טארט שוקולד תפוז חופשיה מדגנים וגלוטן

לביבות כרובית כמון וכורכום חופשיות מדגנים וגלוטן

22/11/2021

הלביבות האלו הן הומאז' ללביבות של אוטולנגי מהעשור הקודם. טעימות בטרוף וממכרות בזכות שילוב התבלינים המיוחד שלהן. החלפתי את הכרובית השלוקה במים בכרובית שלימה אפויה בתנור עם העלים, כמו שלמדתי מאיל שני. טוב זה מושלם, כן!

Prep Time30 minsCook Time30 mins

חומרים ל26 לביביות צהובות מקסימות
 2 כרוביות קטנות
 1 בצל סגול קטן
 3 כפות פטרוזליה קצוצה
 3 ביצים אורגניות גדולות
 1 כוס קמח שקדים
 שמן זית לטיגון
תבלינים
 כפית כמון
 כפית וחצי כורכום
 רבע כפית קינמון
 מעט פלפל שחור
 חצי כפית מלח אטלנטי

הכנת הכרובית
1

זו פשוט הכרובית של איל שני
כדאי להשאיר את העלים החיצונים הם תורמים לשלל המרקמים
מלטפת את הראש הלבן בשמן זית, מפזרת מעט מלח
לתנור לחצי שעה עד 40 דקות בחום גבוהה על טורבו
מה שחשוב זה לשמור על כרובית יציבה מה שניקרא אל דנטה
כרובית מושי תפספס כאן משהו מעושר המרקמים

הכנת הבלילה
2

נותנת לכרובית להתקרר
טוחנת אותה בפולסים במג'ימיקס
יוצאת תערובת פרורית רבת מרקמים ועשירה

3

קוצצת פטרוזליה ובצל סגול או שלוט ומוסיפה לתערובת

4

תבלינים
כמון וכורכום זה די טבעי יחד, הזוית של הקינמון מזכירה במשהו רס אל חנות, זה נותן
את הטוויסט
כדאי לא להגזים עם הקינמון, רק זוית טעם שנידמה לי שהיא שמיצרת את ההתמכרות
אז בקערית קטנה מערבבת את התבלינים ומוסיפה אותם לתערובת הכרובית

5

בצד טורפת שלוש ביצים וכוס קמח שקדים
מוסיפה לכרובית
עכשיו יש תערובת ריחנית צהובה וטעימה מאוד

6

בחרתי לטגן
על אש קטנה במעט שמן זית, שלוש ארבע דקות ואז מהצד השני עוד כשלוש דקות
לביבות לא גדולות מדי, מניחה כף גדושה ומשטחת אותה
את המוכנות מעבירה לנייר סופג

7

זה מושלם כן, ממכר יפה רב טעמים. ואני גם די מרוצה שניתלתי באילנות גבוהים

Ingredients

חומרים ל26 לביביות צהובות מקסימות
 2 כרוביות קטנות
 1 בצל סגול קטן
 3 כפות פטרוזליה קצוצה
 3 ביצים אורגניות גדולות
 1 כוס קמח שקדים
 שמן זית לטיגון
תבלינים
 כפית כמון
 כפית וחצי כורכום
 רבע כפית קינמון
 מעט פלפל שחור
 חצי כפית מלח אטלנטי

Directions

הכנת הכרובית
1

זו פשוט הכרובית של איל שני
כדאי להשאיר את העלים החיצונים הם תורמים לשלל המרקמים
מלטפת את הראש הלבן בשמן זית, מפזרת מעט מלח
לתנור לחצי שעה עד 40 דקות בחום גבוהה על טורבו
מה שחשוב זה לשמור על כרובית יציבה מה שניקרא אל דנטה
כרובית מושי תפספס כאן משהו מעושר המרקמים

הכנת הבלילה
2

נותנת לכרובית להתקרר
טוחנת אותה בפולסים במג'ימיקס
יוצאת תערובת פרורית רבת מרקמים ועשירה

3

קוצצת פטרוזליה ובצל סגול או שלוט ומוסיפה לתערובת

4

תבלינים
כמון וכורכום זה די טבעי יחד, הזוית של הקינמון מזכירה במשהו רס אל חנות, זה נותן
את הטוויסט
כדאי לא להגזים עם הקינמון, רק זוית טעם שנידמה לי שהיא שמיצרת את ההתמכרות
אז בקערית קטנה מערבבת את התבלינים ומוסיפה אותם לתערובת הכרובית

5

בצד טורפת שלוש ביצים וכוס קמח שקדים
מוסיפה לכרובית
עכשיו יש תערובת ריחנית צהובה וטעימה מאוד

6

בחרתי לטגן
על אש קטנה במעט שמן זית, שלוש ארבע דקות ואז מהצד השני עוד כשלוש דקות
לביבות לא גדולות מדי, מניחה כף גדושה ומשטחת אותה
את המוכנות מעבירה לנייר סופג

7

זה מושלם כן, ממכר יפה רב טעמים. ואני גם די מרוצה שניתלתי באילנות גבוהים

לביבות כרובית כמון וכורכום חופשיות מדגנים וגלוטן
מתאים ל: AIP Reintro, Low Carb, Paleo
שרימפס טרי באמולסיה של חמאת לימון ושום

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד באותו ענין: לביבה אחת ליום

לביבות תפוחי אדמה צ'יפסיות לא גלוטן

לביבות תפוחי אדמה צ'יפסיות לא גלוטן

לביביות קריספיות פרואות עם קצוות קרנצ'ים. הרגילות והפשוטות! הם הכי טעימות. בונוס של חנוכה. ללא גלוטן וכן הן מטוגנות בשמן זית. כמה נקודות לדייק עוד קצת את הלביבה

לביבות ירוקות עם מנגולד ובצל

לביבות ירוקות עם מנגולד ובצל

הרעיון של לביבות ירוקות ממנגולד ובצל אלו הוא היכולת של פיסת העלה להחזיק את המבנה, העלה קריספי, החלקים המעובים של העלה עוברים ריכוך וקירמול וחוזרים לעלהים ומתאחדים בעזרת מעט קמח מאפונה אורז קוקוס