טבולה כרובית

הכנות15 mins

 חצי כרובית בינונית קצוצה לפירורים
 מלפפון לא מקולף קצוץ לקוביות קטניות
 עגבניה קצוצה לקוביות קטניות
 1 צרור פטרוזיליה טריה קצוץ דק
 15 עלי נענע קצוצים דק
 3 ענפי בצל ירוק קצוצים דק
 חצי כוס אגוזי מלך קצוצים
 רבע כוס שמן זית ארומטי
 חצי כוס מיץ לימון טרי
 מלח אטלנטי גס

1

קוצצת את הכרובית במעבד מזון בפולסים עד שמתקבלים פרורים שדומים לקוסקוס
מעבירה לכערה, מוסיפה פטרוזיליה נענע ובצל ירוק קצוץ דק, אפשר להוסיף גם כוסברה או רוקט
מוסיפה קוביות קטנות של עגבניה ומלפפון
אפשר במקום עגבניה להוסיף חמוציות קצוצות. מוסיפה גם אגוזי מלך מושרים וקצוצים דק
מעכינה רוטב ממיץ לימון סחוט טרי שמן זית ומלח
מוסיפה רוטב ומערבבת , מוכן אחרי רבע שעה של התמזגות

Ingredients

 חצי כרובית בינונית קצוצה לפירורים
 מלפפון לא מקולף קצוץ לקוביות קטניות
 עגבניה קצוצה לקוביות קטניות
 1 צרור פטרוזיליה טריה קצוץ דק
 15 עלי נענע קצוצים דק
 3 ענפי בצל ירוק קצוצים דק
 חצי כוס אגוזי מלך קצוצים
 רבע כוס שמן זית ארומטי
 חצי כוס מיץ לימון טרי
 מלח אטלנטי גס

Directions

1

קוצצת את הכרובית במעבד מזון בפולסים עד שמתקבלים פרורים שדומים לקוסקוס
מעבירה לכערה, מוסיפה פטרוזיליה נענע ובצל ירוק קצוץ דק, אפשר להוסיף גם כוסברה או רוקט
מוסיפה קוביות קטנות של עגבניה ומלפפון
אפשר במקום עגבניה להוסיף חמוציות קצוצות. מוסיפה גם אגוזי מלך מושרים וקצוצים דק
מעכינה רוטב ממיץ לימון סחוט טרי שמן זית ומלח
מוסיפה רוטב ומערבבת , מוכן אחרי רבע שעה של התמזגות

טבולה כרובית
מתאים לפרוטוקולים

AIP    WahlsPaleo   Paleo

טבולה כרובית

הכנות15 mins

 חצי כרובית בינונית קצוצה לפירורים
 מלפפון לא מקולף קצוץ לקוביות קטניות
 עגבניה קצוצה לקוביות קטניות
 1 צרור פטרוזיליה טריה קצוץ דק
 15 עלי נענע קצוצים דק
 3 ענפי בצל ירוק קצוצים דק
 חצי כוס אגוזי מלך קצוצים
 רבע כוס שמן זית ארומטי
 חצי כוס מיץ לימון טרי
 מלח אטלנטי גס

1

קוצצת את הכרובית במעבד מזון בפולסים עד שמתקבלים פרורים שדומים לקוסקוס
מעבירה לכערה, מוסיפה פטרוזיליה נענע ובצל ירוק קצוץ דק, אפשר להוסיף גם כוסברה או רוקט
מוסיפה קוביות קטנות של עגבניה ומלפפון
אפשר במקום עגבניה להוסיף חמוציות קצוצות. מוסיפה גם אגוזי מלך מושרים וקצוצים דק
מעכינה רוטב ממיץ לימון סחוט טרי שמן זית ומלח
מוסיפה רוטב ומערבבת , מוכן אחרי רבע שעה של התמזגות

Ingredients

 חצי כרובית בינונית קצוצה לפירורים
 מלפפון לא מקולף קצוץ לקוביות קטניות
 עגבניה קצוצה לקוביות קטניות
 1 צרור פטרוזיליה טריה קצוץ דק
 15 עלי נענע קצוצים דק
 3 ענפי בצל ירוק קצוצים דק
 חצי כוס אגוזי מלך קצוצים
 רבע כוס שמן זית ארומטי
 חצי כוס מיץ לימון טרי
 מלח אטלנטי גס

Directions

1

קוצצת את הכרובית במעבד מזון בפולסים עד שמתקבלים פרורים שדומים לקוסקוס
מעבירה לכערה, מוסיפה פטרוזיליה נענע ובצל ירוק קצוץ דק, אפשר להוסיף גם כוסברה או רוקט
מוסיפה קוביות קטנות של עגבניה ומלפפון
אפשר במקום עגבניה להוסיף חמוציות קצוצות. מוסיפה גם אגוזי מלך מושרים וקצוצים דק
מעכינה רוטב ממיץ לימון סחוט טרי שמן זית ומלח
מוסיפה רוטב ומערבבת , מוכן אחרי רבע שעה של התמזגות

טבולה כרובית
מתאים לפרוטוקולים

AIP    WahlsPaleo   Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
ים סום הו – סלט פומלה תאילנדי

ים סום הו – סלט פומלה תאילנדי

סלט שרובו פומלה בגוון תאילנדי. קריספי מרענן ופציח, עם טוויסט קטן של קריספי שום שמפצה במשהו על חיסרון הצ’ילי. פרוטוקולי לגמרי

סלט סום טאם – קולורבי ונענע

סלט סום טאם – קולורבי ונענע

סלט תאילנדי בשם סום טאם. במקום מפפאיה ירוקה שלא תמיד קל למצוא, ירקות קשים וזמינים, המון עלים ירוקים. מרענן חמוץ מתוק חריף. סלט של אחרי הים

סלט תפוחי אדמה משורש סלרי של מיטל

סלט תפוחי אדמה משורש סלרי של מיטל

סלט תפוחי אדמה משורש סלרי, סלרי תורם לקלילות ולחמיצות. סלט שיכול לחיות יופי בצינצנת ליומים שלושה. הרעיון הוא של מיטל זהבית אני רק מדדתי ורשמתי

סלט עשבים

סלט עשבים

סלט קצת כמו בבית קפה, סלט עשבים עם חמוציות ועשבים ובטטה. מרענן משמח, מתוק, חמוץ וממלא

אָפְּיוּ – שורש סלרי ברוטב לימוני

אָפְּיוּ – שורש סלרי ברוטב לימוני

יש את הרגע ששורש הסלרי פשוט ענק, סוף החורף תחילת האביב. הסלט הזה מהמטבח הבלקני, אני פגשתי בו אצל משפחה יונית. מאוד מאוד פשוט ובעונה זו קלאסיקה

כרוב כבוש פרוביוטי עם טיימר מובנה

כרוב כבוש פרוביוטי עם טיימר מובנה

הנחתי בצנצנת כבישה כרוב ירוק מומלח ומעל כרוב סגול, התסיסה הפתיע בעוצמתה. לאט לאט הסגול והירוק ניפגשו עד שהתאחדו לצבע משוגע. זה קרה בדיוק אחרי שלושה שבועות. הזמן שבו הכרוב הופך פרוביוטי

סלט עוף ומלפפונים אסיתי

סלט עוף ומלפפונים אסיתי

לפעמים תנועה אחת מדויקת מבהירה מתכון, כאן זו מכה בגב הסכין על מלפפון טרי, שראיתי בזוית העין במסטר שף השבוע. יש כאן שתי טכניקות אחת שיוצרת את הפריכות של המלפפונים והשניה שערות העוף. זה כל מה שצריך כדי לקבל סלט נפלא שיכול גם ללכת איתכן לארוחת צהרים בצנצנת

סלט יפה

סלט יפה

פשוט סלט של חורף שהצבעים שלו מושלמים והוא מענין ומאוזן

אורז כרובית

אורז כרובית

היכולת של הכרובית לספוג טעמים, והניראות שלה כאשר היא מגוררת יצרו את המתכון הזה שנימצא בכל ספר בישול פרוטוקולי, אז ניסיתי, והתאמתי וזו באמת אחלה תוספת שסופגת ציר נהדר. אפשר גם בצבעים

כרוב ברוקולי ביקון

כרוב ברוקולי ביקון

מנה מהירה שעושה שימוש בשומן של הביקון ובטעמי העישון שלו, יחד עם ברוקולי וכרוב ששניהם בדרך זו או אחרת מבקרים יום יום. נקניקית פליאו או המבורגר ביתי זו ארוחה מהירה בריאה ומספקת

סלט סום טאם – פפאיה ירוקה

סלט סום טאם – פפאיה ירוקה

סלט תאילנדי בשם סום טאם שעיקרו פפאיה ירוקה, טעמה נאטרלי היא סופגת נהדר טעמים, שעשירה בנוגדי חימצון וויטמין סי

סלט ניסואז

סלט ניסואז

דגים קטנים אפשר למצוא כל השנה, הם לא חשודים כנושאי מתכות רעילות, צריך רק לשכנע את מוכר הדגים לפלט אותם עבורכן

סלט קצוץ

סלט קצוץ

סלט מאוד פשוט, שעושה שימוש בירקות מורשת, בעיקר בקיץ שהירקות האלו בשיאם והעלים פחות רעננים. טכניקת הקיצוץ דומה יותר להכנת קבב מסלט, מתקבל משהו אחר דומה לסלסה

קרפצ’יו סלק צהוב

קרפצ’יו סלק צהוב

סלק צהוב הוא מהירקות שאני מעדיפה לאפות על מלח, צורת ההכנה הזו מרכזת את הסוכרים שבו ומוסיפה גם מעט טעם מעושן

סלט גזר ולימון כבוש

סלט גזר ולימון כבוש

גזר מתוק מגורד, לימון כבוש קצוץ ושום טרי מטוגן, טעמים חזקים שעובדים מעולה עם בשר וכבושים

סלט חסה

סלט חסה

אם מזון, שאין יום בלי מבחר מהעלים הטובים שלה ורוטב משתנה
זה ניסיון להציע את סלט החסה המושלם, שיהיה קרנצ’י מרענן, רב מרקמים וקליל במידה

כרוב כבוש

כרוב כבוש

כדי להנות מהעושר של החידקים הטובים בכרוב כדאי להתסיס בבית. בישראל אסור למכור ירק מותסס שלא עבר עיקור

$