תמיסת מלח למלפפונים כבושים מתכון מצולם

|

3/03/2020

מתכון מצולם לחישוב אחוזי המלח בכבישה לקטית של מלפפונים. מסביר בתמונות איך מודדים. יוצא מדויק עם תסיסה טובה וחזקה

Prep Time10 mins

 מלפפונים שטח דקים טריים מאוד
 מלח אטלנטי \ הימלאיה
 מים ללא כלור \ מסוננים או מינרלים
 עלים טרים של גפן או עלי דפנה
 שיני שום
 גבעולי שמיר

1

מניחה את הצינצנת מעל משקל
מאפסת

2

מכניסה פנימה את המלפפונים השום גבעולי השמיר ועלי הגפן

3

מוסיפה מים
המים צרכים להיות ללא כלור שמפריע לתסיסה. מים מינרלים זה מצוין

4

רושמת בצד את משקל הירקות בצינצנת פלוס המים שמקיפים אותם

5

החישוב הוא המשקל של המלפפונים והמים חלקי 100 כפול שנים
זו כמות המלח שיש להוסיף כדי ליצור תמיסה מדויקת
שוקלת את המלח
מוציאה את המים מהצינצנת וממיסה את המלח במים
מחזירה לצינצנת
מוודא שהמים מגיעים עד הסוף והצינצנת אטומה

6

למתכון המלא שמספיר על בחירת המלפפונים, הכבישה והטעמים

מלפפון כבוש במלח

Ingredients

 מלפפונים שטח דקים טריים מאוד
 מלח אטלנטי \ הימלאיה
 מים ללא כלור \ מסוננים או מינרלים
 עלים טרים של גפן או עלי דפנה
 שיני שום
 גבעולי שמיר

Directions

1

מניחה את הצינצנת מעל משקל
מאפסת

2

מכניסה פנימה את המלפפונים השום גבעולי השמיר ועלי הגפן

3

מוסיפה מים
המים צרכים להיות ללא כלור שמפריע לתסיסה. מים מינרלים זה מצוין

4

רושמת בצד את משקל הירקות בצינצנת פלוס המים שמקיפים אותם

5

החישוב הוא המשקל של המלפפונים והמים חלקי 100 כפול שנים
זו כמות המלח שיש להוסיף כדי ליצור תמיסה מדויקת
שוקלת את המלח
מוציאה את המים מהצינצנת וממיסה את המלח במים
מחזירה לצינצנת
מוודא שהמים מגיעים עד הסוף והצינצנת אטומה

6

למתכון המלא שמספיר על בחירת המלפפונים, הכבישה והטעמים

כבישה לקטית חישוב תמיסת מלח למלפפונים מתכון מצולם

תמיסת מלח למלפפונים כבושים מתכון מצולם

|

3/03/2020

מתכון מצולם לחישוב אחוזי המלח בכבישה לקטית של מלפפונים. מסביר בתמונות איך מודדים. יוצא מדויק עם תסיסה טובה וחזקה

Prep Time10 mins

 מלפפונים שטח דקים טריים מאוד
 מלח אטלנטי \ הימלאיה
 מים ללא כלור \ מסוננים או מינרלים
 עלים טרים של גפן או עלי דפנה
 שיני שום
 גבעולי שמיר

1

מניחה את הצינצנת מעל משקל
מאפסת

2

מכניסה פנימה את המלפפונים השום גבעולי השמיר ועלי הגפן

3

מוסיפה מים
המים צרכים להיות ללא כלור שמפריע לתסיסה. מים מינרלים זה מצוין

4

רושמת בצד את משקל הירקות בצינצנת פלוס המים שמקיפים אותם

5

החישוב הוא המשקל של המלפפונים והמים חלקי 100 כפול שנים
זו כמות המלח שיש להוסיף כדי ליצור תמיסה מדויקת
שוקלת את המלח
מוציאה את המים מהצינצנת וממיסה את המלח במים
מחזירה לצינצנת
מוודא שהמים מגיעים עד הסוף והצינצנת אטומה

6

למתכון המלא שמספיר על בחירת המלפפונים, הכבישה והטעמים

מלפפון כבוש במלח

Ingredients

 מלפפונים שטח דקים טריים מאוד
 מלח אטלנטי \ הימלאיה
 מים ללא כלור \ מסוננים או מינרלים
 עלים טרים של גפן או עלי דפנה
 שיני שום
 גבעולי שמיר

Directions

1

מניחה את הצינצנת מעל משקל
מאפסת

2

מכניסה פנימה את המלפפונים השום גבעולי השמיר ועלי הגפן

3

מוסיפה מים
המים צרכים להיות ללא כלור שמפריע לתסיסה. מים מינרלים זה מצוין

4

רושמת בצד את משקל הירקות בצינצנת פלוס המים שמקיפים אותם

5

החישוב הוא המשקל של המלפפונים והמים חלקי 100 כפול שנים
זו כמות המלח שיש להוסיף כדי ליצור תמיסה מדויקת
שוקלת את המלח
מוציאה את המים מהצינצנת וממיסה את המלח במים
מחזירה לצינצנת
מוודא שהמים מגיעים עד הסוף והצינצנת אטומה

6

למתכון המלא שמספיר על בחירת המלפפונים, הכבישה והטעמים

כבישה לקטית חישוב תמיסת מלח למלפפונים מתכון מצולם

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *