לדר מישמש

|

24/06/2020

מתוק, חמוץ עם טעם של שמש

Prep Time10 mins

 מישמש
 ממתיק אופציונלי: מיפל\סוכר קוקוס\תמר

1

לדר הוא דרך נהדרת לשמור את הטעם של פירות הקיץ ואת התחושה של חום השמש. אפשר לעשות מכל מני פירות העיקר שלא יהיו מימים מדי כמו אבטיח
מאוד מתאים כאן דווקא הפירות היותר בשלים ומצומקים, שכבר לא ממש בא לאכול מהם

2

שוטפת. מגלענת. מכניסה למגימיקס
טוחנת טוב לעיסה חלקה
טועמת. אם יש צורך ממתיקה ונותנת עוד ערבוב

קונסטרוקציה ליבוש
3

בעני חלק חשוב בלדר הוא השמש שמיבשת אותו
לצורך היבוש צריך למצוא מקום בחוץ שחשוף לשמש ישירה
המבנה שמצאתי נוח הוא כזה: תבנית תנור רגילה, מעליה נייר אפיה
משטחת את הלדר בשיכבה אחידה על הנייר
מעל רשת כמו הרשתות שיש על החלונות

4

נותנת ללדר להתיבש בשמש
שהשמש שוקעת מכניסה הביתה שלא יספוג לחות בלילה
למחרת להוציא שוב החוצה יומים שלושה
תלוי בכמה חם ואיזה עובי יצא
נישמר מגולגל בנייר אפיה אפילו חודש

Ingredients

 מישמש
 ממתיק אופציונלי: מיפל\סוכר קוקוס\תמר

Directions

1

לדר הוא דרך נהדרת לשמור את הטעם של פירות הקיץ ואת התחושה של חום השמש. אפשר לעשות מכל מני פירות העיקר שלא יהיו מימים מדי כמו אבטיח
מאוד מתאים כאן דווקא הפירות היותר בשלים ומצומקים, שכבר לא ממש בא לאכול מהם

2

שוטפת. מגלענת. מכניסה למגימיקס
טוחנת טוב לעיסה חלקה
טועמת. אם יש צורך ממתיקה ונותנת עוד ערבוב

קונסטרוקציה ליבוש
3

בעני חלק חשוב בלדר הוא השמש שמיבשת אותו
לצורך היבוש צריך למצוא מקום בחוץ שחשוף לשמש ישירה
המבנה שמצאתי נוח הוא כזה: תבנית תנור רגילה, מעליה נייר אפיה
משטחת את הלדר בשיכבה אחידה על הנייר
מעל רשת כמו הרשתות שיש על החלונות

4

נותנת ללדר להתיבש בשמש
שהשמש שוקעת מכניסה הביתה שלא יספוג לחות בלילה
למחרת להוציא שוב החוצה יומים שלושה
תלוי בכמה חם ואיזה עובי יצא
נישמר מגולגל בנייר אפיה אפילו חודש

לדר מישמש

לדר מישמש

|

24/06/2020

מתוק, חמוץ עם טעם של שמש

Prep Time10 mins

 מישמש
 ממתיק אופציונלי: מיפל\סוכר קוקוס\תמר

1

לדר הוא דרך נהדרת לשמור את הטעם של פירות הקיץ ואת התחושה של חום השמש. אפשר לעשות מכל מני פירות העיקר שלא יהיו מימים מדי כמו אבטיח
מאוד מתאים כאן דווקא הפירות היותר בשלים ומצומקים, שכבר לא ממש בא לאכול מהם

2

שוטפת. מגלענת. מכניסה למגימיקס
טוחנת טוב לעיסה חלקה
טועמת. אם יש צורך ממתיקה ונותנת עוד ערבוב

קונסטרוקציה ליבוש
3

בעני חלק חשוב בלדר הוא השמש שמיבשת אותו
לצורך היבוש צריך למצוא מקום בחוץ שחשוף לשמש ישירה
המבנה שמצאתי נוח הוא כזה: תבנית תנור רגילה, מעליה נייר אפיה
משטחת את הלדר בשיכבה אחידה על הנייר
מעל רשת כמו הרשתות שיש על החלונות

4

נותנת ללדר להתיבש בשמש
שהשמש שוקעת מכניסה הביתה שלא יספוג לחות בלילה
למחרת להוציא שוב החוצה יומים שלושה
תלוי בכמה חם ואיזה עובי יצא
נישמר מגולגל בנייר אפיה אפילו חודש

Ingredients

 מישמש
 ממתיק אופציונלי: מיפל\סוכר קוקוס\תמר

Directions

1

לדר הוא דרך נהדרת לשמור את הטעם של פירות הקיץ ואת התחושה של חום השמש. אפשר לעשות מכל מני פירות העיקר שלא יהיו מימים מדי כמו אבטיח
מאוד מתאים כאן דווקא הפירות היותר בשלים ומצומקים, שכבר לא ממש בא לאכול מהם

2

שוטפת. מגלענת. מכניסה למגימיקס
טוחנת טוב לעיסה חלקה
טועמת. אם יש צורך ממתיקה ונותנת עוד ערבוב

קונסטרוקציה ליבוש
3

בעני חלק חשוב בלדר הוא השמש שמיבשת אותו
לצורך היבוש צריך למצוא מקום בחוץ שחשוף לשמש ישירה
המבנה שמצאתי נוח הוא כזה: תבנית תנור רגילה, מעליה נייר אפיה
משטחת את הלדר בשיכבה אחידה על הנייר
מעל רשת כמו הרשתות שיש על החלונות

4

נותנת ללדר להתיבש בשמש
שהשמש שוקעת מכניסה הביתה שלא יספוג לחות בלילה
למחרת להוציא שוב החוצה יומים שלושה
תלוי בכמה חם ואיזה עובי יצא
נישמר מגולגל בנייר אפיה אפילו חודש

לדר מישמש

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *