לביבות סלמון ושקדים

לביבות מסלמון ושקדים. קלילות יציבות ורטובות מספיק, עם שקדים טחונים חלב שקדים קצת לימון בצל ושמיר. קלות לטיגון גם בגודל של בורגר

הכנות10 minsזמן בישול12 mins

 700 גרם פילה סלמון מאזור הזנב ללא עור
 2 בצל סגול בינוני
 4 כפות קמח שקדים
 חצי כוס חלב שקדים
 1 ביצה, אפשר גם רק צהוב
 4 פרוסות לימון כבוש
 8 גבעולי שמיר קצוצים
 4 פילטים של אנצ'ובי אופציונלי
 חצי כפית מלח אטלנטי ורוד דק
 מעט שמן לטיגון

1

כ20 לביבות גדולות של 50 גרם
\
מתחילה בהשריה של קמח שקדים בחלב שקדים זה מה שמיצר את המרקם ומאפשר טיגון קל ונוח
קוצצת את הבצל, חותכת גס ומכניסה למעבד מזון לדקה, קוביות קטנות לא משחה
מוסיפה קוביות גדולות של סלמון, כמה פילטים של אנצ'ובי, כמה פרוסות לימון כבוש, ומיץ מחצי לימון
טוחנת בפולסים הכוונה שהדג יקצץ לקוביות קטנות אבל לא תיווצר ממש מישחה
מוסיפה לתערובת את השקדים המושרים ושמיר קצוץ
טועמת ומתקנת תיבול, אולי עוד מלח או עוד מיץ לימון

טיגון ועיצוב
2

אפשר ליצור קציצות גדולות השתמשתי במחבת טפלון לפנקיק
אפשר בכל מחבת, את המסה העברתי למחבת עם כף, אלו לא לביבות שאפשר ללבב ביד
הטיגון על אש נמוכה כחמש דקות מכל צד, הקציצות נישארות לחות ועסיסיות
אפשר גם ליצור המבורגר על ידי רינג במחבת. ברגע שהחלבון של הדג ניקרש הקציצה מאוד יציבה

Ingredients

 700 גרם פילה סלמון מאזור הזנב ללא עור
 2 בצל סגול בינוני
 4 כפות קמח שקדים
 חצי כוס חלב שקדים
 1 ביצה, אפשר גם רק צהוב
 4 פרוסות לימון כבוש
 8 גבעולי שמיר קצוצים
 4 פילטים של אנצ'ובי אופציונלי
 חצי כפית מלח אטלנטי ורוד דק
 מעט שמן לטיגון

Directions

1

כ20 לביבות גדולות של 50 גרם
\
מתחילה בהשריה של קמח שקדים בחלב שקדים זה מה שמיצר את המרקם ומאפשר טיגון קל ונוח
קוצצת את הבצל, חותכת גס ומכניסה למעבד מזון לדקה, קוביות קטנות לא משחה
מוסיפה קוביות גדולות של סלמון, כמה פילטים של אנצ'ובי, כמה פרוסות לימון כבוש, ומיץ מחצי לימון
טוחנת בפולסים הכוונה שהדג יקצץ לקוביות קטנות אבל לא תיווצר ממש מישחה
מוסיפה לתערובת את השקדים המושרים ושמיר קצוץ
טועמת ומתקנת תיבול, אולי עוד מלח או עוד מיץ לימון

טיגון ועיצוב
2

אפשר ליצור קציצות גדולות השתמשתי במחבת טפלון לפנקיק
אפשר בכל מחבת, את המסה העברתי למחבת עם כף, אלו לא לביבות שאפשר ללבב ביד
הטיגון על אש נמוכה כחמש דקות מכל צד, הקציצות נישארות לחות ועסיסיות
אפשר גם ליצור המבורגר על ידי רינג במחבת. ברגע שהחלבון של הדג ניקרש הקציצה מאוד יציבה

לביבות סלמון ושקדים
מתאים לפרוטוקולים

AIP   Paleo

לביבות סלמון ושקדים

לביבות מסלמון ושקדים. קלילות יציבות ורטובות מספיק, עם שקדים טחונים חלב שקדים קצת לימון בצל ושמיר. קלות לטיגון גם בגודל של בורגר

הכנות10 minsזמן בישול12 mins

 700 גרם פילה סלמון מאזור הזנב ללא עור
 2 בצל סגול בינוני
 4 כפות קמח שקדים
 חצי כוס חלב שקדים
 1 ביצה, אפשר גם רק צהוב
 4 פרוסות לימון כבוש
 8 גבעולי שמיר קצוצים
 4 פילטים של אנצ'ובי אופציונלי
 חצי כפית מלח אטלנטי ורוד דק
 מעט שמן לטיגון

1

כ20 לביבות גדולות של 50 גרם
\
מתחילה בהשריה של קמח שקדים בחלב שקדים זה מה שמיצר את המרקם ומאפשר טיגון קל ונוח
קוצצת את הבצל, חותכת גס ומכניסה למעבד מזון לדקה, קוביות קטנות לא משחה
מוסיפה קוביות גדולות של סלמון, כמה פילטים של אנצ'ובי, כמה פרוסות לימון כבוש, ומיץ מחצי לימון
טוחנת בפולסים הכוונה שהדג יקצץ לקוביות קטנות אבל לא תיווצר ממש מישחה
מוסיפה לתערובת את השקדים המושרים ושמיר קצוץ
טועמת ומתקנת תיבול, אולי עוד מלח או עוד מיץ לימון

טיגון ועיצוב
2

אפשר ליצור קציצות גדולות השתמשתי במחבת טפלון לפנקיק
אפשר בכל מחבת, את המסה העברתי למחבת עם כף, אלו לא לביבות שאפשר ללבב ביד
הטיגון על אש נמוכה כחמש דקות מכל צד, הקציצות נישארות לחות ועסיסיות
אפשר גם ליצור המבורגר על ידי רינג במחבת. ברגע שהחלבון של הדג ניקרש הקציצה מאוד יציבה

Ingredients

 700 גרם פילה סלמון מאזור הזנב ללא עור
 2 בצל סגול בינוני
 4 כפות קמח שקדים
 חצי כוס חלב שקדים
 1 ביצה, אפשר גם רק צהוב
 4 פרוסות לימון כבוש
 8 גבעולי שמיר קצוצים
 4 פילטים של אנצ'ובי אופציונלי
 חצי כפית מלח אטלנטי ורוד דק
 מעט שמן לטיגון

Directions

1

כ20 לביבות גדולות של 50 גרם
\
מתחילה בהשריה של קמח שקדים בחלב שקדים זה מה שמיצר את המרקם ומאפשר טיגון קל ונוח
קוצצת את הבצל, חותכת גס ומכניסה למעבד מזון לדקה, קוביות קטנות לא משחה
מוסיפה קוביות גדולות של סלמון, כמה פילטים של אנצ'ובי, כמה פרוסות לימון כבוש, ומיץ מחצי לימון
טוחנת בפולסים הכוונה שהדג יקצץ לקוביות קטנות אבל לא תיווצר ממש מישחה
מוסיפה לתערובת את השקדים המושרים ושמיר קצוץ
טועמת ומתקנת תיבול, אולי עוד מלח או עוד מיץ לימון

טיגון ועיצוב
2

אפשר ליצור קציצות גדולות השתמשתי במחבת טפלון לפנקיק
אפשר בכל מחבת, את המסה העברתי למחבת עם כף, אלו לא לביבות שאפשר ללבב ביד
הטיגון על אש נמוכה כחמש דקות מכל צד, הקציצות נישארות לחות ועסיסיות
אפשר גם ליצור המבורגר על ידי רינג במחבת. ברגע שהחלבון של הדג ניקרש הקציצה מאוד יציבה

לביבות סלמון ושקדים
מתאים לפרוטוקולים

AIP   Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
שיפודי דגים תאילנדים

שיפודי דגים תאילנדים

יש כאן כמה אופציות של שיפודי דגים תאילנדים. כיף המגוון וכיף שיש מלא סלטים מענינים מסביב. מושלם לארוחת עצמאות קלילה

לביבות סלמון קלילות

לביבות סלמון קלילות

טעמים פשוטים ונעימים שהולכים נהדר עם סלט ואבוקדו. לביבות שכיף להכין מהן כמות ולהקפיא לארוחה נוסעת

מליטות קטנות מטוגנות

מליטות קטנות מטוגנות

דגים קטנים זו בחירה מעולה, עוד לא התצברו בגופם מתכות כבדות, הם זולים ופשוטים להכנה. המליטות הקטנות טעימות במיוחד

מולים עם ארטישוק ירושלמי

מולים עם ארטישוק ירושלמי

מולים חיבים להיות טרים וסגורים הפתוחים לפח. שנופל לידי אוצר כזה אני עושה מעט, ארוחה שאוכלות בידים עם מלא רוטב. זו חייה שנאכלת בשלמותה עם המון נוטריאנטים

פלמידה לבנה כבושה

פלמידה לבנה כבושה

נתחים עבים של דג מאוד טרי, כבושים קלות עם גוון של תפוז וזעתר כי זו העונה

דגים בטמפורה

דגים בטמפורה

זו מנה מנחמת, בשיא הבאססה מהסגר הכנו אותה בשישי ואשכרה הרגשנו חגיגי. זה שווה משהו אפילו שבריא זה לא. פליאו זה לגמרי כן

פורל במעטפה

פורל במעטפה

פורל גדל בנחל הדן, גידול מקומי איכותי, ערכים טובים של אומגה שלוש. קל למצוא אותו בשווקים, אחת הבחירות הבטוחות לדג איכותי ללא מתכות רעילות ואנטיביוטיקות. שיטת ההכנה במעטפה תתאים לעוד דגים במשקל של כחצי קילו

שניצל אינטיאס

שניצל אינטיאס

העינין הוא הציפוי, את פרורי הלחם מחליפה בקמח שקדים עם קצת קמח קוקוס ושומשום, יוצא מעולה. הציפוי מתאים גם לעוף או כל דג אחר

ציר ראשי שרימפס

ציר ראשי שרימפס

הציר הזה מקורו בראשי השרימפס, שהם מלאי טעם וצבע. מתקבל ציר כתום קליל שמשביח כל תבשיל דגים, ובעצמו משמש בסיס נפלא למרקים אסיתים

סלט ניסואז

סלט ניסואז

דגים קטנים אפשר למצוא כל השנה, הם לא חשודים כנושאי מתכות רעילות, צריך רק לשכנע את מוכר הדגים לפלט אותם עבורכן

קציצות דג

קציצות דג

קציצות מאוד קלות ירוקות ולימוניות
מוסר ים נותן תמורה טובה לדג נטו וטעם ימי עדין

שרימפס פרדייס

שרימפס פרדייס

פרדייס הוא כפר ערבי בחוף הכרמל קרוב לים, יש להם דגים נפלאים וירקות עונתיים עם טעמים שאין בסופר, שטר של 200 שקל נותן שם סלסלת ירקות ודגים לכמה ימים, תמיד יש קישואים וזעתר ושרימפס טריים לפעמים

דג במלח

דג במלח

אחת הדרכים הכי מדויקות להנות מטריות של דג ים שלם. במליחות מדויקת

שרימפס עם קוקוס ותרד

שרימפס עם קוקוס ותרד

ציר מראשי שרימפס יש לו טעם מרוכז של ים וצבעים כתומים, יחד עם קוקוס וירוקים יוצר מנה מנצחת

$