טורטיות קסאבה פליאו

27/05/2021

טורטיות קטנות מקמח קסאבה, מעולות לגלגל בהם ממרחים וירקות, נשמרות גמישות בעטיפת בד כמה שעות. מעולות לטאקו או לניגוב.

9 טורטיות קטנות

Prep Time15 minsCook Time2 mins

חומרים
 כוס וחצי קמח קסאבה של Otto's
 כוס מים רותחים
 כף שמן זית
 כפית מלח ורוד
 חצי כפית עלי זעתר או ארוגנו טחון

1

בקערה גדולה מערבבת את הקמח המלח ושמן הזית, מוסיפה בהדרגה את המים הרותחים, קודם חצי כוס ומערבבת בכף, כי זה חם ואז עוד חצי כוס וששוב מערבבת. מתחילה ללוש את הבצק ומוסיפה עוד כף מים רותחים. במידת הצורך תוך לישה מוסיפה עוד מים רותחים. אפשר להגיע ל4 כפות נוספות, תלוי ביובש של הקמח

2

שהבצק ניפרד מהקערה מעבירה למשטח עבודה ולשה כחמש דקות עד לבצק חלק ונוח לעבודה
מכסה מייד בנילון ניצמד. הבצק סובל מיובש
מחלקת ל9 חתיכות שוות ומכסה

3

מלהיטה מחבת ברזל כבדה
בעזרת מערוך מרדדת טורטיה בקוטר של כ-15 סנטימטר
מעבירה למחבת כשתים שלוש דקות מכל צד עד שיש צבע שחום
מעבירה את הטורטיה למגבת מקופלת במטרה לשמור על הלחות
מניחה את כל הטורטיות המוכנות אחת על השניה בתוך המגבת
החום שלהן תורם ללחות במגבת ולטריות של הטורטיה

אפשר להשיג קמח קאסבה של Otto's ב iherb

Ingredients

חומרים
 כוס וחצי קמח קסאבה של Otto's
 כוס מים רותחים
 כף שמן זית
 כפית מלח ורוד
 חצי כפית עלי זעתר או ארוגנו טחון

Directions

1

בקערה גדולה מערבבת את הקמח המלח ושמן הזית, מוסיפה בהדרגה את המים הרותחים, קודם חצי כוס ומערבבת בכף, כי זה חם ואז עוד חצי כוס וששוב מערבבת. מתחילה ללוש את הבצק ומוסיפה עוד כף מים רותחים. במידת הצורך תוך לישה מוסיפה עוד מים רותחים. אפשר להגיע ל4 כפות נוספות, תלוי ביובש של הקמח

2

שהבצק ניפרד מהקערה מעבירה למשטח עבודה ולשה כחמש דקות עד לבצק חלק ונוח לעבודה
מכסה מייד בנילון ניצמד. הבצק סובל מיובש
מחלקת ל9 חתיכות שוות ומכסה

3

מלהיטה מחבת ברזל כבדה
בעזרת מערוך מרדדת טורטיה בקוטר של כ-15 סנטימטר
מעבירה למחבת כשתים שלוש דקות מכל צד עד שיש צבע שחום
מעבירה את הטורטיה למגבת מקופלת במטרה לשמור על הלחות
מניחה את כל הטורטיות המוכנות אחת על השניה בתוך המגבת
החום שלהן תורם ללחות במגבת ולטריות של הטורטיה

טורטיות קסאבה פליאו

טורטיות קסאבה פליאו

טורטיות קטנות מקמח קסאבה, מעולות לגלגל בהם ממרחים וירקות, נשמרות גמישות בעטיפת בד כמה שעות. מעולות לטאקו או לניגוב.

9 טורטיות קטנות

Prep Time15 minsCook Time2 mins

חומרים
 כוס וחצי קמח קסאבה של Otto's
 כוס מים רותחים
 כף שמן זית
 כפית מלח ורוד
 חצי כפית עלי זעתר או ארוגנו טחון

1

בקערה גדולה מערבבת את הקמח המלח ושמן הזית, מוסיפה בהדרגה את המים הרותחים, קודם חצי כוס ומערבבת בכף, כי זה חם ואז עוד חצי כוס וששוב מערבבת. מתחילה ללוש את הבצק ומוסיפה עוד כף מים רותחים. במידת הצורך תוך לישה מוסיפה עוד מים רותחים. אפשר להגיע ל4 כפות נוספות, תלוי ביובש של הקמח

2

שהבצק ניפרד מהקערה מעבירה למשטח עבודה ולשה כחמש דקות עד לבצק חלק ונוח לעבודה
מכסה מייד בנילון ניצמד. הבצק סובל מיובש
מחלקת ל9 חתיכות שוות ומכסה

3

מלהיטה מחבת ברזל כבדה
בעזרת מערוך מרדדת טורטיה בקוטר של כ-15 סנטימטר
מעבירה למחבת כשתים שלוש דקות מכל צד עד שיש צבע שחום
מעבירה את הטורטיה למגבת מקופלת במטרה לשמור על הלחות
מניחה את כל הטורטיות המוכנות אחת על השניה בתוך המגבת
החום שלהן תורם ללחות במגבת ולטריות של הטורטיה

אפשר להשיג קמח קאסבה של Otto's ב iherb

Ingredients

חומרים
 כוס וחצי קמח קסאבה של Otto's
 כוס מים רותחים
 כף שמן זית
 כפית מלח ורוד
 חצי כפית עלי זעתר או ארוגנו טחון

Directions

1

בקערה גדולה מערבבת את הקמח המלח ושמן הזית, מוסיפה בהדרגה את המים הרותחים, קודם חצי כוס ומערבבת בכף, כי זה חם ואז עוד חצי כוס וששוב מערבבת. מתחילה ללוש את הבצק ומוסיפה עוד כף מים רותחים. במידת הצורך תוך לישה מוסיפה עוד מים רותחים. אפשר להגיע ל4 כפות נוספות, תלוי ביובש של הקמח

2

שהבצק ניפרד מהקערה מעבירה למשטח עבודה ולשה כחמש דקות עד לבצק חלק ונוח לעבודה
מכסה מייד בנילון ניצמד. הבצק סובל מיובש
מחלקת ל9 חתיכות שוות ומכסה

3

מלהיטה מחבת ברזל כבדה
בעזרת מערוך מרדדת טורטיה בקוטר של כ-15 סנטימטר
מעבירה למחבת כשתים שלוש דקות מכל צד עד שיש צבע שחום
מעבירה את הטורטיה למגבת מקופלת במטרה לשמור על הלחות
מניחה את כל הטורטיות המוכנות אחת על השניה בתוך המגבת
החום שלהן תורם ללחות במגבת ולטריות של הטורטיה

טורטיות קסאבה פליאו

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

בורקס גבינת שקדים ותרד

בורקס גבינת שקדים ותרד

גבינת שקדים סמיכה ומלוחה, הרבה תרד וקריספיות מעטיפת עלה אורז אפוי עם שמן זית. בורקס ללא גלוטן וללא חלב לגמרי נותן את תחושת הבורקס בשישי

לאפה מקמח קסאבה ושקדים

לאפה מקמח קסאבה ושקדים

לאפה טעימה לא יבשה, מקמח קסאבה וקמח שקדים. ההכנה שלה מזכירה יותר פנקיק, מלישה ופתיחה של בצק. דרושה קצת סבלנות כדי להבין את הבלילה ולשלוט בה. התוצאה עסיסית ומלאת טעם

לחם שקדים

לחם שקדים

כיכר לחם בטעם שקדים עדין מנוקד בגרעיני דלעת ואגוזים, מצופה בפרוסות שקדים דקות. מושלם לארוחת בוקר. פרוסות דקות מחוממות בטוסטר או על מחבת עם אבוקדו או עין, וכמה זיתים בצד