כדורי סחלב

ממתק קטן בטעם של סחלב וילדות בירושלים, מי הזהר עושים את ההבדל

זמן בישול15 mins

 1 כוס פתיתי קוקוס
 1 כף חמאת קוקוס
 רבע עד שליש כוס שמנת קוקוס
 כף דבש
 פקק מי זהר
 חצי כפית קינמון
 רבע כוס פתיתי קוקוס לציפוי

1

יוצאים 12 כדורים
ממיסה את חמאת הקוקוס, אפשר גם שמן קוקוס במקום
בקערה שמה את כל החומרים. מערבבת טוב ככה שהדבש ימס והעיסה תהיה אפשרית לעבודה
מקררת רבע שעה במקרר ומגלגלת כדורים
את הכדורים המוכנים מצפה במעט קוקוס
שומרת במקרר

חומרים

 1 כוס פתיתי קוקוס
 1 כף חמאת קוקוס
 רבע עד שליש כוס שמנת קוקוס
 כף דבש
 פקק מי זהר
 חצי כפית קינמון
 רבע כוס פתיתי קוקוס לציפוי

אופן ההכנה

1

יוצאים 12 כדורים
ממיסה את חמאת הקוקוס, אפשר גם שמן קוקוס במקום
בקערה שמה את כל החומרים. מערבבת טוב ככה שהדבש ימס והעיסה תהיה אפשרית לעבודה
מקררת רבע שעה במקרר ומגלגלת כדורים
את הכדורים המוכנים מצפה במעט קוקוס
שומרת במקרר

כדורי סחלב
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

כדורי סחלב

ממתק קטן בטעם של סחלב וילדות בירושלים, מי הזהר עושים את ההבדל

זמן בישול15 mins

 1 כוס פתיתי קוקוס
 1 כף חמאת קוקוס
 רבע עד שליש כוס שמנת קוקוס
 כף דבש
 פקק מי זהר
 חצי כפית קינמון
 רבע כוס פתיתי קוקוס לציפוי

1

יוצאים 12 כדורים
ממיסה את חמאת הקוקוס, אפשר גם שמן קוקוס במקום
בקערה שמה את כל החומרים. מערבבת טוב ככה שהדבש ימס והעיסה תהיה אפשרית לעבודה
מקררת רבע שעה במקרר ומגלגלת כדורים
את הכדורים המוכנים מצפה במעט קוקוס
שומרת במקרר

חומרים

 1 כוס פתיתי קוקוס
 1 כף חמאת קוקוס
 רבע עד שליש כוס שמנת קוקוס
 כף דבש
 פקק מי זהר
 חצי כפית קינמון
 רבע כוס פתיתי קוקוס לציפוי

אופן ההכנה

1

יוצאים 12 כדורים
ממיסה את חמאת הקוקוס, אפשר גם שמן קוקוס במקום
בקערה שמה את כל החומרים. מערבבת טוב ככה שהדבש ימס והעיסה תהיה אפשרית לעבודה
מקררת רבע שעה במקרר ומגלגלת כדורים
את הכדורים המוכנים מצפה במעט קוקוס
שומרת במקרר

כדורי סחלב
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
שוקו פלצבו

שוקו פלצבו

ערב קר חדשות לא משהו, שוקו יכול להיות אחלה מרוממם, הינה כזה מותאם לפרוטוקול מהודק חם ומנחם

גאלט אגסים

גאלט אגסים

זו עוגה קצת פראית ומאוד טעימה, משלבת טעם מרציפני מהשקדים שפוגשים באגסים. ווניל ממקל וניל אמיתי. פיתוח מתכון רמי ורטמן

שבלולי קינמון

שבלולי קינמון

חורף, גשם בחוץ. ריח של קינמון שממלא את הבית. הרגשה טובה. ניסיון לשבלולי קינמון שהם מאה אחוז פרוטוקולים מבטטה סגולה. טעים ועדין

לחמא בעג’ין

לחמא בעג’ין

בצק ובשר זה אחד השילובים, ביס מושלם לשבת בבוקר שיש זמן. מתאים לשלבים מתקדמים של הפרוטוקול

בליס ברי

בליס ברי

נטיפים של אושר, אוכמניות כחולות קפואות בציפוי דק של שוקולד רואו, פיתוח רמי ורטמן

פרליני שוקולד רואו

פרליני שוקולד רואו

שוקולד רואו שומר על כל האיכויות הקסומות של הקקאו, מעלה תדר ומשמח את הנפש. פיתוח מתכון רמי ורטמן

לחם ברוקולי שטוח

לחם ברוקולי שטוח

greenkitchenstories.com המתכון במקור של
למי שאוכלת ביצים זה לגמרי סוג של סנדוויצ’ בין שתי פרוסות שיש בהן המון ברוקולי וקצת ביצים

מאפיין דלעת

מאפיין דלעת

בשלבים הראשונים שעדין קשה לוותר לגמרי על מאפים, יש הפתעות קטנות כמו המאפיין הזה, שהולך מעולה כארוחת בוקר מפנקת, או פינוק של אחר הצהרים

עוגיות פיצוחים

עוגיות פיצוחים

עוגיות קלות להכנה, מאוד מספקות. תמיד יש מבחר אחר של אגוזים וגרעינים לנסות. מתאים למי שאוכלת ביצים, הסוכר די הכרחי להדביק את הבלילה

עוגת בננות

עוגת בננות

עוגה מושלמת. לשלבים מתקדמים כאשר חזרו האגוזים והביצים
פיתוח מתכון רמי ורטמן

$