תמיסת מלח למלפפונים כבושים מתכון מצולם
מתכון מצולם לחישוב אחוזי המלח בכבישה לקטית של מלפפונים. הסבר בתמונות איך מודדים את כמות המלח המדויקת יחד עם הירק. יוצאת תמיסה מדויקת עם תסיסה טובה וחזקה
מתאים לכל מני ירקות. סלרי, כרובית, סלק, גזר, לפת. הטווח של המלח עולה ככל שהירק קשה יותר. בין שני אחוז לארבע אחוז
מניחה את הצינצנת מעל משקל
מאפסת
מכניסה פנימה את המלפפונים השום גבעולי השמיר ועלי הגפן
מוסיפה מים
המים צרכים להיות ללא כלור שמפריע לתסיסה. מים מינרלים זה מצוין
רושמת בצד את משקל הירקות בצינצנת פלוס המים שמקיפים אותם
החישוב הוא המשקל של המלפפונים והמים חלקי 100 כפול שנים
זו כמות המלח שיש להוסיף כדי ליצור תמיסה מדויקת
שוקלת את המלח ומוסיפה לצנצנת
מוודא שהמים מכסים את המלפפונים והצינצנת אטומה
שאו ברכה עוד חמישה ימים מוכן
בחורף קצת יותר
Ingredients
Directions
מניחה את הצינצנת מעל משקל
מאפסת
מכניסה פנימה את המלפפונים השום גבעולי השמיר ועלי הגפן
מוסיפה מים
המים צרכים להיות ללא כלור שמפריע לתסיסה. מים מינרלים זה מצוין
רושמת בצד את משקל הירקות בצינצנת פלוס המים שמקיפים אותם
החישוב הוא המשקל של המלפפונים והמים חלקי 100 כפול שנים
זו כמות המלח שיש להוסיף כדי ליצור תמיסה מדויקת
שוקלת את המלח ומוסיפה לצנצנת
מוודא שהמים מכסים את המלפפונים והצינצנת אטומה
שאו ברכה עוד חמישה ימים מוכן
בחורף קצת יותר
קישורים
הכנתן, תיגו אותי באינסטגרם מבטיחה לשתף dearaya@

עלי מלפוף מותססים במילוי בשר בלי אורז
כרוב אוהב חמוץ, רציתי חמוץ מובנה שנוצר מתסיסה לקטית. התססתי עלי מלפוף. שבועים תסיסה הניבו טעם חמוץ חזק. מילוי של בשר ובצל בלי אורז. בינגו. חמוץ, מאוזן, קטוגני

פסטרמה חזה הודו בתנור
מה שצריך בשביל פסטרמה ביתי מחזה הודו זה קצת סבלנות. מתחילות בהשריה בברין שישמור על עסיסיות הבשר. ממשיכות בציפוי נחמד שיתן לווית טעם קלה, ולבסוף אפיה באדים לשמור על הלחות. זהו. נקניק בריא ביתי ברבע מחיר

שמן עלי זעתר טריים
אוצר ירוק כהה של עלי זעתר טריים עם שמן זית לימון ומלח. הטעם הירוק של החורף שמור בצנצנת. אפשר להוסיף לסירים או לרטבים קרים ולקבל טעמים עדינים מהדהדים של זעתר והרים

ממרח זרעי חרדל מותססים
ממרח שמקורו בזרעי חרדל מותססים שחורים וצהובים. ההתססה ריחנית וארוכה ולממרחים לוקח כמה ימים להבשיל. החרדל מסתדר שנותנות לו להתאורר. התהליך מתחיל בהתססת הזרעים ואחר כך אפשר להכין ממרחים מגוונים
0 תגובות