לביבות כרובית וכורכום פליאו אוטאימוני חופשיות מדגנים וגלוטן

הומאז' ללביביות של אוטולנגי מהעשור הקודם. טעימות בטרוף וממכרות בזכות שילוב התבלינים המיוחד שלהן. בגירסה המותאמת לפרוטוקול האוטואימיוני. החלפתי את הכרובית השלוקה במים בכרובית שלימה אפויה. טוב זה מושלם, כן!

גירסה נוספת ללביביות האלו לביבות כרובית כמון וכורכום שמתאימות למי שאוכלת ביצים ושקדים

 

ככה עושה

לביביות כרובית וכורכוםפליאו אוטואימוני חופשיות מדגנים וגלוטן

הכנות30 minutes
זמן בישול אפיה30 minutes
מנות20 לביבות
חופשי מאלרגנים
nutfree
egg free
glutenfree

מרכיבים

חומרים ל26 לביביות צהובות מקסימות

  • 2 כרוביות קטנות
  • 1 בצל סגול קטן
  • 3 כפות פטרוזליה קצוצה
  • 250 גרם עוף טחון
  • שמן זית לטיגון

תבלינים

  • כפית וחצי כורכום
  • רבע כפית קינמון
  • חצי כפית מלח אטלנטי

הכנות

הכנת הכרובית

  • זו פשוט הכרובית של איל שני
    כדאי להשאיר את העלים החיצונים הם תורמים לשלל המרקמים. מלטפת את הראש הלבן בשמן זית, מפזרת מעט מלח
    לתנור לחצי שעה עד 40 דקות בחום גבוהה על טורבו
    מה שחשוב זה לשמור על כרובית יציבה מה שניקרא אל דנטה
    כרובית מושי תפספס כאן משהו מעושר המרקמים

הכנת הבלילה

  • נותנת לכרובית להתקרר
    טוחנת אותה בפולסים במג'ימיקס
    יוצאת תערובת פרורית רבת מרקמים ועשירה
  • קוצצת פטרוזליה ובצל סגול או שלוט ומוסיפה לתערובת
  • תבלינים
    במתכון המקורי יש גם כמון, זה לא בשלב האלמינציה. מי שהחזירה שתוסיף, מי שלא זה גם טוב, הקינמון והכורכום עושים הרבה, להמליח בנדיבות
    בקערית קטנה מערבבת את התבלינים ומוסיפה אותם לתערובת הכרובית
  • לשה פנימה את העוף
    התערובת חייבת להיות קרה אחרת העוף שניקרש מהר מאוד יקרש ותצא תערובת גרגירית שלא תתגבש ללביבה
  • אפיה
    תבנית , נייר אפיה משומן ולביביות לתנור ל20 דקות, בחצי הדרך הופכת
  • זה מושלם כן, ממכר יפה רב טעמים. ואני גם די מרוצה שניתלתי באילנות גבוהים
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineפליאו . פליאו אוטואימוני

סדנת התססה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י קוראני לבן

עד 6 משתתפים במטבח ביתי

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן