טונה ומלפפון

| 12/07/2020

שני מרכיבים, טונה נאה ומלפפון טרי. מרענן מפתחע ופשוט. אפשר לטבול בקוקנט אמינו ולהגיש עם ג'ינג'ר כבוש ביתי. סושי מגוהץ

טונה ומלפפון סשימי פשוט

כמותזמן הכנה
ארבע מנות עשרים דקות

 רבע קילו טונה טריה
 6 מלפפונים טרים מאוד
 קוקנט אמינו סויה ללא גלוטן
 ג'ינגר כבוש

1

עיקר העבודה זה למצוא חתיכה טובה של טונה טריה
כשיש כזו אפשר להתישב. קרש חיתוך, צלחת הגשה, מלפפונים וטונה

2

בעזרת קולפן ירקות חותכת לאורך המלפפון פרוסות דקיקות, אפשר עם או בלי קליפה

3

חותכת את הטונה לפיסות של ביס, כשיש חלקים לבנים סיביים מוציאה אותם

4

עוטפת כל פיסת טונה בסרט מלפפון ומניחה בצלחת ההגשה

5

להגשה מניחה צלוחית של קוקנט אמינו וצלוחית של ג'ינגר כבוש

Ingredients

 רבע קילו טונה טריה
 6 מלפפונים טרים מאוד
 קוקנט אמינו סויה ללא גלוטן
 ג'ינגר כבוש

Directions

1

עיקר העבודה זה למצוא חתיכה טובה של טונה טריה
כשיש כזו אפשר להתישב. קרש חיתוך, צלחת הגשה, מלפפונים וטונה

2

בעזרת קולפן ירקות חותכת לאורך המלפפון פרוסות דקיקות, אפשר עם או בלי קליפה

3

חותכת את הטונה לפיסות של ביס, כשיש חלקים לבנים סיביים מוציאה אותם

4

עוטפת כל פיסת טונה בסרט מלפפון ומניחה בצלחת ההגשה

5

להגשה מניחה צלוחית של קוקנט אמינו וצלוחית של ג'ינגר כבוש

טונה ומלפפון

הכנתן, תיגו אותי באינסטגרם מבטיחה לשתף dearaya@

טונה ומלפפון סשימי פשוט

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

עוד באותו ענין: דג נא וכבוש. דגי ים

מוקפץ חמוץ מתוק עם סלמון ואננס

מוקפץ חמוץ מתוק עם סלמון ואננס

בשני יש סלמון, ומה עושים איתו. הינה מנה לאמצע השבוע, קלה ומרעננת, האננס נוסטלגי מזכיר קצת אוכל סיני של פעם. חצי שעה של קיצוצים והקפצות. יכול להתאים לכל בני הבית עם אורז או אטריות. פרוטוקולי

פאי דייגות כתום

פאי דייגות כתום

שיכבה של ירקות ארומטים, קוביות של סלמון שמנמן ופירה דלורית טעים
שכבות של פאי שבתנור מתאחדות ליותר מסך החלקים. פאי כתום שכיף לישר