


לאפה מקמח קסאבה ושקדים
לאפה טעימה לא יבשה, מקמח קסאבה וקמח שקדים. ההכנה שלה מזכירה יותר פנקיק, מלישה ופתיחה של בצק. דרושה קצת סבלנות כדי להבין את הבלילה ולשלוט בה. התוצאה עסיסית ומלאת טעם
את הבצק ללאפות האלו מכינה בכוס של הנינג'ה, יש עליה סימון של מילילטר. מתחילה במזיגה של 300 מיל מים מוסיפה את הקמחים המלח, השמן, המלח והשום. השום חשוב הוא מוסיף זוית טעם מיוחדת שמתחברת נהדר עם השמן. סוגרת ומפעילה לחצי דקה
העיסה דומה למרקם של פנקיק
עם העיסה סמיכה מדי מוסיפה עוד רבע כוס מים
חשוב לטגן על מחבת חם מאוד, עדיף מחבת ברזל
מכינה קערית עם שמן זית ומברשת, ומרית גומי נוחה לעבודה
הענין שדורש תירגול הוא שיטוח הלאפה על המחבת למשטח דק
מברישה את מרכז המחבת בשמן זית, שחם ממש מעבירה כף למרכז המחבת, בעזרת המרית הטבולה בשמן משטחת את הבלילה לעיגול בקוטר של צלחת קינוח, בסבלנות לפעמים הבלילה מתרוממת קצת, טובלת שוב את המרית בשמן וממשיכה לשטח
נותנת שתים שלוש דקות והופכת, מברישה במעט שמן זית ונותנת שוב כמה דקות על הצד השני, סך הכל מצד לצד עם מריחה של שמן לוקח כעשר דקות לכל לאפה
את הלאפות שומרת עטופות במגבת מטבח נקיה כדי שישמרו על הגמישות שלהן
\\
עם הבלילה סמיכה מדי אפשר להוסיף קצת מים ולערבל שוב
יותר מים זה פשוט יותר זמן טיגון
Ingredients
Directions
את הבצק ללאפות האלו מכינה בכוס של הנינג'ה, יש עליה סימון של מילילטר. מתחילה במזיגה של 300 מיל מים מוסיפה את הקמחים המלח, השמן, המלח והשום. השום חשוב הוא מוסיף זוית טעם מיוחדת שמתחברת נהדר עם השמן. סוגרת ומפעילה לחצי דקה
העיסה דומה למרקם של פנקיק
עם העיסה סמיכה מדי מוסיפה עוד רבע כוס מים
חשוב לטגן על מחבת חם מאוד, עדיף מחבת ברזל
מכינה קערית עם שמן זית ומברשת, ומרית גומי נוחה לעבודה
הענין שדורש תירגול הוא שיטוח הלאפה על המחבת למשטח דק
מברישה את מרכז המחבת בשמן זית, שחם ממש מעבירה כף למרכז המחבת, בעזרת המרית הטבולה בשמן משטחת את הבלילה לעיגול בקוטר של צלחת קינוח, בסבלנות לפעמים הבלילה מתרוממת קצת, טובלת שוב את המרית בשמן וממשיכה לשטח
נותנת שתים שלוש דקות והופכת, מברישה במעט שמן זית ונותנת שוב כמה דקות על הצד השני, סך הכל מצד לצד עם מריחה של שמן לוקח כעשר דקות לכל לאפה
את הלאפות שומרת עטופות במגבת מטבח נקיה כדי שישמרו על הגמישות שלהן
\\
עם הבלילה סמיכה מדי אפשר להוסיף קצת מים ולערבל שוב
יותר מים זה פשוט יותר זמן טיגון

לאפה מקמח קסאבה ושקדים
לאפה טעימה לא יבשה, מקמח קסאבה וקמח שקדים. ההכנה שלה מזכירה יותר פנקיק, מלישה ופתיחה של בצק. דרושה קצת סבלנות כדי להבין את הבלילה ולשלוט בה. התוצאה עסיסית ומלאת טעם
את הבצק ללאפות האלו מכינה בכוס של הנינג'ה, יש עליה סימון של מילילטר. מתחילה במזיגה של 300 מיל מים מוסיפה את הקמחים המלח, השמן, המלח והשום. השום חשוב הוא מוסיף זוית טעם מיוחדת שמתחברת נהדר עם השמן. סוגרת ומפעילה לחצי דקה
העיסה דומה למרקם של פנקיק
עם העיסה סמיכה מדי מוסיפה עוד רבע כוס מים
חשוב לטגן על מחבת חם מאוד, עדיף מחבת ברזל
מכינה קערית עם שמן זית ומברשת, ומרית גומי נוחה לעבודה
הענין שדורש תירגול הוא שיטוח הלאפה על המחבת למשטח דק
מברישה את מרכז המחבת בשמן זית, שחם ממש מעבירה כף למרכז המחבת, בעזרת המרית הטבולה בשמן משטחת את הבלילה לעיגול בקוטר של צלחת קינוח, בסבלנות לפעמים הבלילה מתרוממת קצת, טובלת שוב את המרית בשמן וממשיכה לשטח
נותנת שתים שלוש דקות והופכת, מברישה במעט שמן זית ונותנת שוב כמה דקות על הצד השני, סך הכל מצד לצד עם מריחה של שמן לוקח כעשר דקות לכל לאפה
את הלאפות שומרת עטופות במגבת מטבח נקיה כדי שישמרו על הגמישות שלהן
\\
עם הבלילה סמיכה מדי אפשר להוסיף קצת מים ולערבל שוב
יותר מים זה פשוט יותר זמן טיגון
Ingredients
Directions
את הבצק ללאפות האלו מכינה בכוס של הנינג'ה, יש עליה סימון של מילילטר. מתחילה במזיגה של 300 מיל מים מוסיפה את הקמחים המלח, השמן, המלח והשום. השום חשוב הוא מוסיף זוית טעם מיוחדת שמתחברת נהדר עם השמן. סוגרת ומפעילה לחצי דקה
העיסה דומה למרקם של פנקיק
עם העיסה סמיכה מדי מוסיפה עוד רבע כוס מים
חשוב לטגן על מחבת חם מאוד, עדיף מחבת ברזל
מכינה קערית עם שמן זית ומברשת, ומרית גומי נוחה לעבודה
הענין שדורש תירגול הוא שיטוח הלאפה על המחבת למשטח דק
מברישה את מרכז המחבת בשמן זית, שחם ממש מעבירה כף למרכז המחבת, בעזרת המרית הטבולה בשמן משטחת את הבלילה לעיגול בקוטר של צלחת קינוח, בסבלנות לפעמים הבלילה מתרוממת קצת, טובלת שוב את המרית בשמן וממשיכה לשטח
נותנת שתים שלוש דקות והופכת, מברישה במעט שמן זית ונותנת שוב כמה דקות על הצד השני, סך הכל מצד לצד עם מריחה של שמן לוקח כעשר דקות לכל לאפה
את הלאפות שומרת עטופות במגבת מטבח נקיה כדי שישמרו על הגמישות שלהן
\\
עם הבלילה סמיכה מדי אפשר להוסיף קצת מים ולערבל שוב
יותר מים זה פשוט יותר זמן טיגון


לחם שקדים
כיכר לחם בטעם שקדים עדין מנוקד בגרעיני דלעת ואגוזים, מצופה בפרוסות שקדים דקות. מושלם לארוחת בוקר. פרוסות דקות מחוממות בטוסטר או על מחבת עם אבוקדו או עין, וכמה זיתים בצד

לחם טחינה וגרעינים
כיכר לחם עמוסה בגרעינים ניפרסת יפה, אפשר לעשות ממנה סנדויץ מעולה וטוסט אבוקדו לבוקר. מושלם ואפילו אפשר להיזכר בלחם נלסון האגדי

אמפנדס
מענין שמתכון מסורתי לאמפנדס הוא מקמח קסאבה ידידנו. בצק דק עמוס בבשר שמן, מתברר שבצק קסאבה אוהב שמן. אחד הטובים

קלצונה
מנפלאות הבטטה הלבנה. קלצו’נה אשכרה קריספית ממש, הפעם במילוי בשר וזיתים

פטאייר
מאפה פלסטינאי במקור ממולא בתרד עלי בר וסומק. פטאייר בגירסה פרוטוקולית בעזרת קמח קאסבה

נאגטס אינסייד אאוט
בהעדר ביצים משהו צריך לקשור את הירקות כדי ליצור מנשא ראוי למילוי. הינה אופציה ללאפה שהיא לגמרי מתאימה לשלבים הראשונים טעימה כמו נאגטס ומכילה מה שבא

לחמא בעג’ין
בצק ובשר זה אחד השילובים, ביס מושלם לשבת בבוקר שיש זמן. מתאים לשלבים מתקדמים של הפרוטוקול

מנקיש – פיתה עם זעתר
פיתה עם זעתר זה די ביסיק לאיכות חיים טובה, קצת התעסקות אבל תוצאה מאוד מספקת

פיצה מרינרה
תבנית תנור עם פיצה בבוקר גשום של יום שישי. מרינרה היא פיצה מסורתית ללא גבינה, הבסיס מכרובית הרוטב מפסטו והטופינג מהים. מספק.

לחם ברוקולי שטוח
לחם ברוקולי שטוח למי שהחזירה ביצים, סוג של סנדוויצ’ בין שתי פרוסות שיש בעיקר המון ברוקולי וקצת ביצים
המתכון במקור של
greenkitchenstories.com
0 Comments