כרוב ניצנים וביקון

| 14/07/2020

השילוב של ביקון וכרוב ניצנים הוא פשוט מושלם. זה ירק שיש כל השנה קפוא, ונדיר למצוא אותו טרי וגם אז באריזה של 250 גרם. הוא שווה ממש

וגם כרוב ניצנים מעוך, כמו תפוח אדמה מעוך, חמוד

כמותזמן הכנה
שתי מנות עשרים דקות

מרכיבים
 250 גרם כרוב ניצנים טרי
 150 גרם ביקון בפרוסה אחת
 1 כוס ציר עצמות
 שומן בקר או שמן זית
 מלח ים

הכנות
1

מעדיפה כרוב ניצנים טרי, הטעם שונה. שוטפת וחוצה לאורך
אם קפוא אז שוטפת היטב תחת מים חמימים שיצא הריח של המקפיא

2

מחממת מחבת ברזל כבדה וממיסה בו כף שומן בקר או שמן זית
חותכת את חתיכת הביקון לקוביות קטנות, נוח בפרוסה אחת עבה אבל גם סבבה לקצוץ כמה פרוסות דקות
מוסיפה למחבת את הביקון, מטגנת עד לקריספ ומוציאה

3

מוסיפה שומן ומכניסה את כרוב הניצנים, על הצד החתוך מטגנת עד להשמחה ומוסיפה את הציר ומכסה

4

מבשלת על אש קטנה 10 דקות עד שהיתאדו הנוזלים, מוסיפה את הביקון, מוכן

ועוד משהו עם כרוב ניצנים
5

רץ ברשת מתכון טיקטוק כזה, חמוד
מרתיחות את הכרובים במי מלח עד שרך
על תבנית מתכת ונייר אפיה משומן מניחות את הכרובים
עוברות עם תחתית של כוס ומועכות כל אחד
ככה יש יותר שטח פנים לטעם
מלח, שום גבישי ולתנור על חום גבוהה עד שמקבל צבע מגרה

Ingredients

מרכיבים
 250 גרם כרוב ניצנים טרי
 150 גרם ביקון בפרוסה אחת
 1 כוס ציר עצמות
 שומן בקר או שמן זית
 מלח ים

Directions

הכנות
1

מעדיפה כרוב ניצנים טרי, הטעם שונה. שוטפת וחוצה לאורך
אם קפוא אז שוטפת היטב תחת מים חמימים שיצא הריח של המקפיא

2

מחממת מחבת ברזל כבדה וממיסה בו כף שומן בקר או שמן זית
חותכת את חתיכת הביקון לקוביות קטנות, נוח בפרוסה אחת עבה אבל גם סבבה לקצוץ כמה פרוסות דקות
מוסיפה למחבת את הביקון, מטגנת עד לקריספ ומוציאה

3

מוסיפה שומן ומכניסה את כרוב הניצנים, על הצד החתוך מטגנת עד להשמחה ומוסיפה את הציר ומכסה

4

מבשלת על אש קטנה 10 דקות עד שהיתאדו הנוזלים, מוסיפה את הביקון, מוכן

ועוד משהו עם כרוב ניצנים
5

רץ ברשת מתכון טיקטוק כזה, חמוד
מרתיחות את הכרובים במי מלח עד שרך
על תבנית מתכת ונייר אפיה משומן מניחות את הכרובים
עוברות עם תחתית של כוס ומועכות כל אחד
ככה יש יותר שטח פנים לטעם
מלח, שום גבישי ולתנור על חום גבוהה עד שמקבל צבע מגרה

כרוב ניצנים וביקון

הכנתן, תיגו אותי באינסטגרם מבטיחה לשתף dearaya@

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

עוד באותו ענין: ירקות מצליבים

עלי מלפוף מותססים במילוי בשר בלי אורז

עלי מלפוף מותססים במילוי בשר בלי אורז

כרוב אוהב חמוץ, רציתי חמוץ מובנה שנוצר מתסיסה לקטית. התססתי עלי מלפוף. שבועים תסיסה הניבו טעם חמוץ חזק. מילוי של בשר ובצל בלי אורז. בינגו. חמוץ, מאוזן, קטוגני

סלט ביצים וכרובית

סלט ביצים וכרובית

מזכיר סלט תפוחי אדמה, באיכות המלווה שלו. יש בו ביצים וכרובית תיבול של בלסמי לבן, וגוון של פטרוזליה ובצל. הוא בן לוויה מעולה עם טעמים עמוקים ומספקים שלא משתלטים

פלאפל ברוקולי ירוק

פלאפל ברוקולי ירוק

הטעם הוא של פלאפל וגם הצבע החי הירוק, פלאפל ירוק יש עליו. אין כאן חומוס, גם לא מונבט. יש הרבה ברוקולי וכוסברה ותבלינים של פלאפל שיוצרים את הטעם המזוהה. פלאפל פליאו אפילו קטוגני

לביבות כרובית וכורכום AIP חופשיות מדגנים וגלוטן

לביבות כרובית וכורכום AIP חופשיות מדגנים וגלוטן

הומאז' ללביביות של אוטולנגי מהעשור הקודם. טעימות בטרוף וממכרות בזכות שילוב התבלינים המיוחד שלהן. בגירסה המותאמת לפרוטוקול האוטואימיוני. החלפתי את הכרובית השלוקה במים בכרובית שלימה אפויה. טוב זה מושלם, כן!