טרטר טרחון וירקות קשים
אוהבת שאתיקה ופרקטיקה נפגשות.
פילטתי טרחון, לא ממש טובה בזה, נשאר על האידרה הרבה בשר, גרדתי אותו בכפית כמו שראיתי בסושיות.
יצא די הרבה דג שהוא כבר טרטר בעצמו, הוספתי ירקות קשים ולימון ויצא! ים עדין פשוט ורגוע
הכי טוב הבשר שיש על האידרת, הוא רך ומאוד טעים, את זה אפשר להשיג בחינם
אם הלכתם לחנות הדגים וקיבלתן דג מפולט, קחו את האידרה, ועוד אחת. עם כפית אפשר להוריד את הבשר שנותר עליה, זה יוצא די הרבה בשר. משני דגים תקבלו מנה ראשונה נאה
טרחון מעולה לזה, כל דג ים אחר גם. טונה וסלמון כמובן, בסושיות זה נפוץ
כל דג טרי ורק טרי קצוץ דק יתאים
בחרתי ירקות קשים שהיו במגירה. ואבוקדו
קצצתי הכי דק שאני יודעת, הכוונה היא ליצור טרטר ולא סביצ'ה
יש כאן קולורבי, צנון, מלפפון, גזר בצל וקצת אבוקדו
ערבוב טוב של הדג והירקות, סחיטה טובה של לימון ומלח ים
זהו, אין צורך השמן זית האבוקדו מעגל קצת
עדין, טעם של ים שקט
Ingredients
Directions
הכי טוב הבשר שיש על האידרת, הוא רך ומאוד טעים, את זה אפשר להשיג בחינם
אם הלכתם לחנות הדגים וקיבלתן דג מפולט, קחו את האידרה, ועוד אחת. עם כפית אפשר להוריד את הבשר שנותר עליה, זה יוצא די הרבה בשר. משני דגים תקבלו מנה ראשונה נאה
טרחון מעולה לזה, כל דג ים אחר גם. טונה וסלמון כמובן, בסושיות זה נפוץ
כל דג טרי ורק טרי קצוץ דק יתאים
בחרתי ירקות קשים שהיו במגירה. ואבוקדו
קצצתי הכי דק שאני יודעת, הכוונה היא ליצור טרטר ולא סביצ'ה
יש כאן קולורבי, צנון, מלפפון, גזר בצל וקצת אבוקדו
ערבוב טוב של הדג והירקות, סחיטה טובה של לימון ומלח ים
זהו, אין צורך השמן זית האבוקדו מעגל קצת
עדין, טעם של ים שקט
הכנתן, תיגו אותי באינסטגרם מבטיחה לשתף dearaya@

מוקפץ חמוץ מתוק עם סלמון ואננס
בשני יש סלמון, ומה עושים איתו. הינה מנה לאמצע השבוע, קלה ומרעננת, האננס נוסטלגי מזכיר קצת אוכל סיני של פעם. חצי שעה של קיצוצים והקפצות. יכול להתאים לכל בני הבית עם אורז או אטריות. פרוטוקולי

סלט עלים עם טטאקי טונה אדומה וג'ינג'ר כבוש
טונה טריה מחירה בזהב, אם כבר יש כזו מגיע לנו למתוח אותה לסלט שלם. טטאקי טונה טריה צרובה בשומשום. סלט עלים ורוטב אסיתי, ג'ינג'ר כבוש בצד. אוכלות עם מקלות

פאי דייגות כתום
שיכבה של ירקות ארומטים, קוביות של סלמון שמנמן ופירה דלורית טעים
שכבות של פאי שבתנור מתאחדות ליותר מסך החלקים. פאי כתום שכיף לישר

מחבת פירות ים בציר שרימפס כתום עם חמאה ויין לבן
מחבת פירות ים ברוטב כתום זרחני של ראשי שרימפס עם המון טעם, חמאה שמעגלת הכל ולימון פטרוזליה שמוסיף את הטרי שמתחבר כל כך טוב לים. פינוק אמיתי
0 תגובות