לברק על העור

| 25/04/2021

אוהבת מאוד דגי ים פראים עם בשר לבן וטעם של ים. ואת הלברק והפורל שגדלים בחקלאות הימית גם. לברק בתנור עם חריצים קורה כל שבוע. בקיצור לברק זה אחלה דג

מאוד מאוד פשוט ומאוד מאוד טעים, לברק קל להשיג בכל סופר, הטכניקה של צליה של פילה על העור, יוצרת דג עסיסי ומדויק שהעור שלו קריספי וכפי. אפשר כמובן גם עם פילה דניס ודגים לבנים אחרים

קטגוריה: דגי ים
כמותזמן הכנה
אמנה אחת 10 דקות

חומרים למנה אחר
 2 פילה לברק טרי עם העור
 מחבת ברזל או פלאנצ'ה

1

הענין הוא סבלנות, לא לעשות הרבה, רק להשגיח ולהנות מהתוצאה
מניחה את פילה הדג על צלחת, מנגבת בנייר מטבח, ממליחה במעט מלח גס. את הצד של העור מורחת במעט שמן זית
מלהיטה מחבת ברזל, כעבור כחמש דקות המחבת לוהטת, שמה מעט שמן

2

מעט שמן במחבת, מניחה פילה אחד על העור, הפילה יעשה קשת מהמפגש עם החום, נותנת לו קונטרה עם היד כדי שכל העור יגע במחבת
לוקח רגע וההתנגדות נפסקת
מוסיפה את הפילה השני ועושה אותו הדבר
עכשיו יעברו 6-8 דקות עד שהעור יהיה ממש קריספי
רואים שהבשר השקוף מלבין ובעצם החלבון ניקרש
זה הכל

Ingredients

חומרים למנה אחר
 2 פילה לברק טרי עם העור
 מחבת ברזל או פלאנצ'ה

Directions

1

הענין הוא סבלנות, לא לעשות הרבה, רק להשגיח ולהנות מהתוצאה
מניחה את פילה הדג על צלחת, מנגבת בנייר מטבח, ממליחה במעט מלח גס. את הצד של העור מורחת במעט שמן זית
מלהיטה מחבת ברזל, כעבור כחמש דקות המחבת לוהטת, שמה מעט שמן

2

מעט שמן במחבת, מניחה פילה אחד על העור, הפילה יעשה קשת מהמפגש עם החום, נותנת לו קונטרה עם היד כדי שכל העור יגע במחבת
לוקח רגע וההתנגדות נפסקת
מוסיפה את הפילה השני ועושה אותו הדבר
עכשיו יעברו 6-8 דקות עד שהעור יהיה ממש קריספי
רואים שהבשר השקוף מלבין ובעצם החלבון ניקרש
זה הכל

לברק על העור

הכנתן, תיגו אותי באינסטגרם מבטיחה לשתף dearaya@

שני פילה לברק צלוים על העור על מחבת ברזלפילה לברק צלוי על העור עם פטריות

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

עוד באותו ענין: דגי ים

מוקפץ חמוץ מתוק עם סלמון ואננס

מוקפץ חמוץ מתוק עם סלמון ואננס

בשני יש סלמון, ומה עושים איתו. הינה מנה לאמצע השבוע, קלה ומרעננת, האננס נוסטלגי מזכיר קצת אוכל סיני של פעם. חצי שעה של קיצוצים והקפצות. יכול להתאים לכל בני הבית עם אורז או אטריות. פרוטוקולי

פאי דייגות כתום

פאי דייגות כתום

שיכבה של ירקות ארומטים, קוביות של סלמון שמנמן ופירה דלורית טעים
שכבות של פאי שבתנור מתאחדות ליותר מסך החלקים. פאי כתום שכיף לישר