טי בון טלה וירקות ירוקים בשומן של עצמו

| 11/09/2021

זה נתח מאוד כיפי, יש לו ביס שווה, שומן שאפשר להפריד בקלות, רכות ועדינות, וקל ממש להכין אותו. מפרידה את השומן ואת הירקות שמלווים את המנה מטגנת בשומן הזה. כל חלקי הנתח 🙂

כמותזמן הכנה
מספיק לשתי רעבות עשרים דקות

חומרים לשתי רעבות
 6 פרוסות של טי בון טלה
 300 גרם שעועית ירוקה
 1 לימון

איך מכינות
1

מפרידה את השומן שנימצא בקצה פרוסות הטי בון, קוצצת לקוביות קטנות
את הקוביות ממיסה במחבת ברזל על אש נמוכה

טי בון טלה

2

מנקה את השעועית הירוקה ומעבירה אותה לסיר עם מים מומלחים, אני אוהבת שעועית לא רכה מדי והבישול קצר. אפשר יותר, רק לא לסמרטט את השעועית שתוכל לקבל אליה את השומן

3

כעבור כעשר דקות השומן נמס ומתחילים להווצר חתיכות קריספיות, מוציאה אותן החוצה ומכניסה את השעועית הירוקה מסוננת ממים. מקפיצה את השעועית בשומן, מעל מגרדת קצת מקליפת הלימון. ממליחה ומוציאה החוצה. מעל מחזירה את הביטים הקריספיים

4

באותו המחבת כשהיא חמה מאוד מכניסה את פרוסות הטלה
אני מעדיפה בלי תיבול, הבישול קצר, שתים שלוש דקות מכל צד יתן בשר ורדרד ועסיסי

Ingredients

חומרים לשתי רעבות
 6 פרוסות של טי בון טלה
 300 גרם שעועית ירוקה
 1 לימון

Directions

איך מכינות
1

מפרידה את השומן שנימצא בקצה פרוסות הטי בון, קוצצת לקוביות קטנות
את הקוביות ממיסה במחבת ברזל על אש נמוכה

טי בון טלה

2

מנקה את השעועית הירוקה ומעבירה אותה לסיר עם מים מומלחים, אני אוהבת שעועית לא רכה מדי והבישול קצר. אפשר יותר, רק לא לסמרטט את השעועית שתוכל לקבל אליה את השומן

3

כעבור כעשר דקות השומן נמס ומתחילים להווצר חתיכות קריספיות, מוציאה אותן החוצה ומכניסה את השעועית הירוקה מסוננת ממים. מקפיצה את השעועית בשומן, מעל מגרדת קצת מקליפת הלימון. ממליחה ומוציאה החוצה. מעל מחזירה את הביטים הקריספיים

4

באותו המחבת כשהיא חמה מאוד מכניסה את פרוסות הטלה
אני מעדיפה בלי תיבול, הבישול קצר, שתים שלוש דקות מכל צד יתן בשר ורדרד ועסיסי

טי בון טלה וירקות ירוקים

הכנתן, תיגו אותי באינסטגרם מבטיחה לשתף dearaya@

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

עוד באותו ענין: כבש וטלה. עוד ירקות

שיפודי ספייריבס טלה

שיפודי ספייריבס טלה

צלעות טלה זה מעולה. רק יקר ממש
אז ההמשך של הצלע, החלק המיותר שניקרא ספייריבס מכיל בשר צלעות שומן ועצם. נפלא משופד על גריל פחמים פשוט, בשליש מחיר

אספרגוס עטוף בביקון

אספרגוס עטוף בביקון

אספרגוס וביקון, כמה פשוט וכמה טעים. מה שצריך זה אספרגוס טרי ופרוסות דקות של ביקון, כמה דקות מתחת לגריל ויש ביס קריספי וירוק מלא טעם ומושחת במידה. מעט פחמימות המון טעם ובונוס של שחרור נוזלים