כרוב ניצנים וביקון

השילוב של ביקון וכרוב ניצנים הוא פשוט מושלם

הכנות5 minsזמן בישול15 mins

 חצי קילו כרוב ניצנים טרי
 150 גרם ביקון בפרוסה אחת
 שומן בקר
 מלח ים

1

מחממת מחבת ברזל כבדה וממיסה בו כף שומן בקר
חותכת את חתיכת הביקון לקוביות קטנות
מוסיפה למחבת קוביות קטנות של ביקון, מטגנת עד לקריספ ומוציאה את הביקון
מכניסה כרוב ניצנים, עדיף טרי (עם קפוא להפשיר תחת מים חמימים כדי שיצא הריח של המקפיא) מטגנת עד להשמחה ומוסיפה את הביקון, מוכן

Ingredients

 חצי קילו כרוב ניצנים טרי
 150 גרם ביקון בפרוסה אחת
 שומן בקר
 מלח ים

Directions

1

מחממת מחבת ברזל כבדה וממיסה בו כף שומן בקר
חותכת את חתיכת הביקון לקוביות קטנות
מוסיפה למחבת קוביות קטנות של ביקון, מטגנת עד לקריספ ומוציאה את הביקון
מכניסה כרוב ניצנים, עדיף טרי (עם קפוא להפשיר תחת מים חמימים כדי שיצא הריח של המקפיא) מטגנת עד להשמחה ומוסיפה את הביקון, מוכן

כרוב ניצנים וביקון
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

כרוב ניצנים וביקון

השילוב של ביקון וכרוב ניצנים הוא פשוט מושלם

הכנות5 minsזמן בישול15 mins

 חצי קילו כרוב ניצנים טרי
 150 גרם ביקון בפרוסה אחת
 שומן בקר
 מלח ים

1

מחממת מחבת ברזל כבדה וממיסה בו כף שומן בקר
חותכת את חתיכת הביקון לקוביות קטנות
מוסיפה למחבת קוביות קטנות של ביקון, מטגנת עד לקריספ ומוציאה את הביקון
מכניסה כרוב ניצנים, עדיף טרי (עם קפוא להפשיר תחת מים חמימים כדי שיצא הריח של המקפיא) מטגנת עד להשמחה ומוסיפה את הביקון, מוכן

Ingredients

 חצי קילו כרוב ניצנים טרי
 150 גרם ביקון בפרוסה אחת
 שומן בקר
 מלח ים

Directions

1

מחממת מחבת ברזל כבדה וממיסה בו כף שומן בקר
חותכת את חתיכת הביקון לקוביות קטנות
מוסיפה למחבת קוביות קטנות של ביקון, מטגנת עד לקריספ ומוציאה את הביקון
מכניסה כרוב ניצנים, עדיף טרי (עם קפוא להפשיר תחת מים חמימים כדי שיצא הריח של המקפיא) מטגנת עד להשמחה ומוסיפה את הביקון, מוכן

כרוב ניצנים וביקון
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
כרוב כבוש פרוביוטי עם טיימר מובנה

כרוב כבוש פרוביוטי עם טיימר מובנה

הנחתי בצנצנת כבישה כרוב ירוק מומלח ומעל כרוב סגול, התסיסה הפתיע בעוצמתה. לאט לאט הסגול והירוק ניפגשו עד שהתאחדו לצבע משוגע. זה קרה בדיוק אחרי שלושה שבועות. הזמן שבו הכרוב הופך פרוביוטי

אורז כרובית

אורז כרובית

היכולת של הכרובית לספוג טעמים, והניראות שלה כאשר היא מגוררת יצרו את המתכון הזה שנימצא בכל ספר בישול פרוטוקולי, אז ניסיתי, והתאמתי וזו באמת אחלה תוספת שסופגת ציר נהדר. אפשר גם בצבעים

כרוב ברוקולי ביקון

כרוב ברוקולי ביקון

מנה מהירה שעושה שימוש בשומן של הביקון ובטעמי העישון שלו, יחד עם ברוקולי וכרוב ששניהם בדרך זו או אחרת מבקרים יום יום. נקניקית פליאו או המבורגר ביתי זו ארוחה מהירה בריאה ומספקת

טבולה כרובית

טבולה כרובית

סלט מרענן, קליל מאוד ורסטילי. הרבה ירוק קצת לבן ומעט מאוד אדום

כרוב כבוש

כרוב כבוש

כדי להנות מהעושר של החידקים הטובים בכרוב כדאי להתסיס בבית. בישראל אסור למכור ירק מותסס שלא עבר עיקור

$