לברק על העור

25/04/2021

מאוד מאוד פשוט ומאוד מאוד טעים, לברק קל מאוד להשיג בכל סופר, הטכניקה של צליה של פילה על העור, יוצרת דג עסיסי ומדויק שהעור שלו קריספי וכפי. אפשר כמובן גם עם פילה דניס ודגים לבנים אחרים

Prep Time2 minsCook Time10 mins

חומרים למנה אחר
 2 פילה לברק טרי עם העור
 מחבת ברזל או פלאנצ'ה

1

הענין הוא סבלנות, לא לעשות הרבה, רק להשגיח ולהנות מהתוצאה
מניחה את פילה הדג על צלחת, מנגבת בנייר מטבח, ממליחה במעט מלח גס. את הצד של העור מורחת במעט שמן זית
מלהיטה מחבת ברזל, כעבור כחמש דקות המחבת לוהטת, שמה מעט שמן

2

מעט שמן במחבת, מניחה פילה אחד על העור, הפילה יעשה קשת מהמפגש עם החום, נותנת לו קונטרה עם היד כדי שכל העור יגע במחבת
לוקח רגע וההתנגדות נפסקת
מוסיפה את הפילה השני ועושה אותו הדבר
עכשיו יעברו 6-8 דקות עד שהעור יהיה ממש קריספי
רואים שהבשר השקוף מלבין ובעצם החלבון ניקרש
זה הכל

Ingredients

חומרים למנה אחר
 2 פילה לברק טרי עם העור
 מחבת ברזל או פלאנצ'ה

Directions

1

הענין הוא סבלנות, לא לעשות הרבה, רק להשגיח ולהנות מהתוצאה
מניחה את פילה הדג על צלחת, מנגבת בנייר מטבח, ממליחה במעט מלח גס. את הצד של העור מורחת במעט שמן זית
מלהיטה מחבת ברזל, כעבור כחמש דקות המחבת לוהטת, שמה מעט שמן

2

מעט שמן במחבת, מניחה פילה אחד על העור, הפילה יעשה קשת מהמפגש עם החום, נותנת לו קונטרה עם היד כדי שכל העור יגע במחבת
לוקח רגע וההתנגדות נפסקת
מוסיפה את הפילה השני ועושה אותו הדבר
עכשיו יעברו 6-8 דקות עד שהעור יהיה ממש קריספי
רואים שהבשר השקוף מלבין ובעצם החלבון ניקרש
זה הכל

לברק על העור

לברק על העור

מאוד מאוד פשוט ומאוד מאוד טעים, לברק קל מאוד להשיג בכל סופר, הטכניקה של צליה של פילה על העור, יוצרת דג עסיסי ומדויק שהעור שלו קריספי וכפי. אפשר כמובן גם עם פילה דניס ודגים לבנים אחרים

Prep Time2 minsCook Time10 mins

חומרים למנה אחר
 2 פילה לברק טרי עם העור
 מחבת ברזל או פלאנצ'ה

1

הענין הוא סבלנות, לא לעשות הרבה, רק להשגיח ולהנות מהתוצאה
מניחה את פילה הדג על צלחת, מנגבת בנייר מטבח, ממליחה במעט מלח גס. את הצד של העור מורחת במעט שמן זית
מלהיטה מחבת ברזל, כעבור כחמש דקות המחבת לוהטת, שמה מעט שמן

2

מעט שמן במחבת, מניחה פילה אחד על העור, הפילה יעשה קשת מהמפגש עם החום, נותנת לו קונטרה עם היד כדי שכל העור יגע במחבת
לוקח רגע וההתנגדות נפסקת
מוסיפה את הפילה השני ועושה אותו הדבר
עכשיו יעברו 6-8 דקות עד שהעור יהיה ממש קריספי
רואים שהבשר השקוף מלבין ובעצם החלבון ניקרש
זה הכל

Ingredients

חומרים למנה אחר
 2 פילה לברק טרי עם העור
 מחבת ברזל או פלאנצ'ה

Directions

1

הענין הוא סבלנות, לא לעשות הרבה, רק להשגיח ולהנות מהתוצאה
מניחה את פילה הדג על צלחת, מנגבת בנייר מטבח, ממליחה במעט מלח גס. את הצד של העור מורחת במעט שמן זית
מלהיטה מחבת ברזל, כעבור כחמש דקות המחבת לוהטת, שמה מעט שמן

2

מעט שמן במחבת, מניחה פילה אחד על העור, הפילה יעשה קשת מהמפגש עם החום, נותנת לו קונטרה עם היד כדי שכל העור יגע במחבת
לוקח רגע וההתנגדות נפסקת
מוסיפה את הפילה השני ועושה אותו הדבר
עכשיו יעברו 6-8 דקות עד שהעור יהיה ממש קריספי
רואים שהבשר השקוף מלבין ובעצם החלבון ניקרש
זה הכל

לברק על העור

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד באותו ענין: דגי ים

קרפצ'יו פארידה

קרפצ'יו פארידה

המנה הזו כולה שקיפויות וטריות. אין לה טעם של ים, יש בה הרגשה של רוייה. פארידה עדינה הבשר שלה שקוף. צרפתי לה עוד שקופים ודקיקים שילווה את המעט בעוד קצת שקוף