כבד בקר זה המזון הדחוס ביותר שיש. יש בו כמות עצומה של ויטמין אי והמון מינרלים (ברזל, נחושת, יוד וסלניום). חיות בטבע אוכלות קודם את הכבד. אין ספר שזה סופר פוד אמיתי, הענין הוא שיש לו טעם ברזלי, או שאוהבות או שלא

הכנות10 minsזמן בישול10 mins

 200 גרם כבד עגלה טרי פרוס לפרוסות בעובי של כסנטימטר
 12 ענבים גדולים
 או חופן אוכמניות כחולות
 או חופן דובדבנים מגורענים
 בצל גדול פרוס לפרוסות
 גהי או שמו זית

1

ממש חשוב לשמור על הכבד עסיסי, כשהוא מאבד את הצבע הורוד בפנים הוא הופך לגרגירי וטעם הברזל מתעצם, לכן חשוב לעמוד ליד הכבד ולבשל אותו טיפה פחות, כדי שישלים את הבישול בחום המחבת
הפירות והבצל נותנים טעמים שמשלימים את הכבד בקיץ הענבים נהדרים מוסיפים מתיקות ולחות, בחורף הדובדבנים מצוינים, ובשאר הזמן יש במקפיא חופן של בלו ברי

2

מתחילה בטיגון הבצל, או בגהי, או בחמאה עם זה עובד אצלכן, או בשמן זית
שהבצל כמעט מוכן מוסיפה את הפרי. ענבים חצויים ללא גרעינים, דובדבנים מגולענים, בלוברי כמו שהם. מוסיפה רק פרי אחד
מכרמלת קצת את הפרי ומזיזה הצידה את הפרי והבצלים ומניחה את הכבד
שצרוב יפה משני הצדדים מכסה לרגע את המחבת, דקה או שתים, בודקת שהצבע במרכז הכבד ורדרד
מגישה כבד עם בצל ופרי קצת מלח מעל

Ingredients

 200 גרם כבד עגלה טרי פרוס לפרוסות בעובי של כסנטימטר
 12 ענבים גדולים
 או חופן אוכמניות כחולות
 או חופן דובדבנים מגורענים
 בצל גדול פרוס לפרוסות
 גהי או שמו זית

Directions

1

ממש חשוב לשמור על הכבד עסיסי, כשהוא מאבד את הצבע הורוד בפנים הוא הופך לגרגירי וטעם הברזל מתעצם, לכן חשוב לעמוד ליד הכבד ולבשל אותו טיפה פחות, כדי שישלים את הבישול בחום המחבת
הפירות והבצל נותנים טעמים שמשלימים את הכבד בקיץ הענבים נהדרים מוסיפים מתיקות ולחות, בחורף הדובדבנים מצוינים, ובשאר הזמן יש במקפיא חופן של בלו ברי

2

מתחילה בטיגון הבצל, או בגהי, או בחמאה עם זה עובד אצלכן, או בשמן זית
שהבצל כמעט מוכן מוסיפה את הפרי. ענבים חצויים ללא גרעינים, דובדבנים מגולענים, בלוברי כמו שהם. מוסיפה רק פרי אחד
מכרמלת קצת את הפרי ומזיזה הצידה את הפרי והבצלים ומניחה את הכבד
שצרוב יפה משני הצדדים מכסה לרגע את המחבת, דקה או שתים, בודקת שהצבע במרכז הכבד ורדרד
מגישה כבד עם בצל ופרי קצת מלח מעל

כבד בקר
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

כבד בקר זה המזון הדחוס ביותר שיש. יש בו כמות עצומה של ויטמין אי והמון מינרלים (ברזל, נחושת, יוד וסלניום). חיות בטבע אוכלות קודם את הכבד. אין ספר שזה סופר פוד אמיתי, הענין הוא שיש לו טעם ברזלי, או שאוהבות או שלא

הכנות10 minsזמן בישול10 mins

 200 גרם כבד עגלה טרי פרוס לפרוסות בעובי של כסנטימטר
 12 ענבים גדולים
 או חופן אוכמניות כחולות
 או חופן דובדבנים מגורענים
 בצל גדול פרוס לפרוסות
 גהי או שמו זית

1

ממש חשוב לשמור על הכבד עסיסי, כשהוא מאבד את הצבע הורוד בפנים הוא הופך לגרגירי וטעם הברזל מתעצם, לכן חשוב לעמוד ליד הכבד ולבשל אותו טיפה פחות, כדי שישלים את הבישול בחום המחבת
הפירות והבצל נותנים טעמים שמשלימים את הכבד בקיץ הענבים נהדרים מוסיפים מתיקות ולחות, בחורף הדובדבנים מצוינים, ובשאר הזמן יש במקפיא חופן של בלו ברי

2

מתחילה בטיגון הבצל, או בגהי, או בחמאה עם זה עובד אצלכן, או בשמן זית
שהבצל כמעט מוכן מוסיפה את הפרי. ענבים חצויים ללא גרעינים, דובדבנים מגולענים, בלוברי כמו שהם. מוסיפה רק פרי אחד
מכרמלת קצת את הפרי ומזיזה הצידה את הפרי והבצלים ומניחה את הכבד
שצרוב יפה משני הצדדים מכסה לרגע את המחבת, דקה או שתים, בודקת שהצבע במרכז הכבד ורדרד
מגישה כבד עם בצל ופרי קצת מלח מעל

Ingredients

 200 גרם כבד עגלה טרי פרוס לפרוסות בעובי של כסנטימטר
 12 ענבים גדולים
 או חופן אוכמניות כחולות
 או חופן דובדבנים מגורענים
 בצל גדול פרוס לפרוסות
 גהי או שמו זית

Directions

1

ממש חשוב לשמור על הכבד עסיסי, כשהוא מאבד את הצבע הורוד בפנים הוא הופך לגרגירי וטעם הברזל מתעצם, לכן חשוב לעמוד ליד הכבד ולבשל אותו טיפה פחות, כדי שישלים את הבישול בחום המחבת
הפירות והבצל נותנים טעמים שמשלימים את הכבד בקיץ הענבים נהדרים מוסיפים מתיקות ולחות, בחורף הדובדבנים מצוינים, ובשאר הזמן יש במקפיא חופן של בלו ברי

2

מתחילה בטיגון הבצל, או בגהי, או בחמאה עם זה עובד אצלכן, או בשמן זית
שהבצל כמעט מוכן מוסיפה את הפרי. ענבים חצויים ללא גרעינים, דובדבנים מגולענים, בלוברי כמו שהם. מוסיפה רק פרי אחד
מכרמלת קצת את הפרי ומזיזה הצידה את הפרי והבצלים ומניחה את הכבד
שצרוב יפה משני הצדדים מכסה לרגע את המחבת, דקה או שתים, בודקת שהצבע במרכז הכבד ורדרד
מגישה כבד עם בצל ופרי קצת מלח מעל

כבד בקר
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
פרויקט לזניה

פרויקט לזניה

לזניה זו אם מזון ששווה להתאמץ לבקר אותה לפעמים. כאן גירסה 100 אחוז פרוטוקולית, בלי עגבניות. בתפקיד הפסטה הבטטה הלבנה. מלאכת שכבות

לשון וחברים

לשון וחברים

לשון יש לה הרבה חברים: מגישה אותה חמה או קרה, מבושלת או מטוגנת, עם רוטב… או בלי. יש לה טקסטורה רכה שמנונית ונגיסה. מתכון בסיס לבישול הלשון והצעות מה לעשות איתה

מעורב ירושלמי

מעורב ירושלמי

חלקי פנים של תרנגולת זולים וזמינים. מעורב ירושלמי זו קלאסיקה קלה להכנה

קציצות בקר ולב

קציצות בקר ולב

לב בקר זה חלק פנים שיש לו ערכים תזונתיים מעולים, מחיר זול ויחסי ציבור לא משהו. טעם של בקר וטקסטורה של בקר דחוס. דרך קלה לצרוך אותו זה טחון בקציצות

ממרח כבד עוף וקישואים

ממרח כבד עוף וקישואים

מהפרוטוקול של טרי וואלס למדתי שכדאי לאכול כמה פעמים בשבוע חלקי פנים, כזו צנצנת במקרר עושה את זה פשוט. הקישואים מאווררים את הממרח שנוטה להיות כבד

דלעת ספגטי וראגו לחי

דלעת ספגטי וראגו לחי

לחי פרה זה בשר מהמממ, מלא קולוגן וריקמות חיבור. יש לו גודל נוח של שתים שלוש מנות, והוא טעים ממש. בישול של שעה מרכך אותו מספיק ונוצר ציר גלטיני בריא וטעים

$