ירקות ירוקים וצלעות טלה
השומן שיש על צלעות הטלה נהדר לשימוש בירקות שמוגשים ליד, מסירה קוצצת דק וממיסה בסבלנות
השילוב בין ירקות ירוקים חלוטים בקצרה לשומן טלה שנמס שמוסיף לירקות מעטפת של צליה וריחות של גריל. בשר הצלע מוגשת ליד כתוספת. הירקות הם הנושא
אפשר להשתמש רק בשומן טלה או כבש, לקצוץ להניח המחבת להדליק אש ולחכות מדי בעם לערבב, שיש שומן וחתיכות קריספיות להוסיף את הירקות
מנה שעושה שימוש בירקות העונה, כיף שיש תרמיל קרנצ'י כמו שעועית או לוביה מכל סוג
כיף שיש משהו ממשפחת המצליבים, ברוקולי, כרוב, כרובית, כרוב ניצנים
ועלים ירוקים שיכולים להיות תרד לסוגיו, מנגולד, עלי סלק או עלים מליקוט
בוחרת ארבעה ירקות וחותכת לחתיכות בגודל ביס
את השעועית והברוקולי חולטת במים רותחים כמה דקות
המטרה לנצל את השומן שמקיף את הצלעות לטיגון הירקות ואת הצלע עצמה לנקות לביס יפה
על האש הגדולה מנייחה מחבת רחבה וגדולה, שמה מעט שמן זית ושתי צלעות, משגיחה עד שהצלעות משנות צבע והשומן מתמצק, מוציאה את הצלעות, זה לוקח שתים שלוש דקות
מורידה מהצלעות את השומן שמתפרק עכשיו בקלות וקוצצת דק
מחזירה את השומן פלוס שן שום שלימה למחבת ומורידה את האש, בחלוף כמה דקות השומן ימס וישארו חלקים נגיסים ומאוד קרנציים, זה נהדר. עכשיו מכניסה את אחד הירקות ומשחימה אותו בשומן במחבת, הפעם מהר על אש גבוהה
מוציאה לפירקס ושומרת את הירקות מכוסים
שומרת גם את הצלעות בצד מכוסות
ממשיכה באותה הצורה עם שאר הירקות כאשר לכל ירק משתמשת בשתי צלעות
עד שכל הירקות מוכנים בפירקס וכל הצלעות נקיות
לסיום מכניסה את העלים למחבת לאידוי קצר כדי לאסוף את שאריות השומן
מוסיפה את העלים לפיירקס הירקות מערבבת וממליחה
מניחה מעל את צלעות הטלה עם המיץ שנישאר בצלחת, מכניסה לתנור מתחת לגריל לכמה דקות להשחמה
Ingredients
Directions
מנה שעושה שימוש בירקות העונה, כיף שיש תרמיל קרנצ'י כמו שעועית או לוביה מכל סוג
כיף שיש משהו ממשפחת המצליבים, ברוקולי, כרוב, כרובית, כרוב ניצנים
ועלים ירוקים שיכולים להיות תרד לסוגיו, מנגולד, עלי סלק או עלים מליקוט
בוחרת ארבעה ירקות וחותכת לחתיכות בגודל ביס
את השעועית והברוקולי חולטת במים רותחים כמה דקות
המטרה לנצל את השומן שמקיף את הצלעות לטיגון הירקות ואת הצלע עצמה לנקות לביס יפה
על האש הגדולה מנייחה מחבת רחבה וגדולה, שמה מעט שמן זית ושתי צלעות, משגיחה עד שהצלעות משנות צבע והשומן מתמצק, מוציאה את הצלעות, זה לוקח שתים שלוש דקות
מורידה מהצלעות את השומן שמתפרק עכשיו בקלות וקוצצת דק
מחזירה את השומן פלוס שן שום שלימה למחבת ומורידה את האש, בחלוף כמה דקות השומן ימס וישארו חלקים נגיסים ומאוד קרנציים, זה נהדר. עכשיו מכניסה את אחד הירקות ומשחימה אותו בשומן במחבת, הפעם מהר על אש גבוהה
מוציאה לפירקס ושומרת את הירקות מכוסים
שומרת גם את הצלעות בצד מכוסות
ממשיכה באותה הצורה עם שאר הירקות כאשר לכל ירק משתמשת בשתי צלעות
עד שכל הירקות מוכנים בפירקס וכל הצלעות נקיות
לסיום מכניסה את העלים למחבת לאידוי קצר כדי לאסוף את שאריות השומן
מוסיפה את העלים לפיירקס הירקות מערבבת וממליחה
מניחה מעל את צלעות הטלה עם המיץ שנישאר בצלחת, מכניסה לתנור מתחת לגריל לכמה דקות להשחמה
הכנתן, תיגו אותי באינסטגרם מבטיחה לשתף dearaya@

שיפודי ספייריבס טלה
צלעות טלה זה מעולה. רק יקר ממש
אז ההמשך של הצלע, החלק המיותר שניקרא ספייריבס מכיל בשר צלעות שומן ועצם. נפלא משופד על גריל פחמים פשוט, בשליש מחיר

אספרגוס עטוף בביקון
אספרגוס וביקון, כמה פשוט וכמה טעים. מה שצריך זה אספרגוס טרי ופרוסות דקות של ביקון, כמה דקות מתחת לגריל ויש ביס קריספי וירוק מלא טעם ומושחת במידה. מעט פחמימות המון טעם ובונוס של שחרור נוזלים

צזיקי שקדים מהיר וקבב טלה
חיבור פשוט בין לבנה שקדים חמצמצה ושומית וקבב טלה ירוק. כיף לנגב מלא בשומנים טובים וחלבונים. כשר

סיר של עלי מרוות ירושלים ממולאים וספריבס טלה
סיר מלא טעם ורכות של עלי מרוות ירושלים ירוקים מהבר, ממולאים באורז מתובל, מבושלים עם פרוסות של ספריבס טלה חתוכות על העצם. לימון וזעתר ברקע מאזנן את השומן ומהדהד את ההרים
0 תגובות