כדורי בשר ברוטב עגבניות עם ספגטי

כדורי בשר ברוטב עגבניות

כדורי בשר קטנים רכים, ברוטב עגבניות טריות. אין סוף אפשרויות.

מנה איקונית שמקורה במטבח מהגרים איטלקים באמריקה. בעיקר פרורי לחם מעט בשר

בחרתי לעשות כדורים קטנים ורכים, בעיקר בשר עם נוכחות של פרורי לחם ותוספת פרמזן. כיף. אין צורך לטגן, פשוט לאפות אותם עד שמתמצקים.

ברוטב יש בעיקר עגבניות טריות, כל סוג של עגבניות, גם שרי. הכל טחון יחד. הרוטב מתחיל עם בצל, שום, סלרי וגזר, אפשר לקרמל לאט אפשר למהר, זו מנה סלחנית

יש התעסקות אבל זו גירסה מהירה, ברוטב נישארת תחושת טריות של העגבניות, הוא טחון יחסית גס.

פינוק , נחמה זה גדול מדי עכשיו.

סיר ספגטי וכדורי בשר

ככה עושה

כדורי בשר ברוטב עגבניות

מתאים לתזונהאוכל לחיילים | חופשי מגלוטן
הכנות30 minutes
זמן בישול אפיה20 minutes
מנות4
חופשי מאלרגנים
glutenfree

מרכיבים

40 כדורי בשר קטנים

  • 500 גרם בשר בקר טחון
  • 1 ביצה
  • 1 בצל גדול
  • 4 שיני שום
  • ½ כוס פטרוזליה או בזליקום
  • 2 כפות פרורי לחם
  • 2 כפות פרמזן מגורד דק (אופציונלי)
  • פלפל שחור ומלח

רוטב עגבניות טריות

  • 1 קג עגבניות לבישול
  • 2 בצלים חתוכים דק
  • 6 שני שום מעוכות וקצוצות
  • 1 מקל סלרי קצוצים דק
  • 1 גזר מגורד דק
  • 1 כוס יין לבן
  • 2 כפות רכז עגבניות נקי, מוטי ללא חומרי שימור
  • אורגנו יבש או בזיליקום טרי
  • פלפל שחור ומלח
  • 1 כוס מים מטוהרים
  • ½ כוס שמן זית

להגשה

  • 400 גרם ספגטי עם או בלי גלוטן
  • 1 כוס פרמזן מגורד דק (אופציונלי)
  • עלי בזיליקום טריים

הכנות

כדורי בשר

  • כדי ליצור כדורים קטנים רכים כדאי שכל המרכיבים יהיו טחונים דק
    מכניסה לכוס של הנינג'ה או למעבד מזון בצל חתוך גס, פטרוזליה עלים וגבעולים דקים חתוך גס, או עלי בזיליקום טריים. שיני שום מעוכות וביצה. טוחנת למרקם דק
  • בקערה שמה בשר טחון טרי לא שמן, את תערובת הבצל הטחונה, מלח, פלפל שחור ופרורי לחם, הם חשובים. ספגטי מיטבולס במקור הם בעיקר פרורי לחם וקצת בשר 🙂
    אפשר להשתמש בפרורי לחם ללא גלוטן, עובדים כאן יופי. מוסיפה גם פרמזן מגורד דק. זו אופציה אפשר גם בלי כדי לקבל גירסה כשרה.
    לשה טוב את התערובת עד לתערובת אחידה.
  • כיף כדורים קטנים, עושה הבדל. מתישבת לכדרר, קערית של מים ליד עוזרת. טובלת את הידים במים ומכדררת עד לפני שטח חלקים. יוצאים כ40 כדורים
    את הכדורים אופה. מסדרת לידי תבנית עם נייר אפיה משומן ומניחה את הכדורים בתבנית.
    מכניסה לתנור בחום של 180 ל20 דקות עד שהכדורים יציבים עם קצת צבע שחום.
    כדורי בשר קטנים

רוטב עגבניות

  • בסיר שטוח עם תחתית כבדה מוזגת שמן זית, מוסיפה בצל ושום, מטגנת קצת, מוסיפה גזר מגורד דק וסלרי קצוץ דק. מוסיפה את היין ונותנת לו להתאדות קצת
    עגבניות. כל סוג יתאים, את הגדולות קולפת, עגבניות שרי כמו שהן. גם ישנות יתאימו כאן. מעבירה לפוד פרוססור וטוחנת טוב. לחלופין שתי פחיות קטנות עגבניות חתוכות של מוטי.
    מוסיפה את העגבניות לסיר.
    מוסיפה שתי כפות רכז עגבניות, פלפל שחור ומלח, אם יש עלים של בזיליקום טרי אפשר לקצוץ פנימה חופן, אם לא אורגנו יבש יתאים. מכסה. אש בינונית
    הרוטב יתצמצם ויעמיק, אם צריך להוסיף קצת מים רותחים לשמור על רוטב פתוח. זה יקח כעשרים דקות. לבדוק ולטעום מדי פעם.
    את הרוטב טוחנת, הוא יוצא מספיק משוחרר כדי לצפות יפה ספגטי. אם סמיך מדי אפשר להוסיף עוד מים רותחים ולתקן תיבול של מלח פלפל.
    מחזירה לסיר השטוח.
  • את כדורי הבשר מוסיפה לרוטב העגבניות. משקשקת את הסיר כדי שכל הכדורים יצופו ברוטב. ועוד. מבשלת על אש נמוכה עשרים דקות
    כדורי בשר ורוטב עגבניות

צלחת ספגטי מיטבולס

  • אם אוכלות עכשיו מבשלת את הספגטי אל דנטה.
    בקערית מניחה מנת ספגטי, מעל שתים שלוש כפות הגשה עם כדורי בשר ורוטב, מערבבת. מעל מפזרת פרמזן בנדיבות
    ספגטי מיטבולס עם פרמזן
כדורי בשר ברוטב עגבניות עם ספגטי
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן

עוד משהו

  1. אפשר לבשל את הרוטב עם עוד מים חמים לשעה לפחות הוא יצא יותר חלק
  2. אפשר לבשל את הקציצות בישול ארוך ברוטב, יתן עוד עומק
  3. ענין הפרמזן הוא אופציונלי, עובד גם בלי
  4. ענין הפרורי לחם לא, זה הקטע כאן, יש גם פרורי לחם ללא גלוטן. זו לא מנת פליאו
  5. ספגטי, זו הקלאסיקה. יש גם די טובים ללא גלוטן
  6. הרכבת המנה למשלוח. מבשלת את הספגטי פחות ממה שצריך, מערבבת עם הכדורים והרוטב

סדנת כבושים פרוביוטיים

בואו ללמוד להתסיס.

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י

סדנה מעשית במטבח ביתי

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן