

לוביה תאילנדית ובשר טחון
שעועית תאילנדית מככבת באוגוסט שהעלים כבר עיפים
מתחילה בטיגון הבצל הירוק והבשר הטחון, שהבשר משנה צבע מוסיפה את הקוקנטאמיני, מיפל, וגינג'ר
חולטת את הלוביה ומוסיפה אותה לבשר, מוסיפה חצי כוס מים רותחים מערבבת ומכסה
בודקת אחרי חמש דקות מה מצב השעועית. נחמד שהיא נישארת קרנצית
חומרים
אופן ההכנה
מתחילה בטיגון הבצל הירוק והבשר הטחון, שהבשר משנה צבע מוסיפה את הקוקנטאמיני, מיפל, וגינג'ר
חולטת את הלוביה ומוסיפה אותה לבשר, מוסיפה חצי כוס מים רותחים מערבבת ומכסה
בודקת אחרי חמש דקות מה מצב השעועית. נחמד שהיא נישארת קרנצית
מתאים לפרוטוקולים

לוביה תאילנדית ובשר טחון
שעועית תאילנדית מככבת באוגוסט שהעלים כבר עיפים
מתחילה בטיגון הבצל הירוק והבשר הטחון, שהבשר משנה צבע מוסיפה את הקוקנטאמיני, מיפל, וגינג'ר
חולטת את הלוביה ומוסיפה אותה לבשר, מוסיפה חצי כוס מים רותחים מערבבת ומכסה
בודקת אחרי חמש דקות מה מצב השעועית. נחמד שהיא נישארת קרנצית
חומרים
אופן ההכנה
מתחילה בטיגון הבצל הירוק והבשר הטחון, שהבשר משנה צבע מוסיפה את הקוקנטאמיני, מיפל, וגינג'ר
חולטת את הלוביה ומוסיפה אותה לבשר, מוסיפה חצי כוס מים רותחים מערבבת ומכסה
בודקת אחרי חמש דקות מה מצב השעועית. נחמד שהיא נישארת קרנצית
מתאים לפרוטוקולים


אפונת גינה וחסה
קלאסיקה, במקור עם חמאה ושלוט. אפשר בקלות להשתמש בשמן זית עדין ובצל סגול

שערות אסדו
לפני שהיתי בתזונה הזו לא ממש יצא לי להכין אסדו, היה נידמה לי שזה מורכב יותר מדי ומחייב מעשנה. בשנה האחרונה זה הפך לאב מזון. זו גירסה עסיסית של בישול עם נוזלים שבעני עוזרות לשערות להישאר עסיסיות. מכינה ומעבירה לקופסת זכוכית ולמקרר. יש לזה כל כך הרבה שימושים

פרויקט לזניה
לזניה זו אם מזון ששווה להתאמץ לבקר אותה לפעמים. כאן גירסה 100 אחוז פרוטוקולית, בלי עגבניות. בתפקיד הפסטה הבטטה הלבנה. מלאכת שכבות

לחמא בעג’ין
בצק ובשר זה אחד השילובים, ביס מושלם לשבת בבוקר שיש זמן. מתאים לשלבים מתקדמים של הפרוטוקול

קוטג’ פאי או פאי רועים
פאי רועים זו הגירסה עם בשר כבשים וקוטג’ פיא עם בקר, בקר שמן מתאים פה. בטטה צהובה שהיא קצת יותר יבשה ומזכירה תפוח אדמה משלימה את הקמופלאז’. מחבת שיש בו נחמה

כרוב ממולא ועצמות מוח
סיר חורפי עם טעמים עמוקים של בקר. שהכרוב מאוורר קצת ומאזן

קבב
על האש או על מחבת, עם סלטים טריים, כבושים וממרחים זו ארוחה אולטימטיבית

דנוור חתיך
נתח קטן ומשוייש, המשך של מכסה האנטריקוט לכיוון האונטריב. הרבה טעם צליה חזקה וקצרה

ירקות ירוקים וצלעות טלה
השומן שיש על צלעות הטלה נהדר לשימוש בירקות שמוגשים ליד, מסירה קוצצת דק וממיסה בסבלנות

אונטריב עטוף בעלים ירוקים
אונינטריב הוא נתח נהדר מהצלעות, טוב לו לקבל הרבה זמן בתנור. כאן עטוף בירוקים מוגבהה על בצלים. סיר מושלם לחזור אליו הביתה

שפונדרה בסיר ברזל כבד
שיטה של בישול איטי בסיר כבד, כאשר הסיר אטום והבשר מוגבהה מעל ירקות קשים שלמים, הבשר מתרכך לאט במיצים של עצמו, מתאימים לבישול הזה נתחים יחסית שמנים

אסדו על בצלים
צלע על העצם בצליה ארוכה ואיטית. החריצה של מיכסה הצלעות עוזרת לקבל שומן קריספי

דנוור קאט וירקות בווק
הרבה ירקות מעט בשר, שומן טעים, פטריות, נבטים מצליבים. ארוחת צהרים פשוטה וטעימה. שאר בני הבית יכולים לאכול מעל אורז לבן

סלט עלים ירוקים ושייטל
מפתיע כמה טעם יש בבצל סגול מוחמץ, ושייטל הוא בשר עם המון טעם מוכן בדקה, רך ועסיס

בקר טחון ודלעת יפנית
דלעת יפנית מפתיעה בעזות הטעם שלה, היא גם שומרת על צורה ומתבשלת מהר. יחד עם הבשר והשומן, צהרים ברגע

במיה פיצוח
במיה מאוד כיף שהיא קרנצ’ית, אומרים שהרירית שהיא מפיקה בבישול מסורתי טובה למעי כאן היא נשארת בתוך התרמיל

ספגטי בולונז
מפתיע כמה שהחיקוי טעים, יש מתיקות נעימה ורכות בדלעת ספגטי. הדבר היחידי שחסר זה תחושת האל דנטה
את הבולונז אפשר לעשות עם עגבניות למי שהחזירה, או עם ציר
0 Comments