ויניגרט תפוחים

רוטב ויניגרט הוא ענין בסיסי. כל אחת והויניגרט שלה.

יצא כאן ויניגרט בהיר ומדויק יש בו ארומות וטעם של תפוחים

הוא נולד יחד עם שראב תפוחים, והוא מדויק

אין צורך להוסיף כלום רק חסה כזו או אחרת

ויניגרט תפוחים

ככה עושה

ויניגרט תפוחים

מתאים לתזונהחופשי מגלוטן | טבעוני | פליאו | פליאו אוטואימוני
הכנות5 minutes
מנות3
חופשי מאלרגנים
רוטב סויה
glutenfree
cmical free

מרכיבים

  • 4 כפות שמן זית עדין מזן ארבקינה
  • 4 כפות שראב סירופ תפוחים
  • 3 כפות חומץ תפוחים אורגני
  • 2 כפיות חרדל דיז'ון
  • ½ כפית מלח אטלנטי

הכנות

  • בצנצנת עם מכסה משקשקת את כל המרכיבים עד ליצירת אמולסיה.
  • אפשר להחליף את סירופ התפוחים בתרכיז סידר
    אפשר להשתמש בשמן זית מזן אחר העיקר שיהיה עדין
  • הרוטב כאן מספיק לשנים שלושה סלטים גדולים
    חסה וויניגרט תפוחים
ויניגרט תפוחים
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן

סדנת כבושים פרוביוטיים

בואו ללמוד להתסיס.

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י

סדנה מעשית במטבח ביתי

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן