לוביה תאילנדית ובשר טחון

שעועית תאילנדית מככבת באוגוסט שהעלים כבר עיפים

הכנות10 minsזמן בישול10 mins

 250 גרם לוביה תאילנדית חלוטה וחתוכה למקטעים ארוכים
 250 גרם בשר טחון שמן מגידול חופשי
 1 כפית גינג'ר מגורד
 1 כף קוקנטאמיניו
 1 כף מיפל אורגני טהור
 5 גבעולי בצל ירוק קצוצים

1

מתחילה בטיגון הבצל הירוק והבשר הטחון, שהבשר משנה צבע מוסיפה את הקוקנטאמיני, מיפל, וגינג'ר
חולטת את הלוביה ומוסיפה אותה לבשר, מוסיפה חצי כוס מים רותחים מערבבת ומכסה
בודקת אחרי חמש דקות מה מצב השעועית. נחמד שהיא נישארת קרנצית

Ingredients

 250 גרם לוביה תאילנדית חלוטה וחתוכה למקטעים ארוכים
 250 גרם בשר טחון שמן מגידול חופשי
 1 כפית גינג'ר מגורד
 1 כף קוקנטאמיניו
 1 כף מיפל אורגני טהור
 5 גבעולי בצל ירוק קצוצים

Directions

1

מתחילה בטיגון הבצל הירוק והבשר הטחון, שהבשר משנה צבע מוסיפה את הקוקנטאמיני, מיפל, וגינג'ר
חולטת את הלוביה ומוסיפה אותה לבשר, מוסיפה חצי כוס מים רותחים מערבבת ומכסה
בודקת אחרי חמש דקות מה מצב השעועית. נחמד שהיא נישארת קרנצית

שעועית תאילנדית ובשר טחון
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

לוביה תאילנדית ובשר טחון

שעועית תאילנדית מככבת באוגוסט שהעלים כבר עיפים

הכנות10 minsזמן בישול10 mins

 250 גרם לוביה תאילנדית חלוטה וחתוכה למקטעים ארוכים
 250 גרם בשר טחון שמן מגידול חופשי
 1 כפית גינג'ר מגורד
 1 כף קוקנטאמיניו
 1 כף מיפל אורגני טהור
 5 גבעולי בצל ירוק קצוצים

1

מתחילה בטיגון הבצל הירוק והבשר הטחון, שהבשר משנה צבע מוסיפה את הקוקנטאמיני, מיפל, וגינג'ר
חולטת את הלוביה ומוסיפה אותה לבשר, מוסיפה חצי כוס מים רותחים מערבבת ומכסה
בודקת אחרי חמש דקות מה מצב השעועית. נחמד שהיא נישארת קרנצית

Ingredients

 250 גרם לוביה תאילנדית חלוטה וחתוכה למקטעים ארוכים
 250 גרם בשר טחון שמן מגידול חופשי
 1 כפית גינג'ר מגורד
 1 כף קוקנטאמיניו
 1 כף מיפל אורגני טהור
 5 גבעולי בצל ירוק קצוצים

Directions

1

מתחילה בטיגון הבצל הירוק והבשר הטחון, שהבשר משנה צבע מוסיפה את הקוקנטאמיני, מיפל, וגינג'ר
חולטת את הלוביה ומוסיפה אותה לבשר, מוסיפה חצי כוס מים רותחים מערבבת ומכסה
בודקת אחרי חמש דקות מה מצב השעועית. נחמד שהיא נישארת קרנצית

שעועית תאילנדית ובשר טחון
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
ים סום הו – סלט פומלה תאילנדי

ים סום הו – סלט פומלה תאילנדי

סלט שרובו פומלה בגוון תאילנדי. קריספי מרענן ופציח, עם טוויסט קטן של קריספי שום שמפצה במשהו על חיסרון הצ’ילי. פרוטוקולי לגמרי

שיפודי דגים תאילנדים

שיפודי דגים תאילנדים

יש כאן כמה אופציות של שיפודי דגים תאילנדים. כיף המגוון וכיף שיש מלא סלטים מענינים מסביב. מושלם לארוחת עצמאות קלילה

סלט סום טאם – קולורבי ונענע

סלט סום טאם – קולורבי ונענע

סלט תאילנדי בשם סום טאם. במקום מפפאיה ירוקה שלא תמיד קל למצוא, ירקות קשים וזמינים, המון עלים ירוקים. מרענן חמוץ מתוק חריף. סלט של אחרי הים

סלט תפוחי אדמה משורש סלרי של מיטל

סלט תפוחי אדמה משורש סלרי של מיטל

סלט תפוחי אדמה משורש סלרי, סלרי תורם לקלילות ולחמיצות. סלט שיכול לחיות יופי בצינצנת ליומים שלושה. הרעיון הוא של מיטל זהבית אני רק מדדתי ורשמתי

קציצות פרסה עדינות פליאו

קציצות פרסה עדינות פליאו

כרישה טעימה! טעמים עדינים של בצל וירוקים. כאן קציצות פרסה רכות ועדינות עם קמח שקדים ומעט גרידת לימון. פליאו ותואם פסח

קציצות פרסה ועוף

קציצות פרסה ועוף

כרישה טעימה, טעמים עדינים של בצל וירוקים. קציצות פרסה ועוף קלילות ורכות, מאוד כיפיות ופרוטקוליות לגמרי

סְקוֹרְדַליָה – ממרח שקדים ושום טרי

סְקוֹרְדַליָה – ממרח שקדים ושום טרי

אצל היונים זו צלחת נפוצה כמו שאצלינו חומוס, גם השימוש דומה. הסלרי מחליף את תפוח האדמה תורם לימוניות ובתכלס מוסיף. ממרח פליאו שיכול להרגיש דומה לחומוס

עלי סלק ממולאים

עלי סלק ממולאים

אז מה מחליף אורז בממולאים, מוצאת שירקות שורש מגורדים דק בפומפיה סופגים יפה את מיצי הבשר והרוטב. פה ניסיתי עלי סלק במילוי של בשר שמן, את האורז החליף הסלק. טריוויאלי

אמפנדס

אמפנדס

מענין שמתכון מסורתי לאמפנדס הוא מקמח קסאבה ידידנו. בצק דק עמוס בבשר שמן, מתברר שבצק קסאבה אוהב שמן. אחד הטובים

בצל ממולא

בצל ממולא

בצלים ממולאים הם סוג של תוספת רכה ומתוקה, יחד עם ריבת תפוזים סיניים זו תבנית שיש בה חגיגיות

קלצונה

קלצונה

מנפלאות הבטטה הלבנה. קלצו’נה אשכרה קריספית ממש, הפעם במילוי בשר וזיתים

אפונת גינה וחסה

אפונת גינה וחסה

קלאסיקה, במקור עם חמאה ושלוט. אפשר בקלות להשתמש בשמן זית עדין ובצל סגול

שערות אסדו

שערות אסדו

לפני שהיתי בתזונה הזו לא ממש יצא לי להכין אסדו, היה נידמה לי שזה מורכב יותר מדי ומחייב מעשנה. בשנה האחרונה זה הפך לאב מזון. זו גירסה עסיסית של בישול עם נוזלים שבעני עוזרות לשערות להישאר עסיסיות. מכינה ומעבירה לקופסת זכוכית ולמקרר. יש לזה כל כך הרבה שימושים

פרויקט לזניה

פרויקט לזניה

לזניה זו אם מזון ששווה להתאמץ לבקר אותה לפעמים. כאן גירסה 100 אחוז פרוטוקולית, בלי עגבניות. בתפקיד הפסטה הבטטה הלבנה. מלאכת שכבות

דים סאם

דים סאם

מתגעגעת לארוחות דים סאם שבהם יש מגוון של כיסונים. הינה ניסיון ראשון. כרישה ועוף שילוב שמעצים אחד את השני שהוא לגמרי פרוטוקולי! פשוט מאוד להכנה

לחמא בעג’ין

לחמא בעג’ין

בצק ובשר זה אחד השילובים, ביס מושלם לשבת בבוקר שיש זמן. מתאים לשלבים מתקדמים של הפרוטוקול

קוטג’ פאי או פאי רועים

קוטג’ פאי או פאי רועים

פאי רועים זו הגירסה עם בשר כבשים וקוטג’ פיא עם בקר, בקר שמן מתאים פה. בטטה צהובה שהיא קצת יותר יבשה ומזכירה תפוח אדמה משלימה את הקמופלאז’. מחבת שיש בו נחמה

$