לברק על העור

אוהבת מאוד דגי ים פראים עם בשר לבן וטעם של ים. ואת הלברק והפורל שגדלים בחקלאות הימית גם. לברק בתנור עם חריצים קורה כל שבוע. בקיצור לברק זה אחלה דג

מאוד מאוד פשוט ומאוד מאוד טעים, לברק קל להשיג בכל סופר, הטכניקה של צליה של פילה על העור, יוצרת דג עסיסי ומדויק שהעור שלו קריספי וכפי. אפשר כמובן גם עם פילה דניס ודגים לבנים אחרים

 

ככה עושה

לברק על העור

הכנות2 minutes
זמן בישול אפיה התססה10 minutes
מנות1
חופשי מאלרגנים
glutenfree

מרכיבים

  • 2 פילה לברק טרי עם העור
  • מחבת ברזל או פלאנצ'ה

הכנות

  • הענין הוא סבלנות, לא לעשות הרבה, רק להשגיח ולהנות מהתוצאה.
    מניחה את פילה הדג על צלחת, מנגבת בנייר מטבח, ממליחה במעט מלח גס.
    את הצד של העור מורחת במעט שמן זית.
    מלהיטה מחבת ברזל, כעבור כחמש דקות המחבת לוהטת
  • מעט שמן במחבת, מניחה פילה אחד על העור, הפילה יגיב בקשת מהמפגש עם החום, נותנת לו קונטרה עם היד כדי שכל העור יגע במחבת
    לוקח רגע וההתנגדות נפסקת.
    מוסיפה את הפילה השני ועושה אותו הדבר.
    עכשיו יעברו 6-8 דקות עד שהעור יהיה ממש קריספי.
    רואים שהבשר השקוף מתחיל להלבין ובעצם החלבון ניקרש.
    לכבות את האש.
    עכשיו לחכות רגע כדי להוציא את הדג שלם מהמחבת. אפשר גם לכסות לרגע, גם זה עוזר לנתק את העור מהמשטח הלוהט
    זה הכל.
    לברק צלוי על העור מונח על פירה ושעועית תאילנדית
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineדל פחממה . פליאו . פליאו אוטואימוני

התססות חורף סדנה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י לבן

סדנה מעשית במטבח ביתי

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן