כבד עגלה

8/11/2020

כבד בקר זה המזון הדחוס ביותר שיש. יש בו כמות עצומה של ויטמין אי והמון מינרלים (ברזל, נחושת, יוד וסלניום). חיות בטבע אוכלות קודם את הכבד. אין ספר שזה סופר פוד אמיתי, הענין הוא שיש לו טעם ברזלי, או שאוהבות או שלא

Prep Time10 minsCook Time10 mins

 200 גרם כבד עגלה טרי פרוס לפרוסות בעובי של כסנטימטר
 12 ענבים גדולים
 או חופן אוכמניות כחולות
 או חופן דובדבנים מגורענים
 בצל גדול פרוס לפרוסות
 גהי או שמו זית

1

ממש חשוב לשמור על הכבד עסיסי
כשהוא מאבד את הצבע הורוד בפנים הוא הופך לגרגירי וטעם הברזל מתעצם
חשוב לעמוד ליד הכבד ולבשל אותו טיפה פחות, כדי שישלים את הבישול בחום המחבת
הפירות והבצל נותנים טעמים מתוקים - בקיץ הענבים והדובדבנים נהדרים מוסיפים מתיקות ולחות. בשאר הזמן יש במקפיא חופן של בלו ברי, יש שמשתמשים בפלחי תפוח

2

מתחילה בטיגון הבצל, או בגהי, או בחמאה עם זה עובד אצלכן, או בשמן זית
שהבצל כמעט מוכן מוסיפה את הפרי. ענבים חצויים ללא גרעינים, דובדבנים מגולענים, בלוברי כמו שהם. מוסיפה רק פרי אחד
מכרמלת קצת את הפרי ומזיזה הצידה את הפרי והבצלים

3

מוסיפה שומן ומניחה את הכבד
שצרוב יפה משני הצדדים מכסה לרגע את המחבת, דקה או שתים, בודקת שהצבע במרכז הכבד ורדרד
מגישה כבד עם בצל ופרי קצת מלח מעל

Ingredients

 200 גרם כבד עגלה טרי פרוס לפרוסות בעובי של כסנטימטר
 12 ענבים גדולים
 או חופן אוכמניות כחולות
 או חופן דובדבנים מגורענים
 בצל גדול פרוס לפרוסות
 גהי או שמו זית

Directions

1

ממש חשוב לשמור על הכבד עסיסי
כשהוא מאבד את הצבע הורוד בפנים הוא הופך לגרגירי וטעם הברזל מתעצם
חשוב לעמוד ליד הכבד ולבשל אותו טיפה פחות, כדי שישלים את הבישול בחום המחבת
הפירות והבצל נותנים טעמים מתוקים - בקיץ הענבים והדובדבנים נהדרים מוסיפים מתיקות ולחות. בשאר הזמן יש במקפיא חופן של בלו ברי, יש שמשתמשים בפלחי תפוח

2

מתחילה בטיגון הבצל, או בגהי, או בחמאה עם זה עובד אצלכן, או בשמן זית
שהבצל כמעט מוכן מוסיפה את הפרי. ענבים חצויים ללא גרעינים, דובדבנים מגולענים, בלוברי כמו שהם. מוסיפה רק פרי אחד
מכרמלת קצת את הפרי ומזיזה הצידה את הפרי והבצלים

3

מוסיפה שומן ומניחה את הכבד
שצרוב יפה משני הצדדים מכסה לרגע את המחבת, דקה או שתים, בודקת שהצבע במרכז הכבד ורדרד
מגישה כבד עם בצל ופרי קצת מלח מעל

כבד בקר

כבד עגלה

8/11/2020

כבד בקר זה המזון הדחוס ביותר שיש. יש בו כמות עצומה של ויטמין אי והמון מינרלים (ברזל, נחושת, יוד וסלניום). חיות בטבע אוכלות קודם את הכבד. אין ספר שזה סופר פוד אמיתי, הענין הוא שיש לו טעם ברזלי, או שאוהבות או שלא

Prep Time10 minsCook Time10 mins

 200 גרם כבד עגלה טרי פרוס לפרוסות בעובי של כסנטימטר
 12 ענבים גדולים
 או חופן אוכמניות כחולות
 או חופן דובדבנים מגורענים
 בצל גדול פרוס לפרוסות
 גהי או שמו זית

1

ממש חשוב לשמור על הכבד עסיסי
כשהוא מאבד את הצבע הורוד בפנים הוא הופך לגרגירי וטעם הברזל מתעצם
חשוב לעמוד ליד הכבד ולבשל אותו טיפה פחות, כדי שישלים את הבישול בחום המחבת
הפירות והבצל נותנים טעמים מתוקים - בקיץ הענבים והדובדבנים נהדרים מוסיפים מתיקות ולחות. בשאר הזמן יש במקפיא חופן של בלו ברי, יש שמשתמשים בפלחי תפוח

2

מתחילה בטיגון הבצל, או בגהי, או בחמאה עם זה עובד אצלכן, או בשמן זית
שהבצל כמעט מוכן מוסיפה את הפרי. ענבים חצויים ללא גרעינים, דובדבנים מגולענים, בלוברי כמו שהם. מוסיפה רק פרי אחד
מכרמלת קצת את הפרי ומזיזה הצידה את הפרי והבצלים

3

מוסיפה שומן ומניחה את הכבד
שצרוב יפה משני הצדדים מכסה לרגע את המחבת, דקה או שתים, בודקת שהצבע במרכז הכבד ורדרד
מגישה כבד עם בצל ופרי קצת מלח מעל

Ingredients

 200 גרם כבד עגלה טרי פרוס לפרוסות בעובי של כסנטימטר
 12 ענבים גדולים
 או חופן אוכמניות כחולות
 או חופן דובדבנים מגורענים
 בצל גדול פרוס לפרוסות
 גהי או שמו זית

Directions

1

ממש חשוב לשמור על הכבד עסיסי
כשהוא מאבד את הצבע הורוד בפנים הוא הופך לגרגירי וטעם הברזל מתעצם
חשוב לעמוד ליד הכבד ולבשל אותו טיפה פחות, כדי שישלים את הבישול בחום המחבת
הפירות והבצל נותנים טעמים מתוקים - בקיץ הענבים והדובדבנים נהדרים מוסיפים מתיקות ולחות. בשאר הזמן יש במקפיא חופן של בלו ברי, יש שמשתמשים בפלחי תפוח

2

מתחילה בטיגון הבצל, או בגהי, או בחמאה עם זה עובד אצלכן, או בשמן זית
שהבצל כמעט מוכן מוסיפה את הפרי. ענבים חצויים ללא גרעינים, דובדבנים מגולענים, בלוברי כמו שהם. מוסיפה רק פרי אחד
מכרמלת קצת את הפרי ומזיזה הצידה את הפרי והבצלים

3

מוסיפה שומן ומניחה את הכבד
שצרוב יפה משני הצדדים מכסה לרגע את המחבת, דקה או שתים, בודקת שהצבע במרכז הכבד ורדרד
מגישה כבד עם בצל ופרי קצת מלח מעל

כבד בקר

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד באותו ענין: חלקי פנים

זנב בבישול ארוך עם ענבים של סוף הקיץ

זנב בבישול ארוך עם ענבים של סוף הקיץ

אומרים מאף ועד זנב, אף לא יצא לי, אבל זנב זה נפלא. בשר עם טעמים מיוחדים שבבישול איטי מקבל את רקמות החיבור והג'לטין שבין העצמות. המון נוטרינטים והמון טעם. שילבתי את ענבי איזבלה שבדיוק הבשילו בחצר ויצא חגיגי.

לשון וחברים

לשון וחברים

לשון יש לה הרבה חברים: מגישה אותה חמה או קרה, מבושלת או מטוגנת, עם רוטב… או בלי. יש לה טקסטורה רכה שמנונית ונגיסה. מתכון בסיס לבישול הלשון והצעות מה לעשות איתה

מעורב ירושלמי

מעורב ירושלמי

חלקי פנים של תרנגולת זולים וזמינים. מעורב ירושלמי זו קלאסיקה קלה להכנה