כרוב חמצמץ עם משמש

בעונה של המישמש יש הזדמנות להנות מטעם שדומה לעגבניה, בעיקר באיזון בין חמיצות ומתיקות.

ניסיון שיצא ממש מוצלח להוסיף לכרוב מבושל את החמוץ מתוק שמתאים לו בול.

כרוב חמצמץ ומשמש

ככה עושה

כרוב חמצמץ עם מישמש

הכנות10 minutes
זמן בישול אפיה התססה30 minutes
מנות4
חופשי מאלרגנים
milkfree
tomatofree
glutenfree

מרכיבים

  • 1 כרוב ירוק קטן פרוס דק
  • 1 בצל לבן בינוני קצוץ דק
  • 8 מישמש בשל
  • 2 כפות שמן זית טוב
  • 1 כפית מלח אטלנטי

הכנות

  • קוצצת דק כרוב קטן -בינוני קוצצת דק בצל לבן גדול
    חותכת לשמיניות שמונה משמשים בשלים
  • בסיר שיש לו מיכסה שמה שתי כפות שמן זית
    מוסיפה את הבצל ומדליקה את האש, שהבצל מזהיב מוסיפה את הכרוב הפרוס
    מוסיפה את המשמשים והמלח ומערבבת טוב
  • מכסה את הסיר ומבשלת חצי שעה על אש קטנהא. ין צורך להוסיף נוזלים, מים בכרוב ישמרו על העסיסיות
    מתקבל תבשיל חמצמץ שמתאים מאוד עם בשר שומני אפשר להוסיף ביקון או חזה אווז בשלב טיגון הבצל
    כרוב חמצמץ ומשמש
כרוב חמצמץ ומשמש
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineדל פחממה . טבעוני . פליאו . פליאו אוטואימוני

התססות חורף סדנה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י לבן

סדנה מעשית במטבח ביתי

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן