


לדר מישמש
מתוק, חמוץ עם טעם של שמש
לדר הוא דרך נהדרת לשמור את הטעם של פירות הקיץ ואת התחושה של חום השמש. אפשר לעשות מכל מני פירות העיקר שלא יהיו מימים מדי כמו אבטיח
מאוד מתאים כאן דווקא הפירות היותר בשלים ומצומקים, שכבר לא ממש בא לאכול מהם
שוטפת. מגלענת. מכניסה למגימיקס
טוחנת טוב לעיסה חלקה
טועמת. אם יש צורך ממתיקה ונותנת עוד ערבוב
בעני חלק חשוב בלדר הוא השמש שמיבשת אותו
לצורך היבוש צריך למצוא מקום בחוץ שחשוף לשמש ישירה
המבנה שמצאתי נוח הוא כזה: תבנית תנור רגילה, מעליה נייר אפיה
משטחת את הלדר בשיכבה אחידה על הנייר
מעל רשת כמו הרשתות שיש על החלונות
נותנת ללדר להתיבש בשמש, שהשמש שוקעת מכניסה הביתה שלא יספוג לחות בלילה, ולמחרת להוציא שוב החוצה יומים שלושה, תלוי בכמה חם ואיזה עובי יצא.
נישמר מגולגל בנייר אפיה אפילו חודש
חומרים
אופן ההכנה
לדר הוא דרך נהדרת לשמור את הטעם של פירות הקיץ ואת התחושה של חום השמש. אפשר לעשות מכל מני פירות העיקר שלא יהיו מימים מדי כמו אבטיח
מאוד מתאים כאן דווקא הפירות היותר בשלים ומצומקים, שכבר לא ממש בא לאכול מהם
שוטפת. מגלענת. מכניסה למגימיקס
טוחנת טוב לעיסה חלקה
טועמת. אם יש צורך ממתיקה ונותנת עוד ערבוב
בעני חלק חשוב בלדר הוא השמש שמיבשת אותו
לצורך היבוש צריך למצוא מקום בחוץ שחשוף לשמש ישירה
המבנה שמצאתי נוח הוא כזה: תבנית תנור רגילה, מעליה נייר אפיה
משטחת את הלדר בשיכבה אחידה על הנייר
מעל רשת כמו הרשתות שיש על החלונות
נותנת ללדר להתיבש בשמש, שהשמש שוקעת מכניסה הביתה שלא יספוג לחות בלילה, ולמחרת להוציא שוב החוצה יומים שלושה, תלוי בכמה חם ואיזה עובי יצא.
נישמר מגולגל בנייר אפיה אפילו חודש
מתאים לפרוטוקולים

לדר מישמש
מתוק, חמוץ עם טעם של שמש
לדר הוא דרך נהדרת לשמור את הטעם של פירות הקיץ ואת התחושה של חום השמש. אפשר לעשות מכל מני פירות העיקר שלא יהיו מימים מדי כמו אבטיח
מאוד מתאים כאן דווקא הפירות היותר בשלים ומצומקים, שכבר לא ממש בא לאכול מהם
שוטפת. מגלענת. מכניסה למגימיקס
טוחנת טוב לעיסה חלקה
טועמת. אם יש צורך ממתיקה ונותנת עוד ערבוב
בעני חלק חשוב בלדר הוא השמש שמיבשת אותו
לצורך היבוש צריך למצוא מקום בחוץ שחשוף לשמש ישירה
המבנה שמצאתי נוח הוא כזה: תבנית תנור רגילה, מעליה נייר אפיה
משטחת את הלדר בשיכבה אחידה על הנייר
מעל רשת כמו הרשתות שיש על החלונות
נותנת ללדר להתיבש בשמש, שהשמש שוקעת מכניסה הביתה שלא יספוג לחות בלילה, ולמחרת להוציא שוב החוצה יומים שלושה, תלוי בכמה חם ואיזה עובי יצא.
נישמר מגולגל בנייר אפיה אפילו חודש
חומרים
אופן ההכנה
לדר הוא דרך נהדרת לשמור את הטעם של פירות הקיץ ואת התחושה של חום השמש. אפשר לעשות מכל מני פירות העיקר שלא יהיו מימים מדי כמו אבטיח
מאוד מתאים כאן דווקא הפירות היותר בשלים ומצומקים, שכבר לא ממש בא לאכול מהם
שוטפת. מגלענת. מכניסה למגימיקס
טוחנת טוב לעיסה חלקה
טועמת. אם יש צורך ממתיקה ונותנת עוד ערבוב
בעני חלק חשוב בלדר הוא השמש שמיבשת אותו
לצורך היבוש צריך למצוא מקום בחוץ שחשוף לשמש ישירה
המבנה שמצאתי נוח הוא כזה: תבנית תנור רגילה, מעליה נייר אפיה
משטחת את הלדר בשיכבה אחידה על הנייר
מעל רשת כמו הרשתות שיש על החלונות
נותנת ללדר להתיבש בשמש, שהשמש שוקעת מכניסה הביתה שלא יספוג לחות בלילה, ולמחרת להוציא שוב החוצה יומים שלושה, תלוי בכמה חם ואיזה עובי יצא.
נישמר מגולגל בנייר אפיה אפילו חודש
מתאים לפרוטוקולים


כדורי סחלב
ממתק קטן בטעם של סחלב וילדות בירושלים, מי הזהר עושים את ההבדל

שוקו פלצבו
ערב קר חדשות לא משהו, שוקו יכול להיות אחלה מרוממם, הינה כזה מותאם לפרוטוקול מהודק חם ומנחם

גאלט אגסים
זו עוגה קצת פראית ומאוד טעימה, משלבת טעם מרציפני מהשקדים שפוגשים באגסים. ווניל ממקל וניל אמיתי. פיתוח מתכון רמי ורטמן

שבלולי קינמון
חורף, גשם בחוץ. ריח של קינמון שממלא את הבית. הרגשה טובה. ניסיון לשבלולי קינמון שהם מאה אחוז פרוטוקולים מבטטה סגולה. טעים ועדין

עוגת שוקולד זוקיני
עשירה ושוקולדית, פיתוח מתכון רמי ורטמן

בליס ברי
נטיפים של אושר, אוכמניות כחולות קפואות בציפוי דק של שוקולד רואו, פיתוח רמי ורטמן

פרליני שוקולד רואו
שוקולד רואו שומר על כל האיכויות הקסומות של הקקאו, מעלה תדר ומשמח את הנפש. פיתוח מתכון רמי ורטמן

עוגת תפוחים של רמי
עוגה עם המון תפוחים חמימה ומנחמת. פיתוח מתכון רמי ורטמן

לחם ברוקולי שטוח
greenkitchenstories.com המתכון במקור של
למי שאוכלת ביצים זה לגמרי סוג של סנדוויצ’ בין שתי פרוסות שיש בהן המון ברוקולי וקצת ביצים

מאפיין דלעת
בשלבים הראשונים שעדין קשה לוותר לגמרי על מאפים, יש הפתעות קטנות כמו המאפיין הזה, שהולך מעולה כארוחת בוקר מפנקת, או פינוק של אחר הצהרים

פנקייק תרד בננה וקוקוס
מתכון לשלבים מתקדמים עם ביצים ושקדים, מושלם לשבת בבוקר

עוגיות פיצוחים
עוגיות קלות להכנה, מאוד מספקות. תמיד יש מבחר אחר של אגוזים וגרעינים לנסות. מתאים למי שאוכלת ביצים, הסוכר די הכרחי להדביק את הבלילה

בסבוסה תפוזים ללא גלוטן
עוגה טעימה בטרוף עסיסית ויציבה, אשכרה מתכון שלא מתאים לו גלוטן. פיתוח רמי ורטמן

עוגת בננות
עוגה מושלמת. לשלבים מתקדמים כאשר חזרו האגוזים והביצים
פיתוח מתכון רמי ורטמן
0 Comments