לביבות כרובית כמון וכורכום חופשיות מדגנים וגלוטן

| 22/11/2021

הלביבות האלו הן הומאז' ללביבות של אוטולנגי מהעשור הקודם. טעימות בטרוף וממכרות בזכות שילוב התבלינים המיוחד שלהן. החלפתי את הכרובית השלוקה במים בכרובית שלימה אפויה בתנור עם העלים, כמו שלמדתי מאיל שני. טוב זה מושלם, כן!

כמותזמן הכנה
26 לביביות 60 דקות

מרכיבים
 2 כרוביות קטנות
 1 בצל סגול קטן
 3 כפות פטרוזליה קצוצה
 3 ביצים אורגניות גדולות
 1 כוס קמח שקדים
 שמן זית לטיגון
תבלינים
 כפית כמון
 כפית וחצי כורכום
 רבע כפית קינמון
 מעט פלפל שחור
 חצי כפית מלח אטלנטי

הכנת הכרובית
1

זו פשוט הכרובית של איל שני
כדאי להשאיר את העלים החיצונים הם תורמים לשלל המרקמים
מלטפת את הראש הלבן בשמן זית, מפזרת מעט מלח
לתנור לחצי שעה עד 40 דקות בחום גבוהה על טורבו
מה שחשוב זה לשמור על כרובית יציבה מה שניקרא אל דנטה
כרובית מושי תפספס כאן משהו מעושר המרקמים

הכנת הבלילה
2

נותנת לכרובית להתקרר
טוחנת אותה בפולסים במג'ימיקס
יוצאת תערובת פרורית רבת מרקמים ועשירה

3

קוצצת פטרוזליה ובצל סגול או שלוט ומוסיפה לתערובת

4

תבלינים
כמון וכורכום זה די טבעי יחד, הזוית של הקינמון מזכירה במשהו רס אל חנות, זה נותן
את הטוויסט
כדאי לא להגזים עם הקינמון, רק זוית טעם שנידמה לי שהיא שמיצרת את ההתמכרות
אז בקערית קטנה מערבבת את התבלינים ומוסיפה אותם לתערובת הכרובית

5

בצד טורפת שלוש ביצים וכוס קמח שקדים
מוסיפה לכרובית
עכשיו יש תערובת ריחנית צהובה וטעימה מאוד

6

בחרתי לטגן
על אש קטנה במעט שמן זית, שלוש ארבע דקות ואז מהצד השני עוד כשלוש דקות
לביבות לא גדולות מדי, מניחה כף גדושה ומשטחת אותה
את המוכנות מעבירה לנייר סופג

7

זה מושלם כן, ממכר יפה רב טעמים. ואני גם די מרוצה שניתלתי באילנות גבוהים

Ingredients

מרכיבים
 2 כרוביות קטנות
 1 בצל סגול קטן
 3 כפות פטרוזליה קצוצה
 3 ביצים אורגניות גדולות
 1 כוס קמח שקדים
 שמן זית לטיגון
תבלינים
 כפית כמון
 כפית וחצי כורכום
 רבע כפית קינמון
 מעט פלפל שחור
 חצי כפית מלח אטלנטי

Directions

הכנת הכרובית
1

זו פשוט הכרובית של איל שני
כדאי להשאיר את העלים החיצונים הם תורמים לשלל המרקמים
מלטפת את הראש הלבן בשמן זית, מפזרת מעט מלח
לתנור לחצי שעה עד 40 דקות בחום גבוהה על טורבו
מה שחשוב זה לשמור על כרובית יציבה מה שניקרא אל דנטה
כרובית מושי תפספס כאן משהו מעושר המרקמים

הכנת הבלילה
2

נותנת לכרובית להתקרר
טוחנת אותה בפולסים במג'ימיקס
יוצאת תערובת פרורית רבת מרקמים ועשירה

3

קוצצת פטרוזליה ובצל סגול או שלוט ומוסיפה לתערובת

4

תבלינים
כמון וכורכום זה די טבעי יחד, הזוית של הקינמון מזכירה במשהו רס אל חנות, זה נותן
את הטוויסט
כדאי לא להגזים עם הקינמון, רק זוית טעם שנידמה לי שהיא שמיצרת את ההתמכרות
אז בקערית קטנה מערבבת את התבלינים ומוסיפה אותם לתערובת הכרובית

5

בצד טורפת שלוש ביצים וכוס קמח שקדים
מוסיפה לכרובית
עכשיו יש תערובת ריחנית צהובה וטעימה מאוד

6

בחרתי לטגן
על אש קטנה במעט שמן זית, שלוש ארבע דקות ואז מהצד השני עוד כשלוש דקות
לביבות לא גדולות מדי, מניחה כף גדושה ומשטחת אותה
את המוכנות מעבירה לנייר סופג

7

זה מושלם כן, ממכר יפה רב טעמים. ואני גם די מרוצה שניתלתי באילנות גבוהים

לביבות כרובית כמון וכורכום חופשיות מדגנים וגלוטן

הכנתן, תיגו אותי באינסטגרם מבטיחה לשתף dearaya@

לביבות כרובית כמון וכורכום חופשיות מדגנים וגלוטןלביביות-כרובית-וכורכום-של-אוטולנגי

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

עלי מלפוף מותססים במילוי בשר בלי אורז

עלי מלפוף מותססים במילוי בשר בלי אורז

כרוב אוהב חמוץ, רציתי חמוץ מובנה שנוצר מתסיסה לקטית. התססתי עלי מלפוף. שבועים תסיסה הניבו טעם חמוץ חזק. מילוי של בשר ובצל בלי אורז. בינגו. חמוץ, מאוזן, קטוגני

סלט ביצים וכרובית

סלט ביצים וכרובית

מזכיר סלט תפוחי אדמה, באיכות המלווה שלו. יש בו ביצים וכרובית תיבול של בלסמי לבן, וגוון של פטרוזליה ובצל. הוא בן לוויה מעולה עם טעמים עמוקים ומספקים שלא משתלטים

ממרח זרעי חרדל מותססים

ממרח זרעי חרדל מותססים

ממרח שמקורו בזרעי חרדל מותססים שחורים וצהובים. ההתססה ריחנית וארוכה ולממרחים לוקח כמה ימים להבשיל. החרדל מסתדר שנותנות לו להתאורר. התהליך מתחיל בהתססת הזרעים ואחר כך אפשר להכין ממרחים מגוונים

מרק בשר ראש קטיפתי עם ירוקים וכורכום

מרק בשר ראש קטיפתי עם ירוקים וכורכום

בישול ארוך של בשר ראש יוצר סמיכות נעימה ובשר רך מאוד, התרד מוסיף עוד סמיכות קטיפתית. מסביב המון ירוקים שום ירוק וארומטים, קצת יין וציר וגשם בחוץ להשלמת החוויה