טי בון טלה וירקות ירוקים בשומן של עצמו

זה נתח מאוד כיפי, יש לו ביס שווה, שומן שאפשר להפריד בקלות, רכות ועדינות, וקל ממש להכין אותו.

מפרידה את השומן ואת הירקות שמלווים את המנה מטגנת בשומן הזה.

כל חלקי הנתח 🙂

טי בון טלה ושעועית ירוקה

ככה עושה

טי בון טלה וירקות ירוקים

הכנות15 minutes
זמן בישול אפיה5 minutes
מנות2
חופשי מאלרגנים
רוטב סויה
glutenfree

מרכיבים

חומרים לשתי רעבות

  • 6 פרוסות של טי בון טלה
  • 300 גרם שעועית ירוקה
  • 1 לימון

הכנות

איך מכינות

  • מפרידה את השומן שנימצא בקצה פרוסות הטי בון, קוצצת לקוביות קטנות
    את הקוביות ממיסה במחבת ברזל על אש נמוכה
    טי בון טלה
  • מנקה את השעועית הירוקה ומעבירה אותה לסיר עם מים מומלחים, אני אוהבת שעועית לא רכה מדי והבישול קצר. אפשר יותר, רק לא לסמרטט את השעועית שתוכל לקבל אליה את השומן
  • כעבור כעשר דקות השומן נמס ומתחילים להווצר חתיכות קריספיות, מוציאה אותן החוצה ומכניסה את השעועית הירוקה מסוננת ממים. מקפיצה את השעועית בשומן, מעל מגרדת קצת מקליפת הלימון. ממליחה ומוציאה החוצה. מעל מחזירה את הביטים הקריספיים
  • באותו המחבת כשהיא חמה מאוד מכניסה את פרוסות הטלה אני מעדיפה בלי תיבול, הבישול קצר, שתים שלוש דקות מכל צד יתן בשר ורדרד ועסיסי
שעועית ירוקה וטי בון טלה
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineדל פחממה . פליאו . פליאו אוטואימוני . קיטו

סדנת התססה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י קוראני לבן

עד 6 משתתפים במטבח ביתי

5 from 1 vote (1 rating without comment)

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן