כרוב חמצמץ עם מישמש

| 13/06/2021

בעונה של המישמש יש הזדמנות להנות מטעם שדומה לעגבניה, בעיקר באיזון בין חמיצות ומתיקות.

ניסיון שיצא ממש מוצלח להוסיף לכרוב מבושל את החמוץ מתוק שמתאים לו בול. 

כרוב חמוץ מתוק מבושל עם מישמש

כמותזמן הכנה
ארבע מנות חצי שעה

מרכיבים
 1 כרוב ירוק קטן פרוס דק
 1 בצל לבן בינוני קצוץ דק
 8 מישמש בשל
 2 כפות שמן זית טוב
 1 כפית מלח אטלנטי

הכנות
1

קוצצת דק כרוב קטן -בינוני
קוצצת דק בצל לבן גדול
חותכת לשמיניות שמונה משמשים בשלים

2

בסיר שיש לו מיכסה שמה שתי כפות שמן זית
מוסיפה את הבצל ומדליקה את האש
שהבצל מזהיב מוסיפה את הכרוב הפרוס
מוסיפה את המשמשים והמלח ומערבבת טוב

3

מכסה את הסיר ומבשלת חצי שעה על אש קטנה
אין צורך להוסיף נוזלים, מים בכרוב ישמרו על העסיסיות
מתקבל תבשיל חמצמץ שמתאים מאוד עם בשר שומני

אפשר להוסיף ביקון או חזה אווז בשלב טיגון הבצל

Ingredients

מרכיבים
 1 כרוב ירוק קטן פרוס דק
 1 בצל לבן בינוני קצוץ דק
 8 מישמש בשל
 2 כפות שמן זית טוב
 1 כפית מלח אטלנטי

Directions

הכנות
1

קוצצת דק כרוב קטן -בינוני
קוצצת דק בצל לבן גדול
חותכת לשמיניות שמונה משמשים בשלים

2

בסיר שיש לו מיכסה שמה שתי כפות שמן זית
מוסיפה את הבצל ומדליקה את האש
שהבצל מזהיב מוסיפה את הכרוב הפרוס
מוסיפה את המשמשים והמלח ומערבבת טוב

3

מכסה את הסיר ומבשלת חצי שעה על אש קטנה
אין צורך להוסיף נוזלים, מים בכרוב ישמרו על העסיסיות
מתקבל תבשיל חמצמץ שמתאים מאוד עם בשר שומני

אפשר להוסיף ביקון או חזה אווז בשלב טיגון הבצל

כרוב חמצמץ עם מישמש

הכנתן, תיגו אותי באינסטגרם מבטיחה לשתף dearaya@

כרוב חמוץ מתוק ומישמש

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

עוד באותו ענין: ירקות מצליבים

עלי מלפוף מותססים במילוי בשר בלי אורז

עלי מלפוף מותססים במילוי בשר בלי אורז

כרוב אוהב חמוץ, רציתי חמוץ מובנה שנוצר מתסיסה לקטית. התססתי עלי מלפוף. שבועים תסיסה הניבו טעם חמוץ חזק. מילוי של בשר ובצל בלי אורז. בינגו. חמוץ, מאוזן, קטוגני

סלט ביצים וכרובית

סלט ביצים וכרובית

מזכיר סלט תפוחי אדמה, באיכות המלווה שלו. יש בו ביצים וכרובית תיבול של בלסמי לבן, וגוון של פטרוזליה ובצל. הוא בן לוויה מעולה עם טעמים עמוקים ומספקים שלא משתלטים

פלאפל ברוקולי ירוק

פלאפל ברוקולי ירוק

הטעם הוא של פלאפל וגם הצבע החי הירוק, פלאפל ירוק יש עליו. אין כאן חומוס, גם לא מונבט. יש הרבה ברוקולי וכוסברה ותבלינים של פלאפל שיוצרים את הטעם המזוהה. פלאפל פליאו אפילו קטוגני

לביבות כרובית וכורכום AIP חופשיות מדגנים וגלוטן

לביבות כרובית וכורכום AIP חופשיות מדגנים וגלוטן

הומאז' ללביביות של אוטולנגי מהעשור הקודם. טעימות בטרוף וממכרות בזכות שילוב התבלינים המיוחד שלהן. בגירסה המותאמת לפרוטוקול האוטואימיוני. החלפתי את הכרובית השלוקה במים בכרובית שלימה אפויה. טוב זה מושלם, כן!