חרוסת של משפחת פרנקל

המתכון הזה כאן כדי שלא נשכח את החרוסת שלנו. כמו שאני זוכרת אותה ואמא שלי והבת שלי מאשרות.

חרוסת של משפחת פרנקל

חרוסת

חרוסת לא יודעת מאיזו עדה. אולי אלו זכרונות של אמא שלי מאמא שלה שגדלה ברומניה. או שאלו הוראות שנתנה סבתא שלי מצד אבא. דוסית שגדלה בחברון שבעה דורות אחורה
כך או כך ובלי פוליטיקת זהויות זו החרוסת שלנו

אם קוראים לה טיט זה בטח בזכות העובדה שהיא מחברת

ככה עושה

חרוסת של משפחת פרנקל

הכנות15 minutes
מנות3 צנצנות של 300 מיל
חופשי מאלרגנים
pinatfree
glutenfree
cmical free

מרכיבים

  • 14 יח תמר מג'הול עסיסי - כ400 גרם
  • 2 תפוחים בינונים מתוקים
  • 1 בננה בשלה
  • 200 גרם אגוזי מלך
  • 2 כפיות קינמון
  • ½ כוס יין לבן מתוק
  • 1 פקק מי זהר - אופציונלי

הכנות

  • טוחנת את האגוזים, אני עושה את זה בכוס של הנינג'ה.
    מגלענת את התמרים, קולפת את התפוחים, וחותכת לרבעים. מועכת את הבננה
    מכניסה הכל לפוד פרוססור עם שתי כפיות קינמון חצי כוס יין לבן וטיפה מי זהר. זו התוספת שלי.
    עירבול טוב. מעבירה לצנצנות ולמקרר.
    חרוסת לפסח של משפחת פרנקל
חרוסת לפסח של משפחת פרנקל
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineחופשי מגלוטן . פליאו

התססות חורף סדנה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י לבן

סדנה מעשית במטבח ביתי

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן