כנפי עוף ברוטב מנגו

רוטב לכנפי עוף הוא ענין עונתי עכשיו זה הרגע של המנגו, והוא מתאים מאוד למתוק חריף מלוח שהולך טוב עם כנפיים של עוף. מתיקות עדינה, ובנוסף יש אפקט מרכך מהמנגו

חטיף

כנפי עוף צלויות ברוטב מנגו אחרי צליה

ככה עושה

מתכון: כנפי עוף ברוטב מנגו

הכנות15 minutes
זמן בישול אפיה50 minutes
מנות4
חופשי מאלרגנים
רוטב סויה
glutenfree

מרכיבים

  • 1 קג כנפי עוף נקיות וחצויות
  • 1 מנגו גדול בשל
  • 6 שיני שום
  • 2 סמ שורש ג'ינג'ר
  • 2 כפות חומץ תפוחים
  • 2 כפות מים
  • ½ כפית מלח

הכנות

רוטב

  • קולפת מנגו גדול וחותכת לחתיכות גדולות, מעבירה לכוס של הנינגה
    קולפת שיני שום ומעבירה גם אותן
    חותכת גס גינגר ומוסיפה גם אותו
    מוסיפה חומץ תפוחים, מלח ומעט מים
    טחינה טובה של דקה עד לרוטב חלק
    כנפי עוף בכערה ורוטב מנגו בצד

מרינדה

  • מעבירה את הכנפים והרוטב לכערה לחצי שעה עד שעתים
    כנפי עוף במרינדת מנגו

צליה

  • מחממת תנור ל200 מעלות
    תבנית מתכת, נייר אפיה. הכנפים מסודרות מעל בשיכבה אחת
    40 דקות מצד אחד, עד שיש צבע יפה, ועוד 10 דקות מהצד השני לעוד צבע יפה
    כנפי עוף ברוטב מנגו בתבנית צליה
כנפי עוף צלויות ברוטב מנגו אחרי צליה
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineפליאו . פליאו אוטואימוני

סדנת התססה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י קוראני לבן

עד 6 משתתפים במטבח ביתי

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן