כבד עוף עם בצל על פירה דלורית

כבד עוף ובצל עם פירה, מתה על זה.

עם השנים זה הופך להיות כבד מדי.

יצא שהכנתי פירה מדלורית שיצא קרימי ומגניב ממש,

השידוך עלה יפה מהמצופה. גם בעין וגם בטעם

פירה דלורית וכבד עם בצל

ככה עושה

כבד עוף עם בצל ופירה קרימי מדלורית

הכנות40 minutes
זמן בישול אפיה התססה15 minutes
מנות2
חופשי מאלרגנים
egg free
milkfree
glutenfree

מרכיבים

פירה דלורית

  • 1 דלורית בינונית
  • או דלעת יפנית
  • כף שמן זית
  • פלפל שחור גרוס או טימין
  • כף חמאה או גהיי או שתי כפות שמן זית עדין

כבד עם בצל

  • 500 גרם כבד עוף אורגני
  • 2 בצלים לבנים בינונים
  • 2 כפות שמן זית
  • פלפל שחור ומלח אטלנטי

הכנות

  • מתחילה עם הדלורית
    חותכת אותה לאורך בזהירות. משמנת את החתך ומניחה על נייר אפיה בתבנית
    מכניסה לתנור חם כ200 מעלות ל40 דקות
    דלורית צלויה
  • מצננת קצת כדי שיהיה נוח לעבוד, אבל לא לגמרי כדי שהחמאה תימס בקלות
    הופכת ועם כף מוציאה את בשר הדלוריתמ
    כניסה לכוס הגדולה של הנינג'המוסיפה את השומן. זה יכול להיות חמאה עם מתאים לכן או גהיי. וזה יכול להיות שמן זית עדין
    טוחנת כדקה עד שיש פירה רך ויציב. פותחת וטועמת. עם הדלורית אנמית שלוק מיפל יסדר את זהה. תיבול יכול להיות פלפל שחור שמתאים בול, ואם אי אפשר אז טימין גם מצוין
    פירה דלורית

כבד עם בצל

  • את הבצלים פורסת דק, שנים שלושה. עם אוהבות הרבה בצל אז עוד אחד שלא יחסר. הרבה שמן זית במחבת כבדה, מכניסה את הבצל ומטגנת לאט על אש בינונית. אם יש זמן וסבלנות אז עם מכסה על אש יותר קטנה
    שרך ומעט שחום מוציאה ומוסיפה שמן למחבת, מכניסה את הכבדים להשחמה טובה, בסבלנות, חצי מהכמות כדי שתהיה צריבה טובה וקרסט נחמד. מטגנת עד שהפנים ורוד ולא יותר. טועמת, מלח פלפל, אפשר טיפה מתיקות ממיפל או בלסמי. גרעיני דלעת קלויים מעל יוסיפו עוד מימד
    כבד עוף עם בצל על פירה דלורית
כבד עוף עם בצל על פירה דלורית
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineדל פחממה . פליאו . פליאו אוטואימוני

התססות חורף סדנה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י לבן

סדנה מעשית במטבח ביתי

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן