לביבות סלמון בטטה

טעמים פשוטים ונעימים שהולכים נהדר עם סלט ואבוקדו.

לביבות סלמון ובטטה, עם ג'ינגר קוקנט אמינו, כוסברה וקוקוס טעמים אסיתים.

מעולה לארוחת בוקר עם עלים ליד

לביבת סלמון ובטטה

ככה עושה

לביבות סלמון קלילות

הכנות10 minutes
זמן בישול אפיה התססה10 minutes
מנות8
חופשי מאלרגנים
egg free
רוטב סויה
glutenfree

מרכיבים

  • 300 גרם סלמון טרי ללא עור
  • 1 בטטה קטנה מבושלת
  • שליש צרור עלי כוסברה
  • 5 גבעולי בצל ירוק
  • 1 אצבע ג'ינגר
  • 1 כף קמח קוקוס
  • 1 כף קוקנט אמיניו
  • רבע כפית מלח

הכנות

  • לביבות סלמון בטטה
    קולפת וחותכת גדול בטטה כתומה בינונית, מכניסה לסיר מכסה במים ומבשלת כרבע שעה עד לריכוך. מוציאה ומועכת במזלג
  • מניחה במעבד מזון עם להב ברזל, את הכוסברה והבצל הירוק חתוכות גס, את הג'ינגר המגורד
    מפעילה בפולסים לקצוץ את העשבים
    פותחת ומכניסה את הדג הטרי חתוך לפיסות
    ממשיכה עם עוד כמה פולסים, בעדינות כדי לשמור על פיסות דג קטנות שישאירו טקסטורה כיפית
    בצד מועכת במזלג את הבטטה
  • מוציאה לקערה ומוסיפה את הבטטה, קמח קוקוס, מלח וקוקנט אמיני
    אם אין אפשר מעט מיפל ויותר מלח במקום
    מערבבת טוב את העיסה ומניחה במקרר לחצי שעה
  • מוציאה ובידים רטובות יוצרת קציצות רכות. מדי פעם מרטיבה שוב את הידים
    אפשר לטגן בשמן זית על אש בינונית, או לאפות על נייר אפיה משומן כעשרים דקות
    צלחת לביבות סלמון ובטטה
לביבות סלמון ובטטה מתכון
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineפליאו . פליאו אוטואימוני

התססות חורף סדנה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י לבן

סדנה מעשית במטבח ביתי

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן