טארט שוקולד תפוז חופשיה מדגנים וגלוטן

לביבות כרובית וכורכום AIP חופשיות מדגנים וגלוטן

22/11/2021

הומאז' ללביביות של אוטולנגי מהעשור הקודם. טעימות בטרוף וממכרות בזכות שילוב התבלינים המיוחד שלהן. בגירסה המותאמת לפרוטוקול האוטואימיוני. החלפתי את הכרובית השלוקה במים בכרובית שלימה אפויה. טוב זה מושלם, כן!

Prep Time30 minsCook Time30 mins

חומרים ל26 לביביות צהובות מקסימות
 2 כרוביות קטנות
 1 בצל סגול קטן
 3 כפות פטרוזליה קצוצה
 250 גרם עוף טחון
 שמן זית לטיגון
תבלינים
 כפית וחצי כורכום
 רבע כפית קינמון
 חצי כפית מלח אטלנטי

הכנת הכרובית
1

זו פשוט הכרובית של איל שני
כדאי להשאיר את העלים החיצונים הם תורמים לשלל המרקמים
מלטפת את הראש הלבן בשמן זית, מפזרת מעט מלח
לתנור לחצי שעה עד 40 דקות בחום גבוהה על טורבו
מה שחשוב זה לשמור על כרובית יציבה מה שניקרא אל דנטה
כרובית מושי תפספס כאן משהו מעושר המרקמים

הכנת הבלילה
2

נותנת לכרובית להתקרר
טוחנת אותה בפולסים במג'ימיקס
יוצאת תערובת פרורית רבת מרקמים ועשירה

3

קוצצת פטרוזליה ובצל סגול או שלוט ומוסיפה לתערובת

4

תבלינים
במתכון המקורי יש גם כמון, זה לא בשלב האלמינציה. מי שהחזירה שתוסיף, מי שלא זה גם טוב, הקינמון והכורכום עושים הרבה, להמליח בנדיבות
בקערית קטנה מערבבת את התבלינים ומוסיפה אותם לתערובת הכרובית

5

לשה פנימה את העוף
התערובת חייבת להיות קרה אחרת העוף שניקרש מהר מאוד יקרש ותצא תערובת גרגירית שלא תתגבש ללביבה

6

אפיה
תבנית , נייר אפיה משומן ולביביות
לתנור ל20 דקות, בחצי הדרך הופכת

7

זה מושלם כן, ממכר יפה רב טעמים. ואני גם די מרוצה שניתלתי באילנות גבוהים

Ingredients

חומרים ל26 לביביות צהובות מקסימות
 2 כרוביות קטנות
 1 בצל סגול קטן
 3 כפות פטרוזליה קצוצה
 250 גרם עוף טחון
 שמן זית לטיגון
תבלינים
 כפית וחצי כורכום
 רבע כפית קינמון
 חצי כפית מלח אטלנטי

Directions

הכנת הכרובית
1

זו פשוט הכרובית של איל שני
כדאי להשאיר את העלים החיצונים הם תורמים לשלל המרקמים
מלטפת את הראש הלבן בשמן זית, מפזרת מעט מלח
לתנור לחצי שעה עד 40 דקות בחום גבוהה על טורבו
מה שחשוב זה לשמור על כרובית יציבה מה שניקרא אל דנטה
כרובית מושי תפספס כאן משהו מעושר המרקמים

הכנת הבלילה
2

נותנת לכרובית להתקרר
טוחנת אותה בפולסים במג'ימיקס
יוצאת תערובת פרורית רבת מרקמים ועשירה

3

קוצצת פטרוזליה ובצל סגול או שלוט ומוסיפה לתערובת

4

תבלינים
במתכון המקורי יש גם כמון, זה לא בשלב האלמינציה. מי שהחזירה שתוסיף, מי שלא זה גם טוב, הקינמון והכורכום עושים הרבה, להמליח בנדיבות
בקערית קטנה מערבבת את התבלינים ומוסיפה אותם לתערובת הכרובית

5

לשה פנימה את העוף
התערובת חייבת להיות קרה אחרת העוף שניקרש מהר מאוד יקרש ותצא תערובת גרגירית שלא תתגבש ללביבה

6

אפיה
תבנית , נייר אפיה משומן ולביביות
לתנור ל20 דקות, בחצי הדרך הופכת

7

זה מושלם כן, ממכר יפה רב טעמים. ואני גם די מרוצה שניתלתי באילנות גבוהים

לביביות כרובית וכורכום AIP חופשיות מדגנים וגלוטן
שרימפס טרי באמולסיה של חמאת לימון ושום

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד באותו ענין: לביבה אחת ליום

לביבות תפוחי אדמה צ'יפסיות לא גלוטן

לביבות תפוחי אדמה צ'יפסיות לא גלוטן

לביביות קריספיות פרואות עם קצוות קרנצ'ים. הרגילות והפשוטות! הם הכי טעימות. בונוס של חנוכה. ללא גלוטן וכן הן מטוגנות בשמן זית. כמה נקודות לדייק עוד קצת את הלביבה

לביבות ירוקות עם מנגולד ובצל

לביבות ירוקות עם מנגולד ובצל

הרעיון של לביבות ירוקות ממנגולד ובצל אלו הוא היכולת של פיסת העלה להחזיק את המבנה, העלה קריספי, החלקים המעובים של העלה עוברים ריכוך וקירמול וחוזרים לעלהים ומתאחדים בעזרת מעט קמח מאפונה אורז קוקוס