כרוב ניצנים וביקון

14/07/2020

השילוב של ביקון וכרוב ניצנים הוא פשוט מושלם

Prep Time5 minsCook Time15 mins

 חצי קילו כרוב ניצנים טרי
 150 גרם ביקון בפרוסה אחת
 1 כוס ציר עצמות
 שומן בקר או שמן זית
 מלח ים

1

מעדיפה כרוב ניצנים טרי, הטעם שונה. שוטפת וחוצה לאורך
עם בוחרת בקפוא שוטפת היטב תחת מים חמימים שיצא הריח של המקפיא

2

מחממת מחבת ברזל כבדה וממיסה בו כף שומן בקר או שמן זית
חותכת את חתיכת הביקון לקוביות קטנות, נוח בפרוסה אחת עבה אבל גם סבבה לקצוץ כמה פרוסות דקות
מוסיפה למחבת את הביקון, מטגנת עד לקריספ ומוציאה

3

מוסיפה שומן ומכניסה את כרוב הניצנים, על הצד החתוך מטגנת עד להשמחה ומוסיפה את הציר ומכסה

4

מבשלת על אש קטנה 10 דקות עד שהיתאדו הנוזלים, מוסיפה את הביקון, מוכן

Ingredients

 חצי קילו כרוב ניצנים טרי
 150 גרם ביקון בפרוסה אחת
 1 כוס ציר עצמות
 שומן בקר או שמן זית
 מלח ים

Directions

1

מעדיפה כרוב ניצנים טרי, הטעם שונה. שוטפת וחוצה לאורך
עם בוחרת בקפוא שוטפת היטב תחת מים חמימים שיצא הריח של המקפיא

2

מחממת מחבת ברזל כבדה וממיסה בו כף שומן בקר או שמן זית
חותכת את חתיכת הביקון לקוביות קטנות, נוח בפרוסה אחת עבה אבל גם סבבה לקצוץ כמה פרוסות דקות
מוסיפה למחבת את הביקון, מטגנת עד לקריספ ומוציאה

3

מוסיפה שומן ומכניסה את כרוב הניצנים, על הצד החתוך מטגנת עד להשמחה ומוסיפה את הציר ומכסה

4

מבשלת על אש קטנה 10 דקות עד שהיתאדו הנוזלים, מוסיפה את הביקון, מוכן

כרוב ניצנים וביקון

כרוב ניצנים וביקון

14/07/2020

השילוב של ביקון וכרוב ניצנים הוא פשוט מושלם

Prep Time5 minsCook Time15 mins

 חצי קילו כרוב ניצנים טרי
 150 גרם ביקון בפרוסה אחת
 1 כוס ציר עצמות
 שומן בקר או שמן זית
 מלח ים

1

מעדיפה כרוב ניצנים טרי, הטעם שונה. שוטפת וחוצה לאורך
עם בוחרת בקפוא שוטפת היטב תחת מים חמימים שיצא הריח של המקפיא

2

מחממת מחבת ברזל כבדה וממיסה בו כף שומן בקר או שמן זית
חותכת את חתיכת הביקון לקוביות קטנות, נוח בפרוסה אחת עבה אבל גם סבבה לקצוץ כמה פרוסות דקות
מוסיפה למחבת את הביקון, מטגנת עד לקריספ ומוציאה

3

מוסיפה שומן ומכניסה את כרוב הניצנים, על הצד החתוך מטגנת עד להשמחה ומוסיפה את הציר ומכסה

4

מבשלת על אש קטנה 10 דקות עד שהיתאדו הנוזלים, מוסיפה את הביקון, מוכן

Ingredients

 חצי קילו כרוב ניצנים טרי
 150 גרם ביקון בפרוסה אחת
 1 כוס ציר עצמות
 שומן בקר או שמן זית
 מלח ים

Directions

1

מעדיפה כרוב ניצנים טרי, הטעם שונה. שוטפת וחוצה לאורך
עם בוחרת בקפוא שוטפת היטב תחת מים חמימים שיצא הריח של המקפיא

2

מחממת מחבת ברזל כבדה וממיסה בו כף שומן בקר או שמן זית
חותכת את חתיכת הביקון לקוביות קטנות, נוח בפרוסה אחת עבה אבל גם סבבה לקצוץ כמה פרוסות דקות
מוסיפה למחבת את הביקון, מטגנת עד לקריספ ומוציאה

3

מוסיפה שומן ומכניסה את כרוב הניצנים, על הצד החתוך מטגנת עד להשמחה ומוסיפה את הציר ומכסה

4

מבשלת על אש קטנה 10 דקות עד שהיתאדו הנוזלים, מוסיפה את הביקון, מוכן

כרוב ניצנים וביקון

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד באותו ענין: ירקות מצליבים

לביבות כרובית וכורכום AIP חופשיות מדגנים וגלוטן

לביבות כרובית וכורכום AIP חופשיות מדגנים וגלוטן

הומאז' ללביביות של אוטולנגי מהעשור הקודם. טעימות בטרוף וממכרות בזכות שילוב התבלינים המיוחד שלהן. בגירסה המותאמת לפרוטוקול האוטואימיוני. החלפתי את הכרובית השלוקה במים בכרובית שלימה אפויה. טוב זה מושלם, כן!

לביבות כרובית כמון וכורכום חופשיות מדגנים וגלוטן

לביבות כרובית כמון וכורכום חופשיות מדגנים וגלוטן

הלביבות האלו הן הומאז' ללביבות של אוטולנגי מהעשור הקודם. טעימות בטרוף וממכרות בזכות שילוב התבלינים המיוחד שלהן. החלפתי את הכרובית השלוקה במים בכרובית שלימה אפויה בתנור עם העלים, כמו שלמדתי מאיל שני. טוב זה מושלם, כן!