כרוב ברוקולי ביקון

מנה מהירה שעושה שימוש בשומן של הביקון ובטעמי העישון שלו, יחד עם ברוקולי וכרוב ששניהם בדרך זו או אחרת מבקרים יום יום. נקניקית פליאו או המבורגר ביתי זו ארוחה מהירה בריאה ומספקת

הכנות10 minsזמן בישול10 mins

 כוס וחצי פרחי ברוקולי
 כוס וחצי כרוב פרוס דק
 5 פרוסות ביקון חתוכות לקוביות
 מחצי כפית מלח ים אטלנטי

1

מפרקת את ראש הברוקולי לפרחים בגודל ביס ומכניסה לסיר קטן עם מים ומלח, מביאה לרתיחה ומבשלת חמש דקות, זה צריך להיות אל דנטה, שהפרח עדין יציב לגמרי ולא מתפרק
קוצצת את הביקון לקוביות ומכניסה למחבת ברזל, השומן נמס הריח נפלא ומתחיל להיווצר קראנצ' לחתיכות הביקון. מוסיפה את הכרוב הקצוץ ומקפיצה ככה שיצופה בשומן מהביקון, מוסיפה את פרחי הברוקולי וממשיכה להקפיץ, מעט הנוזלים שבאו עם הפרחים תורמים לאמולסיה. שהכרוב נכנע ומאבד את הקראנצ' שלו זה הרגע להוריד מהאש. קצת מלח וזהו

Ingredients

 כוס וחצי פרחי ברוקולי
 כוס וחצי כרוב פרוס דק
 5 פרוסות ביקון חתוכות לקוביות
 מחצי כפית מלח ים אטלנטי

Directions

1

מפרקת את ראש הברוקולי לפרחים בגודל ביס ומכניסה לסיר קטן עם מים ומלח, מביאה לרתיחה ומבשלת חמש דקות, זה צריך להיות אל דנטה, שהפרח עדין יציב לגמרי ולא מתפרק
קוצצת את הביקון לקוביות ומכניסה למחבת ברזל, השומן נמס הריח נפלא ומתחיל להיווצר קראנצ' לחתיכות הביקון. מוסיפה את הכרוב הקצוץ ומקפיצה ככה שיצופה בשומן מהביקון, מוסיפה את פרחי הברוקולי וממשיכה להקפיץ, מעט הנוזלים שבאו עם הפרחים תורמים לאמולסיה. שהכרוב נכנע ומאבד את הקראנצ' שלו זה הרגע להוריד מהאש. קצת מלח וזהו

כרוב ברוקולי ביקון
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

כרוב ברוקולי ביקון

מנה מהירה שעושה שימוש בשומן של הביקון ובטעמי העישון שלו, יחד עם ברוקולי וכרוב ששניהם בדרך זו או אחרת מבקרים יום יום. נקניקית פליאו או המבורגר ביתי זו ארוחה מהירה בריאה ומספקת

הכנות10 minsזמן בישול10 mins

 כוס וחצי פרחי ברוקולי
 כוס וחצי כרוב פרוס דק
 5 פרוסות ביקון חתוכות לקוביות
 מחצי כפית מלח ים אטלנטי

1

מפרקת את ראש הברוקולי לפרחים בגודל ביס ומכניסה לסיר קטן עם מים ומלח, מביאה לרתיחה ומבשלת חמש דקות, זה צריך להיות אל דנטה, שהפרח עדין יציב לגמרי ולא מתפרק
קוצצת את הביקון לקוביות ומכניסה למחבת ברזל, השומן נמס הריח נפלא ומתחיל להיווצר קראנצ' לחתיכות הביקון. מוסיפה את הכרוב הקצוץ ומקפיצה ככה שיצופה בשומן מהביקון, מוסיפה את פרחי הברוקולי וממשיכה להקפיץ, מעט הנוזלים שבאו עם הפרחים תורמים לאמולסיה. שהכרוב נכנע ומאבד את הקראנצ' שלו זה הרגע להוריד מהאש. קצת מלח וזהו

Ingredients

 כוס וחצי פרחי ברוקולי
 כוס וחצי כרוב פרוס דק
 5 פרוסות ביקון חתוכות לקוביות
 מחצי כפית מלח ים אטלנטי

Directions

1

מפרקת את ראש הברוקולי לפרחים בגודל ביס ומכניסה לסיר קטן עם מים ומלח, מביאה לרתיחה ומבשלת חמש דקות, זה צריך להיות אל דנטה, שהפרח עדין יציב לגמרי ולא מתפרק
קוצצת את הביקון לקוביות ומכניסה למחבת ברזל, השומן נמס הריח נפלא ומתחיל להיווצר קראנצ' לחתיכות הביקון. מוסיפה את הכרוב הקצוץ ומקפיצה ככה שיצופה בשומן מהביקון, מוסיפה את פרחי הברוקולי וממשיכה להקפיץ, מעט הנוזלים שבאו עם הפרחים תורמים לאמולסיה. שהכרוב נכנע ומאבד את הקראנצ' שלו זה הרגע להוריד מהאש. קצת מלח וזהו

כרוב ברוקולי ביקון
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
כרוב כבוש פרוביוטי עם טיימר מובנה

כרוב כבוש פרוביוטי עם טיימר מובנה

הנחתי בצנצנת כבישה כרוב ירוק מומלח ומעל כרוב סגול, התסיסה הפתיע בעוצמתה. לאט לאט הסגול והירוק ניפגשו עד שהתאחדו לצבע משוגע. זה קרה בדיוק אחרי שלושה שבועות. הזמן שבו הכרוב הופך פרוביוטי

אורז כרובית

אורז כרובית

היכולת של הכרובית לספוג טעמים, והניראות שלה כאשר היא מגוררת יצרו את המתכון הזה שנימצא בכל ספר בישול פרוטוקולי, אז ניסיתי, והתאמתי וזו באמת אחלה תוספת שסופגת ציר נהדר. אפשר גם בצבעים

טבולה כרובית

טבולה כרובית

סלט מרענן, קליל מאוד ורסטילי. הרבה ירוק קצת לבן ומעט מאוד אדום

כרוב כבוש

כרוב כבוש

כדי להנות מהעושר של החידקים הטובים בכרוב כדאי להתסיס בבית. בישראל אסור למכור ירק מותסס שלא עבר עיקור

$