

טבולה כרובית
קוצצת את הכרובית במעבד מזון בפולסים עד שמתקבלים פרורים שדומים לקוסקוס
מעבירה לכערה, מוסיפה פטרוזיליה נענע ובצל ירוק קצוץ דק, אפשר להוסיף גם כוסברה או רוקט
מוסיפה קוביות קטנות של עגבניה ומלפפון
אפשר במקום עגבניה להוסיף חמוציות קצוצות. מוסיפה גם אגוזי מלך מושרים וקצוצים דק
מעכינה רוטב ממיץ לימון סחוט טרי שמן זית ומלח
מוסיפה רוטב ומערבבת , מוכן אחרי רבע שעה של התמזגות
חומרים
אופן ההכנה
קוצצת את הכרובית במעבד מזון בפולסים עד שמתקבלים פרורים שדומים לקוסקוס
מעבירה לכערה, מוסיפה פטרוזיליה נענע ובצל ירוק קצוץ דק, אפשר להוסיף גם כוסברה או רוקט
מוסיפה קוביות קטנות של עגבניה ומלפפון
אפשר במקום עגבניה להוסיף חמוציות קצוצות. מוסיפה גם אגוזי מלך מושרים וקצוצים דק
מעכינה רוטב ממיץ לימון סחוט טרי שמן זית ומלח
מוסיפה רוטב ומערבבת , מוכן אחרי רבע שעה של התמזגות
מתאים לפרוטוקולים

טבולה כרובית
קוצצת את הכרובית במעבד מזון בפולסים עד שמתקבלים פרורים שדומים לקוסקוס
מעבירה לכערה, מוסיפה פטרוזיליה נענע ובצל ירוק קצוץ דק, אפשר להוסיף גם כוסברה או רוקט
מוסיפה קוביות קטנות של עגבניה ומלפפון
אפשר במקום עגבניה להוסיף חמוציות קצוצות. מוסיפה גם אגוזי מלך מושרים וקצוצים דק
מעכינה רוטב ממיץ לימון סחוט טרי שמן זית ומלח
מוסיפה רוטב ומערבבת , מוכן אחרי רבע שעה של התמזגות
חומרים
אופן ההכנה
קוצצת את הכרובית במעבד מזון בפולסים עד שמתקבלים פרורים שדומים לקוסקוס
מעבירה לכערה, מוסיפה פטרוזיליה נענע ובצל ירוק קצוץ דק, אפשר להוסיף גם כוסברה או רוקט
מוסיפה קוביות קטנות של עגבניה ומלפפון
אפשר במקום עגבניה להוסיף חמוציות קצוצות. מוסיפה גם אגוזי מלך מושרים וקצוצים דק
מעכינה רוטב ממיץ לימון סחוט טרי שמן זית ומלח
מוסיפה רוטב ומערבבת , מוכן אחרי רבע שעה של התמזגות
מתאים לפרוטוקולים


סלט קייל ותפוז דם
יש את ההתלבטות הזו מה לעשות עם קייל, אז הסלט הזה טעים וכיפי

סלט יפה
פשוט סלט של חורף שהצבעים שלו מושלמים והוא מענין ומאוזן

פיצה מרינרה
תבנית תנור עם פיצה בבוקר גשום של יום שישי. מרינרה היא פיצה מסורתית ללא גבינה, הבסיס מכרובית הרוטב מפסטו והטופינג מהים. מספק.

אורז כרובית
היכולת של הכרובית לספוג טעמים, והניראות שלה כאשר היא מגוררת יצרו את המתכון הזה שנימצא בכל ספר בישול פרוטוקולי, אז ניסיתי, והתאמתי וזו באמת אחלה תוספת שסופגת ציר נהדר. אפשר גם בצבעים

כרוב ברוקולי ביקון
מנה מהירה שעושה שימוש בשומן של הביקון ובטעמי העישון שלו, יחד עם ברוקולי וכרוב ששניהם בדרך זו או אחרת מבקרים יום יום. נקניקית פליאו או המבורגר ביתי זו ארוחה מהירה בריאה ומספקת

כרוב ממולא ועצמות מוח
סיר חורפי עם טעמים עמוקים של בקר. שהכרוב מאוורר קצת ומאזן

סלט פפאיה ירוקה
סלט תאילנדי בשם סום טאם שעיקרו פפאיה ירוקה, טעמה נאטרלי היא סופגת נהדר טעמים, שעשירה בנוגדי חימצון וויטמין סי

סלט מים של מלפפונים ושמיר
שחם ממש

סביצ’ה טרחון וירקות קשים
קליל מרענן וקיצי

סלט ניסואז
דגים קטנים אפשר למצוא כל השנה, הם לא חשודים כנושאי מתכות רעילות, צריך רק לשכנע את מוכר הדגים לפלט אותם עבורכן

ירקות ירוקים וצלעות טלה
השומן שיש על צלעות הטלה נהדר לשימוש בירקות שמוגשים ליד, מסירה קוצצת דק וממיסה בסבלנות

כרוב ניצנים וביקון
השילוב של ביקון וכרוב ניצנים הוא פשוט מושלם

סלט קצוץ
סלט מאוד פשוט, שעושה שימוש בירקות מורשת, בעיקר בקיץ שהירקות האלו בשיאם והעלים פחות רעננים. טכניקת הקיצוץ דומה יותר להכנת קבב מסלט, מתקבל משהו אחר דומה לסלסה

קרפצ’יו סלק צהוב
סלק צהוב הוא מהירקות שאני מעדיפה לאפות על מלח, צורת ההכנה הזו מרכזת את הסוכרים שבו ומוסיפה גם מעט טעם מעושן

סלט עלים ירוקים ושייטל
מפתיע כמה טעם יש בבצל סגול מוחמץ, ושייטל הוא בשר עם המון טעם מוכן בדקה, רך ועסיס

סלט גזר ולימון כבוש
גזר מתוק מגורד, לימון כבוש קצוץ ושום טרי מטוגן, טעמים חזקים שעובדים מעולה עם בשר וכבושים

סלט חסה
אם מזון, שאין יום בלי מבחר מהעלים הטובים שלה ורוטב משתנה
זה ניסיון להציע את סלט החסה המושלם, שיהיה קרנצ’י מרענן, רב מרקמים וקליל במידה

כרוב כבוש
כדי להנות מהעושר של החידקים הטובים בכרוב כדאי להתסיס בבית. בישראל אסור למכור ירק מותסס שלא עבר עיקור
0 Comments