ירקות ירוקים וצלעות טלה

|

21/07/2020

השילוב בין ירקות ירוקים חלוטים בקצרה לשומן טלה שנמס שמוסיף לירקות מעטפת של צליה וריחות של גריל. בשר הצלע מוגשת ליד כתוספת. הירקות הם הנושא

3 מנות

Prep Time15 minsCook Time45 mins

 6 צלעות טלה עם הרבה שומן
  לוביה \ שעועית ירוקה \ אפונה ירוקה
 ברוקולי \ ברוקולי מיני \ כרובית \ כרוב ניצנים
 תרד \ מנגולד
 8 שיני שום
 שמן זית ומלח ים

1

מנה שעושה שימוש בירקות העונה, כיף שיש תרמיל קרנצ'י כמו שעועית או לוביה מכל סוג
כיף שיש משהו ממשפחת המצליבים, ברוקולי, כרוב, כרובית, כרוב ניצנים
ועלים ירוקים שיכולים להיות תרד לסוגיו, מנגולד, עלי סלק או עלים מליקוט
בוחרת ארבעה ירקות וחותכת לחתיכות בגודל ביס
את השעועית והברוקולי חולטת במים רותחים כמה דקות

2

המטרה לנצל את השומן שמקיף את הצלעות לטיגון הירקות ואת הצלע עצמה לנקות לביס יפה
על האש הגדולה מנייחה מחבת רחבה וגדולה, שמה מעט שמן זית ושתי צלעות, משגיחה עד שהצלעות משנות צבע והשומן מתמצק, מוציאה את הצלעות, זה לוקח שתים שלוש דקות
מורידה מהצלעות את השומן שמתפרק עכשיו בקלות וקוצצת דק

3

מחזירה את השומן פלוס שן שום שלימה למחבת ומורידה את האש, בחלוף כמה דקות השומן ימס וישארו חלקים נגיסים ומאוד קרנציים, זה נהדר. עכשיו מכניסה את אחד הירקות ומשחימה אותו בשומן במחבת, הפעם מהר על אש גבוהה
מוציאה לפירקס ושומרת את הירקות מכוסים
שומרת גם את הצלעות בצד מכוסות

4

ממשיכה באותה הצורה עם שאר הירקות כאשר לכל ירק משתמשת בשתי צלעות
עד שכל הירקות מוכנים בפירקס וכל הצלעות נקיות
לסיום מכניסה את העלים למחבת לאידוי קצר כדי לאסוף את שאריות השומן

5

מוסיפה את העלים לפיירקס הירקות מערבבת וממליחה
מניחה מעל את צלעות הטלה עם המיץ שנישאר בצלחת, מכניסה לתנור מתחת לגריל לכמה דקות להשחמה

Ingredients

 6 צלעות טלה עם הרבה שומן
  לוביה \ שעועית ירוקה \ אפונה ירוקה
 ברוקולי \ ברוקולי מיני \ כרובית \ כרוב ניצנים
 תרד \ מנגולד
 8 שיני שום
 שמן זית ומלח ים

Directions

1

מנה שעושה שימוש בירקות העונה, כיף שיש תרמיל קרנצ'י כמו שעועית או לוביה מכל סוג
כיף שיש משהו ממשפחת המצליבים, ברוקולי, כרוב, כרובית, כרוב ניצנים
ועלים ירוקים שיכולים להיות תרד לסוגיו, מנגולד, עלי סלק או עלים מליקוט
בוחרת ארבעה ירקות וחותכת לחתיכות בגודל ביס
את השעועית והברוקולי חולטת במים רותחים כמה דקות

2

המטרה לנצל את השומן שמקיף את הצלעות לטיגון הירקות ואת הצלע עצמה לנקות לביס יפה
על האש הגדולה מנייחה מחבת רחבה וגדולה, שמה מעט שמן זית ושתי צלעות, משגיחה עד שהצלעות משנות צבע והשומן מתמצק, מוציאה את הצלעות, זה לוקח שתים שלוש דקות
מורידה מהצלעות את השומן שמתפרק עכשיו בקלות וקוצצת דק

3

מחזירה את השומן פלוס שן שום שלימה למחבת ומורידה את האש, בחלוף כמה דקות השומן ימס וישארו חלקים נגיסים ומאוד קרנציים, זה נהדר. עכשיו מכניסה את אחד הירקות ומשחימה אותו בשומן במחבת, הפעם מהר על אש גבוהה
מוציאה לפירקס ושומרת את הירקות מכוסים
שומרת גם את הצלעות בצד מכוסות

4

ממשיכה באותה הצורה עם שאר הירקות כאשר לכל ירק משתמשת בשתי צלעות
עד שכל הירקות מוכנים בפירקס וכל הצלעות נקיות
לסיום מכניסה את העלים למחבת לאידוי קצר כדי לאסוף את שאריות השומן

5

מוסיפה את העלים לפיירקס הירקות מערבבת וממליחה
מניחה מעל את צלעות הטלה עם המיץ שנישאר בצלחת, מכניסה לתנור מתחת לגריל לכמה דקות להשחמה

ירקות ירוקים וצלעות טלה

ירקות ירוקים וצלעות טלה

|

21/07/2020

השילוב בין ירקות ירוקים חלוטים בקצרה לשומן טלה שנמס שמוסיף לירקות מעטפת של צליה וריחות של גריל. בשר הצלע מוגשת ליד כתוספת. הירקות הם הנושא

3 מנות

Prep Time15 minsCook Time45 mins

 6 צלעות טלה עם הרבה שומן
  לוביה \ שעועית ירוקה \ אפונה ירוקה
 ברוקולי \ ברוקולי מיני \ כרובית \ כרוב ניצנים
 תרד \ מנגולד
 8 שיני שום
 שמן זית ומלח ים

1

מנה שעושה שימוש בירקות העונה, כיף שיש תרמיל קרנצ'י כמו שעועית או לוביה מכל סוג
כיף שיש משהו ממשפחת המצליבים, ברוקולי, כרוב, כרובית, כרוב ניצנים
ועלים ירוקים שיכולים להיות תרד לסוגיו, מנגולד, עלי סלק או עלים מליקוט
בוחרת ארבעה ירקות וחותכת לחתיכות בגודל ביס
את השעועית והברוקולי חולטת במים רותחים כמה דקות

2

המטרה לנצל את השומן שמקיף את הצלעות לטיגון הירקות ואת הצלע עצמה לנקות לביס יפה
על האש הגדולה מנייחה מחבת רחבה וגדולה, שמה מעט שמן זית ושתי צלעות, משגיחה עד שהצלעות משנות צבע והשומן מתמצק, מוציאה את הצלעות, זה לוקח שתים שלוש דקות
מורידה מהצלעות את השומן שמתפרק עכשיו בקלות וקוצצת דק

3

מחזירה את השומן פלוס שן שום שלימה למחבת ומורידה את האש, בחלוף כמה דקות השומן ימס וישארו חלקים נגיסים ומאוד קרנציים, זה נהדר. עכשיו מכניסה את אחד הירקות ומשחימה אותו בשומן במחבת, הפעם מהר על אש גבוהה
מוציאה לפירקס ושומרת את הירקות מכוסים
שומרת גם את הצלעות בצד מכוסות

4

ממשיכה באותה הצורה עם שאר הירקות כאשר לכל ירק משתמשת בשתי צלעות
עד שכל הירקות מוכנים בפירקס וכל הצלעות נקיות
לסיום מכניסה את העלים למחבת לאידוי קצר כדי לאסוף את שאריות השומן

5

מוסיפה את העלים לפיירקס הירקות מערבבת וממליחה
מניחה מעל את צלעות הטלה עם המיץ שנישאר בצלחת, מכניסה לתנור מתחת לגריל לכמה דקות להשחמה

Ingredients

 6 צלעות טלה עם הרבה שומן
  לוביה \ שעועית ירוקה \ אפונה ירוקה
 ברוקולי \ ברוקולי מיני \ כרובית \ כרוב ניצנים
 תרד \ מנגולד
 8 שיני שום
 שמן זית ומלח ים

Directions

1

מנה שעושה שימוש בירקות העונה, כיף שיש תרמיל קרנצ'י כמו שעועית או לוביה מכל סוג
כיף שיש משהו ממשפחת המצליבים, ברוקולי, כרוב, כרובית, כרוב ניצנים
ועלים ירוקים שיכולים להיות תרד לסוגיו, מנגולד, עלי סלק או עלים מליקוט
בוחרת ארבעה ירקות וחותכת לחתיכות בגודל ביס
את השעועית והברוקולי חולטת במים רותחים כמה דקות

2

המטרה לנצל את השומן שמקיף את הצלעות לטיגון הירקות ואת הצלע עצמה לנקות לביס יפה
על האש הגדולה מנייחה מחבת רחבה וגדולה, שמה מעט שמן זית ושתי צלעות, משגיחה עד שהצלעות משנות צבע והשומן מתמצק, מוציאה את הצלעות, זה לוקח שתים שלוש דקות
מורידה מהצלעות את השומן שמתפרק עכשיו בקלות וקוצצת דק

3

מחזירה את השומן פלוס שן שום שלימה למחבת ומורידה את האש, בחלוף כמה דקות השומן ימס וישארו חלקים נגיסים ומאוד קרנציים, זה נהדר. עכשיו מכניסה את אחד הירקות ומשחימה אותו בשומן במחבת, הפעם מהר על אש גבוהה
מוציאה לפירקס ושומרת את הירקות מכוסים
שומרת גם את הצלעות בצד מכוסות

4

ממשיכה באותה הצורה עם שאר הירקות כאשר לכל ירק משתמשת בשתי צלעות
עד שכל הירקות מוכנים בפירקס וכל הצלעות נקיות
לסיום מכניסה את העלים למחבת לאידוי קצר כדי לאסוף את שאריות השומן

5

מוסיפה את העלים לפיירקס הירקות מערבבת וממליחה
מניחה מעל את צלעות הטלה עם המיץ שנישאר בצלחת, מכניסה לתנור מתחת לגריל לכמה דקות להשחמה

ירקות ירוקים וצלעות טלה

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *