לביבות זוקיני שום שמיר חופשיות מגלוטן ודגנים
לביביה אחת ליום: שילוב של שום שמיר עובד טוב. יחד עם זוקיני שנותן מנשא לטעמים. לביבה פשוטה קלה להכנה חופשיה מגלוטן ודגנים, יציבה וממכרת.
מתחילה בגרוד הזוקיני עם הקליפה בחורים הגסים של הפומפיה
קוצצת את השמיר, די גס כשי שהטעם יהיה ברור
קוצצת דק דק את השום, על פומפיה בחורים הדקים
מערבבת את הירקות ומוסיפה להם מלח שיעזור להגיר את הנוזלים
מעבירה למסננת ומתחת קערה שתאסוף את הנוזלים
אפשר גם פשוט לחכות כמה דקות שהמלח יעבוד ולסחוט את התערובת
לתערובת היבשה מוסיפה שתי כפות גדושות של קמח שקדים וביצה אורגנית גדולה
מחממת שמן זית במחבת טפלון
הטיגון הוא על חום נמוך כחמש דקות מכל כיוון
הולך מושלם עם טחינה
Ingredients
Directions
מתחילה בגרוד הזוקיני עם הקליפה בחורים הגסים של הפומפיה
קוצצת את השמיר, די גס כשי שהטעם יהיה ברור
קוצצת דק דק את השום, על פומפיה בחורים הדקים
מערבבת את הירקות ומוסיפה להם מלח שיעזור להגיר את הנוזלים
מעבירה למסננת ומתחת קערה שתאסוף את הנוזלים
אפשר גם פשוט לחכות כמה דקות שהמלח יעבוד ולסחוט את התערובת
לתערובת היבשה מוסיפה שתי כפות גדושות של קמח שקדים וביצה אורגנית גדולה
מחממת שמן זית במחבת טפלון
הטיגון הוא על חום נמוך כחמש דקות מכל כיוון
הולך מושלם עם טחינה
קישורים – עוד לביבות ירקות
הכנתן, תיגו אותי באינסטגרם מבטיחה לשתף dearaya@

לביבות בטטה ותפוח עץ טבעוניות חופשיות מדגנים וגלוטן
לביבות מבטטה מגורדת על פומפיה עם חיזוק של תפוח ומייפל. התפוח ממתיק ומאוורר את הלביבה. את הלביבות כדאי לטגן בשמן זית. הן טבעוניות ללא גלוטן קלות ומושלמות

לביבות תפוחי אדמה צ'יפסיות לא גלוטן
לביביות קריספיות פראיות עם קצוות קרנצ'ים. הרגילות והפשוטות! הם הכי טעימות. בונוס של חנוכה. ללא גלוטן וכן הן מטוגנות בשמן זית. כמה נקודות לדייק עוד קצת את הלביבה

לביבות ירוקות עם מנגולד ובצל
הרעיון של לביבות ירוקות ממנגולד ובצל אלו הוא היכולת של פיסת העלה להחזיק את המבנה, העלה קריספי, החלקים המעובים של העלה עוברים ריכוך וקירמול וחוזרים לעלהים ומתאחדים בעזרת מעט קמח מאפונה אורז קוקוס

לביבות בטטה או איך ליבש לשורש את הצורה
אלו לביביות שמעציות את הטעם הטבעי של הבטטה בתוספת טעמי אוממי מתוקים מרוטב קוקנט אמינו שדומה לסויה. קצת מלח לאזן וזהו. מנשא מושלם לאבוקדו וסלמון
0 תגובות