לביבות סלמון ושקדים

10/03/2021

לביבות מסלמון ושקדים. קלילות יציבות ורטובות מספיק, עם שקדים טחונים חלב שקדים קצת לימון בצל ושמיר. קלות לטיגון גם בגודל של בורגר

Prep Time10 minsCook Time12 mins

 700 גרם פילה סלמון מאזור הזנב
 2 בצל סגול בינוני
 4 כפות קמח שקדים
 חצי כוס חלב שקדים
 1 ביצה, אפשר גם רק צהוב
 4 פרוסות לימון כבוש
 8 גבעולי שמיר קצוצים
 4 פילטים של אנצ'ובי אופציונלי
 חצי כפית מלח אטלנטי ורוד דק
 מעט שמן לטיגון

1

מתחילה בהשריה של קמח שקדים בחלב שקדים זה מה שמיצר את המרקם ומאפשר טיגון קל ונוח
קוצצת את הבצל, חותכת גס ומכניסה למעבד מזון לדקה, קוביות קטנות לא משחה
מוסיפה קוביות גדולות של סלמון, כמה פילטים של אנצ'ובי, כמה פרוסות לימון כבוש, ומיץ מחצי לימון
טוחנת בפולסים הכוונה שהדג יקצץ לקוביות קטנות אבל לא תיווצר ממש מישחה
מוסיפה לתערובת את השקדים המושרים ושמיר קצוץ
טועמת ומתקנת תיבול, אולי עוד מלח או עוד מיץ לימון

טיגון ועיצוב
2

אפשר ליצור קציצות גדולות השתמשתי במחבת טפלון לפנקיק
אפשר בכל מחבת, את המסה העברתי למחבת עם כף, אלו לא לביבות שאפשר ללבב ביד
הטיגון על אש נמוכה כחמש דקות מכל צד, הקציצות נישארות לחות ועסיסיות
אפשר גם ליצור המבורגר על ידי רינג במחבת. ברגע שהחלבון של הדג ניקרש הקציצה מאוד יציבה

Ingredients

 700 גרם פילה סלמון מאזור הזנב
 2 בצל סגול בינוני
 4 כפות קמח שקדים
 חצי כוס חלב שקדים
 1 ביצה, אפשר גם רק צהוב
 4 פרוסות לימון כבוש
 8 גבעולי שמיר קצוצים
 4 פילטים של אנצ'ובי אופציונלי
 חצי כפית מלח אטלנטי ורוד דק
 מעט שמן לטיגון

Directions

1

מתחילה בהשריה של קמח שקדים בחלב שקדים זה מה שמיצר את המרקם ומאפשר טיגון קל ונוח
קוצצת את הבצל, חותכת גס ומכניסה למעבד מזון לדקה, קוביות קטנות לא משחה
מוסיפה קוביות גדולות של סלמון, כמה פילטים של אנצ'ובי, כמה פרוסות לימון כבוש, ומיץ מחצי לימון
טוחנת בפולסים הכוונה שהדג יקצץ לקוביות קטנות אבל לא תיווצר ממש מישחה
מוסיפה לתערובת את השקדים המושרים ושמיר קצוץ
טועמת ומתקנת תיבול, אולי עוד מלח או עוד מיץ לימון

טיגון ועיצוב
2

אפשר ליצור קציצות גדולות השתמשתי במחבת טפלון לפנקיק
אפשר בכל מחבת, את המסה העברתי למחבת עם כף, אלו לא לביבות שאפשר ללבב ביד
הטיגון על אש נמוכה כחמש דקות מכל צד, הקציצות נישארות לחות ועסיסיות
אפשר גם ליצור המבורגר על ידי רינג במחבת. ברגע שהחלבון של הדג ניקרש הקציצה מאוד יציבה

לביבות סלמון ושקדים

לביבות סלמון ושקדים

10/03/2021

לביבות מסלמון ושקדים. קלילות יציבות ורטובות מספיק, עם שקדים טחונים חלב שקדים קצת לימון בצל ושמיר. קלות לטיגון גם בגודל של בורגר

Prep Time10 minsCook Time12 mins

 700 גרם פילה סלמון מאזור הזנב
 2 בצל סגול בינוני
 4 כפות קמח שקדים
 חצי כוס חלב שקדים
 1 ביצה, אפשר גם רק צהוב
 4 פרוסות לימון כבוש
 8 גבעולי שמיר קצוצים
 4 פילטים של אנצ'ובי אופציונלי
 חצי כפית מלח אטלנטי ורוד דק
 מעט שמן לטיגון

1

מתחילה בהשריה של קמח שקדים בחלב שקדים זה מה שמיצר את המרקם ומאפשר טיגון קל ונוח
קוצצת את הבצל, חותכת גס ומכניסה למעבד מזון לדקה, קוביות קטנות לא משחה
מוסיפה קוביות גדולות של סלמון, כמה פילטים של אנצ'ובי, כמה פרוסות לימון כבוש, ומיץ מחצי לימון
טוחנת בפולסים הכוונה שהדג יקצץ לקוביות קטנות אבל לא תיווצר ממש מישחה
מוסיפה לתערובת את השקדים המושרים ושמיר קצוץ
טועמת ומתקנת תיבול, אולי עוד מלח או עוד מיץ לימון

טיגון ועיצוב
2

אפשר ליצור קציצות גדולות השתמשתי במחבת טפלון לפנקיק
אפשר בכל מחבת, את המסה העברתי למחבת עם כף, אלו לא לביבות שאפשר ללבב ביד
הטיגון על אש נמוכה כחמש דקות מכל צד, הקציצות נישארות לחות ועסיסיות
אפשר גם ליצור המבורגר על ידי רינג במחבת. ברגע שהחלבון של הדג ניקרש הקציצה מאוד יציבה

Ingredients

 700 גרם פילה סלמון מאזור הזנב
 2 בצל סגול בינוני
 4 כפות קמח שקדים
 חצי כוס חלב שקדים
 1 ביצה, אפשר גם רק צהוב
 4 פרוסות לימון כבוש
 8 גבעולי שמיר קצוצים
 4 פילטים של אנצ'ובי אופציונלי
 חצי כפית מלח אטלנטי ורוד דק
 מעט שמן לטיגון

Directions

1

מתחילה בהשריה של קמח שקדים בחלב שקדים זה מה שמיצר את המרקם ומאפשר טיגון קל ונוח
קוצצת את הבצל, חותכת גס ומכניסה למעבד מזון לדקה, קוביות קטנות לא משחה
מוסיפה קוביות גדולות של סלמון, כמה פילטים של אנצ'ובי, כמה פרוסות לימון כבוש, ומיץ מחצי לימון
טוחנת בפולסים הכוונה שהדג יקצץ לקוביות קטנות אבל לא תיווצר ממש מישחה
מוסיפה לתערובת את השקדים המושרים ושמיר קצוץ
טועמת ומתקנת תיבול, אולי עוד מלח או עוד מיץ לימון

טיגון ועיצוב
2

אפשר ליצור קציצות גדולות השתמשתי במחבת טפלון לפנקיק
אפשר בכל מחבת, את המסה העברתי למחבת עם כף, אלו לא לביבות שאפשר ללבב ביד
הטיגון על אש נמוכה כחמש דקות מכל צד, הקציצות נישארות לחות ועסיסיות
אפשר גם ליצור המבורגר על ידי רינג במחבת. ברגע שהחלבון של הדג ניקרש הקציצה מאוד יציבה

לביבות סלמון ושקדים

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לביבות תפוחי אדמה צ'יפסיות לא גלוטן

לביבות תפוחי אדמה צ'יפסיות לא גלוטן

לביביות קריספיות פרואות עם קצוות קרנצ'ים. הרגילות והפשוטות! הם הכי טעימות. בונוס של חנוכה. ללא גלוטן וכן הן מטוגנות בשמן זית. כמה נקודות לדייק עוד קצת את הלביבה

לביבות ירוקות עם מנגולד ובצל

לביבות ירוקות עם מנגולד ובצל

הרעיון של לביבות ירוקות ממנגולד ובצל אלו הוא היכולת של פיסת העלה להחזיק את המבנה, העלה קריספי, החלקים המעובים של העלה עוברים ריכוך וקירמול וחוזרים לעלהים ומתאחדים בעזרת מעט קמח מאפונה אורז קוקוס