אינטיאס
אינטיאס או שולה אח גדול לטרחון האהוב, הגדול מבין הדגים במשפחת הצניניתיים, דג בינוני שיכול להגיע גם לשני מטר ואז זו חגיגה ואפשר לעשות ממנו שניצל או סטייק
אינטיאס מעולה כשהוא נא או בסושי או בקרפציו, צליה קצרה מספיקה. זה לא דג לבישול ואין סיבה לשים אותו בחרימה.
טטאקי
טטאקי זו שיטת הכנה של דג או בשר נא מהמטבח היפני, צריבה קלה עם או בלי שומשום ואחר כך פריסה או כבישה קלה. תיבול מסורתי הוא עם ג'ינגר וסויה,
פרוטוקול פליאו אוטואימוני
שומשום הוא זרע קטן, הוא לא בשלב הראשון של הפרוטוקול. החזרתן שומשום, השאר פרוטוקולי. את ענין הסויה אפשר לפתור עם רוטב שעשוי מקוקוס עם טעם שמזכיר בשם קוקנט אמיניו