לביבות סלמון ושקדים

לביבות מסלמון ושקדים.

קלילות יציבות ורטובות מספיק, עם שקדים טחונים חלב שקדים קצת לימון בצל ושמיר.

קלות לטיגון גם בגודל של בורגר

ככה עושה

לביבות סלמון ושקדים

הכנות10 minutes
זמן בישול אפיה התססה12 minutes
מנות20 לביביות
חופשי מאלרגנים
glutenfree

מרכיבים

  • 700 גרם פילה סלמון מאזור הזנב
  • 2 בצל סגול בינוני
  • 4 כפות קמח שקדים
  • ½ כוס חלב שקדים
  • 1 ביצה, אפשר גם רק צהוב
  • 4 פרוסות לימון כבוש
  • 8 גבעולי שמיר קצוצים
  • 4 פילטים של אנצ'ובי אופציונלי
  • חצי כפית מלח אטלנטי ורוד דק
  • מעט שמן זית לטיגון

הכנות

  • מתחילה בהשריה של קמח שקדים בחלב שקדים זה מה שמיצר את המרקם ומאפשר טיגון קל ונוח
    קוצצת את הבצל, חותכת גס ומכניסה למעבד מזון לדקה, קוביות קטנות לא משחה
    מוסיפה קוביות גדולות של סלמון, כמה פילטים של אנצ'ובי, כמה פרוסות לימון כבוש, ומיץ מחצי לימון
    טוחנת בפולסים הכוונה שהדג יקצץ לקוביות קטנות אבל לא תיווצר ממש מישחהמוסיפה לתערובת את השקדים המושרים ושמיר קצוץ
    טועמת ומתקנת תיבול, אולי עוד מלח או עוד מיץ לימון

טיגון ועיצוב

  • השתמשתי במחבת טפלון לפנקיק עם שקעים ללביביות
    אפשר בכל מחבת, את המסה העברתי למחבת עם כף, אלו לא לביבות שאפשר ללבב ביד
    הטיגון על אש נמוכה כחמש דקות מכל צד, הקציצות נישארות לחות ועסיסיות
    אפשר גם ליצור המבורגר על ידי רינג במחבת. ברגע שהחלבון של הדג ניקרש הקציצה מאוד יציבה
לביביות סלמון ושקדים
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineדל פחממה . פליאו

התססות חורף סדנה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י לבן

סדנה מעשית במטבח ביתי

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן