חמוצים צהובים מהירים

טורשי, חמוצים צהובים מהירים עיראקים

אלו חמוצים מהירים בתחמיץ של חומץ תפוחים, שורש כורכום סוכר ומלח

ירקות טריים קשים. כרוב כרובית, גזר פלפל צהוב ושפע של שורש כורכום טרי.

כבישה מהירה של שמונה שעות שנותנת חמוצים פריכים

מתאימו בכל ארוחה, לכרסם משהו לפני האוכל

חמוצים צהובים מהירים

ככה עושה

חמוצים צהובים מהירים

מתאים לתזונהחופשי מגלוטן | טבעוני | פליאו | פליאו אוטואימוני
הכנות15 minutes
זמן בישול אפיה8 hours
מנות1 ליטר
חופשי מאלרגנים
cmical free

מרכיבים

  • ¼ כרוב ירוק
  • ¼ כרובית
  • 1 גזר
  • ½ קולרבי
  • ½ פלפל צהוב
  • ¼ פלפל ירוק חריף
  • שורש כורכום טרי

נוזל כבישה

  • 1 כוס חומץ תפוחים
  • 2 כוסות מים מטוהרים
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כפית גדושה מלח ים
  • ¼ כפית אבקת כורכום

הכנות

  • חיתוך ירקות
    חותכת רבע כרוב לרוחב לפרוסות של 2 סנטימטר. חותכת גזר לאצבעות, חותכת לשלוש לרוחב ואז כל חלק לארבע אצבעות לאורך. חותכת חצי פלפל צהוב לרצועות ארוכות, מפרידה רבע כרובית לפרחים קטנים. חותכת חצי קולורבי לאצבעות או לחצאי פרוסות.
    חותכת רבע (יותר או פחות לפי הטעם) פלפל חריף ירוק לטבעות. קולפת שתי אצבעות של שורש כורכום טרי ופורסת דק.
    מערבבת את כל הירקות בקערה
    ירקות חתוכים לחמוצים צהובים
  • תחמיץ
    בסיר מוזגת שתי כוסות מים מינרלים וכוס של חומץ תפוחים אורגני, מוסיפה שתי כפות סוכר וכפית גדושה מלח. מוסיפה רבע כפית אבקת כורכום טובה. בוחשת על אש קטנה כמה דקות עד שהסוכר נמס
  • בוחרת צנצנת של ליטר, שופכת פנימה מים רותחים לנקות אותה טוב.
    מעבירה את הירקות לצנצנת, מוזגת מעל את התחמיץ שיכסה את הירקות. אם חסר קצת מוסיפה עד חצי כוס מים.
    סוגרת ומניחה ללילה או לשמונה שעות.
    חמוצים צהובים
  • לשמור במקרר, בחורף גם בחוץ.
    צלחת חמוצים צהובים
חמוצים צהובים
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן

סדנת כבושים פרוביוטיים

בואו ללמוד להתסיס.

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י

סדנה מעשית במטבח ביתי

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן