כרוב חמצמץ עם מישמש

13/06/2021

בעונה של המישמש יש הזדמנות להנות מטעם שדומה לעגבניה, בעיקר באיזון בין חמיצות ומתיקות. הינה ניסיון שיצא ממש מוצלח להוסיף לכרוב מבושל את החמוץ מתוק שהוא כל כך אוהב

Prep Time10 minsCook Time30 mins

 1 כרוב ירוק קטן פרוס דק
 1 בצל לבן בינוני קצוץ דק
 8 מישמש בשל
 2 כפות שמן זית טוב
 1 כפית מלח אטלנטי

1

קוצצת דק כרוב קטן -בינוני
קוצצת דק בצל לבן גדול
חותכת לשמיניות שמונה משמשים בשלים

2

בסיר שיש לו מיכסה שמה שתי כפות שמן זית
מוסיפה את הבצל ומדליקה את האש
שהבצל מזהיב מוסיפה את הכרוב הפרוס
מוסיפה את המשמשים והמלח ומערבבת טוב

3

מכסה את הסיר ומבשלת חצי שעה על אש קטנה
אין צורך להוסיף נוזלים, מים בכרוב ישמרו על העסיסיות
מתקבל תבשיל חמצמץ שמתאים מאוד עם בשר שומני

אפשר להוסיף ביקון או חזה אווז בשלב טיגון הבצל

Ingredients

 1 כרוב ירוק קטן פרוס דק
 1 בצל לבן בינוני קצוץ דק
 8 מישמש בשל
 2 כפות שמן זית טוב
 1 כפית מלח אטלנטי

Directions

1

קוצצת דק כרוב קטן -בינוני
קוצצת דק בצל לבן גדול
חותכת לשמיניות שמונה משמשים בשלים

2

בסיר שיש לו מיכסה שמה שתי כפות שמן זית
מוסיפה את הבצל ומדליקה את האש
שהבצל מזהיב מוסיפה את הכרוב הפרוס
מוסיפה את המשמשים והמלח ומערבבת טוב

3

מכסה את הסיר ומבשלת חצי שעה על אש קטנה
אין צורך להוסיף נוזלים, מים בכרוב ישמרו על העסיסיות
מתקבל תבשיל חמצמץ שמתאים מאוד עם בשר שומני

אפשר להוסיף ביקון או חזה אווז בשלב טיגון הבצל

כרוב חמצמץ עם מישמש

כרוב חמצמץ עם מישמש

בעונה של המישמש יש הזדמנות להנות מטעם שדומה לעגבניה, בעיקר באיזון בין חמיצות ומתיקות. הינה ניסיון שיצא ממש מוצלח להוסיף לכרוב מבושל את החמוץ מתוק שהוא כל כך אוהב

Prep Time10 minsCook Time30 mins

 1 כרוב ירוק קטן פרוס דק
 1 בצל לבן בינוני קצוץ דק
 8 מישמש בשל
 2 כפות שמן זית טוב
 1 כפית מלח אטלנטי

1

קוצצת דק כרוב קטן -בינוני
קוצצת דק בצל לבן גדול
חותכת לשמיניות שמונה משמשים בשלים

2

בסיר שיש לו מיכסה שמה שתי כפות שמן זית
מוסיפה את הבצל ומדליקה את האש
שהבצל מזהיב מוסיפה את הכרוב הפרוס
מוסיפה את המשמשים והמלח ומערבבת טוב

3

מכסה את הסיר ומבשלת חצי שעה על אש קטנה
אין צורך להוסיף נוזלים, מים בכרוב ישמרו על העסיסיות
מתקבל תבשיל חמצמץ שמתאים מאוד עם בשר שומני

אפשר להוסיף ביקון או חזה אווז בשלב טיגון הבצל

Ingredients

 1 כרוב ירוק קטן פרוס דק
 1 בצל לבן בינוני קצוץ דק
 8 מישמש בשל
 2 כפות שמן זית טוב
 1 כפית מלח אטלנטי

Directions

1

קוצצת דק כרוב קטן -בינוני
קוצצת דק בצל לבן גדול
חותכת לשמיניות שמונה משמשים בשלים

2

בסיר שיש לו מיכסה שמה שתי כפות שמן זית
מוסיפה את הבצל ומדליקה את האש
שהבצל מזהיב מוסיפה את הכרוב הפרוס
מוסיפה את המשמשים והמלח ומערבבת טוב

3

מכסה את הסיר ומבשלת חצי שעה על אש קטנה
אין צורך להוסיף נוזלים, מים בכרוב ישמרו על העסיסיות
מתקבל תבשיל חמצמץ שמתאים מאוד עם בשר שומני

אפשר להוסיף ביקון או חזה אווז בשלב טיגון הבצל

כרוב חמצמץ עם מישמש

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד באותו ענין: ירקות מצליבים

פאי רועים דל פחמימות

פאי רועים דל פחמימות

פאי רועי זה מאפה שכבות סופר מנחם ורסטילי וטעים. שיכבה של בשר טחון מתובל ומעליו שיכבת פירה כרובית קרימי. הכרובית תורמת מעט פחמימות אפשר לעשות שימוש בשאריות

ג'חנון כרוב

ג'חנון כרוב

כרוב ממולא בעצמו עם חמאה. אפשר לקרוא לו גם ג'חנון כרוב קטוגני. כרוב, גהיי \ חמאה ומלח, זה הכל. נהדר לשאת עליו טעמים כמו ביצה רכה, רסק עגבניות, חריף ירוק וחמוצים. ארוחת בוקר שהשומן מחליף בה את הדגן. 2021 זה שנה של מהפכות

קולסלאו פרוביוטי Fermented Coleslaw

קולסלאו פרוביוטי Fermented Coleslaw

תהליכי הכרות בהם שוהים מינים שונים יחד, תוססים ומוצאים את החיבורים בניהם. אז כזה, בסלט ביתי ומוכר. סלט כרוב וגזר עם טוויסט. הירקות שמרכיבים את הסלט תוססים יחד בצינצנת, שהטעם החמוץ התפתח יחד עם החידקים הטובים אפשר להכין מיונז ביתי ולחבר