לביבות סלמון קלילות

טעמים פשוטים ונעימים שהולכים נהדר עם סלט ואבוקדו. לביבות שכיף להכין מהן כמות ולהקפיא לארוחה נוסעת

הכנות10 minsזמן בישול10 mins

 300 גרם סלמון טרי ללא עור
 1 בטטה קטנה מבושלת
 שליש צרור עלי כוסברה
 5 גבעולי בצל ירוק
 1 אצבע ג'ינגר
 כף קמח קוקוס
 כף קוקנט אמינו
 רבע כפית מלח

1

כעשר לביבות
קולפת וחותכת גדול בטטה כתומה בינונית, מכניסה לסיר מכסה במים ומבשלת כרבע שעה עד לריכוך. מוציאה ומועכת במזלג
במעבד מזון עם להב ברזל, את הדג טרי חתוך לפיסות גדולות, את הכוסברה והבצל הירוק חתוכות גס, את הג'ינגר המגורד. סוגרת ומפעילה בכמה פולסים בודדים. בעדינות כדי שישארו קוביות קטנות של סלמון, יתרום לטקסטורה כיפית
בפעם הראשונה אפשר להכניס את הכוסברה והבצל הירוק ולעבד עד שקצוץ לטעמכן ורק אז להוסיף את הסלמון ולהוסיף כמה פולסים בודדים, זה יתן מרווח ביטחון כדי לשמור על הטקסטורה
מוציאה לכערה ומוסיפה את הבטטה קמח קוקוס מלח וקוקנט אמיני, אם אין אפשר מעט מיפל ויותר מלח במקום
מערבבת טוב את העיסה ומניחה במקרר לחצי שעה
מוציאה ובידים רטובות יוצרת קציצות רכות. מדי פעם מרטיבה שוב את הידים
אפשר לטגן בשמן זית על אש בינונית, או לאפות על נייר אפיה משומן כעשרים דקות

Ingredients

 300 גרם סלמון טרי ללא עור
 1 בטטה קטנה מבושלת
 שליש צרור עלי כוסברה
 5 גבעולי בצל ירוק
 1 אצבע ג'ינגר
 כף קמח קוקוס
 כף קוקנט אמינו
 רבע כפית מלח

Directions

1

כעשר לביבות
קולפת וחותכת גדול בטטה כתומה בינונית, מכניסה לסיר מכסה במים ומבשלת כרבע שעה עד לריכוך. מוציאה ומועכת במזלג
במעבד מזון עם להב ברזל, את הדג טרי חתוך לפיסות גדולות, את הכוסברה והבצל הירוק חתוכות גס, את הג'ינגר המגורד. סוגרת ומפעילה בכמה פולסים בודדים. בעדינות כדי שישארו קוביות קטנות של סלמון, יתרום לטקסטורה כיפית
בפעם הראשונה אפשר להכניס את הכוסברה והבצל הירוק ולעבד עד שקצוץ לטעמכן ורק אז להוסיף את הסלמון ולהוסיף כמה פולסים בודדים, זה יתן מרווח ביטחון כדי לשמור על הטקסטורה
מוציאה לכערה ומוסיפה את הבטטה קמח קוקוס מלח וקוקנט אמיני, אם אין אפשר מעט מיפל ויותר מלח במקום
מערבבת טוב את העיסה ומניחה במקרר לחצי שעה
מוציאה ובידים רטובות יוצרת קציצות רכות. מדי פעם מרטיבה שוב את הידים
אפשר לטגן בשמן זית על אש בינונית, או לאפות על נייר אפיה משומן כעשרים דקות

לביבות סלמון קלילות
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

לביבות סלמון קלילות

טעמים פשוטים ונעימים שהולכים נהדר עם סלט ואבוקדו. לביבות שכיף להכין מהן כמות ולהקפיא לארוחה נוסעת

הכנות10 minsזמן בישול10 mins

 300 גרם סלמון טרי ללא עור
 1 בטטה קטנה מבושלת
 שליש צרור עלי כוסברה
 5 גבעולי בצל ירוק
 1 אצבע ג'ינגר
 כף קמח קוקוס
 כף קוקנט אמינו
 רבע כפית מלח

1

כעשר לביבות
קולפת וחותכת גדול בטטה כתומה בינונית, מכניסה לסיר מכסה במים ומבשלת כרבע שעה עד לריכוך. מוציאה ומועכת במזלג
במעבד מזון עם להב ברזל, את הדג טרי חתוך לפיסות גדולות, את הכוסברה והבצל הירוק חתוכות גס, את הג'ינגר המגורד. סוגרת ומפעילה בכמה פולסים בודדים. בעדינות כדי שישארו קוביות קטנות של סלמון, יתרום לטקסטורה כיפית
בפעם הראשונה אפשר להכניס את הכוסברה והבצל הירוק ולעבד עד שקצוץ לטעמכן ורק אז להוסיף את הסלמון ולהוסיף כמה פולסים בודדים, זה יתן מרווח ביטחון כדי לשמור על הטקסטורה
מוציאה לכערה ומוסיפה את הבטטה קמח קוקוס מלח וקוקנט אמיני, אם אין אפשר מעט מיפל ויותר מלח במקום
מערבבת טוב את העיסה ומניחה במקרר לחצי שעה
מוציאה ובידים רטובות יוצרת קציצות רכות. מדי פעם מרטיבה שוב את הידים
אפשר לטגן בשמן זית על אש בינונית, או לאפות על נייר אפיה משומן כעשרים דקות

Ingredients

 300 גרם סלמון טרי ללא עור
 1 בטטה קטנה מבושלת
 שליש צרור עלי כוסברה
 5 גבעולי בצל ירוק
 1 אצבע ג'ינגר
 כף קמח קוקוס
 כף קוקנט אמינו
 רבע כפית מלח

Directions

1

כעשר לביבות
קולפת וחותכת גדול בטטה כתומה בינונית, מכניסה לסיר מכסה במים ומבשלת כרבע שעה עד לריכוך. מוציאה ומועכת במזלג
במעבד מזון עם להב ברזל, את הדג טרי חתוך לפיסות גדולות, את הכוסברה והבצל הירוק חתוכות גס, את הג'ינגר המגורד. סוגרת ומפעילה בכמה פולסים בודדים. בעדינות כדי שישארו קוביות קטנות של סלמון, יתרום לטקסטורה כיפית
בפעם הראשונה אפשר להכניס את הכוסברה והבצל הירוק ולעבד עד שקצוץ לטעמכן ורק אז להוסיף את הסלמון ולהוסיף כמה פולסים בודדים, זה יתן מרווח ביטחון כדי לשמור על הטקסטורה
מוציאה לכערה ומוסיפה את הבטטה קמח קוקוס מלח וקוקנט אמיני, אם אין אפשר מעט מיפל ויותר מלח במקום
מערבבת טוב את העיסה ומניחה במקרר לחצי שעה
מוציאה ובידים רטובות יוצרת קציצות רכות. מדי פעם מרטיבה שוב את הידים
אפשר לטגן בשמן זית על אש בינונית, או לאפות על נייר אפיה משומן כעשרים דקות

לביבות סלמון קלילות
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
שיפודי דגים תאילנדים

שיפודי דגים תאילנדים

יש כאן כמה אופציות של שיפודי דגים תאילנדים. כיף המגוון וכיף שיש מלא סלטים מענינים מסביב. מושלם לארוחת עצמאות קלילה

לחם שקדים

לחם שקדים

כיכר לחם בטעם שקדים עדין מנוקד בגרעיני דלעת ואגוזים, מצופה בפרוסות שקדים דקות. מושלם לארוחת בוקר. פרוסות דקות מחוממות בטוסטר או על מחבת עם אבוקדו או עין, וכמה זיתים בצד

לאפה מקמח קסאבה ושקדים

לאפה מקמח קסאבה ושקדים

לאפה טעימה לא יבשה, מקמח קסאבה וקמח שקדים. ההכנה שלה מזכירה יותר פנקיק, מלישה ופתיחה של בצק. דרושה קצת סבלנות כדי להבין את הבלילה ולשלוט בה. התוצאה עסיסית ומלאת טעם

לחם טחינה וגרעינים

לחם טחינה וגרעינים

כיכר לחם עמוסה בגרעינים ניפרסת יפה, אפשר לעשות ממנה סנדויץ מעולה וטוסט אבוקדו לבוקר. מושלם ואפילו אפשר להיזכר בלחם נלסון האגדי

לביבות סלמון ושקדים

לביבות סלמון ושקדים

לביבות מסלמון ושקדים. קלילות יציבות ורטובות מספיק, עם שקדים טחונים חלב שקדים קצת לימון בצל ושמיר. קלות לטיגון גם בגודל של בורגר

פטאייר

פטאייר

מאפה פלסטינאי במקור ממולא בתרד עלי בר וסומק. פטאייר בגירסה פרוטוקולית בעזרת קמח קאסבה

דיסת כמו שיבולת שועל

דיסת כמו שיבולת שועל

קערית של דיסת קוואקר עם תפוחים, יש לה מרקם שלא דומה לגרבר ומתיקות מדויקת שאין כמוהה לבוקר קריר. בהעדר קוואקר הינה אופציה מצוינת שבה המרקם של דלעת הספגטי מיצר טקסטורה משכנעת

מליטות קטנות מטוגנות

מליטות קטנות מטוגנות

דגים קטנים זו בחירה מעולה, עוד לא התצברו בגופם מתכות כבדות, הם זולים ופשוטים להכנה. המליטות הקטנות טעימות במיוחד

$