לביבות סלמון ובטטה
טעמים פשוטים ונעימים שהולכים נהדר עם סלט ואבוקדו. לביבות סלמון ובטטה, עם ג'ינגר קוקנט אמינו, כוסברה וקוקוס טעמים אסיתים. מעולה לארוחת בוקר עם עלים ליד
לביביות סלמון אפשר לעשות גם עם קמח שקדים וביצה.
ולביביות בטטה אפשר לעשות כמעט בלי כלום בעזרת יבוש בתנור על מלח
קולפת וחותכת גדול בטטה כתומה בינונית, מכניסה לסיר מכסה במים ומבשלת כרבע שעה עד לריכוך. מוציאה ומועכת במזלג
מניחה במעבד מזון עם להב ברזל, את הכוסברה והבצל הירוק חתוכות גס, את הג'ינגר המגורד
מפעילה בפולסים לקצוץ את העשבים
פותחת ומכניסה את הדג הטרי חתוך לפיסות
ממשיכה עם עוד כמה פולסים, בעדינות כדי לשמור על פיסות דג קטנות שישאירו טקסטורה כיפית
בצד מועכת במזלג את הבטטה
מוציאה לקערה ומוסיפה את הבטטה, קמח קוקוס, מלח וקוקנט אמיני
אם אין אפשר מעט מיפל ויותר מלח במקום
מערבבת טוב את העיסה ומניחה במקרר לחצי שעה
מוציאה ובידים רטובות יוצרת קציצות רכות. מדי פעם מרטיבה שוב את הידים
אפשר לטגן בשמן זית על אש בינונית, או לאפות על נייר אפיה משומן כעשרים דקות
Ingredients
Directions
קולפת וחותכת גדול בטטה כתומה בינונית, מכניסה לסיר מכסה במים ומבשלת כרבע שעה עד לריכוך. מוציאה ומועכת במזלג
מניחה במעבד מזון עם להב ברזל, את הכוסברה והבצל הירוק חתוכות גס, את הג'ינגר המגורד
מפעילה בפולסים לקצוץ את העשבים
פותחת ומכניסה את הדג הטרי חתוך לפיסות
ממשיכה עם עוד כמה פולסים, בעדינות כדי לשמור על פיסות דג קטנות שישאירו טקסטורה כיפית
בצד מועכת במזלג את הבטטה
מוציאה לקערה ומוסיפה את הבטטה, קמח קוקוס, מלח וקוקנט אמיני
אם אין אפשר מעט מיפל ויותר מלח במקום
מערבבת טוב את העיסה ומניחה במקרר לחצי שעה
מוציאה ובידים רטובות יוצרת קציצות רכות. מדי פעם מרטיבה שוב את הידים
אפשר לטגן בשמן זית על אש בינונית, או לאפות על נייר אפיה משומן כעשרים דקות
הכנתן, תיגו אותי באינסטגרם מבטיחה לשתף dearaya@

מוקפץ חמוץ מתוק עם סלמון ואננס
בשני יש סלמון, ומה עושים איתו. הינה מנה לאמצע השבוע, קלה ומרעננת, האננס נוסטלגי מזכיר קצת אוכל סיני של פעם. חצי שעה של קיצוצים והקפצות. יכול להתאים לכל בני הבית עם אורז או אטריות. פרוטוקולי

סלט עלים עם טטאקי טונה אדומה וג'ינג'ר כבוש
טונה טריה מחירה בזהב, אם כבר יש כזו מגיע לנו למתוח אותה לסלט שלם. טטאקי טונה טריה צרובה בשומשום. סלט עלים ורוטב אסיתי, ג'ינג'ר כבוש בצד. אוכלות עם מקלות

פלאפל ברוקולי ירוק
הטעם הוא של פלאפל וגם הצבע החי הירוק, פלאפל ירוק יש עליו. אין כאן חומוס, גם לא מונבט. יש הרבה ברוקולי וכוסברה ותבלינים של פלאפל שיוצרים את הטעם המזוהה. פלאפל פליאו אפילו קטוגני

פאי דייגות כתום
שיכבה של ירקות ארומטים, קוביות של סלמון שמנמן ופירה דלורית טעים
שכבות של פאי שבתנור מתאחדות ליותר מסך החלקים. פאי כתום שכיף לישר
0 תגובות