שנימצא לאורכה בחיבור לתרמיל
ומוסיפה את הלוביה החלוטה לבשר, מוסיפה חצי כוס מים רותחים מערבבת ומכסה
בודקת אחרי חמש דקות מה מצב השעועית. נחמד שהיא נישארת קרנצ'ית
הכנתן, תיגו אותי באינסטגרם מבטיחה לשתף dearaya@

סלט שייטל מישמש ועשבים
פרוסות עסיסיות של שייטל. המון עלים ירוקים ארומטיים. מעט מישמש קרנצ'י חמצמץ. רוטב חמוץ מתוק מלוח. זוית חריפה אופציונלית עם צ'ילי אדום טרי

אספרגוס עטוף בביקון
אספרגוס וביקון, כמה פשוט וכמה טעים. מה שצריך זה אספרגוס טרי ופרוסות דקות של ביקון, כמה דקות מתחת לגריל ויש ביס קריספי וירוק מלא טעם ומושחת במידה. מעט פחמימות המון טעם ובונוס של שחרור נוזלים

מוקפץ חמוץ מתוק עם סלמון ואננס
בשני יש סלמון, ומה עושים איתו. הינה מנה לאמצע השבוע, קלה ומרעננת, האננס נוסטלגי מזכיר קצת אוכל סיני של פעם. חצי שעה של קיצוצים והקפצות. יכול להתאים לכל בני הבית עם אורז או אטריות. פרוטוקולי

מרק בשר ראש קטיפתי עם ירוקים וכורכום
בישול ארוך של בשר ראש יוצר סמיכות נעימה ובשר רך מאוד, התרד מוסיף עוד סמיכות קטיפתית. מסביב המון ירוקים שום ירוק וארומטים, קצת יין וציר וגשם בחוץ להשלמת החוויה
0 תגובות