כרוב ניצנים וביקון

השילוב של ביקון וכרוב ניצנים הוא פשוט מושלם. זה ירק שיש כל השנה קפוא, ונדיר למצוא אותו טרי וגם אז באריזה של 250 גרם. הוא שווה ממש

וגם כרוב ניצנים מעוך, כמו תפוח אדמה מעוך, חמוד

 

ככה עושה

כרוב ניצנים וביקון

הכנות5 minutes
זמן בישול אפיה15 minutes
מנות2
חופשי מאלרגנים
glutenfree

מרכיבים

  • 250 גרם כרוב ניצנים טרי
  • 150 גרם ביקון בפרוסה אחת
  • 1 כוס ציר עצמות
  • שומן בקר או שמן זית
  • מלח ים

הכנות

  • מעדיפה כרוב ניצנים טרי, הטעם שונה. שוטפת וחוצה לאורך
    אם קפוא אז שוטפת היטב תחת מים חמימים שיצא הריח של המקפיא
  • מחממת מחבת ברזל כבדה וממיסה בו כף שומן בקר או שמן זית
    חותכת את חתיכת הביקון לקוביות קטנות, נוח בפרוסה אחת עבה אבל גם סבבה לקצוץ כמה פרוסות דקות
    מוסיפה למחבת את הביקון, מטגנת עד לקריספ ומוציאה
  • מוסיפה שומן ומכניסה את כרוב הניצנים, על הצד החתוך מטגנת עד להשמחה ומוסיפה את הציר ומכסה
  • מבשלת על אש קטנה 10 דקות עד שהיתאדו הנוזלים, מוסיפה את הביקון, מוכן

ועוד משהו עם כרוב ניצנים

  • רץ ברשת מתכון טיקטוק כזה, חמוד
    מרתיחות את הכרובים במי מלח עד שרך
    על תבנית מתכת ונייר אפיה משומן מניחות את הכרובים הרכים
    עוברות עם תחתית של כוס ומועכות כל אחד
    ככה יש יותר שטח פנים לטעם. מלח, שום גבישי ולתנור על חום גבוהה עד שמקבל צבע מגרה
כרוב ניצנים וביקון
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineדל פחממה . פליאו . פליאו אוטואימוני . קיטו

סדנת התססה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י קוראני לבן

עד 6 משתתפים במטבח ביתי

5 from 1 vote (1 rating without comment)

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן