לביבות כרובית וכורכום AIP חופשיות מדגנים וגלוטן

| 22/11/2021

הומאז' ללביביות של אוטולנגי מהעשור הקודם. טעימות בטרוף וממכרות בזכות שילוב התבלינים המיוחד שלהן. בגירסה המותאמת לפרוטוקול האוטואימיוני. החלפתי את הכרובית השלוקה במים בכרובית שלימה אפויה. טוב זה מושלם, כן!

גירסה נוספת ללביביות האלו לביבות כרובית כמון וכורכום שמתאימות למי שאוכלת ביצים ושקדים

כמותזמן הכנה
26 לביבות 60 דקות

חומרים ל26 לביביות צהובות מקסימות
 2 כרוביות קטנות
 1 בצל סגול קטן
 3 כפות פטרוזליה קצוצה
 250 גרם עוף טחון
 שמן זית לטיגון
תבלינים
 כפית וחצי כורכום
 רבע כפית קינמון
 חצי כפית מלח אטלנטי

הכנת הכרובית
1

זו פשוט הכרובית של איל שני
כדאי להשאיר את העלים החיצונים הם תורמים לשלל המרקמים
מלטפת את הראש הלבן בשמן זית, מפזרת מעט מלח
לתנור לחצי שעה עד 40 דקות בחום גבוהה על טורבו
מה שחשוב זה לשמור על כרובית יציבה מה שניקרא אל דנטה
כרובית מושי תפספס כאן משהו מעושר המרקמים

הכנת הבלילה
2

נותנת לכרובית להתקרר
טוחנת אותה בפולסים במג'ימיקס
יוצאת תערובת פרורית רבת מרקמים ועשירה

3

קוצצת פטרוזליה ובצל סגול או שלוט ומוסיפה לתערובת

4

תבלינים
במתכון המקורי יש גם כמון, זה לא בשלב האלמינציה. מי שהחזירה שתוסיף, מי שלא זה גם טוב, הקינמון והכורכום עושים הרבה, להמליח בנדיבות
בקערית קטנה מערבבת את התבלינים ומוסיפה אותם לתערובת הכרובית

5

לשה פנימה את העוף
התערובת חייבת להיות קרה אחרת העוף שניקרש מהר מאוד יקרש ותצא תערובת גרגירית שלא תתגבש ללביבה

6

אפיה
תבנית , נייר אפיה משומן ולביביות
לתנור ל20 דקות, בחצי הדרך הופכת

7

זה מושלם כן, ממכר יפה רב טעמים. ואני גם די מרוצה שניתלתי באילנות גבוהים

Ingredients

חומרים ל26 לביביות צהובות מקסימות
 2 כרוביות קטנות
 1 בצל סגול קטן
 3 כפות פטרוזליה קצוצה
 250 גרם עוף טחון
 שמן זית לטיגון
תבלינים
 כפית וחצי כורכום
 רבע כפית קינמון
 חצי כפית מלח אטלנטי

Directions

הכנת הכרובית
1

זו פשוט הכרובית של איל שני
כדאי להשאיר את העלים החיצונים הם תורמים לשלל המרקמים
מלטפת את הראש הלבן בשמן זית, מפזרת מעט מלח
לתנור לחצי שעה עד 40 דקות בחום גבוהה על טורבו
מה שחשוב זה לשמור על כרובית יציבה מה שניקרא אל דנטה
כרובית מושי תפספס כאן משהו מעושר המרקמים

הכנת הבלילה
2

נותנת לכרובית להתקרר
טוחנת אותה בפולסים במג'ימיקס
יוצאת תערובת פרורית רבת מרקמים ועשירה

3

קוצצת פטרוזליה ובצל סגול או שלוט ומוסיפה לתערובת

4

תבלינים
במתכון המקורי יש גם כמון, זה לא בשלב האלמינציה. מי שהחזירה שתוסיף, מי שלא זה גם טוב, הקינמון והכורכום עושים הרבה, להמליח בנדיבות
בקערית קטנה מערבבת את התבלינים ומוסיפה אותם לתערובת הכרובית

5

לשה פנימה את העוף
התערובת חייבת להיות קרה אחרת העוף שניקרש מהר מאוד יקרש ותצא תערובת גרגירית שלא תתגבש ללביבה

6

אפיה
תבנית , נייר אפיה משומן ולביביות
לתנור ל20 דקות, בחצי הדרך הופכת

7

זה מושלם כן, ממכר יפה רב טעמים. ואני גם די מרוצה שניתלתי באילנות גבוהים

לביביות כרובית וכורכום AIP חופשיות מדגנים וגלוטן

הכנתן, תיגו אותי באינסטגרם מבטיחה לשתף dearaya@

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

עלי מלפוף מותססים במילוי בשר בלי אורז

עלי מלפוף מותססים במילוי בשר בלי אורז

כרוב אוהב חמוץ, רציתי חמוץ מובנה שנוצר מתסיסה לקטית. התססתי עלי מלפוף. שבועים תסיסה הניבו טעם חמוץ חזק. מילוי של בשר ובצל בלי אורז. בינגו. חמוץ, מאוזן, קטוגני

סלט ביצים וכרובית

סלט ביצים וכרובית

מזכיר סלט תפוחי אדמה, באיכות המלווה שלו. יש בו ביצים וכרובית תיבול של בלסמי לבן, וגוון של פטרוזליה ובצל. הוא בן לוויה מעולה עם טעמים עמוקים ומספקים שלא משתלטים

פלאפל ברוקולי ירוק

פלאפל ברוקולי ירוק

הטעם הוא של פלאפל וגם הצבע החי הירוק, פלאפל ירוק יש עליו. אין כאן חומוס, גם לא מונבט. יש הרבה ברוקולי וכוסברה ותבלינים של פלאפל שיוצרים את הטעם המזוהה. פלאפל פליאו אפילו קטוגני