ירקות ירוקים וצלעות טלה

השומן שיש על צלעות הטלה נהדר לשימוש בירקות שמוגשים ליד, מסירה קוצצת דק וממיסה בסבלנות

הכנות15 minsזמן בישול45 mins

 6 צלעות טלה עם הרבה שומן
  לוביה \ שעועית ירוקה \ אפונה ירוקה
 ברוקולי \ ברוקולי מיני \ כרובית \ כרוב ניצנים
 תרד \ מנגולד
 8 שיני שום
 שמן זית ומלח ים

1

מתוך הרשימה בוחרת ארבעה חמישה ירקות וחותכת לחתיכות בגודל ביס. על האש הגדולה מנייחה מחבת רחבה וגדולה, שמה מעט שמן זית ושתי צלעות, משגיחה עד שהצלעות משנות צבע והשומן מתמצק, מוציאה את הצלעות ומכניסה את אחד הירקות להשחמה, בנתים מנקה את הצלע מהשומן וקוצצץ דק, מכניסה את השומן פנימה יחד עם שן שום מאוכה ושומרת את הצלעות בצד מכוסות. ממשיכה ככה כל פעם שתי צלעות וירק, עד שיש שלושה ירקות קשים מקורמלים, שש צעות נקיות כמעט מוכנות. עכשיו מחזירה את כל הירקות עם השומן וקוביות השומן הקטנות שיני השום והתרד שצריך זמן בישול קצר, מערבבת וממליחה, מניחה מעל את צלעות הטלה עם המיץ שנישאר בצלחת, מכסה ומחממת. לפני הארוחה מכניסה לתנור מתחת לגריל לכמה דקות להשחמה

Ingredients

 6 צלעות טלה עם הרבה שומן
  לוביה \ שעועית ירוקה \ אפונה ירוקה
 ברוקולי \ ברוקולי מיני \ כרובית \ כרוב ניצנים
 תרד \ מנגולד
 8 שיני שום
 שמן זית ומלח ים

Directions

1

מתוך הרשימה בוחרת ארבעה חמישה ירקות וחותכת לחתיכות בגודל ביס. על האש הגדולה מנייחה מחבת רחבה וגדולה, שמה מעט שמן זית ושתי צלעות, משגיחה עד שהצלעות משנות צבע והשומן מתמצק, מוציאה את הצלעות ומכניסה את אחד הירקות להשחמה, בנתים מנקה את הצלע מהשומן וקוצצץ דק, מכניסה את השומן פנימה יחד עם שן שום מאוכה ושומרת את הצלעות בצד מכוסות. ממשיכה ככה כל פעם שתי צלעות וירק, עד שיש שלושה ירקות קשים מקורמלים, שש צעות נקיות כמעט מוכנות. עכשיו מחזירה את כל הירקות עם השומן וקוביות השומן הקטנות שיני השום והתרד שצריך זמן בישול קצר, מערבבת וממליחה, מניחה מעל את צלעות הטלה עם המיץ שנישאר בצלחת, מכסה ומחממת. לפני הארוחה מכניסה לתנור מתחת לגריל לכמה דקות להשחמה

ירקות ירוקים וצלעות טלה
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

ירקות ירוקים וצלעות טלה

השומן שיש על צלעות הטלה נהדר לשימוש בירקות שמוגשים ליד, מסירה קוצצת דק וממיסה בסבלנות

הכנות15 minsזמן בישול45 mins

 6 צלעות טלה עם הרבה שומן
  לוביה \ שעועית ירוקה \ אפונה ירוקה
 ברוקולי \ ברוקולי מיני \ כרובית \ כרוב ניצנים
 תרד \ מנגולד
 8 שיני שום
 שמן זית ומלח ים

1

מתוך הרשימה בוחרת ארבעה חמישה ירקות וחותכת לחתיכות בגודל ביס. על האש הגדולה מנייחה מחבת רחבה וגדולה, שמה מעט שמן זית ושתי צלעות, משגיחה עד שהצלעות משנות צבע והשומן מתמצק, מוציאה את הצלעות ומכניסה את אחד הירקות להשחמה, בנתים מנקה את הצלע מהשומן וקוצצץ דק, מכניסה את השומן פנימה יחד עם שן שום מאוכה ושומרת את הצלעות בצד מכוסות. ממשיכה ככה כל פעם שתי צלעות וירק, עד שיש שלושה ירקות קשים מקורמלים, שש צעות נקיות כמעט מוכנות. עכשיו מחזירה את כל הירקות עם השומן וקוביות השומן הקטנות שיני השום והתרד שצריך זמן בישול קצר, מערבבת וממליחה, מניחה מעל את צלעות הטלה עם המיץ שנישאר בצלחת, מכסה ומחממת. לפני הארוחה מכניסה לתנור מתחת לגריל לכמה דקות להשחמה

Ingredients

 6 צלעות טלה עם הרבה שומן
  לוביה \ שעועית ירוקה \ אפונה ירוקה
 ברוקולי \ ברוקולי מיני \ כרובית \ כרוב ניצנים
 תרד \ מנגולד
 8 שיני שום
 שמן זית ומלח ים

Directions

1

מתוך הרשימה בוחרת ארבעה חמישה ירקות וחותכת לחתיכות בגודל ביס. על האש הגדולה מנייחה מחבת רחבה וגדולה, שמה מעט שמן זית ושתי צלעות, משגיחה עד שהצלעות משנות צבע והשומן מתמצק, מוציאה את הצלעות ומכניסה את אחד הירקות להשחמה, בנתים מנקה את הצלע מהשומן וקוצצץ דק, מכניסה את השומן פנימה יחד עם שן שום מאוכה ושומרת את הצלעות בצד מכוסות. ממשיכה ככה כל פעם שתי צלעות וירק, עד שיש שלושה ירקות קשים מקורמלים, שש צעות נקיות כמעט מוכנות. עכשיו מחזירה את כל הירקות עם השומן וקוביות השומן הקטנות שיני השום והתרד שצריך זמן בישול קצר, מערבבת וממליחה, מניחה מעל את צלעות הטלה עם המיץ שנישאר בצלחת, מכסה ומחממת. לפני הארוחה מכניסה לתנור מתחת לגריל לכמה דקות להשחמה

ירקות ירוקים וצלעות טלה
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
סלט תפוחי אדמה משורש סלרי של מיטל

סלט תפוחי אדמה משורש סלרי של מיטל

סלט תפוחי אדמה משורש סלרי, סלרי תורם לקלילות ולחמיצות. סלט שיכול לחיות יופי בצינצנת ליומים שלושה. הרעיון הוא של מיטל זהבית אני רק מדדתי ורשמתי

קציצות פרסה עדינות פליאו

קציצות פרסה עדינות פליאו

כרישה טעימה! טעמים עדינים של בצל וירוקים. כאן קציצות פרסה רכות ועדינות עם קמח שקדים ומעט גרידת לימון. פליאו ותואם פסח

קציצות פרסה ועוף

קציצות פרסה ועוף

כרישה טעימה, טעמים עדינים של בצל וירוקים. קציצות פרסה ועוף קלילות ורכות, מאוד כיפיות ופרוטקוליות לגמרי

סְקוֹרְדַליָה – ממרח שקדים ושום טרי

סְקוֹרְדַליָה – ממרח שקדים ושום טרי

אצל היונים זו צלחת נפוצה כמו שאצלינו חומוס, גם השימוש דומה. הסלרי מחליף את תפוח האדמה תורם לימוניות ובתכלס מוסיף. ממרח פליאו שיכול להרגיש דומה לחומוס

בצל ממולא

בצל ממולא

בצלים ממולאים הם סוג של תוספת רכה ומתוקה, יחד עם ריבת תפוזים סיניים זו תבנית שיש בה חגיגיות

אפונת גינה וחסה

אפונת גינה וחסה

קלאסיקה, במקור עם חמאה ושלוט. אפשר בקלות להשתמש בשמן זית עדין ובצל סגול

קבב טלה ירוק

קבב טלה ירוק

קבב מטלה הוא עדין. טעמים ירוקים ורעננים של מרעה מתאימם לו מאוד. אצל הקצב טלה מזן המכונה בלאדי פחות מתאים, יש לו טעמים דומיננטים וריח חזק. קבב אוהב פטרוזיליה אז בואו ניקח את זה רחוק לצרור גדול שיצא ירוק ורענן

קבב

קבב

קבב על האש או על מחבת, עם סלטים טריים, כבושים וממרחים זו ארוחה אולטימטיבית

שכבות של צוואר טלה עלי גפן ובמיה

שכבות של צוואר טלה עלי גפן ובמיה

הסיר הזה שמור לרגעי חג, יש בו איזון ומורכבות עושר וקלילות. עלי הגפן סופגים את שומן הטלה ומתרככים לאיטם, הבמיה מתרככת בלי להפצע, הלימון והעגבניות מאזנים את השומניות. חג

במיה פיצוח

במיה פיצוח

במיה מאוד כיף שהיא קרנצ’ית, אומרים שהרירית שהיא מפיקה בבישול מסורתי טובה למעי כאן היא נשארת בתוך התרמיל

$