טרטר טרחון וירקות קשים

אוהבת שאתיקה ופרקטיקה נפגשות.

פילטתי טרחון, לא ממש טובה בזה, נשאר על האידרה הרבה בשר, גרדתי אותו בכפית כמו שראיתי בסושי.

יצא די הרבה דג שהוא כבר טרטר בעצמו, הוספתי ירקות קשים ולימון ויצא! ים עדין פשוט ורגוע

טרטר טרחון וירקות קשים

טרחון דג נא מושלם

לדג נא משתמשת רק בדג ים מאוד טרי. טרחון בגודל של כחצי קילו הוא אידאלי. הבשר שלו ורדרד צפוף ויציב, עם טעם קל של ים

הפעם גרדתי עם כפית את בשר האידרה, יש שם מלא בשר והוא מעול. ירקות קשים אבוקדו, קצת מלח שכובש את הסלט מעט וזו ארוחת ערב קלה

טרחון קטן שלם
טרחון שלם

פליאו אוטואימוני – התאמות

ירקות דג ים טרי, שומנים טובים. אין סולנים מתאים מאוד לפרוטוקול האוטואימוני, בשלב האלמינציהן

ככה עושה

טרטר טרחון וירקות קשים

הכנות15 minutes
זמן בישול אפיה התססה15 minutes
מנות4
חופשי מאלרגנים
רוטב סויה
tomatofree
soyfree
glutenfree

מרכיבים

מרכיבים

  • 200 גרם פילה טרחון או דג ים אחר
  • חצי קולורבי
  • גזר
  • מלפפון
  • חצי אבוקדו
  • חצי בצל סגול
  • חצי צנון או כמה צנוניות
  • לימון עסיסי ומלח ים

הכנות

הכנות

  • הכי טוב הבשר שיש על האידרת, הוא רך ומאוד טעים, את זה אפשר להשיג בחינם
    אם הלכתם לחנות הדגים וקיבלתן דג מפולט, קחו את האידרה, ועוד אחת. עם כפית אפשר להוריד את הבשר שנותר עליה, זה יוצא די הרבה בשר. משני דגים תקבלו מנה ראשונה נאה.
    טרחון מעולה לזה, כל דג ים אחר גם. טונה וסלמון כמובן, בסושיות זה נפוץ
    כל דג טרי ורק טרי קצוץ דק יתאים
    טרטר טרחון
  • בחרתי ירקות קשים שהיו במגירה. ואבוקדו
    קצצתי הכי דק שאני יודעת, הכוונה היא ליצור טרטר ולא סביצ'ה
    יש כאן קולורבי, צנון, מלפפון, גזר בצל וקצת אבוקדו
    טרחון וירקות קשים
  • ערבוב טוב של הדג והירקות, סחיטה טובה של לימון ומלח ים
    זהו, אין צורך השמן זית האבוקדו מעגל קצת
    עדין, טעם של ים שקט
טרטר טרחון וירקות קשים
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineדל פחממה . פליאו . פליאו אוטואימוני . קיטו

התססות חורף סדנה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י לבן

סדנה מעשית במטבח ביתי

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן