טבולה כרובית

הכנות15 mins

 חצי כרובית בינונית קצוצה לפירורים
 מלפפון לא מקולף קצוץ לקוביות קטניות
 עגבניה קצוצה לקוביות קטניות
 1 צרור פטרוזיליה טריה קצוץ דק
 15 עלי נענע קצוצים דק
 3 ענפי בצל ירוק קצוצים דק
 חצי כוס אגוזי מלך קצוצים
 רבע כוס שמן זית ארומטי
 חצי כוס מיץ לימון טרי
 מלח אטלנטי גס

1

קוצצת את הכרובית במעבד מזון בפולסים עד שמתקבלים פרורים שדומים לקוסקוס
מעבירה לכערה, מוסיפה פטרוזיליה נענע ובצל ירוק קצוץ דק, אפשר להוסיף גם כוסברה או רוקט
מוסיפה קוביות קטנות של עגבניה ומלפפון
אפשר במקום עגבניה להוסיף חמוציות קצוצות. מוסיפה גם אגוזי מלך מושרים וקצוצים דק
מעכינה רוטב ממיץ לימון סחוט טרי שמן זית ומלח
מוסיפה רוטב ומערבבת , מוכן אחרי רבע שעה של התמזגות

חומרים

 חצי כרובית בינונית קצוצה לפירורים
 מלפפון לא מקולף קצוץ לקוביות קטניות
 עגבניה קצוצה לקוביות קטניות
 1 צרור פטרוזיליה טריה קצוץ דק
 15 עלי נענע קצוצים דק
 3 ענפי בצל ירוק קצוצים דק
 חצי כוס אגוזי מלך קצוצים
 רבע כוס שמן זית ארומטי
 חצי כוס מיץ לימון טרי
 מלח אטלנטי גס

אופן ההכנה

1

קוצצת את הכרובית במעבד מזון בפולסים עד שמתקבלים פרורים שדומים לקוסקוס
מעבירה לכערה, מוסיפה פטרוזיליה נענע ובצל ירוק קצוץ דק, אפשר להוסיף גם כוסברה או רוקט
מוסיפה קוביות קטנות של עגבניה ומלפפון
אפשר במקום עגבניה להוסיף חמוציות קצוצות. מוסיפה גם אגוזי מלך מושרים וקצוצים דק
מעכינה רוטב ממיץ לימון סחוט טרי שמן זית ומלח
מוסיפה רוטב ומערבבת , מוכן אחרי רבע שעה של התמזגות

טבולה כרובית
מתאים לפרוטוקולים

AIP    WahlsPaleo   Paleo

טבולה כרובית

הכנות15 mins

 חצי כרובית בינונית קצוצה לפירורים
 מלפפון לא מקולף קצוץ לקוביות קטניות
 עגבניה קצוצה לקוביות קטניות
 1 צרור פטרוזיליה טריה קצוץ דק
 15 עלי נענע קצוצים דק
 3 ענפי בצל ירוק קצוצים דק
 חצי כוס אגוזי מלך קצוצים
 רבע כוס שמן זית ארומטי
 חצי כוס מיץ לימון טרי
 מלח אטלנטי גס

1

קוצצת את הכרובית במעבד מזון בפולסים עד שמתקבלים פרורים שדומים לקוסקוס
מעבירה לכערה, מוסיפה פטרוזיליה נענע ובצל ירוק קצוץ דק, אפשר להוסיף גם כוסברה או רוקט
מוסיפה קוביות קטנות של עגבניה ומלפפון
אפשר במקום עגבניה להוסיף חמוציות קצוצות. מוסיפה גם אגוזי מלך מושרים וקצוצים דק
מעכינה רוטב ממיץ לימון סחוט טרי שמן זית ומלח
מוסיפה רוטב ומערבבת , מוכן אחרי רבע שעה של התמזגות

חומרים

 חצי כרובית בינונית קצוצה לפירורים
 מלפפון לא מקולף קצוץ לקוביות קטניות
 עגבניה קצוצה לקוביות קטניות
 1 צרור פטרוזיליה טריה קצוץ דק
 15 עלי נענע קצוצים דק
 3 ענפי בצל ירוק קצוצים דק
 חצי כוס אגוזי מלך קצוצים
 רבע כוס שמן זית ארומטי
 חצי כוס מיץ לימון טרי
 מלח אטלנטי גס

אופן ההכנה

1

קוצצת את הכרובית במעבד מזון בפולסים עד שמתקבלים פרורים שדומים לקוסקוס
מעבירה לכערה, מוסיפה פטרוזיליה נענע ובצל ירוק קצוץ דק, אפשר להוסיף גם כוסברה או רוקט
מוסיפה קוביות קטנות של עגבניה ומלפפון
אפשר במקום עגבניה להוסיף חמוציות קצוצות. מוסיפה גם אגוזי מלך מושרים וקצוצים דק
מעכינה רוטב ממיץ לימון סחוט טרי שמן זית ומלח
מוסיפה רוטב ומערבבת , מוכן אחרי רבע שעה של התמזגות

טבולה כרובית
מתאים לפרוטוקולים

AIP    WahlsPaleo   Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
סלט יפה

סלט יפה

פשוט סלט של חורף שהצבעים שלו מושלמים והוא מענין ומאוזן

פיצה מרינרה

פיצה מרינרה

תבנית תנור עם פיצה בבוקר גשום של יום שישי. מרינרה היא פיצה מסורתית ללא גבינה, הבסיס מכרובית הרוטב מפסטו והטופינג מהים. מספק.

אורז כרובית

אורז כרובית

היכולת של הכרובית לספוג טעמים, והניראות שלה כאשר היא מגוררת יצרו את המתכון הזה שנימצא בכל ספר בישול פרוטוקולי, אז ניסיתי, והתאמתי וזו באמת אחלה תוספת שסופגת ציר נהדר. אפשר גם בצבעים

כרוב ברוקולי ביקון

כרוב ברוקולי ביקון

מנה מהירה שעושה שימוש בשומן של הביקון ובטעמי העישון שלו, יחד עם ברוקולי וכרוב ששניהם בדרך זו או אחרת מבקרים יום יום. נקניקית פליאו או המבורגר ביתי זו ארוחה מהירה בריאה ומספקת

סלט פפאיה ירוקה

סלט פפאיה ירוקה

סלט תאילנדי בשם סום טאם שעיקרו פפאיה ירוקה, טעמה נאטרלי היא סופגת נהדר טעמים, שעשירה בנוגדי חימצון וויטמין סי

סלט ניסואז

סלט ניסואז

דגים קטנים אפשר למצוא כל השנה, הם לא חשודים כנושאי מתכות רעילות, צריך רק לשכנע את מוכר הדגים לפלט אותם עבורכן

סלט קצוץ

סלט קצוץ

סלט מאוד פשוט, שעושה שימוש בירקות מורשת, בעיקר בקיץ שהירקות האלו בשיאם והעלים פחות רעננים. טכניקת הקיצוץ דומה יותר להכנת קבב מסלט, מתקבל משהו אחר דומה לסלסה

קרפצ’יו סלק צהוב

קרפצ’יו סלק צהוב

סלק צהוב הוא מהירקות שאני מעדיפה לאפות על מלח, צורת ההכנה הזו מרכזת את הסוכרים שבו ומוסיפה גם מעט טעם מעושן

סלט גזר ולימון כבוש

סלט גזר ולימון כבוש

גזר מתוק מגורד, לימון כבוש קצוץ ושום טרי מטוגן, טעמים חזקים שעובדים מעולה עם בשר וכבושים

סלט חסה

סלט חסה

אם מזון, שאין יום בלי מבחר מהעלים הטובים שלה ורוטב משתנה
זה ניסיון להציע את סלט החסה המושלם, שיהיה קרנצ’י מרענן, רב מרקמים וקליל במידה

כרוב כבוש

כרוב כבוש

כדי להנות מהעושר של החידקים הטובים בכרוב כדאי להתסיס בבית. בישראל אסור למכור ירק מותסס שלא עבר עיקור

$