כבד עוף עם בצל על פירה דלורית

| 26/10/2021

כבד עוף ובצל עם פירה, מתה על זה. עם השנים זה הופך להיות כבד מדי. יצא שהכנתי פירה מדלורית שיצא קרימי ומגניב ממש, השידוך עלה יפה מהמצופה. גם בעין וגם בטעם

פירה דלורית וכבדי עוף

כמותזמן הכנה
שתי מנות 55 דקות

מרכיבים לפירה דלורית
 1 דלורית בינונית
 או דלעת יפנית
 כף שמן זית
 פלפל שחור גרוס או טימין
 כף חמאה או גהיי או שתי כפות שמן זית עדין
כבד עם בצל
 500 גרם כבד עוף אורגני
 2 בצלים לבנים בינונים
 2 כפות שמן זית
 פלפל שחור ומלח אטלנטי

1

מתחילה עם הדלורית
חותכת אותה לאורך בזהירות
משמנת את החתך ומניחה על נייר אפיה בתבנית
מכניסה לתנור חם כ200 מעלות ל40 דקות

דלורית צלויה

2

מצננת קצת כדי שיהיה נוח לעבוד, אבל לא לגמרי כדי שהחמאה תימס בקלות
הופכת ועם כף מוציאה את בשר הדלורית
מכניסה לכוס הגדולה של הנינג'ה
מוסיפה את השומן. זה יכול להיות חמאה עם מתאים לכן או גהיי
וזה יכול להיות שמן זית עדין
טוחנת כדקה עד שיש פירה רך ויציב
פותחת וטועמת. עם הדלורית אנמית שלוק מיפל יסדר את זה
התיבול יכול להיות פלפל שחור שמתאים בול, ואם אי אפשר אז טימין גם מצוין

פירה דלורית

כבד עם בצל
3

את הבצלים פורסת דק, שנים שלושה. עם אוהבות הרבה בצל אז עוד אחד שלא יחסר
הרבה שמן זית במחבת כבדה, מכניסה את הבצל ומטגנת לאט על אש בינונית. אם יש זמן וסבלנות אז עם מכסה על אש יותר קטנה
שרך ומעט שחום מוציאה ומוסיפה שמן למחבת, מכניסה את הכבדים להשחמה טובה
בסבלנות, חצי מהכמות כדי שתהיה צריבה טובה וקרסט נחמד
מטגנת עד שהפנים ורוד ולא יותר
טועמת, מלח פלפל, אפשר טיפה מתיקות ממיפל או בלסמי
גרעיני דלעת קלויים מעל יוסיפו עוד מימד

Ingredients

מרכיבים לפירה דלורית
 1 דלורית בינונית
 או דלעת יפנית
 כף שמן זית
 פלפל שחור גרוס או טימין
 כף חמאה או גהיי או שתי כפות שמן זית עדין
כבד עם בצל
 500 גרם כבד עוף אורגני
 2 בצלים לבנים בינונים
 2 כפות שמן זית
 פלפל שחור ומלח אטלנטי

Directions

1

מתחילה עם הדלורית
חותכת אותה לאורך בזהירות
משמנת את החתך ומניחה על נייר אפיה בתבנית
מכניסה לתנור חם כ200 מעלות ל40 דקות

דלורית צלויה

2

מצננת קצת כדי שיהיה נוח לעבוד, אבל לא לגמרי כדי שהחמאה תימס בקלות
הופכת ועם כף מוציאה את בשר הדלורית
מכניסה לכוס הגדולה של הנינג'ה
מוסיפה את השומן. זה יכול להיות חמאה עם מתאים לכן או גהיי
וזה יכול להיות שמן זית עדין
טוחנת כדקה עד שיש פירה רך ויציב
פותחת וטועמת. עם הדלורית אנמית שלוק מיפל יסדר את זה
התיבול יכול להיות פלפל שחור שמתאים בול, ואם אי אפשר אז טימין גם מצוין

פירה דלורית

כבד עם בצל
3

את הבצלים פורסת דק, שנים שלושה. עם אוהבות הרבה בצל אז עוד אחד שלא יחסר
הרבה שמן זית במחבת כבדה, מכניסה את הבצל ומטגנת לאט על אש בינונית. אם יש זמן וסבלנות אז עם מכסה על אש יותר קטנה
שרך ומעט שחום מוציאה ומוסיפה שמן למחבת, מכניסה את הכבדים להשחמה טובה
בסבלנות, חצי מהכמות כדי שתהיה צריבה טובה וקרסט נחמד
מטגנת עד שהפנים ורוד ולא יותר
טועמת, מלח פלפל, אפשר טיפה מתיקות ממיפל או בלסמי
גרעיני דלעת קלויים מעל יוסיפו עוד מימד

כבד עוף עם בצל ופירה קרימי מדלורית

הכנתן, תיגו אותי באינסטגרם מבטיחה לשתף dearaya@

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

פסטרמה חזה הודו בתנור

פסטרמה חזה הודו בתנור

מה שצריך בשביל פסטרמה ביתי מחזה הודו זה קצת סבלנות. מתחילות בהשריה בברין שישמור על עסיסיות הבשר. ממשיכות בציפוי נחמד שיתן לווית טעם קלה, ולבסוף אפיה באדים לשמור על הלחות. זהו. נקניק בריא ביתי ברבע מחיר

מרק בשר ראש קטיפתי עם ירוקים וכורכום

מרק בשר ראש קטיפתי עם ירוקים וכורכום

בישול ארוך של בשר ראש יוצר סמיכות נעימה ובשר רך מאוד, התרד מוסיף עוד סמיכות קטיפתית. מסביב המון ירוקים שום ירוק וארומטים, קצת יין וציר וגשם בחוץ להשלמת החוויה

כנפיים של עוף מזוגגות בריבת תפוזים

כנפיים של עוף מזוגגות בריבת תפוזים

אפשר לומר שזה ממתק עם קצה מרירות של תפוזים המון אוממי מהעוף ורעננות של תפוז טרי. יש גם רוטב מתקתק לטבילה. ארוחה בידים עם פרחי כרובית צלויה וזעתר שמאזן את המתוק

פסטרמה לחי בקר כבושה

פסטרמה לחי בקר כבושה

לחי בקר יש בה המון קולגן, כשהוא מתמצק מאוד קל לחתוך אותו. קלאסי לבשר קר. גודל הנתח מתאים מאוד לכבישה קצרה. יצאה פסטרמה מלחי בקר. מפתיע טעים מאוד. מלוח