לביבות סלמון ובטטה

13/01/2021

טעמים פשוטים ונעימים שהולכים נהדר עם סלט ואבוקדו. לביבות שכיף להכין מהן כמות ולהקפיא לארוחה נוסעת

כ 10 לביבות

Prep Time10 minsCook Time10 mins

 300 גרם סלמון טרי ללא עור
 1 בטטה קטנה מבושלת
 שליש צרור עלי כוסברה
 5 גבעולי בצל ירוק
 1 אצבע ג'ינגר
 כף קמח קוקוס
 כף קוקנט אמינו
 רבע כפית מלח

1

קולפת וחותכת גדול בטטה כתומה בינונית, מכניסה לסיר מכסה במים ומבשלת כרבע שעה עד לריכוך. מוציאה ומועכת במזלג

2

מניחה במעבד מזון עם להב ברזל, את הכוסברה והבצל הירוק חתוכות גס, את הג'ינגר המגורד
מפעילה בפולסים לקצוץ את העשבים
פותחת ומכניסה את הדג הטרי חתוך לפיסות
ממשיכה עם עוד כמה פולסים, בעדינות כדי לשמור על פיסות דג קטנות שישאירו טקסטורה כיפית

3

מוציאה לקערה ומוסיפה את הבטטה קמח קוקוס מלח וקוקנט אמיני, אם אין אפשר מעט מיפל ויותר מלח במקום
מערבבת טוב את העיסה ומניחה במקרר לחצי שעה

4

מוציאה ובידים רטובות יוצרת קציצות רכות. מדי פעם מרטיבה שוב את הידים
אפשר לטגן בשמן זית על אש בינונית, או לאפות על נייר אפיה משומן כעשרים דקות

Ingredients

 300 גרם סלמון טרי ללא עור
 1 בטטה קטנה מבושלת
 שליש צרור עלי כוסברה
 5 גבעולי בצל ירוק
 1 אצבע ג'ינגר
 כף קמח קוקוס
 כף קוקנט אמינו
 רבע כפית מלח

Directions

1

קולפת וחותכת גדול בטטה כתומה בינונית, מכניסה לסיר מכסה במים ומבשלת כרבע שעה עד לריכוך. מוציאה ומועכת במזלג

2

מניחה במעבד מזון עם להב ברזל, את הכוסברה והבצל הירוק חתוכות גס, את הג'ינגר המגורד
מפעילה בפולסים לקצוץ את העשבים
פותחת ומכניסה את הדג הטרי חתוך לפיסות
ממשיכה עם עוד כמה פולסים, בעדינות כדי לשמור על פיסות דג קטנות שישאירו טקסטורה כיפית

3

מוציאה לקערה ומוסיפה את הבטטה קמח קוקוס מלח וקוקנט אמיני, אם אין אפשר מעט מיפל ויותר מלח במקום
מערבבת טוב את העיסה ומניחה במקרר לחצי שעה

4

מוציאה ובידים רטובות יוצרת קציצות רכות. מדי פעם מרטיבה שוב את הידים
אפשר לטגן בשמן זית על אש בינונית, או לאפות על נייר אפיה משומן כעשרים דקות

לביבות סלמון קלילות

לביבות סלמון ובטטה

13/01/2021

טעמים פשוטים ונעימים שהולכים נהדר עם סלט ואבוקדו. לביבות שכיף להכין מהן כמות ולהקפיא לארוחה נוסעת

כ 10 לביבות

Prep Time10 minsCook Time10 mins

 300 גרם סלמון טרי ללא עור
 1 בטטה קטנה מבושלת
 שליש צרור עלי כוסברה
 5 גבעולי בצל ירוק
 1 אצבע ג'ינגר
 כף קמח קוקוס
 כף קוקנט אמינו
 רבע כפית מלח

1

קולפת וחותכת גדול בטטה כתומה בינונית, מכניסה לסיר מכסה במים ומבשלת כרבע שעה עד לריכוך. מוציאה ומועכת במזלג

2

מניחה במעבד מזון עם להב ברזל, את הכוסברה והבצל הירוק חתוכות גס, את הג'ינגר המגורד
מפעילה בפולסים לקצוץ את העשבים
פותחת ומכניסה את הדג הטרי חתוך לפיסות
ממשיכה עם עוד כמה פולסים, בעדינות כדי לשמור על פיסות דג קטנות שישאירו טקסטורה כיפית

3

מוציאה לקערה ומוסיפה את הבטטה קמח קוקוס מלח וקוקנט אמיני, אם אין אפשר מעט מיפל ויותר מלח במקום
מערבבת טוב את העיסה ומניחה במקרר לחצי שעה

4

מוציאה ובידים רטובות יוצרת קציצות רכות. מדי פעם מרטיבה שוב את הידים
אפשר לטגן בשמן זית על אש בינונית, או לאפות על נייר אפיה משומן כעשרים דקות

Ingredients

 300 גרם סלמון טרי ללא עור
 1 בטטה קטנה מבושלת
 שליש צרור עלי כוסברה
 5 גבעולי בצל ירוק
 1 אצבע ג'ינגר
 כף קמח קוקוס
 כף קוקנט אמינו
 רבע כפית מלח

Directions

1

קולפת וחותכת גדול בטטה כתומה בינונית, מכניסה לסיר מכסה במים ומבשלת כרבע שעה עד לריכוך. מוציאה ומועכת במזלג

2

מניחה במעבד מזון עם להב ברזל, את הכוסברה והבצל הירוק חתוכות גס, את הג'ינגר המגורד
מפעילה בפולסים לקצוץ את העשבים
פותחת ומכניסה את הדג הטרי חתוך לפיסות
ממשיכה עם עוד כמה פולסים, בעדינות כדי לשמור על פיסות דג קטנות שישאירו טקסטורה כיפית

3

מוציאה לקערה ומוסיפה את הבטטה קמח קוקוס מלח וקוקנט אמיני, אם אין אפשר מעט מיפל ויותר מלח במקום
מערבבת טוב את העיסה ומניחה במקרר לחצי שעה

4

מוציאה ובידים רטובות יוצרת קציצות רכות. מדי פעם מרטיבה שוב את הידים
אפשר לטגן בשמן זית על אש בינונית, או לאפות על נייר אפיה משומן כעשרים דקות

לביבות סלמון קלילות

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *