טבולה כרובית ורימונים
סלט מרענן, קליל מאוד ורסטילי. הרבה ירוק קצת לבן ומעט מאוד אדום מרימונים
את הבורגול אפשר להחליף בקלות בפתיתי כרובית, הם סופגים נהדר רוטב לימוני ומשתלבים טוב עם רימונים ועשבי התיבול
קוצצת את הכרובית במעבד מזון בפולסים עד שמתקבלים פרורים שדומים לקוסקוס
מעבירה לקערה, מוסיפה פטרוזיליה נענע ובצל ירוק קצוץ דק, אפשר להוסיף גם כוסברה או רוקט ומלפפון
מוסיפה את הרימון
מוסיפה גם אגוזי מלך מושרים וקצוצים דק
מכינה רוטב ממיץ לימון סחוט טרי רכז רימונים שמן זית ומלח
מוסיפה רוטב ומערבבת , מוכן אחרי רבע שעה של התמזגות
כשאין רימון או שבא משהו אחר חמוציות זה מצויין
מי שאורלת עגבניה (לא פרוטוקולי) גם
Ingredients
Directions
קוצצת את הכרובית במעבד מזון בפולסים עד שמתקבלים פרורים שדומים לקוסקוס
מעבירה לקערה, מוסיפה פטרוזיליה נענע ובצל ירוק קצוץ דק, אפשר להוסיף גם כוסברה או רוקט ומלפפון
מוסיפה את הרימון
מוסיפה גם אגוזי מלך מושרים וקצוצים דק
מכינה רוטב ממיץ לימון סחוט טרי רכז רימונים שמן זית ומלח
מוסיפה רוטב ומערבבת , מוכן אחרי רבע שעה של התמזגות
כשאין רימון או שבא משהו אחר חמוציות זה מצויין
מי שאורלת עגבניה (לא פרוטוקולי) גם
הכנתן, תיגו אותי באינסטגרם מבטיחה לשתף dearaya@

סלט שייטל מישמש ועשבים
פרוסות עסיסיות של שייטל. המון עלים ירוקים ארומטיים. מעט מישמש קרנצ'י חמצמץ. רוטב חמוץ מתוק מלוח. זוית חריפה אופציונלית עם צ'ילי אדום טרי

עלי מלפוף מותססים במילוי בשר בלי אורז
כרוב אוהב חמוץ, רציתי חמוץ מובנה שנוצר מתסיסה לקטית. התססתי עלי מלפוף. שבועים תסיסה הניבו טעם חמוץ חזק. מילוי של בשר ובצל בלי אורז. בינגו. חמוץ, מאוזן, קטוגני

סלט ביצים וכרובית
מזכיר סלט תפוחי אדמה, באיכות המלווה שלו. יש בו ביצים וכרובית תיבול של בלסמי לבן, וגוון של פטרוזליה ובצל. הוא בן לוויה מעולה עם טעמים עמוקים ומספקים שלא משתלטים

סלט עלים עם טטאקי טונה אדומה וג'ינג'ר כבוש
טונה טריה מחירה בזהב, אם כבר יש כזו מגיע לנו למתוח אותה לסלט שלם. טטאקי טונה טריה צרובה בשומשום. סלט עלים ורוטב אסיתי, ג'ינג'ר כבוש בצד. אוכלות עם מקלות
0 תגובות