כרוב ממולא ועצמות מוח

סיר חורפי עם טעמים עמוקים של בקר. שהכרוב מאוורר קצת ומאזן

הכנות30 minsזמן בישול1 hr 30 mins

 12 עלי כרוב חלוטים
 750 גרם בשר בקר שמן מגידול מקומי
 2 בצלים לבנים קצוצים דק
 1 צרור פטרוזיליה קצוץ דק
 1 כוס קישוא או זוקיני מגורד
 2 כוסות ציר עצמות מהול במים
 4 עצמות מוח מגידול מקומי

1

לעל הכרוב, מוציאה עם סכין גדולה את החלק העצי בבסיס הכרוב, זה דומה לחציבה פנימה כדי לשחרר את העלים מהגזע שלהם. מכניסה לסיר עם שפע מים רותחים מומלחים
המטרה היא שהעלים החיצונים יתרכחומ מספיק כדי שאפשר יהיה להפריד אותם מהגזע ולגלגל אותם, כשהשכבה הראשונה של העלים רכה מורידה עלים מניחה במסננת ומחזירה לסיר את הכרוב השלם, ככה עד שיש מספיק עלים

2

למילוי, קוצצת בצל, מטגנת את הבשר הטחון בשומן של עצמו, מוסיפה את הבצל וממשיכה עד שהבצל שקוף, מוסיפה פטרוזיליה קישוא מגורד ומלח. אם החזרתין עגבניות אפשר לגרד פנימה שתי עגבניות גדולות
הכנת הממולאים. עדיף שהעלים והמילוי יהיו פושרים שיהיה נוח לעבוד. מניחה בצצה של כל עלה כרוב ערימה יפה של מילוי, מקפלת את השולים על המילוי ומגלגלת. אמורה לצאת חבילה. מכינה את כל העלים ככה
הרכבת התבנית, משמנת את התחתית בשומן בקר או זית, מניחה את הממולאים ובניהם את עצמות המוח. מחממת את הציר ומוסיפה לו מים, שופכת בזהירות ציר מהול במים רותחים עד לגובהה של חצי ממולא. עוטפת בניר אפיה וניר כסף ולתנור בחום של 180 מעלות לשעה וחצי. אחרי שעה וחצי מורידה את הכיסוי מרימה טמפרטורה בתנור ונותנת צריבה עליונה לקבל צבע וחריכה טעימים

Ingredients

 12 עלי כרוב חלוטים
 750 גרם בשר בקר שמן מגידול מקומי
 2 בצלים לבנים קצוצים דק
 1 צרור פטרוזיליה קצוץ דק
 1 כוס קישוא או זוקיני מגורד
 2 כוסות ציר עצמות מהול במים
 4 עצמות מוח מגידול מקומי

Directions

1

לעל הכרוב, מוציאה עם סכין גדולה את החלק העצי בבסיס הכרוב, זה דומה לחציבה פנימה כדי לשחרר את העלים מהגזע שלהם. מכניסה לסיר עם שפע מים רותחים מומלחים
המטרה היא שהעלים החיצונים יתרכחומ מספיק כדי שאפשר יהיה להפריד אותם מהגזע ולגלגל אותם, כשהשכבה הראשונה של העלים רכה מורידה עלים מניחה במסננת ומחזירה לסיר את הכרוב השלם, ככה עד שיש מספיק עלים

2

למילוי, קוצצת בצל, מטגנת את הבשר הטחון בשומן של עצמו, מוסיפה את הבצל וממשיכה עד שהבצל שקוף, מוסיפה פטרוזיליה קישוא מגורד ומלח. אם החזרתין עגבניות אפשר לגרד פנימה שתי עגבניות גדולות
הכנת הממולאים. עדיף שהעלים והמילוי יהיו פושרים שיהיה נוח לעבוד. מניחה בצצה של כל עלה כרוב ערימה יפה של מילוי, מקפלת את השולים על המילוי ומגלגלת. אמורה לצאת חבילה. מכינה את כל העלים ככה
הרכבת התבנית, משמנת את התחתית בשומן בקר או זית, מניחה את הממולאים ובניהם את עצמות המוח. מחממת את הציר ומוסיפה לו מים, שופכת בזהירות ציר מהול במים רותחים עד לגובהה של חצי ממולא. עוטפת בניר אפיה וניר כסף ולתנור בחום של 180 מעלות לשעה וחצי. אחרי שעה וחצי מורידה את הכיסוי מרימה טמפרטורה בתנור ונותנת צריבה עליונה לקבל צבע וחריכה טעימים

כרוב ממולא ועצמות מוח
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

כרוב ממולא ועצמות מוח

סיר חורפי עם טעמים עמוקים של בקר. שהכרוב מאוורר קצת ומאזן

הכנות30 minsזמן בישול1 hr 30 mins

 12 עלי כרוב חלוטים
 750 גרם בשר בקר שמן מגידול מקומי
 2 בצלים לבנים קצוצים דק
 1 צרור פטרוזיליה קצוץ דק
 1 כוס קישוא או זוקיני מגורד
 2 כוסות ציר עצמות מהול במים
 4 עצמות מוח מגידול מקומי

1

לעל הכרוב, מוציאה עם סכין גדולה את החלק העצי בבסיס הכרוב, זה דומה לחציבה פנימה כדי לשחרר את העלים מהגזע שלהם. מכניסה לסיר עם שפע מים רותחים מומלחים
המטרה היא שהעלים החיצונים יתרכחומ מספיק כדי שאפשר יהיה להפריד אותם מהגזע ולגלגל אותם, כשהשכבה הראשונה של העלים רכה מורידה עלים מניחה במסננת ומחזירה לסיר את הכרוב השלם, ככה עד שיש מספיק עלים

2

למילוי, קוצצת בצל, מטגנת את הבשר הטחון בשומן של עצמו, מוסיפה את הבצל וממשיכה עד שהבצל שקוף, מוסיפה פטרוזיליה קישוא מגורד ומלח. אם החזרתין עגבניות אפשר לגרד פנימה שתי עגבניות גדולות
הכנת הממולאים. עדיף שהעלים והמילוי יהיו פושרים שיהיה נוח לעבוד. מניחה בצצה של כל עלה כרוב ערימה יפה של מילוי, מקפלת את השולים על המילוי ומגלגלת. אמורה לצאת חבילה. מכינה את כל העלים ככה
הרכבת התבנית, משמנת את התחתית בשומן בקר או זית, מניחה את הממולאים ובניהם את עצמות המוח. מחממת את הציר ומוסיפה לו מים, שופכת בזהירות ציר מהול במים רותחים עד לגובהה של חצי ממולא. עוטפת בניר אפיה וניר כסף ולתנור בחום של 180 מעלות לשעה וחצי. אחרי שעה וחצי מורידה את הכיסוי מרימה טמפרטורה בתנור ונותנת צריבה עליונה לקבל צבע וחריכה טעימים

Ingredients

 12 עלי כרוב חלוטים
 750 גרם בשר בקר שמן מגידול מקומי
 2 בצלים לבנים קצוצים דק
 1 צרור פטרוזיליה קצוץ דק
 1 כוס קישוא או זוקיני מגורד
 2 כוסות ציר עצמות מהול במים
 4 עצמות מוח מגידול מקומי

Directions

1

לעל הכרוב, מוציאה עם סכין גדולה את החלק העצי בבסיס הכרוב, זה דומה לחציבה פנימה כדי לשחרר את העלים מהגזע שלהם. מכניסה לסיר עם שפע מים רותחים מומלחים
המטרה היא שהעלים החיצונים יתרכחומ מספיק כדי שאפשר יהיה להפריד אותם מהגזע ולגלגל אותם, כשהשכבה הראשונה של העלים רכה מורידה עלים מניחה במסננת ומחזירה לסיר את הכרוב השלם, ככה עד שיש מספיק עלים

2

למילוי, קוצצת בצל, מטגנת את הבשר הטחון בשומן של עצמו, מוסיפה את הבצל וממשיכה עד שהבצל שקוף, מוסיפה פטרוזיליה קישוא מגורד ומלח. אם החזרתין עגבניות אפשר לגרד פנימה שתי עגבניות גדולות
הכנת הממולאים. עדיף שהעלים והמילוי יהיו פושרים שיהיה נוח לעבוד. מניחה בצצה של כל עלה כרוב ערימה יפה של מילוי, מקפלת את השולים על המילוי ומגלגלת. אמורה לצאת חבילה. מכינה את כל העלים ככה
הרכבת התבנית, משמנת את התחתית בשומן בקר או זית, מניחה את הממולאים ובניהם את עצמות המוח. מחממת את הציר ומוסיפה לו מים, שופכת בזהירות ציר מהול במים רותחים עד לגובהה של חצי ממולא. עוטפת בניר אפיה וניר כסף ולתנור בחום של 180 מעלות לשעה וחצי. אחרי שעה וחצי מורידה את הכיסוי מרימה טמפרטורה בתנור ונותנת צריבה עליונה לקבל צבע וחריכה טעימים

כרוב ממולא ועצמות מוח
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
עלי סלק ממולאים

עלי סלק ממולאים

אז מה מחליף אורז בממולאים, מוצאת שירקות שורש מגורדים דק בפומפיה סופגים יפה את מיצי הבשר והרוטב. פה ניסיתי עלי סלק במילוי של בשר שמן, את האורז החליף הסלק. טריוויאלי

אמפנדס

אמפנדס

מענין שמתכון מסורתי לאמפנדס הוא מקמח קסאבה ידידנו. בצק דק עמוס בבשר שמן, מתברר שבצק קסאבה אוהב שמן. אחד הטובים

כרוב כבוש פרוביוטי עם טיימר מובנה

כרוב כבוש פרוביוטי עם טיימר מובנה

הנחתי בצנצנת כבישה כרוב ירוק מומלח ומעל כרוב סגול, התסיסה הפתיע בעוצמתה. לאט לאט הסגול והירוק ניפגשו עד שהתאחדו לצבע משוגע. זה קרה בדיוק אחרי שלושה שבועות. הזמן שבו הכרוב הופך פרוביוטי

בצל ממולא

בצל ממולא

בצלים ממולאים הם סוג של תוספת רכה ומתוקה, יחד עם ריבת תפוזים סיניים זו תבנית שיש בה חגיגיות

קלצונה

קלצונה

מנפלאות הבטטה הלבנה. קלצו’נה אשכרה קריספית ממש, הפעם במילוי בשר וזיתים

שערות אסדו

שערות אסדו

לפני שהיתי בתזונה הזו לא ממש יצא לי להכין אסדו, היה נידמה לי שזה מורכב יותר מדי ומחייב מעשנה. בשנה האחרונה זה הפך לאב מזון. זו גירסה עסיסית של בישול עם נוזלים שבעני עוזרות לשערות להישאר עסיסיות. מכינה ומעבירה לקופסת זכוכית ולמקרר. יש לזה כל כך הרבה שימושים

פרויקט לזניה

פרויקט לזניה

לזניה זו אם מזון ששווה להתאמץ לבקר אותה לפעמים. כאן גירסה 100 אחוז פרוטוקולית, בלי עגבניות. בתפקיד הפסטה הבטטה הלבנה. מלאכת שכבות

לחמא בעג’ין

לחמא בעג’ין

בצק ובשר זה אחד השילובים, ביס מושלם לשבת בבוקר שיש זמן. מתאים לשלבים מתקדמים של הפרוטוקול

לשון וחברים

לשון וחברים

לשון יש לה הרבה חברים: מגישה אותה חמה או קרה, מבושלת או מטוגנת, עם רוטב… או בלי. יש לה טקסטורה רכה שמנונית ונגיסה. מתכון בסיס לבישול הלשון והצעות מה לעשות איתה

כבד עגלה

כבד עגלה

המזון הדחוס ביותר. יש בו כמות עצומה של ויטמין אי והמון מינרלים (ברזל, נחושת, יוד וסלניום). חיות בטבע אוכלות קודם את הכבד
בעיה קטנה, יש לו טעם ברזלי, או שאוהבות או שלא

מעורב ירושלמי

מעורב ירושלמי

חלקי פנים של תרנגולת זולים וזמינים. מעורב ירושלמי זו קלאסיקה קלה להכנה

קוטג’ פאי או פאי רועים

קוטג’ פאי או פאי רועים

פאי רועים זו הגירסה עם בשר כבשים וקוטג’ פיא עם בקר, בקר שמן מתאים פה. בטטה צהובה שהיא קצת יותר יבשה ומזכירה תפוח אדמה משלימה את הקמופלאז’. מחבת שיש בו נחמה

אורז כרובית

אורז כרובית

היכולת של הכרובית לספוג טעמים, והניראות שלה כאשר היא מגוררת יצרו את המתכון הזה שנימצא בכל ספר בישול פרוטוקולי, אז ניסיתי, והתאמתי וזו באמת אחלה תוספת שסופגת ציר נהדר. אפשר גם בצבעים

כרוב ברוקולי ביקון

כרוב ברוקולי ביקון

מנה מהירה שעושה שימוש בשומן של הביקון ובטעמי העישון שלו, יחד עם ברוקולי וכרוב ששניהם בדרך זו או אחרת מבקרים יום יום. נקניקית פליאו או המבורגר ביתי זו ארוחה מהירה בריאה ומספקת

קבב

קבב

קבב על האש או על מחבת, עם סלטים טריים, כבושים וממרחים זו ארוחה אולטימטיבית

דנוור חתיך

דנוור חתיך

נתח קטן ומשוייש, המשך של מכסה האנטריקוט לכיוון האונטריב. הרבה טעם צליה חזקה וקצרה

טבולה כרובית

טבולה כרובית

סלט מרענן, קליל מאוד ורסטילי. הרבה ירוק קצת לבן ומעט מאוד אדום

$