טבולה כרובית ורימונים

סלט מרענן, קליל מאוד ורסטילי. הרבה ירוק קצת לבן ומעט מאוד אדום מרימונים או עגבניה

את הבורגול אפשר להחליף בקלות בפתיתי כרובית, הם סופגים נהדר רוטב לימוני ומשתלבים טוב עם רימונים ועשבי התיבול

ככה עושה

טבולה כרובית

הכנות15 minutes
מנות3
חופשי מאלרגנים
tomatofree
glutenfree

מרכיבים

  • ½ כרובית בינונית מגורדת לפירורים
  • מלפפון לא מקולף קצוץ לקוביות קטניות
  • גרגירים מרימון אחד
  • 1 צרור עלי רוקט
  • 1 צרור פטרוזיליה טריה קצוץ דק
  • 15 עלי נענע קצוצים דק
  • 3 ענפי בצל ירוק קצוצים דק
  • חצי כוס אגוזי מלך קצוצים

רוטב סלט

  • ¼ כוס שמן זית ארומטי
  • 1 כף רכז רימונים
  • ½ כוס מיץ לימון טרי
  • מלח אטלנטי גס

הכנות

  • קוצצת את הכרובית במעבד מזון בפולסים עד שמתקבלים פרורים שדומים לקוסקוס
  • מעבירה לקערה, מוסיפה פטרוזיליה נענע ובצל ירוק קצוץ דק, אפשר להוסיף גם כוסברה או רוקט ומלפפון
    מוסיפה את הרימון או העגבניה מוסיפה גם אגוזי מלך מושרים וקצוצים דק
  • מכינה רוטב. מיץ לימון סחוט טרי, רכז רימונים, שמן זית ומלח
    מוסיפה רוטב ומערבבת , מוכן אחרי רבע שעה של התמזגות
  • כשאין רימון או שבא משהו אחר חמוציות זה מצויין
    מי שאוכלת עגבניה (לא פרוטוקולי) גם מצוין
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineדל פחממה . טבעוני . פליאו

התססות חורף סדנה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י לבן

סדנה מעשית במטבח ביתי

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן