כרוב ברוקולי ביקון

מנה מהירה שעושה שימוש בשומן של הביקון ובטעמי העישון שלו.

הכרוב אוהב לספוח שומן.

 

ככה עושה

כרוב ברוקולי ביקון

הכנות10 minutes
זמן בישול אפיה10 minutes
מנות2
חופשי מאלרגנים
רוטב סויה
tomatofree
glutenfree

מרכיבים

  • כוס וחצי פרחי ברוקולי
  • כוס וחצי כרוב פרוס דק
  • 5 פרוסות ביקון חתוכות לקוביות
  • מחצי כפית מלח ים אטלנטי

הכנות

  • מפרקת את ראש הברוקולי לפרחים בגודל ביס ומכניסה לסיר קטן עם מים ומלח, מביאה לרתיחה ומבשלת חמש דקות
    כדאי שיהיה אל דנטה, שהפרח עדין יציב לגמרי ולא מתפרק
  • קוצצת את הביקון לקוביות ומכניסה למחבת ברזל, השומן נמס הריח נפלא ומתחיל להיווצר קראנצ' לחתיכות הביקון.
    מוסיפה את הכרוב הקצוץ ומקפיצה ככה שיצופה בשומן מהביקון, מוסיפה את פרחי הברוקולי וממשיכה להקפיץ, מעט הנוזלים שבאו עם הפרחים תורמים לאמולסיה
  • שהכרוב נכנע ומאבד את הקראנצ' שלו זה הרגע להוריד מהאש. קצת מלח וזהו
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineדל פחממה . פליאו . פליאו אוטואימוני . קיטו

סדנת התססה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י קוראני לבן

עד 6 משתתפים במטבח ביתי

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן