לביבות כרובית כמון וכורכום חופשיות מדגנים וגלוטן

לביבות כרובית אפויה בתיבול של כמון וכורכום. הלביבות האלו הן הומאז' ללביבות של אוטולנגי מהעשור הקודם. טעימות בטרוף וממכרות בזכות שילוב התבלינים המיוחד שלהן. החלפתי את הכרובית השלוקה במים בכרובית שלימה אפויה בתנור עם העלים, כמו שלמדתי מאיל שני. טוב זה מושלם, כן!

לביבות כרובית וכורכום ומטבל אפונה

ככה עושה

לביבות כרובית כמון וכורכום חופשיות מדגנים וגלוטן

הכנות30 minutes
זמן בישול אפיה התססה30 minutes
מנות20
חופשי מאלרגנים
nutfree
glutenfree

מרכיבים

  • 2 כרוביות קטנות
  • 1 בצל סגול קטן
  • 3 כפות פטרוזליה קצוצה
  • 3 ביצים אורגניות גדולות
  • 1 כוס קמח שקדים
  • שמן זית לטיגון

תבלינים

  • כפית כמון
  • כפית וחצי כורכום
  • רבע כפית קינמון
  • מעט פלפל שחור
  • חצי כפית מלח אטלנטי

הכנות

הכנת הכרובית

  • זו פשוט הכרובית של איל שני
    כדאי להשאיר את העלים החיצונים הם תורמים לשלל המרקמים
    מלטפת את הראש הלבן בשמן זית, מפזרת מעט מלח
    לתנור לחצי שעה עד 40 דקות בחום גבוהה על טורבו
    מה שחשוב זה לשמור על כרובית יציבה מה שניקרא אל דנטה
    כרובית מושי תפספס כאן משהו מעושר המרקמים

הכנת הבלילה

  • נותנת לכרובית להתקרר
    טוחנת אותה בפולסים במג'ימיקס
    יוצאת תערובת פרורית רבת מרקמים ועשירה
  • קוצצת פטרוזליה ובצל סגול או שלוט ומוסיפה לתערובת
  • תבלינים
    כמון וכורכום זה די טבעי יחד, הזוית של הקינמון מזכירה במשהו רס אל חנות, זה נותן את הטוויסט
    כדאי לא להגזים עם הקינמון, רק זוית טעם שנידמה לי שהיא שמיצרת את ההתמכרות
    אז בקערית קטנה מערבבת את התבלינים ומוסיפה אותם לתערובת הכרובית
  • בצד טורפת שלוש ביצים וכוס קמח שקדים
    מוסיפה לכרובית. עכשיו יש תערובת ריחנית צהובה וטעימה מאוד
  • בחרתי לטגן
    על אש קטנה במעט שמן זית, שלוש ארבע דקות ואז מהצד השני עוד כשלוש דקות
    לביבות לא גדולות מדי, מניחה כף גדושה ומשטחת אותה
    את המוכנות מעבירה לנייר סופג
  • זה מושלם כן, ממכר יפה רב טעמים. ואני גם די מרוצה שניתלתי באילנות גבוהים
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineדל פחממה . פליאו . קיטו

התססות חורף סדנה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י לבן

סדנה מעשית במטבח ביתי

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן