לביבות זוקיני שום שמיר חופשיות מגלוטן ודגנים

לביביה אחת ליום: שילוב של שום שמיר עובד טוב. יחד עם זוקיני שנותן מנשא לטעמים.

לביבה פשוטה קלה להכנה חופשיה מגלוטן ודגנים, יציבה וממכרת.

מתאימה גם לתזונה דלת פחמימות וקטוגנית

לביביות-זוקיני-שמיר

ככה עושה

לביבות זוקיני שום שמיר חופשיות מגלוטן ודגנים

הכנות15 minutes
זמן בישול אפיה15 minutes
מנות8 לביבות
חופשי מאלרגנים
glutenfree

מרכיבים

חומרים לשמונה לביביות

  • 2 זוקיני בינוני גדול
  • חצי (או יותר) צרור שמיר
  • 2 שיני שום
  • חצי כפית מלח אטלנטי
  • 2 כפות קמח שקדים
  • 1 ביצה אורגנית גדולה

הכנות

הכנות

  • מתחילה בגרוד הזוקיני עם הקליפה בחורים הגסים של הפומפיה
    קוצצת את השמיר, די גס כדי שהטעם יהיה ברור
    קוצצת דק דק את השום, על פומפיה בחורים הדקים
  • מערבבת את הירקות ומוסיפה להם מלח שיעזור להגיר את הנוזלים
    מעבירה למסננת ומתחת קערה שתאסוף את הנוזלים
    אפשר גם פשוט לחכות כמה דקות שהמלח יעבוד ולסחוט את התערובת
  • לתערובת היבשה מוסיפה שתי כפות גדושות של קמח שקדים וביצה אורגנית גדולה
  • מחממת שמן זית במחבת טפלון
    הטיגון הוא על חום נמוך כחמש דקות מכל כיוון
  • הולך מושלם עם טחינה
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineדל פחממה . פליאו . קיטו

סדנת התססה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י קוראני לבן

עד 6 משתתפים במטבח ביתי

5 from 1 vote (1 rating without comment)

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן