

טונה ומלפפון
שני מרכיבים, טונה נאה ומלפפון טרי. סושי מגוהץ
עיקר העבודה זה למצוא חתיכה טובה של טונה טריה. כשיש כזו אפשר להתישב. קרש חיתוך, צלחת הגשה, מלפפונים וטונה
בעזרת קולפן ירקות חותכת לאורך המלפפון פרוסות דקיקות, אפשר עם או בלי קליפה. חותכת את הטונה לפיסות של ביס, כשיש חלקים לבנים סיביים מוציאה אותם. מסדרת בצלחת הגשה
להגשה מניחה צלוחית של קוקנט אמינו וצלוחית של גינגר כבוש
חומרים
אופן ההכנה
עיקר העבודה זה למצוא חתיכה טובה של טונה טריה. כשיש כזו אפשר להתישב. קרש חיתוך, צלחת הגשה, מלפפונים וטונה
בעזרת קולפן ירקות חותכת לאורך המלפפון פרוסות דקיקות, אפשר עם או בלי קליפה. חותכת את הטונה לפיסות של ביס, כשיש חלקים לבנים סיביים מוציאה אותם. מסדרת בצלחת הגשה
להגשה מניחה צלוחית של קוקנט אמינו וצלוחית של גינגר כבוש
מתאים לפרוטוקולים

טונה ומלפפון
שני מרכיבים, טונה נאה ומלפפון טרי. סושי מגוהץ
עיקר העבודה זה למצוא חתיכה טובה של טונה טריה. כשיש כזו אפשר להתישב. קרש חיתוך, צלחת הגשה, מלפפונים וטונה
בעזרת קולפן ירקות חותכת לאורך המלפפון פרוסות דקיקות, אפשר עם או בלי קליפה. חותכת את הטונה לפיסות של ביס, כשיש חלקים לבנים סיביים מוציאה אותם. מסדרת בצלחת הגשה
להגשה מניחה צלוחית של קוקנט אמינו וצלוחית של גינגר כבוש
חומרים
אופן ההכנה
עיקר העבודה זה למצוא חתיכה טובה של טונה טריה. כשיש כזו אפשר להתישב. קרש חיתוך, צלחת הגשה, מלפפונים וטונה
בעזרת קולפן ירקות חותכת לאורך המלפפון פרוסות דקיקות, אפשר עם או בלי קליפה. חותכת את הטונה לפיסות של ביס, כשיש חלקים לבנים סיביים מוציאה אותם. מסדרת בצלחת הגשה
להגשה מניחה צלוחית של קוקנט אמינו וצלוחית של גינגר כבוש
מתאים לפרוטוקולים


לביבות סלמון קלילות
טעמים פשוטים ונעימים שהולכים נהדר עם סלט ואבוקדו. לביבות שכיף להכין מהן כמות ולהקפיא לארוחה נוסעת

מליטות קטנות מטוגנות
דגים קטנים זו בחירה מעולה, עוד לא התצברו בגופם מתכות כבדות, הם זולים ופשוטים להכנה. המליטות הקטנות טעימות במיוחד

פלמידה לבנה כבושה
נתחים עבים של דג מאוד טרי, כבושים קלות עם גוון של תפוז וזעתר כי זו העונה

פורל במעטפה
פורל גדל בנחל הדן, גידול מקומי איכותי, ערכים טובים של אומגה שלוש. קל למצוא אותו בשווקים, אחת הבחירות הבטוחות לדג איכותי ללא מתכות רעילות ואנטיביוטיקות. שיטת ההכנה במעטפה תתאים לעוד דגים במשקל של כחצי קילו

שניצל אינטיאס
העינין הוא הציפוי, את פרורי הלחם מחליפה בקמח שקדים עם קצת קמח קוקוס ושומשום, יוצא מעולה. הציפוי מתאים גם לעוף או כל דג אחר

סביצ’ה טרחון וירקות קשים
קליל מרענן וקיצי

סלט ניסואז
דגים קטנים אפשר למצוא כל השנה, הם לא חשודים כנושאי מתכות רעילות, צריך רק לשכנע את מוכר הדגים לפלט אותם עבורכן

קציצות דג
קציצות מאוד קלות ירוקות ולימוניות
מוסר ים נותן תמורה טובה לדג נטו וטעם ימי עדין

סביצ’ה טונה טריה ענבים ורוקט
טונה טריה כבושה קלות עם מעט חריפות מהרוקט ומתיקות מהענבים

דג במלח
אחת הדרכים הכי מדויקות להנות מטריות של דג ים שלם. במליחות מדויקת

סלמון בכבישה ביתית
תמיד כיף שיש במקרר נתח כזה לפרוס שבא ממש פשוט להכנה

סביצ’ה מפלמידה אדומה
בחורף אפשר למצוא פלמידה אדומה, דג ים מקומי, חופשי, שמזכיר מאוד טונה. ברבע מחיר

פיש אנד ציפ’ס
מאוד התחשק לי פיסות דג לבן קריספיות ופחממה מטוגנת ליד. אתגר להצליח ליצר תחושה דומה בלי טיגון עמוק ובלי פרורי לחם. הינה הניסיון שלי. מאוד מספק. חיבים מחבת ברזל כבדה ליצר מספיק חום לקראסט

פלמידה צרובה וסלט מים
גספצ’ו ודג נשמע די הגיוני סך הכל, די דומה ומאוד מכאן, הרבה רוטב דליל ומיץ מעגבניות שמתחבר בקלות לבשר הקל של הדג. מפתיע כמה שזה טעים. אני על עגבניות לא מוותרת

בן גוריון
בן גוריון קוראים לו. דג ים פראי. מתרגשת לפגוש אותו, הוא מאוד מאוד טעים בשלמותו

סביצ’ה מטרחון וקלמנטינה
טרחון הוא דג ים נהדר לסביצ’ה. הבשר שלו מספיק קשה כדי לשמור על הכבישה למספיק שעות. והטעמים הם מהים בלי לצעוק את זה

אנצ’ובי בכבישה ביתית
דגי ים קטנים יש להם ערכים מאוד גבוהים, קל לכבוש אותם. אנצובי, סרדינים, בננות, ג’רבידות, סקומברי-מקרל. כולם מצוינים
0 Comments