טי בון טלה וירקות ירוקים

|

11/09/2021

זה נתח מאוד כיפי, יש לו ביס שווה, שומן שאפשר להפריד בקלות, רכות ועדינות, וקל ממש להכין אותו. מפרידה את השומן ואת הירקות שמלווים את המנה מטגנת בשומן הזה. כל חלקי הנתח 🙂

2 מנות

Prep Time15 minsCook Time5 mins

 6 פרוסות של טי בון טלה
 300 גרם שעועית ירוקה
 1 לימון

1

מפרידה את השומן שנימצא בקצה פרוסות הטי בון, קוצצת לקוביות קטנות
את הקוביות ממיסה במחבת ברזל על אש נמוכה

2

מנקה את השעועית הירוקה ומעבירה אותה לסיר עם מים מומלחים, אני אוהבת שעועית לא רכה מדי והבישול קצר. אפשר יותר, רק לא לסמרטט את השעועית שתוכל לקבל אליה את השומן

3

כעבור כעשר דקות השומן נמס ומתחילים להווצר חתיכות קריספיות, מוציאה אותן החוצה ומכניסה את השעועית הירוקה מסוננת ממים. מקפיצה את השעועית בשומן, מעל מגרדת קצת מקליפת הלימון. ממליחה ומוציאה החוצה. מעל מחזירה את הביטים הקריספיים

4

באותו המחבת כשהיא חמה מאוד מכניסה את פרוסות הטלה
אני מעדיפה בלי תיבול, הבישול קצר, שתים שלוש דקות מכל צד יתן בשר ורדרד ועסיסי

Ingredients

 6 פרוסות של טי בון טלה
 300 גרם שעועית ירוקה
 1 לימון

Directions

1

מפרידה את השומן שנימצא בקצה פרוסות הטי בון, קוצצת לקוביות קטנות
את הקוביות ממיסה במחבת ברזל על אש נמוכה

2

מנקה את השעועית הירוקה ומעבירה אותה לסיר עם מים מומלחים, אני אוהבת שעועית לא רכה מדי והבישול קצר. אפשר יותר, רק לא לסמרטט את השעועית שתוכל לקבל אליה את השומן

3

כעבור כעשר דקות השומן נמס ומתחילים להווצר חתיכות קריספיות, מוציאה אותן החוצה ומכניסה את השעועית הירוקה מסוננת ממים. מקפיצה את השעועית בשומן, מעל מגרדת קצת מקליפת הלימון. ממליחה ומוציאה החוצה. מעל מחזירה את הביטים הקריספיים

4

באותו המחבת כשהיא חמה מאוד מכניסה את פרוסות הטלה
אני מעדיפה בלי תיבול, הבישול קצר, שתים שלוש דקות מכל צד יתן בשר ורדרד ועסיסי

טי בון טלה וירקות ירוקים

טי בון טלה וירקות ירוקים

|

זה נתח מאוד כיפי, יש לו ביס שווה, שומן שאפשר להפריד בקלות, רכות ועדינות, וקל ממש להכין אותו. מפרידה את השומן ואת הירקות שמלווים את המנה מטגנת בשומן הזה. כל חלקי הנתח 🙂

2 מנות

Prep Time15 minsCook Time5 mins

 6 פרוסות של טי בון טלה
 300 גרם שעועית ירוקה
 1 לימון

1

מפרידה את השומן שנימצא בקצה פרוסות הטי בון, קוצצת לקוביות קטנות
את הקוביות ממיסה במחבת ברזל על אש נמוכה

2

מנקה את השעועית הירוקה ומעבירה אותה לסיר עם מים מומלחים, אני אוהבת שעועית לא רכה מדי והבישול קצר. אפשר יותר, רק לא לסמרטט את השעועית שתוכל לקבל אליה את השומן

3

כעבור כעשר דקות השומן נמס ומתחילים להווצר חתיכות קריספיות, מוציאה אותן החוצה ומכניסה את השעועית הירוקה מסוננת ממים. מקפיצה את השעועית בשומן, מעל מגרדת קצת מקליפת הלימון. ממליחה ומוציאה החוצה. מעל מחזירה את הביטים הקריספיים

4

באותו המחבת כשהיא חמה מאוד מכניסה את פרוסות הטלה
אני מעדיפה בלי תיבול, הבישול קצר, שתים שלוש דקות מכל צד יתן בשר ורדרד ועסיסי

Ingredients

 6 פרוסות של טי בון טלה
 300 גרם שעועית ירוקה
 1 לימון

Directions

1

מפרידה את השומן שנימצא בקצה פרוסות הטי בון, קוצצת לקוביות קטנות
את הקוביות ממיסה במחבת ברזל על אש נמוכה

2

מנקה את השעועית הירוקה ומעבירה אותה לסיר עם מים מומלחים, אני אוהבת שעועית לא רכה מדי והבישול קצר. אפשר יותר, רק לא לסמרטט את השעועית שתוכל לקבל אליה את השומן

3

כעבור כעשר דקות השומן נמס ומתחילים להווצר חתיכות קריספיות, מוציאה אותן החוצה ומכניסה את השעועית הירוקה מסוננת ממים. מקפיצה את השעועית בשומן, מעל מגרדת קצת מקליפת הלימון. ממליחה ומוציאה החוצה. מעל מחזירה את הביטים הקריספיים

4

באותו המחבת כשהיא חמה מאוד מכניסה את פרוסות הטלה
אני מעדיפה בלי תיבול, הבישול קצר, שתים שלוש דקות מכל צד יתן בשר ורדרד ועסיסי

טי בון טלה וירקות ירוקים

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *