כרוב ברוקולי ביקון
מנה מהירה שעושה שימוש בשומן של הביקון ובטעמי העישון שלו, הכרוב אוהב לספוח שומן. נקניקית פליאו או המבורגר ביתי זו ארוחה מהירה בריאה ומספקת
מפרקת את ראש הברוקולי לפרחים בגודל ביס ומכניסה לסיר קטן עם מים ומלח, מביאה לרתיחה ומבשלת חמש דקות
כדאי שיהיה אל דנטה, שהפרח עדין יציב לגמרי ולא מתפרק
קוצצת את הביקון לקוביות ומכניסה למחבת ברזל, השומן נמס הריח נפלא ומתחיל להיווצר קראנצ' לחתיכות הביקון. מוסיפה את הכרוב הקצוץ ומקפיצה ככה שיצופה בשומן מהביקון, מוסיפה את פרחי הברוקולי וממשיכה להקפיץ, מעט הנוזלים שבאו עם הפרחים תורמים לאמולסיה
שהכרוב נכנע ומאבד את הקראנצ' שלו זה הרגע להוריד מהאש. קצת מלח וזהו
Ingredients
Directions
מפרקת את ראש הברוקולי לפרחים בגודל ביס ומכניסה לסיר קטן עם מים ומלח, מביאה לרתיחה ומבשלת חמש דקות
כדאי שיהיה אל דנטה, שהפרח עדין יציב לגמרי ולא מתפרק
קוצצת את הביקון לקוביות ומכניסה למחבת ברזל, השומן נמס הריח נפלא ומתחיל להיווצר קראנצ' לחתיכות הביקון. מוסיפה את הכרוב הקצוץ ומקפיצה ככה שיצופה בשומן מהביקון, מוסיפה את פרחי הברוקולי וממשיכה להקפיץ, מעט הנוזלים שבאו עם הפרחים תורמים לאמולסיה
שהכרוב נכנע ומאבד את הקראנצ' שלו זה הרגע להוריד מהאש. קצת מלח וזהו
הכנתן, תיגו אותי באינסטגרם מבטיחה לשתף dearaya@

עלי מלפוף מותססים במילוי בשר בלי אורז
כרוב אוהב חמוץ, רציתי חמוץ מובנה שנוצר מתסיסה לקטית. התססתי עלי מלפוף. שבועים תסיסה הניבו טעם חמוץ חזק. מילוי של בשר ובצל בלי אורז. בינגו. חמוץ, מאוזן, קטוגני

סלט ביצים וכרובית
מזכיר סלט תפוחי אדמה, באיכות המלווה שלו. יש בו ביצים וכרובית תיבול של בלסמי לבן, וגוון של פטרוזליה ובצל. הוא בן לוויה מעולה עם טעמים עמוקים ומספקים שלא משתלטים

פלאפל ברוקולי ירוק
הטעם הוא של פלאפל וגם הצבע החי הירוק, פלאפל ירוק יש עליו. אין כאן חומוס, גם לא מונבט. יש הרבה ברוקולי וכוסברה ותבלינים של פלאפל שיוצרים את הטעם המזוהה. פלאפל פליאו אפילו קטוגני

לביבות כרובית וכורכום AIP חופשיות מדגנים וגלוטן
הומאז' ללביביות של אוטולנגי מהעשור הקודם. טעימות בטרוף וממכרות בזכות שילוב התבלינים המיוחד שלהן. בגירסה המותאמת לפרוטוקול האוטואימיוני. החלפתי את הכרובית השלוקה במים בכרובית שלימה אפויה. טוב זה מושלם, כן!
0 תגובות