לביבות סלמון קלילות

טעמים פשוטים ונעימים שהולכים נהדר עם סלט ואבוקדו. לביבות שכיף להכין מהן כמות ולהקפיא לארוחה נוסעת

הכנות10 minsזמן בישול10 mins

 300 גרם סלמון טרי ללא עור
 1 בטטה קטנה מבושלת
 שליש צרור עלי כוסברה
 5 גבעולי בצל ירוק
 1 אצבע ג'ינגר
 כף קמח קוקוס
 כף קוקנט אמינו
 רבע כפית מלח

1

כעשר לביבות
קולפת וחותכת גדול בטטה כתומה בינונית, מכניסה לסיר מכסה במים ומבשלת כרבע שעה עד לריכוך. מוציאה ומועכת במזלג
במעבד מזון עם להב ברזל, את הדג טרי חתוך לפיסות גדולות, את הכוסברה והבצל הירוק חתוכות גס, את הג'ינגר המגורד. סוגרת ומפעילה בכמה פולסים בודדים. בעדינות כדי שישארו קוביות קטנות של סלמון, יתרום לטקסטורה כיפית
בפעם הראשונה אפשר להכניס את הכוסברה והבצל הירוק ולעבד עד שקצוץ לטעמכן ורק אז להוסיף את הסלמון ולהוסיף כמה פולסים בודדים, זה יתן מרווח ביטחון כדי לשמור על הטקסטורה
מוציאה לכערה ומוסיפה את הבטטה קמח קוקוס מלח וקוקנט אמיני, אם אין אפשר מעט מיפל ויותר מלח במקום
מערבבת טוב את העיסה ומניחה במקרר לחצי שעה
מוציאה ובידים רטובות יוצרת קציצות רכות. מדי פעם מרטיבה שוב את הידים
אפשר לטגן בשמן זית על אש בינונית, או לאפות על נייר אפיה משומן כעשרים דקות

חומרים

 300 גרם סלמון טרי ללא עור
 1 בטטה קטנה מבושלת
 שליש צרור עלי כוסברה
 5 גבעולי בצל ירוק
 1 אצבע ג'ינגר
 כף קמח קוקוס
 כף קוקנט אמינו
 רבע כפית מלח

אופן ההכנה

1

כעשר לביבות
קולפת וחותכת גדול בטטה כתומה בינונית, מכניסה לסיר מכסה במים ומבשלת כרבע שעה עד לריכוך. מוציאה ומועכת במזלג
במעבד מזון עם להב ברזל, את הדג טרי חתוך לפיסות גדולות, את הכוסברה והבצל הירוק חתוכות גס, את הג'ינגר המגורד. סוגרת ומפעילה בכמה פולסים בודדים. בעדינות כדי שישארו קוביות קטנות של סלמון, יתרום לטקסטורה כיפית
בפעם הראשונה אפשר להכניס את הכוסברה והבצל הירוק ולעבד עד שקצוץ לטעמכן ורק אז להוסיף את הסלמון ולהוסיף כמה פולסים בודדים, זה יתן מרווח ביטחון כדי לשמור על הטקסטורה
מוציאה לכערה ומוסיפה את הבטטה קמח קוקוס מלח וקוקנט אמיני, אם אין אפשר מעט מיפל ויותר מלח במקום
מערבבת טוב את העיסה ומניחה במקרר לחצי שעה
מוציאה ובידים רטובות יוצרת קציצות רכות. מדי פעם מרטיבה שוב את הידים
אפשר לטגן בשמן זית על אש בינונית, או לאפות על נייר אפיה משומן כעשרים דקות

לביבות סלמון קלילות
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

לביבות סלמון קלילות

טעמים פשוטים ונעימים שהולכים נהדר עם סלט ואבוקדו. לביבות שכיף להכין מהן כמות ולהקפיא לארוחה נוסעת

הכנות10 minsזמן בישול10 mins

 300 גרם סלמון טרי ללא עור
 1 בטטה קטנה מבושלת
 שליש צרור עלי כוסברה
 5 גבעולי בצל ירוק
 1 אצבע ג'ינגר
 כף קמח קוקוס
 כף קוקנט אמינו
 רבע כפית מלח

1

כעשר לביבות
קולפת וחותכת גדול בטטה כתומה בינונית, מכניסה לסיר מכסה במים ומבשלת כרבע שעה עד לריכוך. מוציאה ומועכת במזלג
במעבד מזון עם להב ברזל, את הדג טרי חתוך לפיסות גדולות, את הכוסברה והבצל הירוק חתוכות גס, את הג'ינגר המגורד. סוגרת ומפעילה בכמה פולסים בודדים. בעדינות כדי שישארו קוביות קטנות של סלמון, יתרום לטקסטורה כיפית
בפעם הראשונה אפשר להכניס את הכוסברה והבצל הירוק ולעבד עד שקצוץ לטעמכן ורק אז להוסיף את הסלמון ולהוסיף כמה פולסים בודדים, זה יתן מרווח ביטחון כדי לשמור על הטקסטורה
מוציאה לכערה ומוסיפה את הבטטה קמח קוקוס מלח וקוקנט אמיני, אם אין אפשר מעט מיפל ויותר מלח במקום
מערבבת טוב את העיסה ומניחה במקרר לחצי שעה
מוציאה ובידים רטובות יוצרת קציצות רכות. מדי פעם מרטיבה שוב את הידים
אפשר לטגן בשמן זית על אש בינונית, או לאפות על נייר אפיה משומן כעשרים דקות

חומרים

 300 גרם סלמון טרי ללא עור
 1 בטטה קטנה מבושלת
 שליש צרור עלי כוסברה
 5 גבעולי בצל ירוק
 1 אצבע ג'ינגר
 כף קמח קוקוס
 כף קוקנט אמינו
 רבע כפית מלח

אופן ההכנה

1

כעשר לביבות
קולפת וחותכת גדול בטטה כתומה בינונית, מכניסה לסיר מכסה במים ומבשלת כרבע שעה עד לריכוך. מוציאה ומועכת במזלג
במעבד מזון עם להב ברזל, את הדג טרי חתוך לפיסות גדולות, את הכוסברה והבצל הירוק חתוכות גס, את הג'ינגר המגורד. סוגרת ומפעילה בכמה פולסים בודדים. בעדינות כדי שישארו קוביות קטנות של סלמון, יתרום לטקסטורה כיפית
בפעם הראשונה אפשר להכניס את הכוסברה והבצל הירוק ולעבד עד שקצוץ לטעמכן ורק אז להוסיף את הסלמון ולהוסיף כמה פולסים בודדים, זה יתן מרווח ביטחון כדי לשמור על הטקסטורה
מוציאה לכערה ומוסיפה את הבטטה קמח קוקוס מלח וקוקנט אמיני, אם אין אפשר מעט מיפל ויותר מלח במקום
מערבבת טוב את העיסה ומניחה במקרר לחצי שעה
מוציאה ובידים רטובות יוצרת קציצות רכות. מדי פעם מרטיבה שוב את הידים
אפשר לטגן בשמן זית על אש בינונית, או לאפות על נייר אפיה משומן כעשרים דקות

לביבות סלמון קלילות
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
פטאייר

פטאייר

מאפה פלסטינאי במקור ממולא בתרד עלי בר וסומק. גירסה פרוטוקולית בעזרת קמח הקסאווה

דיסת כמו שיבולת שועל

דיסת כמו שיבולת שועל

קערית של דיסת קוואקר עם תפוחים, יש לה מרקם שלא דומה לגרבר ומתיקות מדויקת שאין כמוהה לבוקר קריר. בהעדר קוואקר הינה אופציה מצוינת שבה המרקם של דלעת הספגטי מיצר טקסטורה משכנעת

מליטות קטנות מטוגנות

מליטות קטנות מטוגנות

דגים קטנים זו בחירה מעולה, עוד לא התצברו בגופם מתכות כבדות, הם זולים ופשוטים להכנה. המליטות הקטנות טעימות במיוחד

פלמידה לבנה כבושה

פלמידה לבנה כבושה

נתחים עבים של דג מאוד טרי, כבושים קלות עם גוון של תפוז וזעתר כי זו העונה

נאגטס אינסייד אאוט

נאגטס אינסייד אאוט

בהעדר ביצים משהו צריך לקשור את הירקות כדי ליצור מנשא ראוי למילוי. הינה אופציה ללאפה שהיא לגמרי מתאימה לשלבים הראשונים טעימה כמו נאגטס ומכילה מה שבא

חלב שקדים

חלב שקדים

חלב שקדים יש בו משהו טהור שמזכיר לי חלב אם. נקי דליל ומתקתק. ממש יותר בריא מחלב צמחי בקרטון. קל מאוד להכין

לחמא בעג’ין

לחמא בעג’ין

בצק ובשר זה אחד השילובים, ביס מושלם לשבת בבוקר שיש זמן. מתאים לשלבים מתקדמים של הפרוטוקול

פורל במעטפה

פורל במעטפה

פורל גדל בנחל הדן, גידול מקומי איכותי, ערכים טובים של אומגה שלוש. קל למצוא אותו בשווקים, אחת הבחירות הבטוחות לדג איכותי ללא מתכות רעילות ואנטיביוטיקות. שיטת ההכנה במעטפה תתאים לעוד דגים במשקל של כחצי קילו

שניצל אינטיאס

שניצל אינטיאס

העינין הוא הציפוי, את פרורי הלחם מחליפה בקמח שקדים עם קצת קמח קוקוס ושומשום, יוצא מעולה. הציפוי מתאים גם לעוף או כל דג אחר

פיצה מרינרה

פיצה מרינרה

תבנית תנור עם פיצה בבוקר גשום של יום שישי. מרינרה היא פיצה מסורתית ללא גבינה, הבסיס מכרובית הרוטב מפסטו והטופינג מהים. מספק.

סלט ניסואז

סלט ניסואז

דגים קטנים אפשר למצוא כל השנה, הם לא חשודים כנושאי מתכות רעילות, צריך רק לשכנע את מוכר הדגים לפלט אותם עבורכן

קציצות דג

קציצות דג

קציצות מאוד קלות ירוקות ולימוניות
מוסר ים נותן תמורה טובה לדג נטו וטעם ימי עדין

נקניקיות בוקר איטלקיות

נקניקיות בוקר איטלקיות

הן קטנות מלאות טעם ועסיסיות, חיות במקפיא ומופשרות ברגע. קוראים להן נקניקיות בוקר אבל הן ניראות כמו קציצות קטנות. והן נהדרות. במקור הן מירך חזיר, אפשר גם להשתמש בהודו

דג במלח

דג במלח

אחת הדרכים הכי מדויקות להנות מטריות של דג ים שלם. במליחות מדויקת

חביתת עשבים ירוקים

חביתת עשבים ירוקים

גירסה לחביתת הירק הפרסית, שמוכרת בשם קוקו סבזי, המון המון עלים ירוקים כהים על הבוקר

מחבת בוקר

מחבת בוקר

ארוחה ורסטילית, תמיד אותו מחבת ברזל כבד, המרכיבים בפנים משתנים לפי מה שיש. בהשראת הפרוטוקול של טרי וואלס

מאפיין דלעת

מאפיין דלעת

בשלבים הראשונים שעדין קשה לוותר לגמרי על מאפים, יש הפתעות קטנות כמו המאפיין הזה, שהולך מעולה כארוחת בוקר מפנקת, או פינוק של אחר הצהרים

שייק ירוק

שייק ירוק

שייק ירוק מלא בויטמין סי, מבוסס על קוקטייל אדרנל מפרוטוקול המינרלים של מורלי

שייק פירות אדומים

שייק פירות אדומים

שייק שנותן בוסט אנרגיה נהדר לשעות אחר הצהרים, מבוסס על קוקטייל אדרנל מפרוטוקול המינרלים של מורלי

פיש אנד ציפ’ס

פיש אנד ציפ’ס

מאוד התחשק לי פיסות דג לבן קריספיות ופחממה מטוגנת ליד. אתגר להצליח ליצר תחושה דומה בלי טיגון עמוק ובלי פרורי לחם. הינה הניסיון שלי. מאוד מספק. חיבים מחבת ברזל כבדה ליצר מספיק חום לקראסט

פלמידה צרובה וסלט מים

פלמידה צרובה וסלט מים

גספצ’ו ודג נשמע די הגיוני סך הכל, די דומה ומאוד מכאן, הרבה רוטב דליל ומיץ מעגבניות שמתחבר בקלות לבשר הקל של הדג. מפתיע כמה שזה טעים. אני על עגבניות לא מוותרת

בן גוריון

בן גוריון

בן גוריון קוראים לו. דג ים פראי. מתרגשת לפגוש אותו, הוא מאוד מאוד טעים בשלמותו

סביצ’ה מטרחון וקלמנטינה

סביצ’ה מטרחון וקלמנטינה

טרחון הוא דג ים נהדר לסביצ’ה. הבשר שלו מספיק קשה כדי לשמור על הכבישה למספיק שעות. והטעמים הם מהים בלי לצעוק את זה

אנצ’ובי בכבישה ביתית

אנצ’ובי בכבישה ביתית

דגי ים קטנים יש להם ערכים מאוד גבוהים, קל לכבוש אותם. אנצובי, סרדינים, בננות, ג’רבידות, סקומברי-מקרל. כולם מצוינים

$