טאקו דגים
ארוחת טאקו דגים מאוד ורסטילית שהבסיס שלה דגים מאודים ירקות חמוצים רוטב ירוק וטורטיות קטנות מקמח קסאבה. כיף גם יחד עם חברים או משפחה
הטכניקה של האידו מאוד פשוטה, רק חיבות להתארגן על סלסלת אידוי מבמבוק, עדיף גדולה שתשב יציבה על סיר שטוח או מחבת גבוהה. התארגנות של פעם אחת ויש לכן דרך מעולה לנצל את הדג במלואו. האידוי מאפשר לבשר להיפרד מהעצמות, אין צורך לפלט ונשארות עם הרבה יותר דג נטו. מניחות את הדג בסלסלה ניצב על בטן פתוחה. כעבור כעשרים דקות הבשר הופך לבן ונפרד בקלות מהעצמות. הפליקים האלו של דג עסיסי זה חומר טוב.
אפשר להשתמש בכל דג שבא לכן, שלם או מפולט
השתמשתי בפורל מהדן ובלברק מפולט
מניחה עלה חסה או כרוב בסלסלת אידוי מבמבוק, מניחה את הדג מעל
את הסלסלה מניחה מעל סיר עם מים רותחים, בישול עדין של כרבע שעה עד עשרים דקות עד שהדג ניפרד מהאידרת
אחרי כעשר דקות מוסיפה לסלסלת האידוי את הפילטים של הלברק כי הם צרכים פחות זמן
מוציאה לקרש ומנקה את הדגים מעור ועצמות, יוצאים צ'נקים לחים ועסיסים
אחרי שהדגים סימו אפשר להכניס לסלסלת האידוי ירקות כמו שעועית ירוקה, אספרגוס ברוקולי, שיתאימו ללויו הדג
הם צרכים רק כמה דקות
סלט קטן של בצל סגול אחד פרוס דק עם כפית סומק ורבע כפית מלח
עוד סלט קרנצ'י
חמוצים ביתיים
יתאימו כאן רוטב ירוק כלשהוא
גואקמולי או פשוט אבוקדו מעוך עם מעט לימון ובצל קצוץ
טחינה ירוקה עם המון כוסברה ולימון
פסטו בזיליקום ואגוזי מלך
מה שיש או מתאים לכן מבחינת התזונה
Ingredients
Directions
אפשר להשתמש בכל דג שבא לכן, שלם או מפולט
השתמשתי בפורל מהדן ובלברק מפולט
מניחה עלה חסה או כרוב בסלסלת אידוי מבמבוק, מניחה את הדג מעל
את הסלסלה מניחה מעל סיר עם מים רותחים, בישול עדין של כרבע שעה עד עשרים דקות עד שהדג ניפרד מהאידרת
אחרי כעשר דקות מוסיפה לסלסלת האידוי את הפילטים של הלברק כי הם צרכים פחות זמן
מוציאה לקרש ומנקה את הדגים מעור ועצמות, יוצאים צ'נקים לחים ועסיסים
אחרי שהדגים סימו אפשר להכניס לסלסלת האידוי ירקות כמו שעועית ירוקה, אספרגוס ברוקולי, שיתאימו ללויו הדג
הם צרכים רק כמה דקות
סלט קטן של בצל סגול אחד פרוס דק עם כפית סומק ורבע כפית מלח
עוד סלט קרנצ'י
חמוצים ביתיים
יתאימו כאן רוטב ירוק כלשהוא
גואקמולי או פשוט אבוקדו מעוך עם מעט לימון ובצל קצוץ
טחינה ירוקה עם המון כוסברה ולימון
פסטו בזיליקום ואגוזי מלך
מה שיש או מתאים לכן מבחינת התזונה
הכנתן, תיגו אותי באינסטגרם מבטיחה לשתף dearaya@

מוקפץ חמוץ מתוק עם סלמון ואננס
בשני יש סלמון, ומה עושים איתו. הינה מנה לאמצע השבוע, קלה ומרעננת, האננס נוסטלגי מזכיר קצת אוכל סיני של פעם. חצי שעה של קיצוצים והקפצות. יכול להתאים לכל בני הבית עם אורז או אטריות. פרוטוקולי

סלט עלים עם טטאקי טונה אדומה וג'ינג'ר כבוש
טונה טריה מחירה בזהב, אם כבר יש כזו מגיע לנו למתוח אותה לסלט שלם. טטאקי טונה טריה צרובה בשומשום. סלט עלים ורוטב אסיתי, ג'ינג'ר כבוש בצד. אוכלות עם מקלות

פאי דייגות כתום
שיכבה של ירקות ארומטים, קוביות של סלמון שמנמן ופירה דלורית טעים
שכבות של פאי שבתנור מתאחדות ליותר מסך החלקים. פאי כתום שכיף לישר

מחבת פירות ים בציר שרימפס כתום עם חמאה ויין לבן
מחבת פירות ים ברוטב כתום זרחני של ראשי שרימפס עם המון טעם, חמאה שמעגלת הכל ולימון פטרוזליה שמוסיף את הטרי שמתחבר כל כך טוב לים. פינוק אמיתי
0 תגובות