לדר מישמש

מתוק, חמוץ עם טעם של שמש

הכנות10 mins

 מישמש
 ממתיק אופציונלי: מיפל\סוכר קוקוס\תמר

1

לדר הוא דרך נהדרת לשמור את הטעם של פירות הקיץ ואת התחושה של חום השמש. אפשר לעשות מכל מני פירות העיקר שלא יהיו מימים מדי כמו אבטיח
מאוד מתאים כאן דווקא הפירות היותר בשלים ומצומקים, שכבר לא ממש בא לאכול מהם

2

שוטפת. מגלענת. מכניסה למגימיקס
טוחנת טוב לעיסה חלקה
טועמת. אם יש צורך ממתיקה ונותנת עוד ערבוב

קונסטרוקציה ליבוש
3

בעני חלק חשוב בלדר הוא השמש שמיבשת אותו
לצורך היבוש צריך למצוא מקום בחוץ שחשוף לשמש ישירה
המבנה שמצאתי נוח הוא כזה: תבנית תנור רגילה, מעליה נייר אפיה
משטחת את הלדר בשיכבה אחידה על הנייר
מעל רשת כמו הרשתות שיש על החלונות
נותנת ללדר להתיבש בשמש, שהשמש שוקעת מכניסה הביתה שלא יספוג לחות בלילה, ולמחרת להוציא שוב החוצה יומים שלושה, תלוי בכמה חם ואיזה עובי יצא.
נישמר מגולגל בנייר אפיה אפילו חודש

חומרים

 מישמש
 ממתיק אופציונלי: מיפל\סוכר קוקוס\תמר

אופן ההכנה

1

לדר הוא דרך נהדרת לשמור את הטעם של פירות הקיץ ואת התחושה של חום השמש. אפשר לעשות מכל מני פירות העיקר שלא יהיו מימים מדי כמו אבטיח
מאוד מתאים כאן דווקא הפירות היותר בשלים ומצומקים, שכבר לא ממש בא לאכול מהם

2

שוטפת. מגלענת. מכניסה למגימיקס
טוחנת טוב לעיסה חלקה
טועמת. אם יש צורך ממתיקה ונותנת עוד ערבוב

קונסטרוקציה ליבוש
3

בעני חלק חשוב בלדר הוא השמש שמיבשת אותו
לצורך היבוש צריך למצוא מקום בחוץ שחשוף לשמש ישירה
המבנה שמצאתי נוח הוא כזה: תבנית תנור רגילה, מעליה נייר אפיה
משטחת את הלדר בשיכבה אחידה על הנייר
מעל רשת כמו הרשתות שיש על החלונות
נותנת ללדר להתיבש בשמש, שהשמש שוקעת מכניסה הביתה שלא יספוג לחות בלילה, ולמחרת להוציא שוב החוצה יומים שלושה, תלוי בכמה חם ואיזה עובי יצא.
נישמר מגולגל בנייר אפיה אפילו חודש

לדר מישמש
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

לדר מישמש

מתוק, חמוץ עם טעם של שמש

הכנות10 mins

 מישמש
 ממתיק אופציונלי: מיפל\סוכר קוקוס\תמר

1

לדר הוא דרך נהדרת לשמור את הטעם של פירות הקיץ ואת התחושה של חום השמש. אפשר לעשות מכל מני פירות העיקר שלא יהיו מימים מדי כמו אבטיח
מאוד מתאים כאן דווקא הפירות היותר בשלים ומצומקים, שכבר לא ממש בא לאכול מהם

2

שוטפת. מגלענת. מכניסה למגימיקס
טוחנת טוב לעיסה חלקה
טועמת. אם יש צורך ממתיקה ונותנת עוד ערבוב

קונסטרוקציה ליבוש
3

בעני חלק חשוב בלדר הוא השמש שמיבשת אותו
לצורך היבוש צריך למצוא מקום בחוץ שחשוף לשמש ישירה
המבנה שמצאתי נוח הוא כזה: תבנית תנור רגילה, מעליה נייר אפיה
משטחת את הלדר בשיכבה אחידה על הנייר
מעל רשת כמו הרשתות שיש על החלונות
נותנת ללדר להתיבש בשמש, שהשמש שוקעת מכניסה הביתה שלא יספוג לחות בלילה, ולמחרת להוציא שוב החוצה יומים שלושה, תלוי בכמה חם ואיזה עובי יצא.
נישמר מגולגל בנייר אפיה אפילו חודש

חומרים

 מישמש
 ממתיק אופציונלי: מיפל\סוכר קוקוס\תמר

אופן ההכנה

1

לדר הוא דרך נהדרת לשמור את הטעם של פירות הקיץ ואת התחושה של חום השמש. אפשר לעשות מכל מני פירות העיקר שלא יהיו מימים מדי כמו אבטיח
מאוד מתאים כאן דווקא הפירות היותר בשלים ומצומקים, שכבר לא ממש בא לאכול מהם

2

שוטפת. מגלענת. מכניסה למגימיקס
טוחנת טוב לעיסה חלקה
טועמת. אם יש צורך ממתיקה ונותנת עוד ערבוב

קונסטרוקציה ליבוש
3

בעני חלק חשוב בלדר הוא השמש שמיבשת אותו
לצורך היבוש צריך למצוא מקום בחוץ שחשוף לשמש ישירה
המבנה שמצאתי נוח הוא כזה: תבנית תנור רגילה, מעליה נייר אפיה
משטחת את הלדר בשיכבה אחידה על הנייר
מעל רשת כמו הרשתות שיש על החלונות
נותנת ללדר להתיבש בשמש, שהשמש שוקעת מכניסה הביתה שלא יספוג לחות בלילה, ולמחרת להוציא שוב החוצה יומים שלושה, תלוי בכמה חם ואיזה עובי יצא.
נישמר מגולגל בנייר אפיה אפילו חודש

לדר מישמש
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
כדורי סחלב

כדורי סחלב

ממתק קטן בטעם של סחלב וילדות בירושלים, מי הזהר עושים את ההבדל

שוקו פלצבו

שוקו פלצבו

ערב קר חדשות לא משהו, שוקו יכול להיות אחלה מרוממם, הינה כזה מותאם לפרוטוקול מהודק חם ומנחם

גאלט אגסים

גאלט אגסים

זו עוגה קצת פראית ומאוד טעימה, משלבת טעם מרציפני מהשקדים שפוגשים באגסים. ווניל ממקל וניל אמיתי. פיתוח מתכון רמי ורטמן

שבלולי קינמון

שבלולי קינמון

חורף, גשם בחוץ. ריח של קינמון שממלא את הבית. הרגשה טובה. ניסיון לשבלולי קינמון שהם מאה אחוז פרוטוקולים מבטטה סגולה. טעים ועדין

בליס ברי

בליס ברי

נטיפים של אושר, אוכמניות כחולות קפואות בציפוי דק של שוקולד רואו, פיתוח רמי ורטמן

פרליני שוקולד רואו

פרליני שוקולד רואו

שוקולד רואו שומר על כל האיכויות הקסומות של הקקאו, מעלה תדר ומשמח את הנפש. פיתוח מתכון רמי ורטמן

לחם ברוקולי שטוח

לחם ברוקולי שטוח

greenkitchenstories.com המתכון במקור של
למי שאוכלת ביצים זה לגמרי סוג של סנדוויצ’ בין שתי פרוסות שיש בהן המון ברוקולי וקצת ביצים

מאפיין דלעת

מאפיין דלעת

בשלבים הראשונים שעדין קשה לוותר לגמרי על מאפים, יש הפתעות קטנות כמו המאפיין הזה, שהולך מעולה כארוחת בוקר מפנקת, או פינוק של אחר הצהרים

עוגיות פיצוחים

עוגיות פיצוחים

עוגיות קלות להכנה, מאוד מספקות. תמיד יש מבחר אחר של אגוזים וגרעינים לנסות. מתאים למי שאוכלת ביצים, הסוכר די הכרחי להדביק את הבלילה

עוגת בננות

עוגת בננות

עוגה מושלמת. לשלבים מתקדמים כאשר חזרו האגוזים והביצים
פיתוח מתכון רמי ורטמן

$